2426
Unreal Tournament
  • Dikkma
    vazz, mennem kell..... sok hűhó...
    de holnap is lesz nap!!
  • silanor
    gyere be #udhb-ra
    vagy a landor szerverre
  • Dikkma
    DAP kész, Win-letöltés most 64%. Vicc.
  • Dikkma
    JÖJJÖN MÁR VALAKI ÚTÉLNI!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dikkma
    Azt mondjátok, szemetelek? Való igaz.
  • Dikkma
    Letöltöttem a DAP-ot ide is, két perc alatt hagyta le a most 62%-nál járó sima letöltést. Elgondolkodtató....
  • Dikkma
    Aszondja, nem jövök. Lassú, mint a tetű, ez nem járja, hogy valami 20 kb/seccel cammog le. Qrva aggyát.
  • Dikkma
    rebuild done

Érdekes ez a Win. 40-50 Kb-onként ugrál a letöltés, akkor 40-50/secet kéne kiírnia. De nem! Ő 1.3-at ír. Na nem baj. Dikkma UT-lni fog.

• Dikkma
    ha nem lesz jó ez a peccs, akkor szopok.. nem lehet majd felmenni sehova... hmmm.... akkor valaki MEGHAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dikkma
    Húhú, minnyá kész... húúúúú.....

Ha valaki izibe itt van, akkor nem csukom be ezt a szar Netscape-t, írjon, hogy hova menjünk!

Akarokakarokakarokakarok UTélni....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dikkma
    Mind1, letöltöm, ha nem jó, szopok.

snak háhá... 3 ... nagyon kúl... háhá...

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Dikkma
    snak3: már annyit kuncogtam a nickeden... olyan kis szánalmasan aranyos... háhá... ránézek és nevetnem kell....

Persze nem cukkollak, de nem voltál elég gyors... :)))))))))))))))))

Nagyon tutin néz ki :-D
  • Dikkma
    Most töltöttem le rip-et, már megy a rebuild, ti. a suliban vagyok. A kérdés: ehhez is menni fog a no delta?
  • Gabo
    Egy kis friss info:
    Ha valakinek gondjai vannak a "biztonsági másolat" patchelésével az nézzen el majd a lenti címre! Kijött egy új "no delta" patch, ami esetleg segíthet a probléma megoldásában.
    A cím: http://unreal.epicgames.com/
  • snak3
    diegho mivan azzal a demoval?
  • Coine
    Ne csússzunk le! "UT az FPS"!
    :))
  • diegho™
    Én is sok infót szedtem innen, de már 1 hónapja nem UT-zek, na majd a hétvégén!
  • ecet
    Gabo:
    Köszi !!!
    Ismét átfutom az egész topicot ;))

diegho:
    Nekem sok új infót ad a topic a Net-es játékkal kapcsolatosan , ui. eddig csak Lan-on játszogattam a haverokkal.
    Bár az utóbbi heteket nézve kicsit laposodik :((
    - kevesen látogatják - vagy csak csendes olvasók , úgy mint én voltam eddig .
  • Gabo
    Ecet:
    Ha emlékezetem nem csal valahol már leírtam az UT-s IRC konzol használatát kicsit lejebb. A lényeg az, hogy nem csak a csatit, hanem az IRC szerver nevét is át lehet írni. Így bármelyik IRC szerverre lehet csatlakozni. Jó bogarászást!
  • ity
    Hi.

Vége a siránkozásnak magyar UT-s társadalom, végre eljött a mi időnk!

Úgy néz ki, hogy indul egy normálisan megszervezett és jó szervereken játszható (értsd: jó ping) magyar bajnokság. Előreláthatólag lesz Capture The Flag (5vs5) és Team Death Match (2on2 és 4on4).

Gondolom egyértelmű minden UT-s számára, hogy meg kell regragadnia ezt a lehetőséget, márcsak azért is, hogy végre "bizonyíthassunk", hogy igenis van magyar UT scene és igenis igényeljük mi is a hasonló kiírásokat.
    Nagyon remélem, hogy jó sokan fognak nevezni ebbe a ligába.

Itt a link, ahol lehet nevezni: Magyar Klán Liga

A nevezési idő 2 hét, tehát nehogy lemaradjon vki !!!

Csá.

ity
  • diegho™
    Sajna nem!
  • ecet
    Gabo
    Köszi ! Úgy látszik kissé figyelmetlenül olvastam az előző hozzászólásokat ;)
    IRC-ni nem szoktam - szombaton a gaméban található chat-on keresztül beléptem a #hunreal-ra , ahol láttam néhány nicket , de azt sem tudtam hogy mit csináljak - hiába na, nem mindenki születik railgunnal a kezében :)

ui: a fórum nagyon jó - sokat tanulok belőle
  • Gabo
    Coine:
    Amit letöltöttél az nem a 4.36-os patch volt. A No Delta elméletileg akkor kellhet, ha a másolt CD-vel nem menne a frissités. Ami neked kell az a 4.36 Official lesz (7.3 MB).
    Ezzel már szerintem rendben lesznek a dolgaid.

Ecet:
    Kicsit lejebb már írtam, de ismét itt a cím. Ezen az oldalon a full RA-t és a patch-et is megtalálod.
    http://planetunreal.com/arena/

Ha társakat keresel nézz el a magyar UT-s IRC csatikra! Pl. irc.extra.hu-n #unreal.hu de érdemes a klánok csatiján is próbálozni, eddig még senkit nem ettek meg.
  • ecet
    Üdv mindenkinek !
    Légyszíves segítsetek : honnan tunám letölteni az RA 1.60 patch-et a GOTY-hoz ?
    A Hunreal-on nem mükszik a dolog , az Unrealtournament.com-on pedig nem találtam.
    Előre is köszönöm a segítő szándékot.

ui: milyen szervereken játszatok ? a Hunrealon megadott szervereken nem igazán látok senkit , és a ping is borzalmas 300-400 körüli
  • kowajano
    Dikkma most látom gyorsabb voltál :))
  • kowajano
    COINE
    használd helyette a 4.32 ez is ugyanolyan jo és a 4.36 peccsel rendelkezö szerverekre is beenged szoval bármelyik verziosra

Más
    A mai naptól a Creative Sound Blaster Live!, illetve az EAX kompatibilis kártyák tulajdonosai kiemelt EAX hangszabvány támogatást élvezhetnek az Unreal Tournament játék alatt.

Az új EAX bővítmények segítségével olyan hangeffektek kerültek a játékba, mint a természetes visszhang (environmental reverberations), vagy a geometria-alapú hangelnyelés (occlusion, obstruction effects). A most kiadott bővítő-patch a 24 eredeti deathmatch pályán valósítja meg a fent említett effekteket, a további játékmódok pályáihoz pedig, tehát a CTF-hez, az Assault-hoz és a Domination-höz az elkövetkezendő hetekben jön ki a bővített EAX támogatás.

Az EAX bővítmények installálásánál a következőképpen kell eljárni:

Első lépésben az EAX könyvtár patch-et kell feltelepíteni (2MB), amely az Unreal Tournament-et alkalmassá teszi az egyes játékmódok EAX támogatását megvalósító patch-ek fogadására.
    Második lépésben telepíthetjük az egyes játékmódok EAX támogatását. Jelen pillanatban csak a deathmatch pályákhoz van támogatás (1.4MB).
  • Coine
    Én azt a patch-et töltöttem le ami nem kéri a UT CD-t, lehet ez a baj, HEEEEELP!!!!!!!!!!!!
  • silanor
    Coine: sajna mi sem tudjuk mi lehet vele. Van akinek meg (mondjuk en csak 1 emberrol tudok akinek muxik)
    a planetunreal.com-on is azt irjak, hogy gebaszos, szal nem a file-al van a gond...
  • Coine
    Figyu, az a probléma, hogy letöltöttem 4.36-os patch-et a http://hunreal.5k.hu/ honlapról, DAP-al, 33 mega, .exe file, de nemjó!! Azt írja ki, hogy "This progi cannot be run in DOS mode", MOST MI VAN??? Segítsetek légyszi, mert átneveztem .umod-ra, de az se jó. HEEEELP!!!!
  • Gabo
    Coine:
    A legfrissebb a 4.36-at. Ezt le legtöbb hivatalos oldalról le lehet tölteni. Ezen kívűl ajánlot a bonuspackokat is feltenni, ugyanis ezek mennek a legtöbb szerveren.
    Melyik a legjobb? Ezt tölük kellene megkérdezni. :)
    Nézz el majd a következő helyekre!
    http://hunreal.5k.hu/
    http://www.unrealtournament.com/
    http://www.unreality.org/

A Hunreal-on fórumot is találsz! Ha kellenek még linkek, nézd meg a régebbi hozzászólásokat is, illetve írj és berakok még néhány címet!
  • Coine
    Nemtudjátok melyik a legújabb patch és honnan lehet letölteni? Ja és szerintetek UT-ben, melyik a legjobb csapat?
  • atee
    ne csusszunk le:))
  • Dikkma
    Emberek!!!
    Nagyon lecsúsztunk, a köv. 50-ből hoztam fel a topicot!

Gyerünk!
  • Dikkma
    Örömhír a Sound Blaster Live! kártya tulajdonosoknak: bővítették az EAX hangszabvány támogatását az Unreal Tournament-ben
    19:05 (Írta: Enolagay)
    A mai naptól a Creative Sound Blaster Live!, illetve az EAX kompatibilis kártyák tulajdonosai kiemelt EAX hangszabvány támogatást élvezhetnek az Unreal Tournament játék alatt.
    Az új EAX bővítmények segítségével olyan hangeffektek kerültek a játékba, mint a természetes visszhang (environmental reverberations), vagy a geometria-alapú hangelnyelés (occlusion, obstruction effects). A most kiadott bővítő-patch a 24 eredeti deathmatch pályán valósítja meg a fent említett effekteket, a további játékmódok pályáihoz pedig, tehát a CTF-hez, az Assault-hoz és a Domination-höz az elkövetkezendő hetekben jön ki a bővített EAX támogatás.

Az EAX bővítmények installálásánál a következőképpen kell eljárni:

Első lépésben az EAX könyvtár patch-et kell feltelepíteni (2MB), amely az Unreal Tournament-et alkalmassá teszi az egyes játékmódok EAX támogatását megvalósító patch-ek fogadására.
    Második lépésben telepíthetjük az egyes játékmódok EAX támogatását. Jelen pillanatban csak a deathmatch pályákhoz van támogatás (1.4MB).
    [Unreal Tournament EAX oldal]

• Gabo
    Nem tudom itt kinek van még UT GOTY edition, de biztos vagyok benne, hogy nem csak nekem okozott gondot az Rocket Arena szerverekre való belépés (pl. landor). Kaptam némi infot, és egy webcímet ami valószínűleg meg fogja oldani a problémát.
    Nézzetek el az RA oldalára a lenti címen! Van patch az UT-ban lévő 1.50 verzióhoz.
    http://planetunreal.com/arena/
  • CybeRick
    Van hardware adás-vétel rovat is, oda írj ilyeneket!
  • diegho™
    mondom jövő héten tudok csak hozni, mert otthon a gépem!
  • snak3
    nyugi jo az fps ott...huzzal bele hozd azt a demot:)
  • diegho™
    Snake! Majd megnézem, de csak jövő hétre tudok demot hozni, mert hétvégén tudok nyomulni, ha lesz időm, mert vizsgázok! Remélem az a törní2 pálya nem valami hatalmas termekből áll, de másnem játszok 640*480-ban - hoppá, hiszen addigra már GeForce-om lesz talán, akkor meg semmi gond!
  • Gabo
    Hello mindenkinek!

Ha valaki mappelgetésen töri a fejét, és esetleg megfordult a fejében, hogy Q3:A pályákat érdemes lenne konvertálni, akkor nézzen el majd a lenti oldalra. Nem kell megijedni, az oldal ugyan egy olasz UT oldal, de a leírás fent van angolul is.
    http://www.unrealitalia.com/x3m/tutorial/