2426
Unreal Tournament
-
Gabo #2099 mikike:
Ha a játék telepítésekor felraktad az ngiStats progit is, ekkor a Start-menüben az UT mappájában kellene szerepelnie egy Local ngiStats (vagy valami hasonló) nevezetű ikonnak, illetve a játékon belül a menüben is meg lehet találni. Ezen kívül a játék beállításai között (Options - Preferences - Game) be kell pipálni a Log Local ngiStats mezőt is. Ha elindítod a progit, akkor feldolgozza a játék során létrejött log-okat (ha sok van belőlük, akkor ez viszonylag hosszú időt is igényelhet) és egy formás html oldal képében meg is jeleníti azokat.
Azért azt megjegyzem, hogy nálam egy ideje nem működött rendesen, ezért legutóbb már nem is telepítettem fel a játék mellé. -
#2096 és hogy lehet lenullázni ezt a statisztikát?
-
#2095 DM
-
#2094 hogyan lehet logolni a helyi játszmákat?
mindig veszexünk a végén ki nyert
-
Gabo #2093 Arra érdemes figyelni, hogy a Weapon priority-t megváltoztatja normál játék esetében is. Én hosszú ideig szenvedtem tőle, mire erre rájöttem. Kicsit idegesítő, amikor nem az a fegyver keveredik a kezedbe, mint amelyiket használni szeretted volna. -
Gabo #2092 Itt megtalálod az Chaos UT-t és az oldalon szerintem a használatához is fogsz tippeket találni.
http://www.planetunreal.com/chaotic/index_download.html
Ha jól emlékszem, a játékmódok (dm, tdm, stb.) között is megjelenik. A Chaos mutator beállítása után tudod használni a CUT-os cuccok egy részét a sima nem CUT-s mappokon is. -
#2091 Megvan valakinek az ChaosUT mod?
Mert nekem igen, csak nem tudom hogyan kell beüzemelni. Ja! És mi az a "Chaos mutator"??? -
ity #2090 http://www.mportal.hu/?action=komment&base=huncl&id=3873 -
ity #2089 létezik .umx lejátszó winamp plug-in is -
TneX #2087 Az jó? -
#2086 Szevasztok !
Nem tudjátok, h. az utsó DM pályán, amikor Xan ellen kell harcolni, azon a pályán, ami háttérzene megy, annak mi a neve ?
Nagyon hálás lennék, főleg ha vkinek esetleg meglenne az a zene... -
Gabo #2085 Most csak tippelek, de szerintem ez az érték a szerver felé is elmegy. És ezen érték alapján határozza meg a szerver a küldendő adatcsomagok méretét és sűrűségét is. Szóval ebből kiindulva, lehet hogy még is az aktuális csatlakozási sebességet érdemes alapul venni... Bár ez mint mondtam csak találgatás. -
Gabo #2082 Igen.
Kicsit bővebben:
Lényegében amikor a menüben beállítod a hálózati elérésed típusát, csak egy fix előre meghatározott értékre áll be mindig a netspeed. Viszont a valós adatátviteli sebesség minden alkalommal mikor a netre csatlakozol ettől valamilyen mértékben eltér.
A netspeed értéke határozza meg, hogy a játék mekkora méretű adatcsomagokat küldjön a szervernek, illetve ezt milyen sűrűn tegye meg. Ha a netspeed értéke jelentősen eltér a kapcsolatod valós sebességétől, akkor ez csomagvesztéshez, lag-hoz vezethet, illetve a pingedet is befolyásolja.
Ha modemmel 49999-cel csatlakozol, akkor a konzolba netspeed 4999 kell írni. (48000 esetén pedig logikusan netspeed 4800.)
Ezzel lényegében az aktuális állapothoz tudod igazítani az UT-t is. Én minden alkalommal használom, néha érezhetően segít. -
tbundy #2081 a netspeed beállítása min javít, ill. érdemes vele foglalkozni? -
Gabo #2080 Csak, hogy ne vesszen kedvenc topikom a múlt homályába. -
Gabo #2079 Kérnélek benneteket, hogy az ilyen jellegű megnyilvánulásokat ne ezen a topikon tegyétek meg!
Dikki, tudnál valamit csinálni? Köszi! -
#2076 Igen, 4.36! :)
Köszi!!! -
Gabo #2075 Ha a 4.36-os foltra gondoltál sima UT-hoz, akkor azt a netes játék elkezdéséhez szükséges cuccokkal együtt az mportálon megtalálod. Pontosabban ezen a címen:
http://www.mportal.hu/?action=filez&base=nunreal&thread=3
Ha szeretnél találkozni, együtt játszani magyar játékosokkal, nézz el a klánok IRC csatijára. Pl.: irc.extra.hu (irc.sote.hu, irc.elte.hu) IRC szervereken keresd a #RtE esetleg a #vkk csatikat. (Persze még akad jó néhány másik csati is, kis keresgéléssel megtalálod őket is.)
Mindig szívesen látunk vendégeket!
_RtE_Gabo -
atee #2074 1.36 os? -
#2073 http://www.unrealtournament.com/downloads/ -
#2072 Köszi, most már jó!
Egyébként honnan tudnám letölteni az 1.36-os patch-et? Már mident megpróbáltam amit tudtam... -
#2071 vagy ha nem azt akkor van mellette 1 kisebb és akkor azt -
#2070 őőő
azt az 1 nagy filet kel ki irni CD-re -
#2069 Segítsetek!!!
Letöltöttem az Apolloról az Unreal ISO-t. Összeraktam, fijött az .fcd formátum, és felraktam hozzá a Virtual CD 4 nevű progit. Sikerült beolvasnom vele a filet, de nem tudom kiírni CD-re.
És még lemásolni sem tudom se a CloneCD-vel, se a Nero-val. Azt mondja, érvénytelen sávok... Pedig fel tudtam telepíteni a játékot.
HEEEEEELP!!!!!! -
Gabo #2068 Slurp:
TO-t 4.36-os patchel megtámogatott UT-ra engedted rá? TO-ból a legfrissebbet tetted fel?
Ha esetleg meg tudod adni, mi volt a pontos hibaüzenet, talán tovább tudunk lépni. -
Gabo #2067 Játsz a magyarokkal! Őket már nehezebben fogod elverni. -
tbundy #2065 demót kérünk róla :) -
#2063 hi !na bementem vmi külföldi serverre , voltak 10en , 30 volt a limit , simán megvertem őket :DD vmi 15 volt a 2.nak , tök lámák :DD -
#2062 szuper :D most már megy :) egész jó , de az ut2003 grafika után.. :D namind1 :) -
#2061 oké , thx ,megnézem... remélem sikerül -
Cobra11 #2059 www.gamecopyworld.com ; www.megagames.com ; astalavista.box.sk (crack kereső) -
#2058 van a gmaehez noCD patch ??? és ha igen , akkor hol ???? -
Gabo #2057 WiLDoR:
Szóval.
Azt javasolnám, hogy ereszd rá az UT-dra a 4.36-os patchet. A G.O.T.Y. verzió ugyan 4.36-osként jött ki, de ennek ellenére érdemes updatelni.
Ezen kívül szükség lehet a Bonus Packokra is. (G.O.T.Y. verzió esetében csak a 4-esre.)
A VKK és az RtE szerverén (lévén ugyan arról a szerverről van szó) ezen kívül még megy néhány costum map is. Ezeket itt megtalálod:
http://vkk.hu/maps/
Játék előtt nézz fel IRC-n a irc.extra.hu (irc.sote.hu, irc.elte.hu) IRC-szerverre és keresd a #RtE csatit. Így könnyebben fogsz játékosokat találni. Másrészt ha valami probléma van, akkor a többiek nagy valószínűséggel tudnak segíteni. -
#2056 néha én is:-)) -
#2055 ha az ut2ővel jáccok néha asztat hiszem hogy az q3 -
TneX #2054 Hát ezzel nem mindenki van így -
joco102 #2053 A mostani kiadás megsem közeliti a régi Unreal játékot,szerintem csak felesleges pénzkidobás a megvétele. -
#2052 kár hogy nekem dc-n van meg az ut, így nem tudom patchelni, magyarosítani... de legalább jobb a menüje -
tbundy #2051 akkor jó, megnyugodtam. -
galocza #2050 nem merül!