26171
-
sirdond #21681 *sirdond
*sirdond2 -
#21680 *Karesz951 -
#21679 *Rettentheto -
#21678 *kicsikrampusz10
pont ma raktam fel:D
vmi mf sorcit összekéne rakni:)
(csak noob vagyok a diablohoz, van egy "húzott" 62es dudum és kész) -
#21677 SZerintetek milyen karit érdemes kezdenem? Már van egy jo mf sorcim, mindent le gyakok vele amit csak kell. Azon gondolkoztam h bow amazon kellene kiraknam neki a fightot. Aztán valahogy ugy döntöttem hogy mégsem, a barbar lehet jobb választás, erős nagyon, kiáltások mi kell még? Assasinom,Druidam,Necromatam nem volt még, legalabbis max 30-40 szinig:D Szerintetek msot mit kellene kezdenem? Jah és most mindenképp PVP karit szeretnék. -
Aspyrin #21676 *aspyrin :) -
Delac #21675 Kérhetnék egy pár account nevet, hogy felvegyem friend listára, mert ami van az már annyira elavult, hogy nagyon, és soha senki nincs fenn rajta. Előre is kösz, Enyém : Frantic -
#21674 Nézd meg
-
#21673 mi az a 3 kulcs a ládádban? -
#21672 A játék azért nem hazudik:
Hullatúrós barbárommal megöltem a high council-kat act 3-ban (Hell) és mit túrt ki az egyikből? Persze Vex rúnát. Bezzeg, ha tolnám éjjel-nappal, nem adna semmit... -
Aspyrin #21671 Csinálj egy image fájlt (pl. alcohollal), mountold be daemonba és kész. -
PunkZoli #21670 tudtok valami legális no cd krekket?, fontos lenne,hogy felszabaduljon a meghajtóm :), eredetim van természetesen, de nem szeretnék bant:D -
Rundstedt17 #21669 szerencsére a csalásokat komolyan veszik. -
#21668 Utánanéztem én is, és valóban úgy van ahogy mondod.
-
dexkill #21667 Countness-nek két dobása van. Egy rúnadrop, tehát mindig dob rúnát. Ez hellen max ist lehet, illetve egy item drop, ami tárgy vagy rúna. Itt is magasabb a rúnák valószínűsége, továbbá itt Lo-ig dobhat. Pul-ig a nm-es hellforge dob. -
#21666 át sajna igen, félmegoldásos, de hátha ér azért valamicskét:) Köszi az infót -
Delac #21665 Kaszter cuccnak félig jó, mert fcr res van, viszont se str se mana, Félmegoldás
Warrinak detto csak lopás van meg res, se str, se dex/AR. Ennek se jó
Ez jó nézni, meg esetleg ha valaki ad érte egy két apróságot. *
*(Figyelem/Pozor!! szigoruan saját vélemény, aktívan nem játszok már 1 éve, tessék ezt bekalkulálni ha jön egy anyázás, hogy mégis érne valamit) -
#21664 nemtom :D joez igy :D
de kb mennyit érhet a ring? -
Aspyrin #21663 hogy büntessen :DDadsfd -
PunkZoli #21662 mékell magyarul?:DD -
#21661 Hali, ez a ring szerintetek mit ér ?
-
Delac #21660 SZinte biztos, hogy így van, Egy ismerősőm nagy Bot illetve egyébb segédeszközök híve volt, na és ő mutatott statisztikát, hogy mik esnek countess-nél. Asszem fél évig nyomta napi szinten két karakterrel felváltva ( a temp ban miatt ugye) és tényleg volt Lo runája, vex, gul ist stb, számuk kb exponenciális gröbére vetítve értendő. A lényeg hogy 1 azaz egy darab Lo runa esett konkrétan, így simán felfogható, hogy baromi kicsi eséllyel ugyan, de esik. -
#21659 Pl. itt is olvashattad:
Drop-calculator
gyk.:
Special monster - Hell;
The Countess
Show Rune Drops from the Source [ sort by chance ]
-
#21658 Ral rúna + bármilyen páncél jellegű tárgy javított páncél (etherealt nem javít)
Ezt megcsináltam a vipermagival, de semmi nem történt csak eltünt a ral runam :D Mitörtént? :O -
#21657 így van -
#21656 hát. én valahol ugy olvastan dobhat egészen Lo runaig. de mar nemtom hol.. Na mdinegy én ugylattam h ő dobta de akk lehet nem. -
#21655 Ő csak Pul-t dobhat maximum, ha jól tudom.
Azt eltudom képzelni, valamelyik dögből esett, amelyek körülötte vannak.
-
Nuki #21654 countest? -
#21653 ÁÁÁÁÁÁÁÁ Dobott egy UM runat countest :D:D -
#21652 Amugy most mki ujrakezdi meg benéz kicsit?:D:D -
#21651 bezzeg mikor nap mint nap mf elsz nem esik semmi :D:D -
#21650 Tegnap én is benéztem, és végigfutottam néhány mf helyet.
Hát nem pont esett egy arany színű spiderweb sash? :-)
Meg persze egy arany gyűrű és természetesen az is Nagel (2x-s)
-
sirdond #21649 Hehe, kedvet kaptam egy kicsi játékhoz én is, de nem akarok új karit kezdeni. van egy jófajta hammerpalám, ha valakinek kell huzi akkor szóljon :) -
Delac #21648 Azért ez nem kis teljesítmény, tegnap én is benéztem már a nosztalgia kedvéért, toltam is 2 baalrunt, hát mit mondjak eléggé adrenalin rush stygian doll-k meg burning soulok Throne of Destruction-ban. Dobott is Baal egy barna gyűrűt, de nagel 16 lett :(. Mennyit imádkoztunk istenem ilyenkor, hogy soj esetleg Bk legyen :)
Lehet csinálni kéne egy új karit, de azt felcuccolni újfent, na ahhoz nincs kedvem. Marad a hammer pala meg orb-insight sorcom. -
#21647 Hm.
Nekem minden értelmes karakterem önerőből lett feltolva, nem huzigatós. Ezen felül magatalálós vagyok abszolute, nem csoda, hogy most kicsit pihetetem a játékot. Amikor egykor mh miatt kényszer pihenőn voltam blizz jóvoltából, azóta nem használok semmilyen csaló progot (akkor is csak mh volt a színes rúna nevek miatt, hogy nehogy ott maradjon egy).
Igaz, kisebb kariknál eljátszottam a saját kari aljas támogatását (pl. fő karival kreálás és akkor act III-ban nem kell semmit összeszedni, hogy lemehessek a utolsó wphez). De inkább ez, mint hf-ért... -
Nuki #21646 Jó, amíg megvolt a 77-es sorceressem, én is el tudtam vele boldogulni hellen :D -
#21645 az szép:) Én hellen siman ölöm andy,mephi,nihlatak,baal-t :) burning soul-os gázos ige nekem is :D De a mercem a light immunokat leuti sokszor :) -
PunkZoli #21644 én már majdhogynem elboldogulok hellen egyedül :P
csak ne lenne az a sok lightning immun, meg burning soul :\
90 es furys amazonom van:) -
#21643 ez igaz :) hellen mar nehézkes a dolog. -
Nuki #21642 Én CSAK úgy játszottam (:
Szerintem elég élvezetes része a játéknak mindig újabb és újabb tárgyakat találni.. Hellen már sajnos nem lehet így "élvezetből" játszani, úgyhogy akkorra már kell vásárolni, vagy másik katarkeremtől tárgyat kérni.