26171
-
JancsiPapa #21761 üdv mindenkinek!
úgy gondolom, hogy itt az ideje leköszönnöm a házigazda postról, egy bő másfél hónapra Pesten maradok, szerintem hetente 1-2x leszek 1 órára netközelben, nem hiszem, hogy egy ilyen házigazda kell nektek :)
Az oknak legyen elég annyi, hogy vannak magánéleti és családi gondjaim is, jót fog tenni az egyedüllét, távol lenni otthonról a nyáron :\
A kérdésem: van-e valaki, aki esetleg elvállalná a folytatásban a házigazda szerepét?
Én Lacit nagyon tudom ajánlani ( born2fxxk ), legalább annyira ért d2-höz, mint én :) -
born2fxxk #21760 Ha van még hely, engem is számolj aspy. -
#21759 az utolsó reset 4 órás volt ez meg 6. peccs?:P -
#21758 A reset után idított karit csak együtt toljuk?
Még nem tom pontosan mit indítok, de barb, necro, sorc és conv pala jöhet szóba (hammerdint nem szeretem).
Ha ezt a karit kizárólag együtt toljuk, akkor a(z) (mf) sorc kiesik.
Igaz még messzire van, de mikor is kezdünk pontosan (már amennyiben még beférek a 8-ba)? Reset után rögvest? -
#21757 én egy bowazonba kezdtem bele pár napja (act2)
de akkor megy a kukába és a resetig megyek singlézni...:l -
#21756 Hmmm lehet fellesek, de erre ne vegyetek mérget :D.
Egybkt blizzardos sorcot kezdenék :) -
Aspyrin #21755 Ezen nem fogunk összeveszni :)
Kezdek egy light-trapassint.
Kellene még fire sebzéses emberke. -
sirdond #21754 én is azt akartam :D
de ha már csapatban megyünk akkor csapatként is játszunk ne csak saját kontóra mindenki, persze 2 cold soso is elfér egy csapatban, bár lehet hogy én barbár leszek, még nem tudom
többiek? -
#21753 Egy eve kb ugyanekkor volt reset -
#21752 a próféta szóljon belőled DDD: -
#21751 arra próbáltam kilyukadni hogy itt jelentik be a Diablo 3at:D
SC peccs is 20 nappal a 2007es wwi elött lett bejelentve aztán jött az SC2 bejelentés:) -
sirdond #21750 ja akkor ezért lesz
sebaj jól jön már a reset -
#21749 Blizzard Worldwide Invitational -
sirdond #21748 wwi? -
#21747 senkinek sem gyanús hogy 10 nappal a wwi elött lesz a reset?:) -
Aspyrin #21746 Nem gond, egy-két leechelő is belefér :D -
Aspyrin #21745 Az valóban nem ártana, egyébként coldsosora gondoltam. -
#21744 hát ha kell akkor énis beszállhatok de elég newb vagyok a témában:D -
sirdond #21743 jó lenne egy új patch is nem? :)
pár új runeword :P
meglepnének vele a reset napján :D
te mivel akarsz indulni aspy? -
Aspyrin #21742 Már hárman vagyunk ;) -
Aspyrin #21741 Az más, én a játékélményért játszom :) -
sirdond #21740 egy eu scl ben én is benne vagyok
hm, egy héttel korábban lesz reset mint tavayl :)
jó lenne ha összejönne a nyolc fő -
born2fxxk #21739 Hmm, nekem Jani azt tanácsolta, hogy classicot kezdjek, ott jól megszedhetem magam. Még meggondolom. -
Aspyrin #21738 aha -
born2fxxk #21737 lod euro softcore ladder ? -
#21736 ottleszek :D -
Aspyrin #21735 Jövőhét kedd, szerdán kezdhetnénk egy új karit az sg-s csapattal, ha ráértek (én melóból is tudom tolni) :D -
#21734 itt az ideje egy reinstallnak:) -
#21733 Ladder reset ejaejaooo
hivatalos info -
dexkill #21732 De akkor honnét tudja, hogy egy szintlépéstől mennyi life/stamina/mana bónuszt kap?;) Pala, barb esetén egyszerűen megjegyezhető, de assa már neccesebb:) -
#21731 Arreat summit helyett inkább egyszerűbb ha kezd egy lvl1-es karit nem? xD -
madrid4ever #21730 köszi
-
dexkill #21729 HE-nél szintet emelsz, nem számítja szintlpés bónuszt, vitalityt adsz nem számítja az HP-t/staminát.
De! Arreat Summiton nézd meg, hogy egy kari milyen statokkal kezd (a), számold ki, hogy a szintlépések mennyi bónuszt adnak (szintlépés-1 x 5 statpont, 1 skillpont), ha stat/skill questet csináltál akkor azt is add hozzá. Attributes-okat állítsd vissza az alapra (lvl1 szintre), minden skillt törölj. És add meg az elkölthető skillpontok számát. A HP-t, manát, staminát meg számold ki (alap+szintlépés+questbónusz) és add meg az összes elkölthető skillpontot.
Jah, minden tárgyat dobjál le róla, mert csak összezavar.
Aztán lépj be és ossz el mindent újra, ésszel.
Bár lvl40 alatt ne szarakodj ezzel 3 nap alatt csinálj inkább új karit players 8-on...:)
Szívesen! -
#21728 Mondom, hogy tud hát kiprobáltadm miért nem hiszel nekem? :D Egybkt igen armageddont is lehet castolni alatta, viszont mást nem nagyon...
#21726: A Hero Editor, ha feljebb viszed a szintet, nem számítja bele a szintlépésenként kapott hp/mana bónuszt, azt nemtom, hogy ha lejebb viszed a statjait, akkor az kihatással lesz pl a damodra vagy hp-dra, ki kell probálni... ha nem akkor IJ. Defet max emlékezetből fogod tudni visszatenni eredetire :D.
Szóval sztem megtanultad a leckét... ne csaljál! -
#21727 akkor oks köszi -
madrid4ever #21726 hát..izé..:D
Felvittem a szintet meg az összes skillt és még az ien vitalyit manát meg a cuccoknak feljebb vittem a védelmét(páncélnak,sapkának,kesztyűnek)
-
born2fxxk #21725 Mit "csaltál" rajta? Ha csak cuccokat tettél rá akkor azokat simán kidobálhatod, ha esetleg a statokat/skilleket piszkáltad, akkor editorral akár vissza is állíthatod (gondolom lehetséges, bár nem nagyon használtam ezt a progit). Vagy ha csináltál a save mappában lévő fájlokról biztonsági mentést, magyarul mielőtt megháborgattad a karid editorral készítettél másolatot a hozzá tartozó fájlokról, akkor azokat használva simán visszakaphatod eredeti hősödet. :) -
madrid4ever #21724 Tsá!
Nekem volt egy 80-as szintű paladinom!!
Ma má sajnálom de rávetemettem a csalásra és ezt Hero Editorral tettem!
Azt szeretném kérdezni hogy vhogy vissza lehet-e alakítani a karakteremet???
Létszi segítsetek!!
Előre is köszi! -
born2fxxk #21723 Csak a Concentration erősíti a hammert... A Fanaticism az nem. -
#21722 Lanozni fogunk hamarosan, Diabloval fogunk játszani persze :)
Egy hammerdin-re gondoltam, zsír lenne, de van egy kérdésem hozzá. Néztem d2jsp-n buildet, és a Concentration aurát ajánlják hozzá. Miért nem a Fanaticism-et. Pedig annak 20-as szinten nagyobb a dmg bónusza. DE állítólag A cocnentration ad a blessed hammerhez. Sztetek?