26171
-
EnxTheOne #25771 Hi,
amikor felrobban a fire golem, annak mitöl függ a sebzése (a robbanásnak)? -
#25770 Ugy nez ki raszanta magat :D
Kajak ugy varom a holnapot mintha legalabb egy kiegeszito jonne hozza,igy kellett volna kiadjak... -
#25769 Még előveheted, ha blizzard rászánja magát, hogy fejelssze, ahogy anno a Dio2-t... -
#25768 Diablo 3 egy casual szar, többet nem veszek blizzard játékot. ennyi. -
#25767 Sajnos összeálltak a pénzhajhász rohadék activisionnel. Azóta már nem nagyon garancia a nevük semmire. Kár értük. -
#25766 A 2-est a megjenelens ota,meg mindig eloveszem parszor.
A harmast meg ugy jellemeznem,mint egy hosszabb single player jatek.Elvittem infernoig,itt meg farmoltam valamennyit, benne van kb 70 ora jatek idom,de mar keptelen vagyok jatszani vele annyira meguntam es semmi nem motival,hogy jatszak.
Aki rendszeresen vesz jatekokat es nem csak a multi miatt,annak biztos megerte,mert egyszer vegig vinni tenyleg elvezetes,csak a gond ott van,hogy en ugy vettem meg,hogy meg par ev mulva esetleg 10 ev muvla is jatszani fogok vele neha,de ha mar most nem birok, ez elegge kizart.Ekkorat meg nem csalodtam jatekban amit megvettem.Azt hittem a blizzard garancia lesz,hogy megeri megvennem a megjelenes elso napjan,de megtanultam mostmar,hogy ezentul mindig varok par hetet honapot mielott vennek egy jatekot :)
Roviden ennyi lenne. -
#25765 Lehetne jó játék belőle, a probléma ott van, hogy a jelek szerint.. ahogy kezeli a játékot úgy tűnik, Blizzard ebben kevésbé hisz.
Az eddig tapasztaltak alapján képtelenek együttműködni -gondolkodni a játékosokkal. -
Szapka99 #25764 Sziasztok!
Segítséget kérnék a Dibalo II játékhoz!Feltelepítettem a játékot és a 1.12 patches.Feltettem a magyarosítást de még mindig az angolt írta nem a magyar nyelvet a játékban.Kicseréltem a Patch_D2.mpg a Magyarosított Patch_D2.Elindítottam a játékot elindult és amikor a menübe lépnék kilép és kiír valamit.Nem tudnátok segíteni? -
joeyecc #25763 Üdv mindenkinek!
Mivel korábban jó kapcsolatban voltam az oldallal, gondoltam megosztom az itt lévőkkel, hogy pár hónapja ismét megnyílt a rakanis.hu fórum. Amennyiben van kedved tagja lenni a mi szerény diablos közösségünknek is, szívesen látunk.
További jó fórumozást!
-joey-
-
hatalomxy #25762 Persze tudom én, hogy single-ben nagyon jó a d2. Nagyon kevés olyan játék van, ami még ennyi idő után is le tud kötni, persze nem mondom, hogy folyamatosan játszom vele a megjelenés óta, de mindig előveszem bizonyos időközönként. -
#25761 Szerintem d2 singleben elegge jo kihivas, foleg ha nem csalsz es azokat a cuccokat hasznalod amiket te talalsz :) Foleg hellen :P -
hatalomxy #25760 Köszönöm a válaszaitokat, ezek szerint nem vagyok egyedül. Hát ez van, sajna úgysem tudunk tenni ellene sokat:S -
sirdond #25759 én is így gondolom. ha nem a pénz lenne az elsődleges céljuk, akkor nem indították volna be az RMAH-t úgy,hogy az egész játék tele van még exploitokkal és bugokkal. ez a d3 tényleg nagy öngól lett, kicsit reménykedek még,hogy 1.1-es patch-el, vagy egy kiegészítővel jobb, de ezek után ez nagyon merész elképzelés.
phalanx: ha akarták volna, vagy érdekük lenne, akkor már rég tettek volna valamit d2 érdekében. emlékszem mennyire ígérgették,hogy az 1.13 patch milyen változásokat hoz, új content, stb... és mi lett belőle? egy év csúszás és egy nagy semmi.
a diablo sorozat ott halt meg, amikor a a blizzard north kivált a cégből.
-
#25758 Nem csak neked van ilyen érzésed, én ugyan még játszok a 3. résszel, de csak a pénzfarmolás végett. Maga a játék csapnivaló, abszolút nem mérhető az elődökhöz. Blizz eddig csupa zseniális játékot tett le az asztalra, D3 az első igazán nagy fail a részükről (és ahogy a bétában tapasztaltam, a Mists of Pandaria lesz a következő), hiába ők sem a régiek már.
Szóval összegezve D3:
grafika: szép, de nem elég nyomasztó
zene: teljesen jellegtelen/felejthető
skill/stat/item rendszer: szar, kár részletezni
story: kiszámítható, bugyuta
játékélmény: gyakorlatilag az első 1-2 végigjátszás után elfogy, unalomba fullad
Szóval ennyit a D3-ról, kettő nekem még most is nagyon adja, de ott meg a botok miatt nincs már értelme játszani (single playerben meg nincs kedvem) Ez is hihetetlen, hogy blizz szarik rá, hiába régi a játék, annyit megérdemelnie hogy legalább egy minimális erőfeszítést tegyenek a tisztán tartására, abból a töménytelen pénzből amit kitermelt nekik a trilógia, igazán kitelne.
-
hatalomxy #25757 Nekem kicsit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban mintha, a 3 már csak a pénzről szólna, és egyáltalán nem a játékosokról. Persze tudom, hogy minden erre épül, de attól mert kereshetnek rengeteget egy játékon, attól még a játékosokra is lehetnének nagyobb tekintettel. -
sirdond #25756 nagyobb volt a füstje, mint a lángja. sok az újítás, vannak jó dolgok is és rosszak is, item rendszer például egy nagy kalap szar. maga a játékmenet elég sablonos és élvezhetetlen szerintem. d2-vel eltöltött éveimből kiindulva nem gondoltam volna,hogy megjelenés után 1 héttel eljutok arra szintre,hogy nem akarok vele játszani. :/
meg kell várni még jó néhány patch-et,addig ez egész olyan, mint egy fizetett béta(bugokról nem is beszélve). így utólag úgy gondolom mégis jobb lett volna,ha úgy tesznek,mint a runic games-nél és elhúzzák a megjelenést, legalább a blizzconig. úgy legalább egy teljes játékot kaptunk volna -
hatalomxy #25755 Hát igen én is furcsállok benne pár dolgot. Például, hogy nem lehet egyedi karaktert létrehozni a szintlépéses rendszer miatt. -
#25754 Open betat toltam vegig, annyi eleg volt belole. Inkabb visszatertem a 2hoz. -
hatalomxy #25753 Hello!
Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Lehet, hogy nem itt kéne érdeklődni. Szóval, mint régi d2-es fanok, mi a véleményetek a 3-ról?
-
#25752 cső skacok, van egy 4 gigás d3as pendriveom, amin installálható d2 + ex van én viszont szeretnék rá tenni portable d2őt, hogy onnan fusson. Lehet ilyet? -
#25751 olyan felszerelést kell használni, amin van mana leech ;) (azaz x% Mana Stolen Per Hit) -
breezer88 #25750 Hali!
Elkezdtem újra játszani a dio2-vel, úgy döntöttem, egy bowzon-al tolom majd végig.. Az egyetlen problémám, hogy nem jöttem rá, hogyan működik a mana leech. Azt olvastam minden bowzon stratégiáról szóló leírásban, hogy energyre egyáltalán nem kell rakni, mert az amazon mana leech-e megoldja ezt a problémát.. ez nem volt sehol sem részletesen kifejtve, de ahol mégis, ott azt írták, hogy minden nyíllal szerzett fizikai sebzés után van mana leech... na most ez nekem sehogysem akar működni.. valaki meg tudná mondani, hogyan lehet ezt a képességet működésre bírni?:) -
hatalomxy #25749 Köszi, közben már rájöttem és meg is csináltam. Ez volt a legjobb megoldás, egy pillanat alatt feltelepül, és bárhová elvihetem.
Mégegyszer köszönöm. -
hatalomxy #25748 És azokat a telepítőket ki lehet írni több cd-re is? -
hatalomxy #25747 Hol kell beregelni pontosan? -
#25746 nem megy így crack nélkül, de ha beregeled battle.net-re a kulcsokat, onnan le tudsz tölteni telepítőket, amivel cd nélkül megy a játék -
hatalomxy #25745 Sziasztok!
Ha biztonsági mentést szeretnék készíteni a d2+lod-ról, az megoldható?
Úgy értem, hogy mind a 4 cd-t beraknám image-be, aztán kiírnám őket 1 dvd-re. Ez működne crack meg minden hülyeség nélkül?
Single érdekel. -
#25744 Értem köszi :) -
#25743 ja igen, elején még meg akartam szegény kötelezően kapott mercet öletni, aztán láttam hogy én kapom az expt :D -
#25742 Ugyanannyit kapsz. Sőt, ha a merc öl le valamit, akkor is ugyanannyit kapsz. A kapott xp mennyiségét csak a party létszáma befolyásolja, amit vagy a "/playes x" paranccsal tudsz változtatni, vagy értelemszerűen egy (vagy több) másik játékossal. -
#25741 én csak figyeltem alacsony levelen az exp csíkot, ugyanúgy mozgott -
#25740 Kérdés: ha necromancerem lénye megöl valamit, ugyanannyi exp-t kapok, mintha saját kézzelt gyaktam volna le, vagy csak egy részét? -
hatalomxy #25739 Köszönöm a válaszokat, nekiindulok újra:D -
#25738 Igen, ebben a legujabb patchben hoztak ezt be ha jol tudom:) -
#25737 Jó hogy mondod, mert én csak letöltöttem valahonnan, nem tudtam hogy a többi verziónál nincs. -
#25736 Most elkezdtem ujbol a jatekot, single jatszom egyedul, vegig akarom vinni hellen az osszes karival, ugy hogy csak azokat a cuccokat hasznalom, amiket en talaltam :) Mf summon nekroval kezdtem mar hellen tartok, elegge konnyu vele a jatek egyedul is:) -
#25735 ujraelosztani csak ugy lehet ha felraktad az 1.13at, vagy utana csinaltad a karit:) -
#25734 Szerintem épp az a jó a játékban ha magad taktikázol, itten még előre is tervezheted a pontokat, és ha baj van, bármikor lehetőséged van a játékban egyszer újraelosztani azokat ha visszateleportálsz a legelső táborhelyre.
Pl. az amazonnál én vacilláltam hogy mire gyúrjak, először nyilakra mentem, később meg átvittem az összes pontot a javelinekre, úgy nagyon mókás lett nézni ahogy hullanak. Ha mentést csinálsz pont-átállítás előtt, szerintem bármennyi lehetőséget kipróbálhatsz, élvezetesebb ha magad taktikázol. -
#25733 Szerintem valamilyen cold sorcot csinalnek a helyedben, azzal elegge konnyu vegigvinni single a jatekot.
Amiket fejleszteni kell, 1 pont warmth, 1 pont frozen armor, 1 telekinezis, 1 teleport, a maradek pont meg ice bolt, ice blast, meg glacial spike, utana meg blizzard. A pontokkal szerintem nem erdemes tartalekolni, ugyis egymast erositik. -
hatalomxy #25732 Hello!
Amatőr játékosként, lenne pár kérdésem. Sorceress-el játszom. Milyen build az, amit normalon single-ben játszva használnom kéne ahhoz, hogy könnyen végigzúzzam a game-et?