Re-volt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
rejtély

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sikerült elinditani,meg felraktam az rvhouset,de nem tudom elinditani benne a játékot,azt irja ki hogy a játék nem inditható.Routerem van..

Aquir
win 7-tel nincs tapasztalatom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nekem is ez a problémám win7 alatt nem indul a játék,pedig eredeti változat van meg...

Aquir
fogalmam sincs, nem fut?

Broafka
hali, hogy tudom a játékot futtatni win7-en?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

rv houseval!
Laki89
sziasztok.hogylehet keten játszani a revoltal??

Lakos Péter

underground2
Sziasztok! Nos lenne egy problémám, hogy amikor az RV House nevü programban be megyek egy szábába és amikor elindítja a host a játékot a tálcán ott a játék, de egy fél perc után ezt írja ki "Can't connect to lobby session!" , hogy ilyenkor mi a teendõ?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Web mester

www.revoltonline.uw.hu

Web mester
torrent

Honnan lehet letölteni a teljes verziós re-voltot?
Aquir
de lassabb a junior kategóriában a kocsik sebessége (nem csak a nehézség), és nagy eséllyel azért írta

Web mester
Miért kéne junior RC kapcsolni a multiplayert?! A versenymodok sima üzemben azért vannak hogy be lehessen állítani mien nehézségi szinten versenyezzen a számítógép. Multiplayerbe mindenki úgy versenyzik ahogy tud!

Gerisone
halli! hogy lehet juniorrc mode-ra kapcsolni a multiplayert?? van erre mód?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Web mester
Gyertek ma este 20:00-kor a RV Housera mert magyar Toyeca Fun Race lesz! Bõvebb infó itt.

Web mester
Elkészült a második pályám:

Letöltés

www.thepiratebay.org
ezen a net címen megtaláltam a gamet...de nem tom leszedni mert vmi hiányzik a temporary mappámból...😞
Web mester
Kivan kapcsolva a tûzfal?

csn tamás
üdv! segítség kellene! leszedtem mindent az onlinehoz csak nem indul el a game amikor indul a server. nemtudom mivan...segítsetek plz! egyébként zsírkutya a banner!!!

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

Web mester
Nah hogy teccik az új fejléc? A bannert a bannerkovácsoknak köszönhetjük, a berakását pedig a moderátoroknak... Mégegyszer köszi mindenkinek aki segített abban hogy most ilyen legyen a topic.

Web mester
A re-volt.com -on milyen letölthetõ cuccok voltak? Nagyon rég jártam a weblapon, de sajna megszünt. Nem tudja honnan lehet beszerezni azokat a letöltéseket amik a hivatalos oldalon voltak?

Web mester
Bocsi, pedig pár het volt PC-re is, most már csak konzolra van.

rikimen
www.thepiratebay.org

vaterán nincs😊
"csn tamás"!!leszedted??honnan????????😊😊😊😊
Web mester
A weblapomon találsz leírást a multiplayerezésrõl: www.revoltonline.uw.hu

Különben arra gondoltam lehetne egy banner csinálni és alá pár linket betenni.

rikimen
Ami kell hozzá azt innen le lehet tölteni.

csn tamás
leszedtem a gamet!! szeretnék online játszani mi kell hozzá? milyen mod vagy egyéb program???? segítsetek! kösz!

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

rikimen
Nos örömmel látom hogy vannak olyanok, akik szeretnének csatlakozni az online közösséghez a revolt körein belül. Na szóval én tudok egy olyan magyaríosítást, amit ha felteszel betesz egy olyan mappát aminek a neve "Extrák" ebben találsz olyan parancsfájlokat amik segítségével nem kell külön kijátszanod a játékot meg egy olyan torrent oldalt amin több torrent fájlban is megtalálod a revoltot. www.thepiratebay.org

Web mester
vatera.hu

oks...mi az a vatera?
Web mester
Hogy töltsem fel, ez egy ingyenes tárhely, nem lehet olyan nagy filekat fletölteni.Különben a vaterán is van egykettõ eladó eredeti CD.

pont most próbálok vmit kiokoskodni...pl mi lenne ha "web master" feltöltené az oldalára...lehet h kicsit illegális de mondjuk ha 1napig rajta hagyná,mondjuk hnap,akkor aki akarja letöltheti aztán leszedné az oldalról...kb ez annyira illegális mintha megpróbálnám megszerezni cd-n...eredetit valszeg úgyse találnék max másoltat...😊
csn tamás
sziasztok! olvasgattam visszafelé s látom ti sem tudtok torrentet hogy honnan lehet leszedni a gamet...ha mégis tudna valaki szoljon legyen szives! elõre is köszönöm. nekem is megvolt régen a játék de a hülye fejemmel letöröltem s a cd már nincs meg...:s ha tudna valaki segíteni nagyon örülnék!

próbáltam én próbáltam...de nincs meg senkinek ismerõseim közül
Web mester
Nem fogom feltölteni a game-t az oldalra, mert illegális az. Különben énse találom torrenten, nekem CD-n van meg. Szerezd meg valakitõl sztem.

nem rosz oldal...bár nekem egy dolog hiányzik róla!a teljes játék amit nem tok torrentel se leszedni mert az össze szir szar😊kéne egy tipp...😊
Web mester
Üdv Re-volt fanok!
Elkészült a Re-voltos honlapom:
www.revoltonline.uw.hu

thx..megoldottam...
akkor lenne még egy kérdésem😊szóval nekem megvan a revolt de nem menti el a megszerzett dolgokat...tehát megcsináltam egy kupát pl kilépek a játékból visszalépek és már nincs is meg..
bitzip torrentel találtam revolt torrentet...de az nem volt jó mert vmi francia és nem akar ja nekem engedni a játékot😞
tehát vki nem tud nekem egy torrent klienst és torrentet adni h végre kompletto grosso meglegyen a játék?😄
Web mester
A cars mappába kell betenni.

üdv minden re-volt játékosnak

az szeretném megkérdezni h errõl az oldarról http://www.aliasrevoltmaster.com/dl_nwaud.htm
leszedett autókat hova kell másolni a játék könyvtárai közül?v van vmi speciális módja ami kell ahhoz h ezek benne legyenek?
Web mester
Elkészült az elsõ pályám:

Innen letölthetitek

Különben késziítek egy magyar Re-volt fan oldalt is, hamarosan elérhetõ lesz.

Web mester
Ok lécci küldjed el majd MSN-en!

rikimen
razz én éppen beteg vok, de már javulok és gery van crackem alapból a játékhoz.

Web mester
Gyere fel most!

néha délután szoktam lenni de mostanában nem láttam magyarokat 😞
Web mester
Hello!
Havaromnak kellene a játékhoz crack. Nem tudná valaki megadni a Re-volt crack torrent linkjét? (vagy sima linket)
Elõre is nagy köszönet a barátom nevében is!

Web mester
egésznap nem voltam ott hon most értem haza.ha minden jol megy holnap benézek.
Web mester
Figyelem!
Jelenleg best 4 lap és RRR Rally Cup van. Én mindekettõt csinálom. Jelizzetek ti is.