Voodoo3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerették volna a jövõben is biztosítani, sõt, a régi support-teambõl áll
Kiadtak egy béta-drivert is mostanában,
amit a meglévõ 1.07-es hivatalos driverre érdemes feltenni,
aztán lehet próbálkozni.
Sajnos azonban, valószínûleg ez volt az utolsó driver, amit kiadtak...
A fejlesztés alatt álló technikák pedig átkerültek az nVidia kezébe,
csinálhatnak vele azt, amit akarnak.
rage
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
azt szeretném megtudni, hogy tulajdonképpen mi az az x3dfx? kártyákat is fog gyártani, vagy csak drivert ír?
és azt sem tudom, hogy a RAMPAGE-el mi lett? az is a nvidia tulajdona lett?
nino te 1 olyan nagyonnagyonnagyonnagy **** vagy, mint vg
ti még sosem tettetek semmit úgy, hogy nem fizettek nektek? pénzen kívül nincs más az életetekben?(nomeg a 17'es monitoron)
én is szívesen segítek az embereknek INGYEN abban, amihez értek, és mégsem hiszem, hogy szellemi fogyatékos vagyok.
nekem csak 14'es monitorom van, cel300asom,vudu2esem, és mégis ember vagyok. de mind1
A legmegbízhatóbb továbbra is az 1.05-ös WHQL tûnik, az legalább jó
mindenhez
3D Studio Max-ot nem használok sajnos, de próbáld meg az 1.05-tel,
és Direct X 7-tel
A DX8 okozhat ilyesmi gondokat, nála régebbi programoknál
üdv,
rage
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Please help me! (1.07.00-es driver van fenn)
Nekem most az van fent, de se jobb, se rosszabb mint a novemberbe kiadott 1.07 -es.
#894 nagyrészt igaz, de a T-buffer, még inkább a Rampage viszont olyan technológia, amivel még nem hiszem, hogy közelebbrõl találkoztál, csak majd a jövõben, nv25 név alatt fogsz.
Na ez tényleg nem igazán V3, hagyom abba.
A kártyái nem csak gyorsak, hanem technológiailag hihetetlenül fejlettek lesznek, a képminõségük a legjobb lesz a piacon. Hét ezt kezdi.
Tegnap bejelentették, hogy az eddig mint nv20 néven ismert chip neve GeForce3 lesz, és 549 dolláros áron kerül a forgalomba.
Hát ezt kezdi.
Várjuk a linket is majd az új driverhez!!
😊))
már a játékgyártók megpróbálták kiküszöbölni a
hibákat, nem kellett a driverre várni.
Ez a különbség a S4 és a V3 között.
Na köszönöm a puszikat, amiket a hírért kaptam 😊)))
Már várom a Voodoo 3 3000 Detonátor driver-t
:-))
Azért rendesek, hogy legalább ennyit juttatnak nekünk.
Ebbõl is látszik, hogy annyira azért nem voltak rosszak ezek a kártyák
Nekem is ez van, és tényleg semmi gond vele.
Fut minden jól, s ami fontos, hogy stabil.
üdv,
rage
kösz!
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Az NVIDIA folytatja a 3dfx termékek támogatását
19:39 (Írta: Ytse)
A
Ennek én is örülök.
Es ami nem megy 133-mal, de megy mondjuk 125-tzel az PC100 vagy PC133?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
En sajnos most adtam el a jo oreg v3 3000-res katyam, nem azert mert szar volt, hanem a jovore nezve semmilyen support nem lesz hozza, es ez gaz szerintem. Aki tudja adja el, es vegyen valamilyen nvidias kartyat, igaz az sem a legjobb, de van/lesz support hozza, ami szerintem fontos dolog.
Szoval, RIP 3DFX 😞(
Végül is nem szándékozom hajtani a procit mert ez a teljesítmény egyenlõre bõven elég nekem. Csupán a kíváncsiságomat furdalta a dolog.
A 133-as RAM még a 140-et ezek szerint elviszi (jó minõségû lehet)
150-et nem
Ez van.
De csak a frekvencia emelésével tudom a proci sebességét növelni, mivel a szorzó fix.
150\1/4 2*AGP ha jól számolok így 37.5 jut az AGP-re. Vagy ez még *2 ? Az viszont sok.
A WinMe 140 -nél még indul hiba nélkül. Azt a 10-et még kibírhatná.
Másrészt, egy 133-as RAM esetén nem kellene 150 FSB-t beállítani
Mondjuk, max 133-at
Aztán , ha az alaplap egy jobb típus, és a 133-at normálisan osztja meg AGP-re
és PCI-ra egyaránt, akkor a V3-mal már nem lesz gond
De 150-nel nem csoda, hogy nem indul el a WinME
üdv,
rage
Szerinted ha tuning céljából 150 FSB -t állítok be a V3 3000 miatt, vagy a 128/133 RAM miatt nem indul a WinMe? Esetleg mindkettõ? Proci PIII 800EB.
Ennek ellenére kiadtak néhány utolsó Voodoo3/4/5 béta meghajtót Windows 9x/2000 alá. A meghajtók csak frissítésként szolgálnak a jelenlegiekhez, tehát elõtte fenn kell legyenek a Voodook utolsó hivatalosan kiadott meghajtói is. A meghajtókhoz semmilyen támogatás nem jár, és telepítés elõtt ajánlott a readme fájl elolvasása.
cel2 566/901 128 mb abit bf6 voodoo3-2000 a teljes konfig .
Az fps 20-30 kozott mozog.
cl_showfps 1 plusz a netdraph is kint van az is mutatja az aktualis erteket.
WickedGl is megvan fel is tettem.
nem, tudom hogy mit lehet elszarni de lehet szarul van beallitva a game.
Kerdesem az autoexec.cfg vagy a config.cfg re terjedt volna ki, ugyanis amikor q3a- hoz kaptam un. xeon nevezetu emberketol egy konfigot a kezdeti 80 fps (640*480) egybol felugrott 170-re.(teljes lebutitott game lett)
na ilyesmi kellene nekem cs hez.
segitsegedert koszi, ha van meg valami lecci irj, a tobbieknek is thx ha irnanak vmit.
NEED HELP!!!
Udvozlet B@lu.....
Fogadni mernék, hogy most sem tudod levezetni a függvények ivhosszát.
Pécsrõl annyit, hogy itt legalább nem láttam még kutyát a járdán szarni, hugyozni, stb.
Másrészt a Tomcat-éknál teljes panzióban lakom, úgyhogy nincs semmi panaszkodnivalóm.
Na csõ!
Bár, S4-es szétkapást még nem láttam, talán jobban szeretik azt a kártyát, mint a V3-akat, persze ezzel nem utalok semmire sem ... ( nem a lófaszt nem ).
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
SID, gyere HAZA!!!!!!
Rajtam kívûl ezt még Dikkma is tanusíthatja! Azt se feledd, hogy Sid se nem Dikkma, se nem Tomcat, ha esetleg ilyen gondolatok jutnának az eszedbe...
Remélem most már elhiszed, s visszahúzol oda ahonnan idetévedtél...már biztos hiányolnak!
Nem birod fölfogni hogy nekem semmi közöm Ghosthoz?
Ennyire paranoiás egy ember nem lehet.
Erre engem szivattok forwardolt levelekkel.
ÉN EGYIK SEM VAGYOK A KETTÕ KÖZÜL!
JÓÓ???
Az ilyen olyan mint a spam, ki kéne szûrni, mármint az üzeneteket.
A www.3dfx.com is búcsúzik immáron...
16:08 (Írta: Ytse)
A 3dfx két weboldala (www.3dfx.com és www.3dfxgamers.com) eggyé vált az erõvel, megszabadult minden dísztõl és már csak Scott Sellers levele olvasható.
Technikai problémák miatt a meghajtóprogramok sem elérhetõek, mint ahogy nem találhatók meg a 3dfx dokumentációi sem és igazából semmi sem.
Egy egykori óriás utolsó hörgései ezek az örök csend beállta elõtt. RIP 3dfx.