Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem IRC-tem, és egyelõre nem sikerült bejútnom, az irc.extra.hu, de dolgozom az ügyön. Remélem hamarosan találkozunk az IRC-n.
l3alF1aKe
milelte ezt játékot..illetve a játékosait?...2 óra szerverek üresek....régebben ez nem igy volt (1-2 éve) ... lolka.

That\'s All Folk\'s

ecet
hmmm...nehéz dolog ez igy...de "gyanitom" hogy vga driver gond lehet...melyik detonátort használod ?
hogy ez mennyire nem eccerû arra dikkma esete nagyon jó , akinek savage4-el minden game megy kivéve az UT...bár úgynézki mintha most opengl-el müxene...bármi mással fagy...szal igy távjavítás ritkán jön be, jobban szeretem látni...
én pl semmi mást nem csináltam csupán kicseréltem a ge3-amat ge4-re és onnantól kezdve nem akart kikapcsolni a gépem , néha nem indult el a hangkártyám...mindezt egy winreinstall megoldotta...
másik , bár sokaknak jó és használják de nekem SE nem jött be eddig...vagy sima 98 vagy ME, esetleg XP...de ez izlés kérdése is lehet

ecet
Nem nem és mégegyszer NEM ! Engem ne zaklasson senki
De játékról lehet szó

balty:
Külön multiplayer kódok nincsenek, legalábbis hagyományos értelemben vett kódok. Elméletben a szerver admin, ha bejelentkezik adminként, használhatja az UT konzolparancsait és cheat-jeit. Viszont még nem találkoztam olyan adminnal, aki ezzel visszaélt volna.
A legtöbb cheater aimbotot szokott használni. Ez egy kliens oldali script. Lényegében a legközelebbi célpont fejére rántja a célkeresztet magától. Általában instant hit fegyverekkel használják. (Pl.: sniper, pulse gun, asmd, minigun)
A másik elterjedt cheattelés skin cheat névre hallgat. Ilyenkor az illetõ olyan skint választ, ami vagy teljesen láthatatlan, vagy szinte teljesen fekete ezért alig látható.
Ezeken kívül persze még akad néhány másik csalás is, de a fentiek a legjellemzõbbek.
Érdemes olyan szervereket keresni, ahol CSHP illetve UT Pure fel van rakva. Mind a két mod a csalások megelõzésére szolgál.
Illetve olyan helyen, olyan társasággal kell játszani, amelyik közös érdekként elvbõl nem csal. Szóval olyanokkal, mint mit az _RtE_ klánnál.

Nézz fel IRC-n az irc.extra.hu szerveren a #RtE csatira, ha érdekel egy-egy közös játék. Végre a szerverünk is mûködik, tehát adott a lehetõség, a közös mókára. Ott legalább meglátjuk mennyire is vagy jó.

Ron Ragm gyere te is!

_RtE_Gabo

U.i.:
Ha én nem lennék fent, akkor a többiekket is nyugodtan lehet zaklatni.

Ron Ragm
jaigen.. profik kíméljenek😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
keresek 1on1-re ellent az e-mailem [email protected]

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Vannak Ut multiplayerhez kódok? Nem lehet teljesen kizárni? Mert egy kifogyhatatlan fegyvert dobott el valaki, az egyik játékban? Lehet hogy nem is játszom olyan rosszul csak sok a csalás?
Bone-Cracker
Geforce 2 MX400, Win 98 SE
probáltam már opengl-el, Direct 3d vel
de mindig ugyanaz a hatás, safe modban még eddig
nem fagyott ki, de kifogom hosszabb ideig próbálni.
ecet
Dikk : hovoltál tegnap ????
Tessék jelentkezni f2f gyakra

ecet
Szivesen segitenék de nekem ilyen gondom nem volt...milyen a vga és milyen driver van alatta ill milyen op ?

Bone-Cracker
Sziasztok Imádom az Ut-t, de amióta vettem
celeron 900 -as procit bizonyos idõ után kifagy a játék, és el kezd swappelni éktelenül amíg ki nem kapcsolom a gépet.
Az életet, pajzsot jelzõ ikonok meg elszinezõdnek
KÉREM ÍRJON AKI MÁR JÁRT ÍGY Ut-ben, mert más játékok, nem csinálják ezt.
Már felraktam a legujabb patchet is de nem segített.
Ámen!
Jól beszéltetek testvéreim!

ecet
Jah és pl. irc.extra.hu-ról elérhetõ #rte csatira várunk minden UT éhes emberkét...szükségünk lenne még néhány emberkére a klánba...részleteket a csatin.
Keressetek minket!

ecet
Látom Dikk terjeszted az igét
Mivel végre feltelepitetted UT-t és megy is , ezért ennek örömére este nyomunk 1 kis f2f, irc-en találkozunk...

Dikkma
na szal rteclan.hu és portok 8010-9020 .

8060-on játszottam ma, isdn 70-80 ping (cs-ben 100+, inkább 120+)
Dikkma
Nincsmit 😊
Ezért van, hogy játszatok rajt.

unreal://rteclan.hu:8060
Dikkma
rte szerverre nyõjjé, hogy utána megköszönhesd nekem, hogy játszhattál az általam IS finanszírozott szeerveren 😊
Coine
köszi szépen.

Coine
Tudnátok adni magyar serverekhez címeket ?

Köszi megnézem.
Valaki tudna mondani egy helyet ahonnan pályákat tudnék letölteni (A Gabo által lentebb említett címeken kívül). Most jó a külföldi cím is mert olyan helyen vagyok, ahol külföldrõl is gyors. Elõre is köszi.
Azért ez sem volt rossz:

http://www4.ut.ngworldstats.com/games/dm/195/248/63/75/7777/1025393877228/

Kár, hogy máskor-máshol nem megy ennyire...

http://www5.ut.ngworldstats.com/games/dm/195/248/63/75/7777/1025392019400/

Vannak néha jó pillanataim.

köszi.
Kiadtak anno egy eax javítást. A Creative-os no delta gondolom ennek a CD mentes változata.

Csak kiegészítõ utility-k. A játékhoz nincs rájuk szükség.

a creative nocd delta és a sima nocd delta patch között mi a különbség?
ok.
Elvben igen. De ha mégse mûködne a dolog, akkor próbáld meg a NO CD (nodelta) patchet.

mi az az unreal services?
megvan mindegyik. köszi.
A 4.36 patch elfogad crackelt iso cd-t is?
ok. köszi.
Figyi!
A netes játékhoz szükséged lehet még az itt található apróságokra is:
http://www.mportal.hu/?action=filez&base=nunreal&thread=3

Ha a GOTY verzió van meg, akkor csak a 4.36-os patche és a BonusPack 4-re lesz szükséged. Meg persze a costum mappokra.
De ne lepõdj meg azon, hogy ha mindent felraktál, akkor is lesz egy-két töltögetés menet közben a szerverekrõl. Ezek általában CSHP, UT PURE, MAPVOTE és hasonlók. Ha játszani akarsz az adott szerveren, akkor ki kell majd várnod ezeket. 1-2 percnél nem tart tovább.

Köszi az infokat. Az mportalt ismerem, a pályákat lehúztam róla. nem tudok multiban játszani, mert munkahelyrõl netezek és otthon nincs net. szombaton megyek rokonhoz, akinél van net és lehet, hogy kipróbálom végre. a vkk.hu-t megnézem. azért szedem le újra a pályákat, mert régen csak ripben volt meg a játék és beletettem egy csomó pályát és újratömörítettem. most rábasztam mert leszedtem az iso-t és a ripbõl én így nem fogom kibogarászni a pályákat. thnx az infokért!
Cobra11:
Tévedés, hogy mindenki az UT2003-mal lenne elfoglalva...
Szóval, jó helyen tetted fel a kérdést, s így legalább elfoglalom magam a válasszal. (Tudod dolgozom... )
A hunreal.5k.hu megszûnt. Szerintem lejárt a domain regisztráció ideje és szépen törölték. Az oldal fóruma ennek ellenére elérhetõ itt:
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=hunreal_wo

Bár mostanában csak néhány törzsvendég fordul meg arra.

Lényegében "naprakész" infokat, UT-s anyagokat az m-portalon találhatsz.
http://www.mportal.hu/

Ami elérhetõ volt a Hunreal World-ön oda lett átmozgatva. Az oldal FTP-jén pályákat is találhatsz.
Esetleg érdemes elnézni a VKK szerverére is, a náluk használt pályákat le tudod onnan is tölteni.
http://vkk.hu/szerverek.htm
http://vkk.hu/maps/

Ha magyarokkal akarsz játszani, esetleg néz fel a klánom csatijára IRC-n. A szerver irc.extra.hu a csati neve #RtE. De a #vkk -val is érdemes próbálkozni.

Ha kérdésed van, ne kímélj!

_RtE_Gabo

Tudom, hogy mindenki a hamarosan megjelenõ Unreal Tournament 2003-mal van elfoglalva, de azért feltennék 2 kérdést:
1.Tudja valaki, hogy mi lett a hunreallal (hunreal.5k.hu)?

2. Ha megszûnt, akkor nem tud valaki egy olyan MAGYAR oldalt, ahonnan egy rakat UT pályát tudnék letölteni?
Ehh-hehehehe... De gyenge volt...

Tudod az új idõszámítás:
M150SZ: Matáv 150 Szerint
M150U: Matáv 150 Után

Dikkma
Ju nó júli 1 után nem olyan egyértelmû, hogy fenn leszek :o))
Te mindi fent vagy.
De azért jöhetsz!

Dikkma
Én feljövök, jó? 😄
Van egy olyan érzésem, hogy ma este vérfürdõt fogok rendezni valamelyik szerveren. Pici apró darabokra fogok robbantani mindenkit, lehegesztem a fejüket és ha esetleg redeemer kerül a kezembe, jobb ha mindenki fut.
Lényeg a jó hangulat!

Ha valaki akar csatlakozni, jöjjön az fel IRC-n az irc.extra.hu szerver #RtE csatijára.

Bár azt hiszem egy low garvity jump match a legrulezabb! (De baromi magyaros voltam...)

Rocket Jump-ra gondolsz?
Vagy csak ampos ipact hammer-ra?

Szarnyaljunk

Fel-fel-fel-fel...
Hová nem sülyed szegény topikom...

Kicsit eltévedt szegény...

Colin ? ez ,hogy kerul ide 😊)