Unreal Tournament

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_RudY_
Az Operation Na Pali honlapról leölthetõ a már régóta készülõ Operation Na Pali mod, amely egy új singeplayer epizóddal gazdagítja az Unreal Tournament tulajdonosokat.

Elõször nálunk is rendesen ment az UT NT alatt. Aztán kaptunk új gépeket (végre meg lett volna a normális proci erõ), meg új image-t a gépekre. Azóta nem hajlandó teljes képernyõn menni.
Mostanában otthon néha nekem is kilépeget, de annak az oka nyomorék W98. Már 4 hónapja készülök újra húzni.

Dikkma
Nekem ez volt a HL-en kívül az egyetlen játék, amit el sikerült két éve indítanom egy roncshalmaz NT-s gépen.

Ha a monitor rendesen fel van installálva, és a vidkártya driverek is frissek, akkor nem tom mi a gond. Írd át ini -ben a felbontást az nem jó?
hun-ter
lehet hogy nekem is ezért szokott néha kilépni?
Mongoose:
Gyanúm szerint az a probléma, amit én is tapasztaltam NT alatt. Az UT-t W98-ra készítették, NT és a testvérei alatt nem fut éppen optimálisan. Szerintem ez az oka annak, hogy nem engedi a nagyobb felbontást. Sajnos még csak tippem sincs, hogy mivel tudnál próbálkozni. Esetleg nálad is érdemes kicsit variálni az UT videó beállításaival (D3D, openGL, stb.).

U.i.:
Jó a nicked! Csak nem Mongoose bringát hajtasz?

Pixie:
Lehet, hogy megkésett a dolog, de azért megpróbálok segíteni. UT-nál milyen drivert állítottál be? D3D / openGL? Véletlenül nincs glide-ra állítva? Persze ezek csak tippek.
Nálam hasonló probléma NT alatt jelentkezett. Ezt nem is tudtam orvosolni, ezért nem tudtunk a melo helyen normálisan UT-zni.
Egyébként ha ilyen kérdés merül fel és net közelben vagy, akkor érdemes valamelyik magyar UT-s IRC csatin kérdezõsködni. A #vkk erõsen javallott, de lehet hogy nálunk az #RtE-n is tudnak segíteni.

hun-ter
francba már sehol senki én nem jáccom nácikkal bazz
pixie veled meg mi van? csak ülsz ott...:)
hun-ter
akkor tényleg lehetséges hogy a moncsi miatt? nemtom majd valaki talán tud segíteni...
hun-ter
akkor uninstall és újra fel az egész
hun-ter
nemtom cserélj drivert
eddig nem próbáltál még ut-zni?
hun-ter
akkor lehet hogy az "alacsony szintû" monitoroddal nem fér meg
hun-ter
640*-t bír a moncsi? milyen gép az? nem lehet hogy a géped nem bírja?
hun-ter
kösz nekem mx200-am van ráadásul noname(bár szerintem minimumon így is eléri majd a 15-20 fps-t, azzal meg elvagyok egy darabig)
Suburban:
Nem akarlak elkeseríteni, de a GF2 MX kártyák már a megjelenésükkor sem számítottak a legjobbnak. Nekem is ilyen figyel a gépemben. UT2003-mal kapcsolatban csak reménykedem, hogy egyáltalán menni fog a nálam.
Bár van egy olyan érzésem, hogy ezért a játékért érdemes lesz majd egy új gépet építenem... Addig legfeljebb marad az UT.

Dikkma
pf... kissé nagyon!
Dikkma
Én tudom, hogy a t400 az mx400, de õ t4000-et írt, ezért nem teljesen világos nekem.
ecet
Az Abit Siluro T400 az egy Gef2MX400-as dikki csakhogy tudd ;-P
Nekem is ez van . UT-hoz elég , de UT2003-hoz már sovány lesz , ill. nagyon visszabutított grafikával kis felbontásban eldöcög majd egy 1G köril procival. Egyébként UT2003 minimum konfigra a fejlesztõk az ucsó általam látott 24-i nyilatkozatukban, az 1G+ proc és Gef2 (nem MX)konfigot jelölték meg a futotta még konfigurációnak.

Dikkma
Nem ismerem, ez GF4? Vagy t400-at akartál írni?
Dikkma
pflol.
Sanyi_66 írta a klán topikján:
"köszi
az ut kb 2 orát futott a szerveren, 2 porton. aztán a root valami oknál fogva kitalálta, hogy leveszi a bash shelt. na kb eddig a pontig volt hibátlan. innentöl megállt."

Úgy látszik addig nem lesz igazi eredmény, amíg tetlegességig nem fajul a dolog.

Dikkma
Megvolt és válasz is ment.
K hosszú lesz ez a mai nap...

Dikkma
Check mail!
Dikkma
Ha belegondolok, |D3vil| és én tudjuk. Meg már te. Nézz be irc-re, topic :o))
Dikkma
Sanyi_66 este 11:30 felé készítette el a 2. portot, és sztem éjjel egyikg jól elvolt magában :)
Szal semmi elõzmény, semmi, csak beírta, hogy netcd.hu:8010 ctf... :)
Szal még szinte senki sem tudja, én meg körlevelet írni nem tudok, illetve azt hiszem tudok, de a tegnapi is visszajött a mailer-daemontól (furcsa módon mégis volt, aki megkapta, most akkor nem értem, visszadobja a mailer-daemon a mailt és mégis megkapjátok?) szal nem csak te tudod meg innét, nah :))
És ezt nekem mint veterán játékosnak, klán alapító tagnak innét kell megtudnom?
Este ezért még kaptok!

Gabo újra itt...

Voodoo:
Azt hiszem kicsit kevered a dolgokat.
A Bonus Pack 4 nem béta, hanem az UT egyik hivatalos free kiegészítõje. Ebben már bevezették a csontváz alapú animációt. Legfeljebb ezzel vetíti kicsit elõre azt ami az UT2003-ban várható lesz. Az oldalon lévõ demo az UT nem pedig az UT2003 demoja.
Ami a Matrix mutatort illeti. Sejtésem szerint a mozgás lassításhoz az adott funkciót valamelyik billentyûre kell beállítani. Keresd meg a mutator hivatalos oldalát, illetve olvasd el a hozzá tartozó readme fájlt. (Ennél többet nem fogok tudni segíteni, mivel nekem nincs meg ez a mod.)

Pixie:
Dikkma jól beszélte, csak kicsit túl tömören.
Ha felnézel a csatinkra semmi akadálya, hogy együtt játszunk. Használd a irc.extra.hu, irc.sote.hu vagy az irc.elte.hu IRC szerverek valamelyikét és nézz be a #RtE csatira. (De a #vkk is ajánlott, meg persze akad még néhány másik klán csati is! )
Egyébként a ping probléma amit leírtál a kábeles szolgáltatok (chellos vagy upc-s lehetsz) sara. Pingre jó a szerver, de játszhatatlanul magas a packet loss (pl) értéke ezért játszhatatlan a játék némely külföldi szerveren. Ezzel sajnos szinte minden magyar kábeles játékos így van/volt mostanában.
A probléma a magyar szervereknél nem jelentkezik, érdemes ezeket favorizálni. A VKK szerverével kapcsolatos infokat, a használt pályákat itt megtalálod:
http://vkk.hu/szerverek.htm

_RtE_Gabo

Dikkma
Az egy irc csati.
Dikkma
játsz vkk.hu:80x0 ahol x=1-9 bejöhetsz #rte és más címet is adunk és ez magyar.
Voltam...

Mondjuk akkor úgy, hogy akkor megyek, ha végre aktiválják az új előfizetésem. Ha nem aktiválják, akkor is megyek, de akkor piszok morcos leszek. A többiek tudják ez mit szokott jelenteni. (HALÁL-HALÁL-HALÁL mindenkire! ) Szóval lehet hogy jobban jársz azzal, hogy most nem tudsz majd UT-ni.

Dikkma
Sztem úgysem jössz. Ismerem ám én a Gabókat.
Amúgy nem othton leszek, szal freestart powah
Mge UT sincs :D
Van egy olyan érzésem, hogy Én is fent leszek a csatin. Az már más kérdés, hogy tó-zni egyenlőre nem fogok.

ecet
Retail van+ nekem , umodot eddig nem is kerestem honnan tölthetnék...
Majd találkozunk a csatin
byez

Dikkma
Hétvégén nem megyek haza, de jövő héten... retailt rakjak vagy modot? :)
ecet
Nem :-P

Dikkma : mikor TO-zunk 1-et ?

Dikkma
Nem ezt mondtam? :D
Pepe69
Thanx Gabo! Szova lenyeg a Dedicated button.Thx Agaijn. Udvicsek Pepe as Igor Dragunov

Gabo majd jól megmondja...

Pepe69:
Szóval!

UT indít. Menüsorból Multiplayer kiválaszt, azon belül Start New Multiplayer Game menüpont megkeres, klikk. Itt a Match fülön játéktípust be kell állítani, majd a mappalistánál a használni kívánt pályákat a listára bepakolni. Ezután a Rules fülre kell átrándulni és beállítani a Frag és a Time Limiteket, a Weapon Stay-t és az egyéb szabályokat, valamint a max. létszámot.
Esetleg érdemes még a többi fülön is szétnézni, módosítani a szerver adatlapját, botok használata esetén pedig a botok beállításait.
Ha minden ok, akkor klikk a Dedicated gombra.
Ezt követően némi töltögetés után az UT gui-ja kikapcsol és csak a konzol része fog látszani.

Aztán lehet szépen a másik gépekről becsattanni és kezdődhet az őrjöngés.

Dikkma
Dedikált szervert kell inídtani. Egyébként nem tudom :)
Pepe69
Szasztok!Szervezek egy Mh-s(munkahelyis) UT party-t. Valaki le tudna irni,hogy mi szukseges a szerver krealasahoz.Azt szeretnem,hogy egy gep csak a szerver legyen,es a tobbiek oda csatlakoznak,es nem ugy,hogy a szerveren jatszanak is.Mi kell hozza? Help.Thx

Némi friss info itt:
http://www.homelanfed.com/index.php?id=6482

Az eleje a szokásos, de a végén akad néhány tényleg friss hír.
Ha minden igaz az E3 után kiadják az UT2003 demoját!
Az új UT-ban ismét lesz server browser, nem használnak továbbra sem külsős terméket. (Pl.: Gamespy ) Lesz beépített statisztika kezelés. Hasonló, csak talán korrektebb mint az NGI stats.
A teljes verzió talán már egy korrekt demo kezelő rendszerrel fog elkészülni.
Stb-stb-stb...

Dikkma
Csak mert isonews fórumában írták, tényleg nem kacsának néz ki.
De hát ki tudja?
Szerintem az átnevezés ráér a hivatalos megjelenésig, vagy nyitunk egy új "hivatalos" topikot majd neki.

Megnéztem a címet, de szerintem egyenlőre ez csak kacsa. Szétnéztem néhány hivatalos oldalon is, de azokon egyenlőre még semmi info a demoról. Persze majd kiderül. Szerintem ha tényleg kiadták a demot itt 2 nap múlva el fog szabadulni a pokol.

Dikkma
Átnevezzem?

És ez mi?

http://www.the-ctrl-alt-del.com/article.php?sid=2369&mode=thread&order=0
Az a baj, hogy annak a topiknak !!Unreal Tournament 2!! a neve. Az pedig ami jönni fog, mert jönni kell az az Unreal Tournament 2003 lesz. Ha lesz majd ilyen topik, oda beköltözök.
Addig marad a jól megszokott, otthonos kis topikom.

Dikkma
Sztem költözzünk át simán az UT 2002-be, abba úgyis mindig írnak.
Valamivel vissza kellett hozni a topikot.