2426
Unreal Tournament
-
#1240 http://www.3dgamers.com/dl/games/unrealtourn/utpatch436nodelta.exe.html
Asszem.
33.2 mega de nem kér cd-t! -
#1236 Nem, nem... 10 után HALSZ MEG!!!
:))) -
Gabo #1235 Dikkma:
Bocsesz! De ma is melozok, ergo este nem igazán tudtam volna játszani. Ellenben ma este nem ússzátok meg nélkülem. Tíz után megyek fel! ;)) -
#1234 hi, ity!
Ma UTéltem! Állat! Annyira láma vagyok, hogy siralom! De 4 mapból 2-n mégis én lettem az első! :)))
Bár az elég ciki, hogy fél éve nem láttam Ut-t, erre lenyomom a mezőnyt... :)
Nem kell viszont megijedni, 1. még normálisan ugorni sem tudok, 2. holnap nem másik lámák ellen leszek
Viszont gyakorlok holnapra! Gabo! megyek! ;)
Ja ma miért nem voltál?!?!
-
ity #1233 Akit esetleg érdekel az irc.extra.hu szerveren az #fps csatin a kedvezményes netes időszakban szinte mindig van vki. Tehát hétköznap este 6-tól reggel 7-ig ill. szabad és munkaszüneti (ünnepnapokon) pedig d.u. 3-tól reggel 7-ig. -
#1232 Hm. Úgy döntöttem, este kirúgdodom Tomcatet a gépe elől (isdn van megosztva, és ő a gateway, az én gépemről nem tudok jáccódni) és 22:00-kor találkozunk a #RtE -n! Fél évet hagytam ki UT-ben, de szerintem kezdjetek el már most reszketni! :) -
#1231 strike force rulez jön ki duke nukem os pályák meg nintendo 64 es 007 es golden eye ből is egy pálya!!rohadt jol néznek ki sasoljátok meg!!! -
Gabo #1229 Általában hétvégén esete 22:00 után élénkülnek meg a dolgok felénk. A holra pedig ott a válasz:
"irc.extra.hu vagy irc.sote.hu IRC szerveren a #RtE csatin"
Használj mIRC-et vagy az UT IRC konzolját!
Ja, és kérteik normálisan viselkedni a csatin! -
Gabo #1226 DUTYIMADÁR:
A lehetőség mindig adott. :)
Megtalálhatsz minket a irc.extra.hu vagy irc.sote.hu IRC szerveren a #RtE csatin. Érdemes e célból az UT belső IRC konzolját használni. (A használat mikéntjéről itt a topicban is találhatsz leírást.) -
#1223 Kivel? Vagy mi van?
Vagy ez kérdés volt? -
Gabo #1221 He? -
#1220 tök komoly karakterem van...rohadt nagy darab mégis vékony és isten hangja van...rohadt jó!!!! -
#1218 hunreal.5k.hu -
#1217 Kell egy javitott opengl.dll és az inrealtournament.ini-ben engedélyezni kell az s3tc-t.
Természetesen opengl-módban kell indítani a játékot. -
Gabo #1215 Nagyon lesüllyedtünk... :/ -
Gabo #1214 Fragile:
Gratu és jó játékot! -
#1213 Örülök hogy összejött a dolog :)) Jó játékot !! -
#1211 Igy van ! Annyiban különbözik a símától , hogy az egyik végén két ér fel van cserélve az eredeti színsorrendhez képest - hogy melyik kettő azt ne kérdezd . Ha számtech boltban ilyent kérsz akkor tudniuk illik hogy miről van szó! -
#1210 egyebkent ez a crosslink kabel is olyan mint a sima utp tehat olyan telefonkabel szeru a feje? -
Gabo #1209 ecet:
Köszi a kiegészítést! Rég voltam LAN-partyn. ;)
Annyit még Én is hozzáfüznék, hogy kevés gép esetén (2-6) még mezei BNC-s háló is elég. Így nincs szükség HUB-ra és kicsit olcsóbban jön ki mint az UTP-s. -
#1208 Ja és mégegy fontos dolog : két gép összekötéséhez kroszlink UTP kábel szükséges.
A sima UTP kábellel csak pl HUB-on keresztül láthatjátok egymást.
ha ez egyértelmű volt akkor bocsi ;) -
#1207 Fragile :
mailt megkaptam de sajna vmiért freemailról nem megy a mail küldés , ezért itt válaszolok :
nos jobban én sem vagyok jártas a hálózatban mint Gabo , és Ő jól leírta a beállításokat , csupán 1-2 kiegészítést tennék.
A game TCP/IP protokollon keresztül megy de valamiért szükség lehet a Net BEUI-ra is (ne kérdezd miért ). Az én beállításaim a köv :
Hálózati tulajdonságok Beállítás fül :
MSfos Network ügyfél
háló kártya pl: RTL xyz
NetBEUI-> RTL
TCP/IP->RTL
A TCP/IP tulajdonságoknál:
IP cím pl:10.10.10.70 - ez tetszőleges , de csak az utolsó térhet el a többi géphez képest
alhháló maszk:255.255.255.0
A hálózati tulajdonságok Azonosítás fülnél be kell még állítani a :
számítógépnév : xy
munkacsoport : UTFAN - ez csak pl. , de azonosnak kell lennie mindenkinél.
Nos a háló beállításáról ennyi - a gépek újraindítása után a winfos elméletileg már látja a többi gépet.
Az UT beállításainál figyelni kell az azonos módosítók felrakására pl: 4.36 patch , Bonuspack , Bonuspack 4, Innox , DE.mod
A szerver indítása után a többi gépnek látnia kell a szervert külön IP cím megadása nélkül.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
ecet
ui: ha kérdés van még csak tegyétek fel , előbb -utobb valaki tudja a választ -
Gabo #1206 Fragile:
Mint írtam, nem mozgok igazán otthonosan a hálózatok lelki világában. Ennek ellenére megpróbálom előásni az emlegetett PC Gurut és esetleg abból kiollózni a lényeges infokat. A többit pedig meglátjuk.
Egyébként amennyire tudom maradhatott volna az ipx protokol is, kutyát nem zavarja... -
Árnyvadász #1204 Tactical Ops 2.0 megjelent. Tessék kipróbálni. Akinek bejött a Counter Strike, az ebben sem fog csalatkozni. Én személy szerint Strike Force párti voltam, de a TO jobb játékélményt nyújt. A Strike Force-ról csak annnyit: Belehalt a szépségébe. Ettől függetlenül jó, sőt az egyik legjobb mod, de a TO és a CS magasabbra tette a mércét. UT és HL rulez! Ezek nélkül ugyebár nem élvezhetnénk kedvenc modjainkat. :)) Jó napot & byez! -
Gabo #1203 Fragile:
UT-t ipx-en keresztül nehéz lenne nyomni, ellenben tcp-ip protokollal menni fog.
Kezdésnek lőjétek össze a hálózatot, gondolom helyi hálóról, LAN-ról van szó.
Win alatt a hálózati beállításoknál legyen beállítva a TCP-IP protokol is. A TCP-IP beállításai között állítsatok be minden gépnek külön fix IP-címet (pl.: 1. gépnek: 100.100.100.1, 2. gépnek: 100.100.100.2 stb.)! A Subnet Mask legyen 255.255.255.0 .
Más szolgáltatásokra elméletileg nincs szükség. Ha a gépekről meg tudjátok egymást pingetni akkor jó uton haladtok. Start UT!
Ezt követően listen szerver esetén az erősebb gépen menüből Multiplayer / Start New Multiplayer Game. Állítsátok be a játékmódot, pályákat, mutátorokat egyebeket, majd indítható a game. A másik gépen UT-ban, menüből Multiplayer / Find LAN-Game. Hamarosan megjelenik a szerver és lehet csatlakozni.
Ha dedicated szervert indítottok a dolog csak annyiban különbözik, hogy a szerver faldatokat ellátó gépen a beállítások után a játékot a Dedicated gombra klikkelve indítjátok. Itt a többi gépről az előzőleg már leírt módon érítek el a szervert.
Arra figyeljetek, hogy a fenti beállítások csak helyi háló esetén működnek!
Valamelyik 1-2 hónapos PC Guruban elég jól leírták a háló összelövéséhez szükséges lépéseket. Próbálj meg utána nézni esetleg!
Jó játékot!
Gabo
U.i.:
Sajna a hálóépítésben, belövésben nem vagyok túlzottan otthon, de remélem azért segített valamit a dolog. Bár azt hiszem csak felszínesen érintettem a témát. A különféle pályák, skinek átmásoklását esetleg némi könyvtár és meghajtó megosztással meg tudjátok könnyiteni egymásnak. -
#1201 Hi Gabo
-) -
#1200 Hi all
-) -
Gabo #1199 Balfék:
Üdv itt is! :) -
#1198 Köfi-)
Tegnap kerestem de nem találtam..mostmeg egyből kiszúrtam a Fórum választólapon. Na mind1 tegnap már kicsit késő volt-) -
#1197 Regisztáld magad!! Mondjuk itt :) -
Gabo #1194 Bazsi:
Egy jó hosszú ideig csak szimplan Gabo-ként voltam megtalálható. De mióta klánosodtunk _RtE_Gabo néven futok. -
ity #1193 Nem fogjátok elhinni, de én ity néven játszom UT-t :) -
Gabo #1191 Mi ez már? Mindenki a pálmafák alatt heverészik, vagy csak a billentyűzetek koptak el? Senki nem akar írni ide? -
Gabo #1190 Lantee:
Megbocsájtva! ;))
Egyébként az SF-nek is van már saját topicja, valahol itt a környéken megtalálod. Szerintem tedd fel az ott megfordulóknak a kérdéseid.
Én első sorban a natur UT-ben mozgok otthonosan. -
Gabo #1187 Látod ecet, nem vagyok fent a neten rendszeresen akkor elszaporodnak az ilyen baromságok. Anno már kihalt egyszer az UT vs. Q3 topic, csak valakinek muszáj volt visszahozni. -
Gabo #1186 Lantee:
Szerinted jó helyen tetted fel a kérdésed? Ez egy UT-s topic!!! -
#1184 Basszus a második oldal legvégéről kell felhozni a topicot - ez má szégyen.
Méndenféle szutyok UT vs CS meg UT vs Q3 topic él és virul , ez meg eltünik a süllyesztőben :((( -
Gabo #1183 Nálam pedig nincs itt a game, így nem fogom tudni elküldeni. Otthon pedig ha nagyritkán netezek, akkor játék.
Most öszintén miért szenvedsz egy rippelt változattal? Ha már az eredetit nem veszed meg (pedig ma már nem is drága), akkor próbálj meg egy jó másolatot szerezni. Hidd el ez a játék megéri!
A másolt verzió esetében sincs már probléma a patcheléssel és valószínűleg a modok is menni fognak rendesen. Rippeltből ki tudja melyik fájlok hiányoznak, és melyikre lenne szükség egy-egy modnál.
Ma a boltokban már a Game Of The Year verziót árusítják, ehhez már sem patch, sem a bonuspackok letöltése (kivéve a BP4-et) nem szükséges. -
Cobra11 #1182 Köszi, de otthon sajnos nincs internetem és itt pedig nincs irc a gépen. Nekem valamiért hiányzik a setup.exe a system könyvtárból. (Divine féle rip van meg) Át tudnád küldeni nekem e-mailben? Itt az e-mail címem: [email protected] -
Gabo #1181 Cobra11:
Elméletileg ha korrektül van feltelepítve UT akkor elég az .umod fájlra 2x rá klikkelni a telepítés indításához.
Ha ez nem megy akkor próbáld meg a setup.exe xxx.umod kombot. Elméletileg ha a setup.exe-nek sima parancssori opcióként megadod a fájl nevét akkor is elindul a telepítés. Nem kell "install".
Ha minden kötél szakad érdemes körülnézni az adott mod nem umod formátumú változata után, a legtöbbször zippelve is fellelhetőek.
Esetleg nézz be tanácsért a lent már többször is említett irc csatik valamelyikére. Magam részéről a #vkk -t ajánlanám.
Ha pedig játékos társakat keresel nézd meg lejjebb a klánom toborzó szövegét és gyere! (#1150) ;)