CD írás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows reinstall után derült ki, hogy a lemezek nagyrésze nem olvasható.
A kérdésem: Van esély arra, hogy egy másik típusú, akár más gyártótolszármazó olvasó, esetleg meghajtó képes olvasni ezeket a lemezeket?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
audio cd írására ne használd a Nerot.
Én a JetAudiot használom erre, egy valag formátumot ismer és ingyenes.
a hiba nem a dvd íródban lesz valszeg.
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Vagy az írásnál is be lehet állítani a shuffle-t?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
vagy ha úgy húztad be akkor: shuffle off <#ticking>#ticking>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
PLS HELP!!!
Majd behívsz egy új Audio Montage panelt, a megadott mappából behúzod a fájlokat, bármi lehet (wav, mp3, stb...), majd a szerkesztõ lista Markers fülére
kattintva Bepakolod a mix elejére, közbensõ megszakítási pontokra, majd a végére a jeleket.Annyi szünetet írsz be amennyit akarsz, mehetnek átfedéssel is
a számok, hogy a elõzõ szám elhalkul, míg a következõ fokozatosan erõsödik stb...
Most ez bonyolultul hangzik, de egy nap alatt megtanulod kezelni az alapvetõ dolgokat.
Ha végeztél a munkával mentheted bármely formátumra és természetesen kiírhatod CD-re vagy DVD-re.
Ha közben elakadsz valahol írj és segítek 😊
soronként is 😄DDD
Van rá megoldás, csak kezdõnek elsõre bonyolult.
Bármilyen komolyabb hangszerkesztõ programmal, azt csinálsz a számokkal amit akarsz.Például: WaveLab, SoundForge stb... de szerintem még a Nero hangszerkesztõje is tudja, bár azzal nem dolgoztam.
Ha nem nagy mennyiség, megcsinálom neked 😊
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Már azt hittem az írom ment tönkre mert az újonnan vett verbatim cd-ket sorra rontotta el. A lezárásnál hiába vártam fél órát nem végzett, csak resettel tudtam leállítani. A jó kis traxdata/ridata lemezeket gond nélkül írja (vagy eddig bármelyik cd-t amivel találkoztam).Meg néztem disc infot azt írja:
Manufacturer Maybe = Prodisc Technology Inc.
Az is érdekes, hogy ha csak 60 megát írtam rá akkor le tudta zárni. Felhívtam a boltot(pesten gsm bolt/dvdr.atw.hu) azt mondták ilyen panasz még soha nem volt, fõleg nem cd-nél.
De akkor mi lehet?
Ha irni akarok azt ija ki hogy "focus or tracing error" ez mit jelent?
Akkor szvsz ez egy vesztett ügy. 😞 Faszé' árulnak ilyen cd-t...
preferences/expert features/enable overburn.......90min-re
és a generálban is mengövelheted, hogy 90nél legyen piros
Az lenne a kérdésem, hogy mitõl ronthatja el a nero, vagy a cd íróm az mp3-ak kiírását?Pl tegnap akartam kiírni pár albumot, de amikor rámaentem az írás-ra akkor benyomta, hogy pár mp3 neve hibás.Azokat átírtam és megírtam úgy, de elrontotta.2x eljátszotta még aztán elkezdtem kitörölni az m3u-kat meg a cd borítókat és úgy megírta(elvileg jól), de az sem mûködik jól, mert van 1 csomó mp3 amit nem olvas rendesen.Mitõl lehet és, hogy lehetne kiírni rendesen?Esetleg más progi?
Thx.
A beállítások menüpontnál be tudod állítani a túlírás mértékét, majd DAO módban meg tudod így írni a CD-t, márha az íród is tudja kezelni a túlírást.

van egy olyan gondom,hogy az alkohol120-al kellene kiirni egy cd-t képfájlból
de ha az irás során beállítom a sefedisc2/3 at akkor valamiRAW SAO+SUB irási modszert ad meg de ezt amikor kiirom már semmi nem látja vagyis a cd-n az adat rajta van de nem lehet kiolvasni belöle semmit segitsen aki tud mit rontok el illetve ha tud irja le hogy csináljam
a cd info filéjében lévó szöveg:
1 Unpack it.
Û
Û 2 Burn CD1 with Alcohol 120% v1.9.2.1705, profile: SafeDisc 2/3,
Û speed: 4x
Û
Û 3 Burn CD2 with your favorite burning software.
Û
Û 4 Install the game with serial: BZTZ-UWG7-UNTN-J7RN-BDE5
Û
Û 5 Play and Enjoy!
választ elõre is köszönöm
Born to explore...
Born to explore...
Érdeklõdnék, hogy ezek közöl melyiket ajánljátok??
Melyik megbizható??
RITEK (PRINT) 80 perces írható CD (700 M😎
Philips 80 perces írható CD (700 M😎 52x
Memorex 80 perces írható CD (700 M😎 52x sebességü
slim tokos,
Memorex (PRINT) 80 perces írható CD (700 M😎 48x sebességü normál tokos,
Born to explore...