Re-volt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
milyen harci helyzet? nem tudom mért léphet ki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MM2
A Toyeca, Panga meg az ilyan kocsik a gyorsak.
Nem tudom miért de amikor multi-player be megyünk akkor van az a harci helyzet vagy mi és ott az elsõ pályán kilép.

Aquir
ja 😊 igazi trükközés megszokni az irányítását és leelõzni vele a nehezebb módokon a többieket 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MM2
Tök jó benne a z UFO

Aquir
akkor én is kipróbálom majd 😊

Web mester
Átalakitja a kocsikat meg ilyesmi.Én még nem probáltam,de haverom igen mivel nála van a Re-volt.Azt mondta jó!

_Neo
Mi ez a PRO mod?

Web mester
Innen le lehet szedni!

Katun
iSO-ban nem tudtok oldalt ahonnan le tudok tölteni a játékot? Mert elég sok helyen kerestem és nem találom 😞
ÉS csak RiP van az meg nem kell 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

a revolthoz
heló mindenki!!!!!!!!!!!! nem tudja valaki honnan szedhetek le hozzá JÓ KOCSIKAT ÉS JÓ PÁLYÁKAT????????
Aquir
jah😊

Web mester
Ez egy szoros verseny volt:

Twinseen
Nem tudtok valami magyar fanoldalt?

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Aquir
Elmondok amit tudok 😊
Ugratást hajthatsz végre a Jumppal pl úgy, ha 2 meredek elem közé alacsonyabb szintre rakod és így ugrató jön létre (Lerajzolom: a vonalak az út, és az x a Jump). ___/ x \___ És akár több Jumpot is rakhatsz lentre, így a jump-darab lesz a szakadék alja, és aki beleesik, nem tud továbbmenni, hanem megint át kell ugornia a szakadékot.
Azt írja hogy ugye nem mûködik a Jump ha a pálya irányával ellentétesen rakod be (vagyis fordítva), vagy 90°-kal elforgatva a normális iránytól. Arra is jó lehet, hogy egy egy barátodat -aki még nem látta a pályát- figyelmeztesse, hogy ugratás következik 😊

Hát magyarán annyi hogy Jump-ot bármikor berakhatod amikor ugratást akarsz, és a Jumpnak ezért nem kell követnie a pálya adott magasságát hanem eltérhet tõle 😊

Aquir
Ha tudsz angolul, akkor lefordítottam neked 😊

Aquir
berakod magasabbra, és lejjeb rakod utána az utat mint egy szakadék 😊 aztán esnek kicsit a kocsik =)

Web mester
A Track Editorba a Jump-ot mire lehet használni?

Aquir
lehet😊

Web mester
Nekem olyan hogy ott az összes doboz és mindegyikbe ez van!
Lehet ez már meg van mahinálva!

Aquir
érdekes lehet az a demó verzió mert én olyan demóval játszottam csak a teljes gém elõtt amibe az Eredeti alap kocsik voltak az 1. pályával 😊

Web mester
Demot!
A Re-Volt demoverziójában csak a trolival tudok menni.
És a demóból át tettem a rendes játékba, mert ott gyárilag nincs benn.

Aquir
jajó 😄

de most demó-t akart írni vagy mit? 😊

ngcsnet
budapestrõl jól ismert<#idiota>

Aquir
honnan jól ismert? én asszem nem ismerem <#idiota>

Web mester
A deomoból jól ismert Trollybus-t beraktam a játékba!Egész jó!

[HUN]FaTaL
nem, nincs is olyan játék amit az internetrõl le lehet tölteni...

http://goo.gl/gd6Zi5

ezt a játékot nem lehet le tölteni az internetröl?
Web mester
Én is megcsináltam vele egyszer!(lehet nem végig,már nem emlékszem)

Aquir
ja, akkor minden kocsival mehetsz (+ olyanokkal is amik nincsenek normálisan ott) 😊

én végignyomtam legnehezebb módban legjobb kocsik ellen az Összes pályán UFO-val, mind megnyertem 😊)

csináljátok meg ti is (ha még nem csináltátok), fejlõdik a kezelés-elsajátításotok 😊

Web mester
Beírom a kodot és végignyomom!😊

Aquir
mármint akkor azt írtad, hogy normálisan amikor újra feltelepíted a játékot, akkor persze nincs meg egybõl minden kocsi. Akkor igen, vagy kód vagy végigjátszod és úgy lehet megkapni õket =)

Web mester
Nem!

Mivel a re-volt.com már megszûnt, fogalmam sincs.
Én csak onnan szedtem. De jó is volt...

Aquir
valahonnan internetrõ... már rég töltöttem autókat, de voltak nagyon jók

[HUN]FaTaL
honnan tudnék autókat letölteni?

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir
vagy végigjátszod 😊

vagy multiplayerben mondtad? 😊

Balumann
Én amikor neten játszottam gamespy-al játszottam, és ment. (Gamespy arcade). Ott több szervert írt ki és valahogy jobban mûködött, mert tudtunk 4-en játszani. Most is fennvan a játék nekem, úgyhogy tudok játszani

Hát igen. Bajnokságonként 2 kezelhetetlen vacak...
Én már csak ezzel az egy járgánnyal vagyok.

Web mester
Az a rosz hogy nem kapod meg az összes kocsit ugyhogy marad a kod...

Hehe...már 2 bajnokság kész :-)

És mindezt az RC Bandit-tal. :-D

Web mester
És ott mit kell csinálni?
Valamit nem kell beálitani?

Aquir
nekem is fennvan, sokadszorra játszok én is vele 😊

Aquir
elején ottvan hogy network vagy Multiplayer

Web mester
Hogyan lehet onlineon játszani?

Én most újra elkezdtem tolni. Letenni róla képtelenség :-)

Már akkor is megfogott, amikor elõször nyomultam vele.

Valakinek nincs kedve egy netes futamra ? Mert ezt online már nemigen játszák :-(

dinomano
anno nagyonjo volt ez a gém; imadtam! :-D(ill.most is nagyonjo...) még 2000környeken toltam, nagyon tetszett....multiba hogy lehetett küldeni? én Sp-be nyomtam mindig; multiban ment splitscreen-beee? Nem emlekszem menüjere mar nagyon... :-D nah mind1, istenkiralysag volt, az bizti!;-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Aquir
Multiba milyen? =) Mindenki nagyjából ugyanazzal a kocsival van? Szvsz Toyeca a legjobb minden körülményre 😊

Sly06
nagyon ász ez a game még anno nagy bajnokságokat rendeztünk😊 Nekem is megvan de sajnos valami miatt mindig kifagy 😞