Re-volt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
ezen a net címen megtaláltam a gamet...de nem tom leszedni mert vmi hiányzik a temporary mappámból...😞
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
"csn tamás"!!leszedted??honnan????????😊😊😊😊
Különben arra gondoltam lehetne egy banner csinálni és alá pár linket betenni.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
akkor lenne még egy kérdésem😊szóval nekem megvan a revolt de nem menti el a megszerzett dolgokat...tehát megcsináltam egy kupát pl kilépek a játékból visszalépek és már nincs is meg..
bitzip torrentel találtam revolt torrentet...de az nem volt jó mert vmi francia és nem akar ja nekem engedni a játékot😞
tehát vki nem tud nekem egy torrent klienst és torrentet adni h végre kompletto grosso meglegyen a játék?😄
az szeretném megkérdezni h errõl az oldarról http://www.aliasrevoltmaster.com/dl_nwaud.htm
leszedett autókat hova kell másolni a játék könyvtárai közül?v van vmi speciális módja ami kell ahhoz h ezek benne legyenek?
Innen letölthetitek
Különben késziítek egy magyar Re-volt fan oldalt is, hamarosan elérhetõ lesz.
Havaromnak kellene a játékhoz crack. Nem tudná valaki megadni a Re-volt crack torrent linkjét? (vagy sima linket)
Elõre is nagy köszönet a barátom nevében is!