Voodoo3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Az x3dfx egy olyan csoport, akik a Voodoo supportját
szerették volna a jövõben is biztosítani, sõt, a régi support-teambõl áll

Kiadtak egy béta-drivert is mostanában,
amit a meglévõ 1.07-es hivatalos driverre érdemes feltenni,
aztán lehet próbálkozni.
Sajnos azonban, valószínûleg ez volt az utolsó driver, amit kiadtak...

A fejlesztés alatt álló technikák pedig átkerültek az nVidia kezébe,
csinálhatnak vele azt, amit akarnak.

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hi
azt szeretném megtudni, hogy tulajdonképpen mi az az x3dfx? kártyákat is fog gyártani, vagy csak drivert ír?
és azt sem tudom, hogy a RAMPAGE-el mi lett? az is a nvidia tulajdona lett?

nino te 1 olyan nagyonnagyonnagyonnagy **** vagy, mint vg
ti még sosem tettetek semmit úgy, hogy nem fizettek nektek? pénzen kívül nincs más az életetekben?(nomeg a 17'es monitoron)
én is szívesen segítek az embereknek INGYEN abban, amihez értek, és mégsem hiszem, hogy szellemi fogyatékos vagyok.

nekem csak 14'es monitorom van, cel300asom,vudu2esem, és mégis ember vagyok. de mind1
A 3ds max 4 cd-n a 8-as direct x van hozzá. Úgyhogy szerintem az kell hozzá. Asszem vennem kell egy új kártyát. A 3ds azt írja ki, hogy nem talál d3d kompatibilis kártyát, pedig ha jól tudom a v3 az. Vagy tévedek?
rage
Az x3dfx teljesen béta driver, tehát aligha lehet certified
A legmegbízhatóbb továbbra is az 1.05-ös WHQL tûnik, az legalább jó
mindenhez
3D Studio Max-ot nem használok sajnos, de próbáld meg az 1.05-tel,
és Direct X 7-tel

A DX8 okozhat ilyesmi gondokat, nála régebbi programoknál
üdv,
rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Affelõl érdeklõdnék, hogy valaki használ e 3ds max-ot d3d-ben voodoo3 kártyával. Nálam nem mûködik, csak szoftveresen. 😞
Please help me! (1.07.00-es driver van fenn)
Bradock
"Tapasztalatok vannak-e már az x3dfx-es driverrõl? Certified?"

Nekem most az van fent, de se jobb, se rosszabb mint a novemberbe kiadott 1.07 -es.
Dikkma
De jön vissza... mondjuk ez nem igazán V3-as téma, de nem baj.
#894 nagyrészt igaz, de a T-buffer, még inkább a Rampage viszont olyan technológia, amivel még nem hiszem, hogy közelebbrõl találkoztál, csak majd a jövõben, nv25 név alatt fogsz.
Na ez tényleg nem igazán V3, hagyom abba.
Dikkma
Azt kezdi, hogy õ lesz a legnagyobb gyártó a Földön, és a leggyorsabb is.
A kártyái nem csak gyorsak, hanem technológiailag hihetetlenül fejlettek lesznek, a képminõségük a legjobb lesz a piacon. Hét ezt kezdi.
Tegnap bejelentették, hogy az eddig mint nv20 néven ismert chip neve GeForce3 lesz, és 549 dolláros áron kerül a forgalomba.

Hát ezt kezdi.
rage
Ilyen híreket mindig hozhatsz....
Várjuk a linket is majd az új driverhez!!

😊))

Dikkma
Totláisan igaz. Mivel sok van belõle,
már a játékgyártók megpróbálták kiküszöbölni a
hibákat, nem kellett a driverre várni.

Ez a különbség a S4 és a V3 között.

Na köszönöm a puszikat, amiket a hírért kaptam 😊)))
rage
Nagyszerû!

Már várom a Voodoo 3 3000 Detonátor driver-t
:-))

Azért rendesek, hogy legalább ennyit juttatnak nekünk.
Ebbõl is látszik, hogy annyira azért nem voltak rosszak ezek a kártyák
Nekem is ez van, és tényleg semmi gond vele.
Fut minden jól, s ami fontos, hogy stabil.

üdv,
rage

milyen rendes a kölyök 😊
kösz!

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Dikkma
Hoztam nektek egy hírt:

Az NVIDIA folytatja a 3dfx termékek támogatását
19:39 (Írta: Ytse)
A ard|OCP birtokába jutott dokumentum szerint az NVIDIA egészen 2002 februárjáig folytatja a 3dfx termékek támogatását - beleértve az ügyfélszolgálatot és a meghajtóprogram-frissítéseket. Ezért az üzletekben ismét megjelenhetnek a 3dfx kártyák, noha tovább gyártani már nem fogják õket.

Ennek én is örülök.
Mike
Kerdes: szerintetek mit jelent az, hogy PC133?
Es ami nem megy 133-mal, de megy mondjuk 125-tzel az PC100 vagy PC133?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Most, hogy ezt ide ilyen ugyesen beirtad, senki sem fogjas megvenni a kartyat (legalabbis azok, akik olvassak) Egyebkent nem olyan szar, miert kene eladni?

Mike
Ha nem teszem fel, nem tudom, hogy nalam fagyogat-e. Attol mert meg nalad fagy... arrol nem beszelve, ha nem jo, pikk-pakk leszedem. Es miert az 1.5-ot, miert nem az 1.07-et?

Hi

En sajnos most adtam el a jo oreg v3 3000-res katyam, nem azert mert szar volt, hanem a jovore nezve semmilyen support nem lesz hozza, es ez gaz szerintem. Aki tudja adja el, es vegyen valamilyen nvidias kartyat, igaz az sem a legjobb, de van/lesz support hozza, ami szerintem fontos dolog.

Szoval, RIP 3DFX 😞(
Bradock
Kösz!
Végül is nem szándékozom hajtani a procit mert ez a teljesítmény egyenlõre bõven elég nekem. Csupán a kíváncsiságomat furdalta a dolog.
rage
Nem a Windows nem bírja, hanem a memória
A 133-as RAM még a 140-et ezek szerint elviszi (jó minõségû lehet)
150-et nem
Ez van.

Bradock
Alaplap: ABIT VT6X4
De csak a frekvencia emelésével tudom a proci sebességét növelni, mivel a szorzó fix.
150\1/4 2*AGP ha jól számolok így 37.5 jut az AGP-re. Vagy ez még *2 ? Az viszont sok.
A WinMe 140 -nél még indul hiba nélkül. Azt a 10-et még kibírhatná.
rage
Milyen alaplap egyáltalán?
Másrészt, egy 133-as RAM esetén nem kellene 150 FSB-t beállítani
Mondjuk, max 133-at
Aztán , ha az alaplap egy jobb típus, és a 133-at normálisan osztja meg AGP-re
és PCI-ra egyaránt, akkor a V3-mal már nem lesz gond

De 150-nel nem csoda, hogy nem indul el a WinME
üdv,
rage

Bradock
Rage!

Szerinted ha tuning céljából 150 FSB -t állítok be a V3 3000 miatt, vagy a 128/133 RAM miatt nem indul a WinMe? Esetleg mindkettõ? Proci PIII 800EB.
hát ja
Csak a Rampage technológia nem kompatibilis az nvidia új termékeivel. - szopás
az itt a nagy baj, hogy a Rampage techmológiáját, beépítik a saját kártyáikba, ezzel már senki nem fogja vissza õket...
Decemberben a 3dfx fõbb részeit felvásárolta az nVidia, és megalakult az x3dfx csoport, mely a 3dfx néhány volt programozójából áll. Az x3dfx azt ígérte, hogy ha lehetõségük nyílik rá, folytatják a Voodoo termékcsalád meghajtóinak frissítését. Sajnos ez végülis nem jött össze nekik érthetõ anyagi okok miatt (csak kevesen lennének akik fizetnének az újabb meghajtókért).

Ennek ellenére kiadtak néhány utolsó Voodoo3/4/5 béta meghajtót Windows 9x/2000 alá. A meghajtók csak frissítésként szolgálnak a jelenlegiekhez, tehát elõtte fenn kell legyenek a Voodook utolsó hivatalosan kiadott meghajtói is. A meghajtókhoz semmilyen támogatás nem jár, és telepítés elõtt ajánlott a readme fájl elolvasása.
mire vársz vedd meg az egészet!!!
Dikkma
Nem, nem mondok semmit. Bocsánat a V3-asoktól, amiért ezt a kettõt beírtam.
Dikkma
Akkor már ide is: Tomcat&Sid,
Emberek! Meg lehet venni a 3dfx-et 10cent egy részvényük. Akinek vannak felesleges milliárdjai az vegye már meg. Ott lapul a Rampage technológia az asztalon, már csak ki kell adni!
B@lu
HI ALL!
cel2 566/901 128 mb abit bf6 voodoo3-2000 a teljes konfig .
Az fps 20-30 kozott mozog.
cl_showfps 1 plusz a netdraph is kint van az is mutatja az aktualis erteket.
WickedGl is megvan fel is tettem.
nem, tudom hogy mit lehet elszarni de lehet szarul van beallitva a game.
Kerdesem az autoexec.cfg vagy a config.cfg re terjedt volna ki, ugyanis amikor q3a- hoz kaptam un. xeon nevezetu emberketol egy konfigot a kezdeti 80 fps (640*480) egybol felugrott 170-re.(teljes lebutitott game lett)
na ilyesmi kellene nekem cs hez.
segitsegedert koszi, ha van meg valami lecci irj, a tobbieknek is thx ha irnanak vmit.
NEED HELP!!!
Udvozlet B@lu.....

Mi van Dikkma megvan a matek?
Fogadni mernék, hogy most sem tudod levezetni a függvények ivhosszát.
Pécsrõl annyit, hogy itt legalább nem láttam még kutyát a járdán szarni, hugyozni, stb.
Másrészt a Tomcat-éknál teljes panzióban lakom, úgyhogy nincs semmi panaszkodnivalóm.
Ezt azért nem kellett volna. Nem muszály szeretned Pécset, de azt se feledd, hogy BP. egy fokkal sem jobb. Egy fokkal sem! Zeg sem...
Na csõ!

Dikkma
Ja és Biluxot nem érzem felelõsnek azért, mert valaki szétvert a tengerentúlon egy szar, porosodó, elavult, csicska videókártyát!!! Még ha nektek olyan is van!!! Ha lesz, azonnal hozok képet arról, ahogyan valaki szétbarmol egy S4-et, csak hogy lássátok, hogy mennyire szûk a látókörötök, és mennyire a sötétben éltek. Höhö.

Bár, S4-es szétkapást még nem láttam, talán jobban szeretik azt a kártyát, mint a V3-akat, persze ezzel nem utalok semmire sem ... ( nem a lófaszt nem ).
Dikkma
Tudod, Tomcat, az én célom az elmúlt néhány hónapban az lett, hogy minnél több emberrel hitessem el, hogy a Gamez egy jó hely, és sokan járjanak ide, mert akkor sokkal élvezetesebb a beszélgetés. A november végi 5-6 emberrõl sikerült 20 fölé emelkednie a látogatóknak ( nem, ebben nekem semmi szerepem nincs, sõt :-((( ) így ha lehet, ne küldj el senkit, ha erre téved. Másrészt meg a Sidnek üzenem, hogy .......... vazzeg!!! Erre most jöttem rá !! Esküszöm!!! Az összes hozzászólása, ami itt van, sötét, és szánalmas egyszerre!!! És HOGY MIÉRT?????????????????? MERT OTT VAN LENN!!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

SID, gyere HAZA!!!!!!
Na, most már elhiszed? Mellesleg ezt az üzenetet Sid tõlem küldte, szóval tanusíthatom, hogy nem õ a tvszerelõ...
Rajtam kívûl ezt még Dikkma is tanusíthatja! Azt se feledd, hogy Sid se nem Dikkma, se nem Tomcat, ha esetleg ilyen gondolatok jutnának az eszedbe...

Remélem most már elhiszed, s visszahúzol oda ahonnan idetévedtél...már biztos hiányolnak!

Zolee="nagy barom"="aki nem bir magával"
Nem birod fölfogni hogy nekem semmi közöm Ghosthoz?
Ennyire paranoiás egy ember nem lehet.

Ghost: Kössz, hogy tisztáztál engem.
Ugye hogy megmondtam!
Erre engem szivattok forwardolt levelekkel.
Hol van tele a hardver fórum, másrészt én akkor sem vagyok mûszerész, tegnap regiszrtáltattam a sid nevet, ugyhogy ne pampogjá, sokan nyomultak sid néven.
A rohadt életbe ki terjeszti azt, hogy én vagyok a Tévészerelõ, Mûszerész???
ÉN EGYIK SEM VAGYOK A KETTÕ KÖZÜL!
JÓÓ???
Egyetértek oz-zal, minden topicban reklámozza a vIPER" fórumot, ráadásul még büszke is rá!
Az ilyen olyan mint a spam, ki kéne szûrni, mármint az üzeneteket.
Dikkma
Sajna egy hét kihagyás után most szabadultam rá a hwsw-re, ezért a sok beollózásom, de ez friss:

A www.3dfx.com is búcsúzik immáron...
16:08 (Írta: Ytse)
A 3dfx két weboldala (www.3dfx.com és www.3dfxgamers.com) eggyé vált az erõvel, megszabadult minden dísztõl és már csak Scott Sellers levele olvasható.
Technikai problémák miatt a meghajtóprogramok sem elérhetõek, mint ahogy nem találhatók meg a 3dfx dokumentációi sem és igazából semmi sem.

Egy egykori óriás utolsó hörgései ezek az örök csend beállta elõtt. RIP 3dfx.