2426
Unreal Tournament
-
Gabo #2004 Ha G.O.T.Y. verziód van, akkor azt töltés közben is kiírja... -
Gabo #2003 Fent a menüsor jobb felső sarkában írja ki a játék a verzó számot. -
Gabo #2002 UT-ban:
Multiplayer - Find Internet Game - Chat fül.
Itt átírod a Default Server mezőben a szerver címét irc.extra.hu -ra (vagy irc.sote.hu, vagy irc.elte.hu). Utána írd át a Default Channel mezöben a csati nevét #RtE -re. (A #-jelet ne töröld ki, mert kissé körülményes újból beírni...)
Klikk Connect gombra!
Ha mindent jól csináltál hamarosan üdvözölni fog a csatinkon valamelyik IRC bot.
Szerintem menni fog a dolog. -
Gabo #1999 A bonus packok hivatalos szabadon letölthető kiegészítések az UT-hez. Szinte minden szerveren ezek vannak fent. Innen le tudod tölteni őket, ha nincsenek meg:
http://www.mportal.hu/?action=filez&base=nunreal&thread=3
Ha Game of the year verziód van, akkor csak a BP4-re lesz szükséged. -
Gabo #1998 Egyszerűsíteni fogunk.
Tudod hogy kell használni az UT irc konzolját?
Kicsit legjebb ez is le lett írva. Ha az nem megy, akkor probáld meg a mIRC-et.
Csatlakozz fel a csatinkra! A szerver irc.extra.hu a csati #RtE. Én ugyan most oda nem tudok bemenni, de a többiek segíteni fognak.
Itt a fórumon egy kicsit körülményesebb válaszolgatni...
Egyébként milyen elérésed van? Modem, kábel, isdn, adsl? -
Gabo #1995 A magyarosítás biztos hogy nem.
Minden szerverre ezt kapod? -
Gabo #1993 OK.
Fent van a 4.46-os patch, valamint a Bonus Packok 1-4 ig? -
Gabo #1991 Olvas vissza egy kicsit. Ha ezután is kérdésed van jöhet. -
Gabo #1988 Fel! Fel! -
Gabo #1987 Azt hiszem a sikerem mértékegysége UT-ben ezentúl az lesz, hogy hányszor csítereznek le játék közben. Azért ezt a címet kiérdemelni modemes kapcsolattal nem piskota dolog. -
Gabo #1986 Rudy:
Inkább arról van szó, hogy az M$ nem képes minden egyes hardverhez tökéletesen illeszkedő drivereket készíteni. Bár azt hiszem a lényegen, az M$ bénaságán ez semmit nem változtat. -
#1985 Ugye ugye, hiába van sok cucc WinXP-ben, azóta már rengeteg újabb driver jelent meg, ugyanúgy cserélgetni kell mint bármelyik régebbi oprendszernél (legalábbis ajánlott). tvékity
-
ity #1984 Rephyx: nemrég lett gépem kicserélve (alaplap, proci, ram). És az új géppel a LavaGiant pálya pl 20 fps-el ment (régi celeroncsal is volt vagy 40-50).
Aztán hirtelen felindulásból felraktam az új konfigra az alaplaphoz adott CD-n levő INF drivereket. És láss csodát, a 20 fps 150-200-ra ugrott (nem túlzás). -
Cobra11 #1983 Köszönöm szépen. -
Gabo #1982 Cobra11:
Röviden-tömören. (Bár párszor már le lett írva.)
Felcsattansz netre, elindítod az UT. A menüből Multiplayer almenü, azon belül a Find Internet Game menüpont.
A feljövő ablakon kiválasztod a kedvedre való játékmódot. Ezt követően a Master Server leküldi a szerverek címét. Ezt tetszés szerint rendezheted, és amelyik szimpi egy dupla-klikk után már csatlakozhatsz is. Ha csak szimplán klikkelsz valamelyik címre, elolvashatod a részletesebb infokat is. A jobb egérgombbal előcsalható menüben pedig a szimpatikusabb címeket berakhatod a kedvencek közé.
Ha nem a listából akarod elérni a szervert, akkor a Multiplayer alatt az Open Location-ra megjelenő ablakban tudod a címet megadni.
Az mportalon találhatsz szerver címeket. Valamint ha felnézel a csatinkra, akkor ott megtudhatsz minden szükséges infot a klán szerverünkről.
Kicsit lejjebb már leírtam, hogyan kell a csatinkra bemenni. Balty is nemrég tette meg.
Bármikor szívesen látunk vendégeket, bár én csak a hétvége felé vagyok aktív.
Ha kérdésed van, jöhet ide, e-mailra, vagy tedd fel a csatinkon. -
Cobra11 #1981 Tudom, hogy kibaszottul láma kérdés, de még sohasem játszottam multiba, ezért el tudná pontosan magyarázni valaki hogy hogyan kell? és mondani 1 szervercímet? -
Gabo #1980 Próbáld meg lehívni az UT konzolját és nézd meg ott, hogy jelez-e valamilyen hibát. Elméletben a "~" vagy az "ö" gombbal teheted ezt meg.
Ezen kívül ha jól emlékszem, bár ez nem 100% az UT rendszeresen generál log fájlokat is. Érdemes ezeket is megkeresni. -
Gabo #1979 Rephyx:
Támadt egy kósza gondolatom. Nem lehet, hogy valamelyik alaplapi driver hiányzik?
Ezek között akad jópár olyan, amely a PCI és az AGP portok és a adatcsatornák kezelését befolyásolja. Érdemes ezek környékén is szétnézni. -
Rephyx #1978 Igen, tobbszor telepitettem, ugyanaz az effekt, felteszem, peccs, es mar akad is. Asszem megprobalkozom egy detonator/hangdriver cserevel. Furcsa hogy csak az ut csinalja, america's army egyaltalan nem. Es szoftveresen sem csinalja, szoval valszeg a video a ludas, csak tudnam miert... -
Gabo #1976 A fő alkatrészek cseréje után az UT-t is újratelepítetted?
Ha minden kötél szakad, akkor érdemes megpróbálni. Mentsd el a ini fájlokat és akkor a beállítgatással sem kell veszödni.
Persze azért érdemes előtte az előző tippeket is kipróbálni. -
tbundy #1975 esetleg próbáld + másik rendereléssel, d3d, opengl, stb. -
#1974 videot
-)
-
#1973 Nekem volt egy ilyen...és egy tupirozott driver megoldotta a dolgot...de valszeg csak egy drivert kell kicserélni, lehet hogy nem a video t han3em a hangot. -
Rephyx #1972 Es akad minden mas mozgas is a jatekban, ergo a fegyverek porgese a foldon, a kulvilag forgasa a face-en, minden. De hozza azert a sok fpst. Van otletetek ? -
Rephyx #1971 A baj ugy erzem nem a billenytyuzettel/egerrel van, hanem valami massal, ha egergombra teszem a mozgast akkor is akad a jatek... -
Rephyx #1970 Sziasztok, kene egy kis tech support. A lenyeg a kovetkezo: szaggat a jatek, kb olyan modon, mintha minden 2ik masodpercben nyomnek egy screenshotot, egy pillanatra megakad a mozgas. Viszont ez a hiba csak akkor jelentkezik, ha a bill.-rol mozgok valamely iranyba, es kozben nem mozgatom az egeret... Tehat helyben allva, sniperkedve, stb hozza a jatek a sok fps-t, de amint elindulok, es nem forgolodok, hanem siman megyek elore, (nyomom valamelyik iranygombot) elkezdi ezt a szaggatast. Elegge idegesito, azt nem mondom hogy jatszhatatlan, de nagyon zavar. 436+d3dfix, 23.11es Detonator. Otletem sincs mi lehet, az elozo gepemben nem csinalta, azota csak alaplap+proci+ram+vinyo lett cserelve (nomeg egy uj win installalva) Jo lenne ha tudnatok valamit segiteni.... -
balty #1969 Szívesen játszanék veled Gabo. Majd szavadon foglak! -
tbundy #1968 ja, pangás van kicsit, DE egyre kevesebben vannak még külföldi szervereken is.
Az új barátnőmnek én is mondtam, hogy nyomhatnánk egy kis F2F, hátha tudok 1-2 tippet, trükköt mondani, mutatni...nem tudtam... -
Gabo #1967 Lehet, hogy pangás van, de azért szombaton játszottunk egy kicsit. (Killleer, Bal(ty) és egy Gabo) Jól elvertek minket, de azért kellemes volt. Legalábbis nekem.
Balty legközelebb nyomhatnánk egy kis F2F-t. Nem azért, hogy elverjük egymást, hanem azért, hogy lássam a játékod. Hátha tudok egy-két tippet és trükköt mondani, mutatni.
Emlékeztess majd rá! -
#1966 De jó nektek hogy délelőtt is ráértek ;-P
Mostanában kicsitnagyon pangás van a csatin , de ez betudható a nyári szabadságolásoknak , nyaralásoknak is. -
balty #1964 tbundy:
En ráérek délelőtt, ha gondolod, játszhatunk egy-két öldökléses partit. De előre bocsájtom kezdő játékos vagyok! Mindig beszoktam nézni délelött is az Rte csatira, ha gondolod ott találkozhatunk. -
Gabo #1962 tbundy:
Valószínűleg az a tuti megoldás, ha játék előtt benézel a csatinkra. Valaki csak tud mondani naprakész infokat... -
Gabo #1959 Amennyire tudom a szerverek állandó jelleggel mennek. -
Gabo #1957 Sajnos nem tudok érdemben tanácsot adni... -
Gabo #1955 ecet:
Tessék megnézni a postaládád. Benne vala a válasz az utsó levelemben.
Egyébként igen! Legalábbis úgy tűnik! -
#1954 gabo : megoldódott codec problémád ? -
balty #1953 -
Gabo #1952 Örülök neki! -
balty #1951 Nem tudom mi volt a baj de végülis bejutottam! -
balty #1950 Beenged midketőt csak csatornat nem találja!