Re-volt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az életbe... én is versenyeznék meg tök jó lehet ez az RV House csak nem otthon vagyok és még vizsgaidõszak is van... majd nyáron biztos kipróbálom😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szevasztok.felkeltetétek érdeklödésem és mivel elég sokat toltam anno meg néha most is igy örrömel csatlakozznék.lehet látjátok majd a nevem.
helló mindenkinek!! Igen egyetértek veled GERY szerintem állati jó kupákban és bajnokságokban versenyezni. Én Másfél hónapja kezdtem el újból játszani és már 7. helyen állok hála a jó angol haveroknak, akik nagyon cselesek. Vmint. sok jó rövidítõt mutattak meg nekem. Nem mondanám hogy én lennék a legerõsebb magyar mert biztos akad olyan versenyzõ aki engem is lenyom itt magyarországon. De hogy ezt elkerüljem próbálok minél többet gyakorolni. Már az RV House-on egy páran szélvész rikimennek is neveznek. Ennek nagyon örülök!!! De a legszebb az egészben az ,hogy életem elsõ világi kupámon 3. helyet értem el.
1 arto
2 NRL Ayl
3 rikimen
4 Benvolio
5 sjampo
6 Irck
7 Telminho
8 thexdriver
9 Toko
10 Billster
11 jaseaka
12 hilaire9
13 PhOeNiX_H
14 dispy
15 Cat
16 andrediniz
17 Sims
18 Zerooo
19 cd090580
20 nuc
21 yam
22 cenygma
Persze ezt kvalifikáció elõzte meg ami egy meghatározott ideig volt csak életben. Majd a legjobb hét került a döntõbe. 2. helyen kvalifikáltam magam. Ez már a végerdményt tükrözi.<#wink>#wink>
1 arto
2 NRL Ayl
3 rikimen
4 Benvolio
5 sjampo
6 Irck
7 Telminho
8 thexdriver
9 Toko
10 Billster
11 jaseaka
12 hilaire9
13 PhOeNiX_H
14 dispy
15 Cat
16 andrediniz
17 Sims
18 Zerooo
19 cd090580
20 nuc
21 yam
22 cenygma
Persze ezt kvalifikáció elõzte meg ami egy meghatározott ideig volt csak életben. Majd a legjobb hét került a döntõbe. 2. helyen kvalifikáltam magam. Ez már a végerdményt tükrözi.<#wink>#wink>
Hello!
Pár hete jártam a topicban, mostanság rikimenel már nagyon jól nyomjuk a RV Houseot. Több kupában is résztvetünk és csak azt tom mondani hogy nagyon jó. A RV Houseban szinte mindig vannak fent, de legtöbben este és akkor olyan jó versenyeket lehet nyomni hogy az nem igaz. Hogyha meg cupa van mindenki keményen gyakorol. Szoval szerintem ne habozzatok, töltsétek le a RV Houseot (innen) és regisztráljatok a www.revoltrace.com -on. Ha mindez megvan könyen versenyezhetsz simán vagy akár egy cup-ban.
A RV Houseba találkozzunk!<#wink>#wink>
U.I.: csinálok különben egy lego pályát.
Pár hete jártam a topicban, mostanság rikimenel már nagyon jól nyomjuk a RV Houseot. Több kupában is résztvetünk és csak azt tom mondani hogy nagyon jó. A RV Houseban szinte mindig vannak fent, de legtöbben este és akkor olyan jó versenyeket lehet nyomni hogy az nem igaz. Hogyha meg cupa van mindenki keményen gyakorol. Szoval szerintem ne habozzatok, töltsétek le a RV Houseot (innen) és regisztráljatok a www.revoltrace.com -on. Ha mindez megvan könyen versenyezhetsz simán vagy akár egy cup-ban.
A RV Houseba találkozzunk!<#wink>#wink>
U.I.: csinálok különben egy lego pályát.
mm2!!!azt mondtad nekem hogy át töltöd ha végre jo lesz az msn-em és
most let jo át küldöd a játékot??????fel veszlek msn-re
most let jo át küldöd a játékot??????fel veszlek msn-re
Re-voltos oldal!:
REVOLT!
REVOLT!
Állati jó ez a multi!!! A Re-volt Race-re jöjön mindenki akinek megvan ez a játék, de ha nincs akkor minnél hamarabb szerezze be, mert ez naon jó!
ok nyomjuk izomból, tegnap már nyomtam nagyon kemény volt egyszer 1. egyszer utolsó. A lövedékkel nem kell kímélni az ellenfelet
Király! Úgyis már megjavitotam a RE-voltomat. Remélem este fent leszel MSN-en és akkor nyomjuk mint az állat!😊 És útána akkor már beszélhetünk a Re-volt Race-ról! Anyiban már megalapodtunk hogy három forduló lesz. Hamarosan felrakok a netre minden infót.
egy progivla könnyen lehet játszani angolokkal és magyarokkal egyaránt ma már nyomtam qrva jó aki akar jöhet majd elmondok mindent hogy kell gooooooo re-volt<#wink>#wink><#wink>#wink>
Lenne egy problémám. Letöltötem pár kocsit és beraktam, de nem tetszetek ezért kitöröltem. Útána lépek be a játékba és amikor már a nevet beírtam és a kocsiválasztás jönne akkor mindig kilép. Eddig is volt egy-kétszer, hogy kilépet, de most mindig. Tudja valaki esetleg a választ?
már a web mesterrel teveztük ezt a fajta játékot onlinen. de bátran jöjjön mindenki aki szereti a játékot
Én tudom!
Van egy Hamachi nevû program!
Aki szereti a Re-voltot és van MSN-je akkor vegyen fel: [email protected]
Van egy Hamachi nevû program!
Aki szereti a Re-voltot és van MSN-je akkor vegyen fel: [email protected]
felraktam újból a játékot hát mit ne mondjak nagyon elfelejtettem menni. De lehet TCP/IP kapcsolaton nyomulni rendesen<#mf1>#mf1>
Re-volt party, ez naon jó ötlet!!! Én lehet tudok még hivni emberkéket! De még ki kell tapasztalni elöte a muliplayer funkciót mert elég bonyorult
Emberek hellótok!! Kapásból tudnák két jelentkezõt egy estleges Re-volt partyra. Én is toltam vele régen. Nekem nagyon bejött meg tesómnak is. Én aztán csináltam ebbe a játékban csomó mindent sebesség növelés autóalakítás, egyéb turbo funkciók. szóval ha lehet én a beszállok a buliba már akinek kedve van hozzá
szia!!!!
fel veszlek majd msn-re de még rosz az msn-nemmaj ha jo lesz még a hétwn felvszelek
fel veszlek majd msn-re de még rosz az msn-nemmaj ha jo lesz még a hétwn felvszelek
szia!!
megnéztem de nem találtam a játékot nm tudnád megmondani pontosan hol lehetne leszedni a játékot????ja és eröre is köszi
megnéztem de nem találtam a játékot nm tudnád megmondani pontosan hol lehetne leszedni a játékot????ja és eröre is köszi
kösziiiiiiiii
én tudom honnan lehet letölteni
én torrentrõl szedtem le no cd-vel 58 mb körüli volt
http://www.meganova.org/ vagy http://www.mininova.org/
UTORRENTEL!
én torrentrõl szedtem le no cd-vel 58 mb körüli volt
http://www.meganova.org/ vagy http://www.mininova.org/
UTORRENTEL!
ja telejes verzioja kéne
sziasztok!!
csak azt szeretném kérdezni hogy régota keresem ezt a játékot csak a demoját találom megtudnátok mondani hogy honét lehetne letölteni a játékot?????????????????????
ja és eröreis köszi.
csak azt szeretném kérdezni hogy régota keresem ezt a játékot csak a demoját találom megtudnátok mondani hogy honét lehetne letölteni a játékot?????????????????????
ja és eröreis köszi.
Üdv! Nem tudjátok mi volt a címe annak az R/C gémnek ami kb '99-es lehet (plusz minusz 1 év😊) És rendesen külsõ nézetbõl is lehetett nyomulni vele (az egész pályát belehetett látni)
Bocs a zavarásért. 😄
Bocs a zavarásért. 😄
ja
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
az komoly régen sokat toltam
mm2 ott van a polcon elsö gamáim közt volt.
kár megszünt az acclaim nem lesz revolt 2 😞
mm2 ott van a polcon elsö gamáim közt volt.
kár megszünt az acclaim nem lesz revolt 2 😞
😛 😊
midtown maddness?
jah.nyáron unalmasab napokon megin tolom majd mert megunhatatlan.
hajrá <#buck>#buck> én is szedtem régebben sok pályát és kocsit, de most jelenleg nincsenek fenn, csak a plusz pályák egy külön könyvtárban 😊
ez az egyik nagy kedvenc gamem megjelenése ota tolom.fullra kitoltam nem eccer.
300autom van hozzá kb.
100pálya.
söt tuningoltam is a kocsikat
300autom van hozzá kb.
100pálya.
söt tuningoltam is a kocsikat
ok. még nem nagyon nyomtam multiban