Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dikkma
OK.
Dikkma
Nemsokára végez. Isten megszánta jobb kezét, hûséges prófétáját. Lejönnek a packek, már lenn van az s3tweak 1.15, a dx8, a BP4, a BPack1, és nemsokára a inoxx is. Patchelek, bp-eket rakok, és ha jön valaki, be van nyomva az icq. A Béci miatt kikapcsoltam az MSN-t, most lépett be. Hülye köcsög. De az icq megy. Vároma jelentkezõket, kb. 4-ig leszek fenn, de lehet, hogy addig nem engedik a szülõk.
Dikkma
Coine, ez nem vicces. Mint ahogyan az eleve nem lehet tréfás, hogy valaki fél év nélkülözés után, megfogyva, megtörve hazaér, elõtte két hónnapal már tervezte - VAZZEG, OLVASSA! - hogy játszik egy nagyot, és egyszerre két adattároló eszköze megy tönkre. - VAZZEG, KÉTSZER LEÁLLT A TELEPÍÍTÉS, DE MOST MEGY!! MEGLESZ!!! - szóval most felmegyek az Internetre ( a matáv 9-re ígért még egy lehetõséget ) és lelövök mindenkit, mint egy kutyát.
Coine
Mond a címet ahonnan ezeket le lehet tölteni!

Dikkma
106858478. Gyertek csak. Úgysem leszek fenn.
Coine
:)))

Dikkma
Felhívtam õket. Kb. 10 percet nézegettem a levegõbe, amíg õk ügyet intéztek. Erre visszajött a csávó, hogy inkább az 1212-õt hívjam. Az a baj, hogy ha azt hívom, ugyanaz a szöveg jön be, mint a 0680380038-nál. Most akkor ugyanaz? Miért nem képesek internetelérést biztosítani nekem? Ha ki van fizetve?

Ma már többször csaptam rá a gépházra, a cd-mbõl nem tudtam kiszedni a hangkártya kábelét, így kitéptem, lehet, hogy a hangkártya is sérült, szétrúgtam egy-két tárgyat a lakásban és lelõttem vagy 300 botot. A kihúzható billentyûzet-tartó alatt a lábamnál van a gépház két oldallemeze, a jobb lábam mellett egy 5.25"-os floppy-tartó doboz, a tetején a vinyó, kihúzva a kábelek a házból, hogy pont elér addig. Elrecseg csendben. A cd-m a gépházból félig elõre kilógva , darabokban. Minden teli van cd-kel, undorító. Teli van a föld Chip-ekkel kábelekkel, lemezekkel, meg Matávos papírokkal. Mindjárt elmegyek, és betöröm a Matáv-iroda ablakait. Utána szétlocsolom a cd tisztításakor is használt alkoholt, majd c'mon neki a tûz.

Nem, nem is. Majd holnap. Akkor teli lesz férgekkel.
Dikkma
Na, az a kibaszott helyzet, hogy mivel tegnap, nem is, ma reggel fél hétkor feküdtem le, nem is mentem be a Matávba. De anyám benn volt, mert a gyökér matáv két szerzõdést küldött, két logint a matávnethez- de egyik sem mûxik. Beszéltem velük, a zöld számukon, le van törölve mindkét login, és 17:40-kor megbeszéltem az ügyintézõ surmóval, hogy visszahívom õket egy óra múlva ( 10 perc még ). Ugyanis abban a pillanatban nem tudott utánanézni a dolognak, mert lefagyott a szerverük ( LOL. ) . Tehát, ha sikerül 18:40-kor beszélnem azzal a gyökérrel, aki a matáv kisokosa, és meg tudják nézni, hogy télleg az enyém-e az az elõfizetés, akkor kreálnak nekem egy új jelszót, egyebek, persze az csak két óra múlva fog élni. 9 elõtt nem leszek fenn. Ill. most is fenn vagyok, de ezen az elõfizetésen nem maradhatok sokáig. HA és amennyiben ne adj Isten minden összejönne, akkor 9kor találkozhatnánk. A feltételes mód a szó végén annak szól, hogy a cd-m semmi szín alatt nem hajlandó leolvasni az utcd-t, tehát nem tudok játszani. Szóval én ezen már nem is lepõdöm meg, nem is vagyok mérges, az ember egy idõ után megtanulja kezelni, hogy az élet mindig keresztülhúzza az ember álmait. Márpedig nekem az volt az álmom, hogy szerdától vasárnapig minden nap ut, jövõ héten counter és q3. Ez van. icq-t letöltöm, valszeg netezni fogok, sõt, lehet. hogy játszani is - szegény ut nem tehet róla, hogy a q3:a jobb íróval került a napvilágra (Béci, ennyit rólad ).

Nem elfutok a kihívás elõl, nem attól félek, hogy megcsapnak, hiszen ez teljesen nyilvánvaló. Nem TUDOK jönni.

Na pá...

Ja:

Bonus Pack Hivatalos kiegészítõ 14,5 M

Bonus Pack 4 Hivatalos kiegészítõ 15 M

Inoxx Pack Hivatalos kiegészítõ 5 M

Assault Bonus Pack 23 M

Mark OZ MAP válogatás

Ezekbõl most melyik Bonus pack? Gondolom a Bonus Pack, és a B.P. 4. Akkkor az Inoxx Pack a 2 vagy 3. kiegészítõ? És mi a 4.?
Amen.

Szep egy monolog :-)
Dikkma
Gabo: természetesen örömmel, boldoggá tesz, ha tapasztalt UT-sekkel, kedves beszélgetõtársaimmal játszhatok. Példaképekkel, mesterekkel - akiken aztán a tanítvány szükség-és törvényszerûen túlnõ.... :-)))))
Figyi, majd meglátjuk hogyan, holnap még töltenem kell patchet is. Bonus Pack nemtom, lesz-e...

Dikkma
Gio, akkor péntek vagy szombat, majd checkolom a fórumot.
Dikkma
Tomcat, miután durva, rideg, abszolút nem hozzád illõ Sid&Tomcat-es hozzászólásokat olvastam, kétszer is meggondolom, hogy klánba lépjek veled.

Tudod mi a baj? Hogy ezt most nem viccbõl, vagy élcelõdésbõl mondom. Durvák voltatok, nagyon, és falusi módon kötekedtetek. Ezt nem kellett volna. Holnap nem találkozunk.

Nagyot csalódtam.
Dikkma
de vinyóra nem volt pénze a nyáron-akkor is beszart már 1x-, s hát

2x
Dikkma
Az élet ronda. Gusztustalan.

Nem is: egy habostorta. Csak valaki egy nagyot rúgott bele.
Dikkma
ja! A legnagyobb poén!

Kapcsolom be a gépet, erre minden alkalommal kiírja, hogy a S.M.A.R.T elektronika szerint bármelyik pillanatban vége lehet a dalnak a Quantumban... :-))))

Mindig csak egy F1-el enged tovább... ejha.. :-)))
Dikkma
diegho: a mutterodat küld el orvosi egyetemre, orvosoknak ingyér volt decemberig isdn-bekötés, nekem is megvan. Azt, hogy most Zalaszámról netezek ( ja és nézz rá az órára ) azt viszont holnap valaki keservesen meg fogja bánni a Matáv iurodában, amikor átharapom a torkát, és lassan kiiszom a vérét.

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Isten hozta Dikkmát back in the life.

Gio: letöltöm az icq-t, holnapra meglesz. Majd megkeresem a számomat is.

Béci: vazzeg, mostanra tudtam átpartícionálni, formázni, scandiskelni, win-t telepíteni. Jövõ héten veszek egy IBM vinyót, 2 mb cache, 7200 rpm, udma 100 - de a cd-író addig is ugrott :(((((

Mindenki: 3 hete, mielõtt albérleti remetemagányomba vonultam volna, két hülyeséget csináltam.

1. véletlenül letöröltem a fél registry-t :-))))
2. Kitéptem a cd-mbõl a tálcát :-))))

Végül is mind a kettõt megoldottam, de ... az UT-t nem akarja olvasni a cd. Holnap kikapom, és alkohollal megtisztítom a lencsét, talán mûködni fog, de nem garantált, hogy le fogja olvasni. Addig is, ne kövezzetek meg, de Q3-aztam (vagy másfél órát!!!! WOW!! ) . Ha nem tudom felrakni, akkor nem tudok játszani. Majd meglátjuk.

Béci, holnap miután Gio kiélte magát rajtam, majd megverlek.

"Ja, féljél, mert Topi lehet vesz gépet, s akkor meglehet megalapúl a BUTK= Baki UT Klub:) "

:-)))))))) WOOOOW!! KÚL KÚL KÚL!!! Majd én összerakok annak a csírának egyet!
Sid gyakorol? Istenem, ad, hogy gyakoroljon! Legyen hozzá türelme!! Na!!! Akkor talán majd elgondolkozik, hogy mi is a szerepe neki ezena földön. Mármint akkor, amikopr nyáron mégis perfektre verem majd :-))))

Vasárnap már nem leszek, szombatig tudok csak játszani! Megyek, és meg kell majd keresnem a vinyó árát :-))

Na, az élõ adás befejezve. Csumi mindenkinek!
Az árakat elnézve nem is lesz isdn-em, de még nem tudom mi lesz, lehet hogy röpülök a fõsuliról, akkor meg nem tudom mi lesz még velem.
Mindek ISDN? Modemmel sokkal könnyebb megtanulni a LAG-os helyzetek túlélését! ;-)

meg mingyá te is!
Hi!
Ha ISDN-nt akarsz otthonra, akkor le kell cseréltetned az analóg vonalat digitálisra-ekkor jóval olcsóbb a bekötés, de az egyszeri bekötési díj így se olcsó. Nyáron mintha 12E FT lett volna. Azóta változtattak egy kicsit a csomagon. nem tudom most mennyi. na, ha a kedvezményes idõszakban 18:00-07:00 folyamatosan nyomatni akarod a netet, akkor ISDN esetében havi max. 12 E FT. kell fizetned. Ebben minden benne van. Ha nem, akkor csak olcsóbb...

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

Na, akkor most Dikkma üzenetét tolmácsolom:

Sajna a vinyója beszart. Tök jó gépe van, de vinyóra nem volt pénze a nyáron-akkor is beszart már 1x-, s hát ez most megbosszúlta magát. Nem lehet megformázni se. legalábbis nem tisztességesen. gyorsformat megy, de ekkor a windows telepítõ 15%-nál kiakad :(
Szóval üzeni, hogy az UT meccsek elmaradnak-legalábbis eltolódnak. Most beszéltem vele pár perce, akkor aszomdta talán holnapra megtudja oldani a problémát...
na majd meglátjuk.

Hmm, ezt a szivast...
Nem tudod mennyi a bekötési díj, és még kell e valamit fizetni a 4000Ft-on felül? Ha 4000-ben megáll, akkor azt hiszen beköttetem, de csak áprilisban, mert addig bent lesz a koliban a gépem, ahol nincs net. - a qrva annyát!
Hát nagyjából két választásod van:
1 Matáv
2. nem-Matáv
Logikus nem? :)

Ez itt a reklám helye
Nekem Matáv ISDN van. Nem rossz, de nem is nagy szám: Matáv Mindenkinek+korlátlan+1 szálas kapcsolat+ az a tény hogy digitális vonal van benn, amit ugye megfizettetnek=12E FT. No ez persze jól hangzik, csak ugyebár a Matáv szereti szivatni a jónépet. Nem mondig tudsz kapcsolódni a forgalmas idõszakokban, néha áll a böngészés-elég sokáig, mert nincs adatforgalom, s egyéb nyalánkságok...
Mindenesetre gondolom korlátlan kapcsolatot akarsz. Ebben az esetben sajna a Matáv a legköltségkímélõbb megoldás-no persze ha a kábel megoldható, akkor nyomasd ezerrel... Matáv korlátlan van 4000E körûl azt hiszem, ezt ha gondolod még rárakhatod a Matáv Mindenkinek csomagot-ez egy 4000E FT-s általánydíj, melyért cserábe a kedv. idõszakban nem fizetsz semmit a telefonálásért, abban az esetben, ha helyi tarifályú számot hívsz. Ez együtt kijön 8E FT-bõl. No persze ez nem kötelezõ, hisz a számlázás megáll? 150Ft után a kedv idõszakban matáv vonal esetén.

Na akkor most a fenti sorok a reklám helyét képezték. Utálom a matávot, de jól fizetnek a reklámozásukért :):)

Ez itt a reklám helye

Sid üzeni: mindennap UT-ni fog, hogy a nyári LAN partyn széjjelszedhessen...
Ja, féljél, mert Topi lehet vesz gépet, s akkor meglehet megalapúl a BUTK= Baki UT Klub:)
Ebben az esetben azt hiszem eggyesíteni kell majd erõinket, barátkozz a gondolattal, hogy mégiscsak meg kéne csinálni aztat a klánt... :) BEHun, vagy valami hasonló... BEHUT?, BEUT?, BEÜT? Majd meglátjuk.

Te macó. ne legyél ennyire menõ, mert még a végen megijedek...:)
na mind1, tudomásúl veszem, hogy nagyon izgúlsz már, attól félve, vajon mennyire döngöllek bele a talajba-ja, bocs kenlek fel a falra.
Na de most komolyan: nagyon bízom benne, hogy még vagyok olyan szinten UT-ben, hogy tudjam tartani magam ellened. Mint mondottam kb. 2:1 lesz az az arány-sajnos javadra :):( Na de majd meglátjuk...
"A nevem holnaptól: "Béci Killer", "Béci Annihillator", "Beci Eraser" vagy valami hasonló lesz. :-))" kehem... Na ne röhögtessél már!
Ja, jut eszembe le kell kapnom az MSN-t... Tudod ma nekem is kisimúlt a vinyóm. Kb. 1 hónapig volt rajta a win98 :) Lehet felrakom inkább a Mandrake 7.2-t, végûl is UT-ni azon is tudok...

Fiúk!

Millen net szolgálltatótok van? Most akarok net.et köttetni, de nem tudom melyiket válasszam.
Dikkma:
Gionak nem kell ahhoz hostolni, hogy valakinek jó alaposan ellássa a baját, bárhol megteszi!
Tapasztalatból tudom. }8-]]

Ha gondolod hétvégén IRC-n az #unreal.hu csatin megtalálhatsz engem is.

U.i.:
MSN Ins. Mészáros? Booa...:P
Sokkal inkább ICQ! ;-)

Dikkma
Gio: ma megyek haza, format c:, fel WinME+driverek, szûz UT + 4.36 + Bonus Pack 1-2-3-4. A Tomcatnak is mondtam, hogy találkozunk holnap, de mi már átszoktunk az MSN Instant Messengerre, az e-mail kell hozzá, asszem, töltsd le, és majd vmikor találkozunk ( ha holnap, az is jó ). A Béci holnaptól mint "Szánalmas János", " Üldözött" , "Senki", "Mindenki Célpontja" lesz megtalálható, úgy szétverem, hogy íííjjha. Persze, amint megjelensz, megyek, ahova mondod ( de! remélem valami már meglévõ szerverre megyünk, és nem te hostolsz ).

A nevem holnaptól: "Béci Killer", "Béci Annihillator", "Beci Eraser" vagy valami hasonló lesz. :-))

Béci, készülj.
hmmm
vmiért nem jött át a kép :/
na mind1, a link ott van, érdemes meglesni a képeket nagyban is :)

Hi.
Elõre is sorry a képért, de nem tudtam megállni, hogy ne szúrjam be ide.

Ha kíváncsi vki a többi képre is, az kattintson ide
Csá.
ity

Hi.
sKs: a lista pörög, mert folyamatosan lekérdezi a mester kiszolgálókat, ha türelmes vagy és kivárod a végét, akkor nem fog pörögni és tudsz választani rendesen
másik lehetõség: igen az open location, ide kell beírni ip címet a portot pedig közvetlenül az ip cím után kell írni kettõsponttal elválasztva tehát pl 152.66.93.245:8888
na csá
ity

Coine:
Próbáld meg másik járékokkal, tesztprogramokkal is! Ha ott is jelentkezik a hiba, akkor egyértelmûen driver- vagy kártyahiba.
Ha jól tudom alapból a játékosok létszáma max. 16-ban van limitálva. De vannak szerverek ahol 32 játékos is nyomulhat. Amit javasolni tudok, nézz körül a szerverbeállításokkal foglalkozó oldalakon!

Coine
szerintem nem tudsz berakni 16 botnál többet
a másik lehet hogy a videokártya hibája probáld egy másik driverrel
Coine
+Miért nem lehet berakni 16 botnál többet? Aki tud valami patch-rõl, ami engedélyezi a több bot berakását az írjon.

Coine
Figyeljetek! Elõfordult e már bárkinek az, hogy az ég remeg meg szar a garfikája az égnek?? Mert nekem néhány pályán elõfordul, de csak azokon amiket én raktam fel, nemtom mért van ez, pedig fennt a 4.36+Bonuspack???????

Dikkma
udhb
Dikkma
Hát, én nem tudok belépni arra az udbh-ra vagy mi a szöszre
Dikkma
This is a zip with beta versions of both a new D3D and OpenGL renderer. The new D3D renderer uses DirectX8 which should result in improved
performance due to improved texture management. It also now supports the DXT1 compressed textures from the 2nd UT CD. The OpenGL
renderer is now up- to date with the D3D renderer and needs some settings added to the OpenGLDrv setting of your UnrealTournament.ini file.

RefreshRate=60
UseTrilinear=False
UseS3TC=True
UseTNT=False
LODBias=0
UseMultiTexture=True
UsePalette=True
UseAlphaPalette=False

For bugs please email [email protected]

Dikkma
Ity: ezek szerint megsértõdtél. Na mindegy, a te bajod.

Gio: ma 6-6:30 -ig leszek csak fenn, mostantól, de jövõ héten szerdától minden nap 6- éjjel 3.
Add meg a cimed meg mindenféle adatodat, valahogy jutass el hozzám 350-et oszt már kapod rá két napra TDK CD-n...(350=200 a CD, 150 postaktg)
Hi.
Dikkma: nem nyesem, hogy jön ide az anyám, ugyanis nem UT-zik :)
Viszont ha már ide fajult a dolog, megkérdem: a tied az utca sarkon áll?
Bocs, de ha vmi bajod van VELEM akkor AZT írd, és a felmenõági rokonaimat hagyd ki belõle!
Amúgy meg, még mindig nem látlak sem téged sem többieket az mportálon, szal no comment. Ha ott lennétek, nem írtam volna azt amit írtam, így viszont továbbra is ugyan azt gondolom rólatok (és nem az anyátokról, mint Dikkma).
Csá.
ity

ja pont azzal segited hogy meghalsz :))
Igen. A team meccsek a legjobbak, nem számít hányszor halsz meg, csak az, hogy segítsed a csapatod.
Dikkma
ity, remélem nem sértõdsz meg ezen: anyád,
ugyanis én sem sértõdtem meg a te hozzászólásodon.

Gio: bocs, de azért írtam be, mert mennem kellett, és persze amilyen mákom van, ma karbantartják a géptermet, és mennem kell 16:00. Majd legközelebb, otthonról ( jövõ hét)

ja és ne várj túl sokat, én f2f és deatmatchben csapnivaló vagyok, ugyanis rengetegszer halok meg, az igazi erényem, hogy a sok halál általában máséval is jár, tehát minden olyanban, ahol nem számít a halál, ctf, dom, stb. abban szeretek csak játszani, mert ott hasznosan teszem, hogy meghalok, a többiben ugyebár csak hátrány..
Nem szánalmas, de az Acorp Savage4-tõl mit vársz? A 3Dmark2000-ben a helikopter az elsõ kanyarig sem jut el, a Q3A már a menüben lefagy, az UT-is.
Ja most olvasom, hogy átmentünk CS-be! - ez nem lesz jó!
Kit érdekel a CS ez nem az a topic
Ki az a Gio? - valami fasza gyerek UT-ben? - nem tudom megnézni, hogyan játszik, mert nincs netem.
Snake - a demo nincs meg, mert fagy minden az új kártyámon, majd hétvégén nyomok egyet, de lehet, hogy TA-lesz belõle, mert az nagyon tetszik.