Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
nem véletlenül. xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Requiem88
<#wow1>
hááát... ilyet se gyakran látni...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

sz4bolcs
de. Most olvastam le a dobozról..

Requiem88
lusta vagyok 😄
sokat amúgysem érnénk vele (én leaglábbis nem) mert hiába "eredeti" az alap d2-d, ha a LoD tört nem mész vele semmire. Nekem meg kell a Lod, abban van csak a 2 kedvenc karakterem 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Esrohnoil
Próbáljuk ki. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ezen kurva jót röhögtem, nincs szívem kitörölni 😄DDDDDDDDDDD
Kedves kijozu...
szerinted meg fogjuk adni?

Requiem88
mert ugyebár csak eredeti cd kulcsok mûködnek b.neten...<#lama>

Requiem88
bazzeg rád vártunk természetesen tolongani fognak az emberek hogy megadják neked a jópénzért vett cd kulcsukat INGYEN hogy te játszhassál...
elmész te a ********...
vedd meg és játszhatsz

kijozu
hello all!!!

ki adja meg nekem a Battle.net-tel mûködõ alap Diablo 2 CD KULCSÁT???

nagyon fontos lenne plzplz

^^Arielle Forever^^

mf-nél számít a karakterszint? ha igen, mennyire?

... got nothin to share with you...

Requiem88
jaja... 😄 pedig jól elvoltunk de gyakorlatilag vasárnap délutántól hétfõ késõ estig (kedd hajnal is benne volt) folyamatosan játszani, hááát... ráuntunk 😊
de diablo-t nagyon bírtuk 😊
haverom (druida) az idézett lényeivel elterelte a figyelmét (én meg az árnyékommal) én meg nyilaztam folyton, orgyilkos létemre 😄 rengetegszer meghaltunk, meg elég lassan ment le az élete de megcsináltuk. Volt olyan amikor haverom felb*szta Diablo-t: odament és ököllel megütötte, erre Diablo elkezdte üldözni 😄😄
röhögtünk nagyokat ahogy ott szenvedtünk vele... 😄

Esrohnoil
Nagyobb az esély h. eltalálja.

Anyánál meguntátok? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Requiem88
gyorsabban fogod ütni az ellent (asszem... vagy nagyobb lesz az esélye hogy eltalálod? nem tudom most így hirtelen)

Requiem88
nem olyan hosszú... 😊
mi haverral 2 nap alatt végig bírtuk volna vinni (de az act 5 harmadik küldijénél ráuntunk).

Ha valami +x ad a támadási értékhez (pl valamilyen kõ) ha belerakom egy fegyverbe az miért jó hiszem nem az effektív sebzéshez adja hozzá...

Köszi a választ...

Esrohnoil
😄
Én az elmúlt 2 évben nem dioztam, de nem is nagyon írkálok ide...

sz4bolcs
Ne is kezdd el! Pár év, és megunod, itt fogod a fórumon verni a f@szod, mint mi.

Szoktatok nyomulni interneten? Mostanában kedvet kaptam rá, csak ugye nagyon hosszú a game de szerintem elkezdem újból. Ha singliban beütöm, hogy /players8 akkor lehet fejlõdni mint állat 😄
Szerintetek melyik a legjobb karakter ?

sz4bolcs
mi volt kettõvel lentebb? 😄

akkor én kérek elnézést :]
tudod néha vannak olyan fórumozók, mint kettõvel lentebb :]

Elnézést de félreérthetõen írtam ezek szerint.
A vesszõ sokat modosít a dolgon.
Köszönöm, megtaláltam...

Senkit sem akartam megbántani...

lol?
1 kérsz vmit
2 3 órára rá elkezded sürgetni a válaszadókat
3 kapsz egy olyan választ, ami segíthet
4 besértõdsz, mert nem adtuk a szádba
khm.

Köszke mindenkinek megvan...

Requiem88
nem parás a dolog, ismerõs probléma de megoldottam. az a magyarítás ami kódot kér már nem mûködik mert a készítõ nem ad kódot, de ezt a programot "feltörték" és kiszedték belõle a lényeget (a magyarítást) így használható. én is megtaláltam (google), te is meg fogod. (bocs lusta vagyok feltöltögetni ide-oda)

elsõ kérdésedre: lehet, van egy bizonyos loader, amit be lehet mountolni a demon tools-sal, úgy fog mûködni, mintha cdvel nyomnád.
hogy hol -> google.

másodikra: a cd-kulcs a lényeg, valamint nem crackesen kell felrakni.
talán valahol lehet találni 'szûz' cd-kulcsokat a neten illetve a nocrackes változat is fenn lehet itt-ott, de ehhez türelem, szerencse és google skill kell :]
inkább vedd meg, egyébiránt sok szerencsét 😉

írtunk volna

KillR
sziasztok nagyon kezdõ vagyok még, lesõsorban havernak oldanám meg a problémáit, de nem akar sikerülni. vki megtudna dobni egy privivel, hogy hogyan lehet cd nélkül játszani diablo2 loddal? illetve hogy lehet-e és ha igen, hogy tört verzióval neten játszani (nem tcp/ip-re gondoltam, hanem a battlenetre)? nagyon szépen köszi és bocs ha sokan kérdezték már elõttem is

Senki nem tud elözõre semmit ?

Sziasztok!

Sokat geresgéltem s meg is találtam a megfelelõ magyarosítást de kódot kér és az emberkét aki csinálta nem lehet elérni sehogy sem. Valaki tud magyarosítást a Diabló 2 LoD 1.11-hez?

Segítsetek ha tudtok, várom válaszotokat.

Köszönöm

Ejnye, én is most nézem 😞

Inkább meggondolatlan.. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

EJnye, rosszak vagyunk? <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Vagy nem kell egyáltalán olyan helyeken játszanod.

Ott szigorúan berserket kell használni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

EZ sajnos már csak ilyen.<#buck>

Whirliwind-es barbárnak érdemes az átkozós lényeknél jobban odafigyelnie, különben egy halál jogos tulajdnosoa lehet <#hehe>

Bármilyen 4socketes kard megfelel spiritnek, lehetõleg kis str és dex igénnyel.

spirithez swordot merre érdemes keresgélni?

... got nothin to share with you...

A WW barb nagyon erõs tud lenni, ha jól ki van válogatva a felszerelése.
Pala smite vengance conviction kombináció, hát nem is tudom. AKkor inkább ww barb.

Szerintem Spirit legjobb olcsó megoldás javazonra. : 2 skill resist mana fhr vita etc.

Requiem88
értemértem 😊
köszi

Igen igen. 😊
Lehet egyszerre több fajta kojóbis is körülötted.
Normálisnak számít például a rugás is, stb... remélem érted mire gondolok 😊

Requiem88
tehááát elkezdem mondjuk sárkányizével ütni az egyik ellenfelet, ekkor töltõdik (ugye a golyóbisok jelzik hogy mennyire) aztán ütök egy
"normálisat" ekkor ez elsül és kifejti hatását?

Ha jól gondolom arra gondolsz, amelyikekkel hogyha ütsz, ilyen kis golyóbisok kezdenek el körülötted lebegni.

Ha ütsz egy olyat, ani NEM harcmüvészet (például sárkány, vagy sima ütések) akkor ezek 'elsülnek'.
Úgy sülnek el, hogy a gólyók számától függõen, ahány golyócska van, annyiadik szintü töltés sül el. (például a tüzesnél 1 tüzsebzés, 2 égés, vagy 3 robbanás és égés)

Requiem88
valaki elmagyarázná nekem kicsit bõvebben hogy hogyan is mûködnek az orgyilkosnál ezek a harcmûvészetek? nem nagyon értem... <#vigyor2>
kipróbálni meg lusta vagyok... <#vigyor>

vigyori14
üdv.
sztetek mf javazon al milyen shield et használjak ha nemtelik 60/60 és 20/20monarch ra? én most sanctuarin gondolkodtam, de lehet jobblenne stormshield? vagy spirit?

Esrohnoil
Mi a véleményetek egy WW Barb-ról, esetleg Smitadin vengeance és convinction aurákkal?

Esrohnoil
Köszönöm a válaszokat! 😊
Egyébként mi az a decrepify? Egy necro skill? Nem nagyon játszottam még necrot...

A hammer inkább cuccfüggõ, de nem reménytelen ;>
a necrónál tény, hogy lassú tud lenni, de biztonságos - az actboss is kap egy decrepifyt és megnézheted az emailjeid :]
egy bika merccel pedig hamar megvan az a hulla.

1.09
1.10
1.11

Mindegyik alatt jó a Summon nec. Azzal még HC-zhatsz is nyugodtan.
Hammerdin azért nem jó, mert cucc kell neki, ami singleben gondot okozhat.