2426
Unreal Tournament
-
#1287 www.tar.hu/unrealnewz -
#1286 Igen Gabo, kösz.
Hi Diegho!
Akkor nem töltöm le :) -
Árnyvadász #1285 Próbáltam a 2.85-öt nem olyan rég! Véleményem róla: Ez iszonyúan gagyi...A mozgásokon külön lehet röhögni, annyira gyalázatosak. Akkor inkább Tactical Ops vagy Strike Force, majdan S.A.S.. De ezt felejtsük el.)) -
diegho #1284 Végre netre jutottam! üdv. Gabo és Dikkma.
Milyen Realmod-ról beszéltek? Nekem 3 hónap kiesett sajna, csak a Strike Force és még valami CS klónnal csomultam, de rohadt könnyű mindkettő. Van valami új, nehezebb, élethűbb mod? -
Gabo #1283 Elég rövid voltam? -
Gabo #1282 Dikkma:
Ez egy realmod. Valódi fegyverek, realisztikus célzás és sérülés modellezés. Való életből vett pálya témák. Nem CS féle terror vs. anti-terror, hanem inkább két katonai csoport egymás ellen. Legalábbis eddig ennyit tudtam kihámozni belőle. Próbálni nem tudtam még... -
#1281 Miér milyen? MI EZ? Nem fogok utána olvasni, de Gabotól sem szeretnék 3 oldalas összefoglalót, vki 3 sort mondjon plz. -
#1280 Én kipróbáltam. Igaz ez volt az első próbálkozásom, de csak azt tudom mondani, hogy nagyon nehéz....
A realitás nagy-nagy erőssége, bár nem hiszem, hogy ez újdonság volna...:) -
Gabo #1279 Mégis csak feldobok egy apró hírt. A Realmod rajongok vándoroljanak el az Infiltration honlapjára! Ugyanis kihozták a 2.86-os verziót.
Cím:
http://www.planetunreal.com/infiltration/
Jó töltekezést!
Ha valaki kipróbálta akkor írhatna róla egy kicsit! -
Gabo #1278 Fel! Fel!
Bocsi mindenkitől, a passzivitásom miatt! Utóbbi időben egy kicsit a biciklizés iránti szenvedélyem elhatalmasodott rajtam. ;) -
atee #1277 Nagyon eltunt mar! pedig vegre van 1 kis elet!
igy nyar utan:) -
Gabo #1276 Haj mindenki!
Ha valakit még érdekel egy olyan vacaknak és unalmasnak ígérkező játék mint az Unreal 2 ;) és esetleg kíváncsi egy kérdez-felelekre a készítők egyikével, az tépjen ezerrel az alábbi címre:
http://www.unreality.dk/
Boncolgatnak jónéhány olyan kérdést, ami szerintem érdekes lehet! -
Gabo #1275 Igazad van! Bár azért az még eléggé csak IR beta test verzió. -
#1274 És azért azt se felejtsük el, hogy a StrikeForce 1.65 is készülget rendesen :)
www.strikeforcecenter.com -
Gabo #1273 Most nézegetem az Infiltrastion és a TO oldalait. Az Inf.-fes fiuk keményen dolgoznak a következő full release update-jükön. Érdemes lesz nézegetni az oldalukat, lehet, hogy hamarosan kihozzák a cuccost.
A TO-sok sem pihennek. Két szép mapot emlegetnek az oldalukon, és néhány hét múlva szeretnének egy patchet kihozni. -
Gabo #1272 I.C.ram:
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de sejtésem szerint az Unreal ED-del (UED) tudsz texturákat és skineket importálni/exportálni. A pályaszerkesztéssel foglalkozó oldalak ezzel kapcsolatban is szoktak tippeket tartalmazni.
Esetleg a Hunreal Wolrd fórumára is dobd fel a kérdésed, ott talán pontosabb választ kapsz.
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?ujsag=hunreal_wo -
#1271 na tehat volna egy keredesem : hogy lehet az unreal model skinek-et atkonvertalni valami rajz programba mint pl photoshop es melyik programmal??? fontos lenne!! es persze azert vissza is lehessen konvertalni :)) -
#1270 Figy első a magyar válogatott nálam de utána közvetlenül a Nationalelf jön... :)) -
#1269 VAN EGY NAAAAGY GONDOM!!! Ha beírom hogy behindview 1, nem látom a célkeresztet!!! Hogy lehet beállítani hogy látni lehessen? Vagy csak odaképzelni lehet? :) -
atee #1268 egy t lemaradt:)
-
atee #1267 ha a valogatott mecset gondolom nem elvezted:(
en se:( -
#1266 Na csak hogy előrébb leygen a topic-)
-
Gabo #1265 OK! -
#1264 Pihenj csak... most és sem leszek asszem pár napig, elmegyek válogatott meccsre hazafelé balcsi stb... :D
Hazajövök írtunk :)) -
Gabo #1263 Dikkma:
Nem tűntem el, csak muszáj volt pihiznem. Utobbi időben nagyon a pihenés rovására ment az UT. Már hónapok óta minden hétvégén, néha még hét közben is fent lógtam a neten.
A pihenés mellett a mocskos anyagiak is közbe szóltak. A hónap folyamán volt némi plussz kiadásom, ezt ha máshol nem akkor a telefon számlán kell behoznom.
De azért semmi vész, mostmár talán leszek rendesen. -
#1262 Jah, én minden nap ott vagyok! Tegnap játszottam ecettel, de elvert a furkó :D
-
#1261 Gabo!
Beírtam a botnak : !seen _RtE_Gabo ; és ezt kaptam :
14[Dikkma14] _RtE_Gabo was in #RtE 7 day 1 hour 33 minute 9 second ago.
ENNYIRE sok a munka? :(((
Remélem valamikor összefutunk majd azért... -
#1260 Játékhoz nem kell CD -
Cobra11 #1259 Oops csak most vettem észre, hogy lemaradt egy szó. Helyesen így hangzik: A crack így is kell a futtatáshoz ugye? Tehát a játék indításakor így is kér cd-t ugye? -
Cobra11 #1258 Megtaláltam a hunrealon onnan gyorsabb. A crack így is kell ugye? -
Cobra11 #1257 Dikkma ezermillió köszönet. -
#1256 Igen. Berakod, nyomsz egy ok-ot és kész.
:)
Ha nincs, akkor töltsd le a 32.2 megás no-delta patchet, ez tartalmaz minden file-t, amit a patch a cd-reől akar felmásolni, így nem kér cd-t.
PL. inmét : http://www.3dgamers.com/dl/games/unrealtourn/utpatch436nodelta.exe.html
-
Cobra11 #1255 Megint lenne egy kérdésem. Az UT 4.36 patch telepítéskor kéri a CD-t -
Gabo #1254 Egyet értek ity mesterrel.
A hivatalos Bonus Packokat érdemes mindenképpen felrakni.
Pályákért érdemes körülnézni az UT-s oldalakon. Olyat érdemes keresni, ahol értékelés is található a pályáról. Általlában amit jóra értékeltek, az tényeleg megüti a mércét. Olyan pályákat érdemes feltenni, amik a netes szervereken futnak. Ezek többségét már alaposan kipróbálták.
A duke map konvertálon Én sem csodálkozom. Valószínűleg az így átpakolt pályákon még szükség van némi utómunkára az UED-ben.
Modok közül a Dominator tudom ajánlani. Kis mérete ellenére egy élveztes újítás. Keveréke az egy zászlós CTF-nek és a DOM-nak. DM és DOM pályákon játszható.
Azt hiszem itt megtalálható:
http://www.utworld.net/boomball/
Ha mégsem, akkor az Unreality.org fájl archivumában bent van. http://www.unreality.dk/ -
ity #1253 Pixies: mielött elindítanád a (dedikált vagy sima) szervert, van egy olyan sor, hogy "Hálózati optimalizáció", azt x-eld be.
Letölteni plusz cuccosokat meg egyedi, nekem pl nem nagyon jön be a Strike Force (más meg isteníti), viszont nekem tetszik a Tactical Ops (más meg lehúzza). Amúgy ez szinte tök u.a. mint a Counter Strike.
Én inkább a custom mapokat részesítem előnyben, ha már frissíteni akarom az UT-t. Nekem pl csak a Bonus pack, Bonus pack4, Inoxx pack van fent (meg egy csomó custom map, de azokat most nem sorolom fel).
Duke map convertert nem ismerem, de nem csodálkozom rajta cseppet sem, hogy ha nem műxik, mert két tökéletesen eltérő szerkesztőben készült dolgokat nem nagyon tudom elképzelni, hogy csak úgy át lehetne konvertálni (mint pl Quake3 és UT pályák, mert itt úgy ahogy műxik a kisebb eltérések miatt). -
#1252 LAN-on 10 mbites kártyával 30-as ping kb. a normál. 150?? -
Gabo #1248 Pixies:
Hülye kérdés, de az UT menüiben (azt hiszem options / preferences) beállítottátok rendesen a hálozati sebességet? Valami ilyen opciók vannak, hogy 56k modem, ISDN, LAN.
Ha kell holnapra meg tudom nézni pontosabban is.
Esetleg a 'netspeed xxx' konzol paranccsal is érdemes játszogatni. Az 'xxx' a kívánt hálózati sebesség. Pl.: 33.6-os modem esetén ez 3360, 64k-s ISDN esetén 6400 stb. -
Gabo #1246 Embörök!
Tessék elnézni az Infiltration oldalára. Lassan kihozzák a 2.86-os verziót és kitették az újitások listáját. Ha azt mondom, hogy feletébb ígéretes, akkor keveset mondtam!
http://www.planetunreal.com/infiltration/ -
ity #1244 Alien...:
Egy idézet a Hunreal World főszerkesztőjétől:
"tegnap 00:19 silanor
sajna megint rossz napja (hete) van a szervernek es nem enged feltolteni. Ha meg felul akarok irni akkor csinal egy 0 byte-os file-t belole. Ez tortent az index.html-el is :(" -
#1241 Na a link jó, de 32.2, bocs! :)