Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de azért szép szál ember, szélte-hossza :-)
bigapó
Speciel csak a szinkron-színész volt témán és persze én is gondoltam, hogy nem James-bácsi játszott mikor maszkos-jelenet volt. valahogy nem az a testfelépítése... 😊 bár akkor még fiatalabb volt. Azt tudja valaki, hogy miért Õ lett Vader hangja? csak az orgánuma miatt? vagy megfenyegette, hogy elárulja, hogy milyen nõi ruhákat tart George bácsi a ruhásszekrényben?

The Matrix has you...

Punker
hát igen 1-2 jelenet változott és bõvült, és igen igazad van 3 ember játszotta Vader-t, de a 3. nem langaléta volt hanem 1 extestépítõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha netán valaki hozzájut egy ep 4-5-6 átvagdosott szinkronhoz, akkor bátran jelezze :-)

Az 5-6 részekkel az a gond, hogy picit belenyúltak a filmbe is, 5 részben mikor Vader beszél az uralkodóval, hosszabb lett a társalgás, ezért csúszik az angolhoz képest a magyar szöveg.

6. részben mikor a Lüke leveszi apja sisakját akkor is van némi módosulás....

Amúgy remélem nem mondok újdonságot, de Vader-t 3-an játszották, Jones a hangját, a fickó a végén a fejét... és volt egy langaláta fickó aki a filmben hordta a ruhát, csak ugye nem látszott a feje a maszk alatt.

Üdv.
Nimfas
Johnyy
Az biztos hogy a 3 rész alatt mindíg 1 szinész játszotta védert de nem biztos hogy õ volt a hangja,, mondjuk azért egy picit megmélyítheték volna ,vagy átgépesíthették volna e pipitt

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punkerwork
neked van igazad Jones volt Vader szinkron hangja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bigapó
Hi!

Kis vitánk alakult ki a kolegákkal és döntés kellene.

Arról lenne szó, hogy olvastuk James Earl Jones nevét az új DVD szereplõi között(meg a régieken is). Én azt találtam mondani, hogy "igen, szerepel, mint Darth Vader szinkronhangja". Ezt nem nagyon akarták nekem elhinni, mivel szerintük, mikor a film végén megszabadul a sisakjától, akkor az a színész kell, hogy beszéljen aki ott van. Erre Én: emberek, nem hallottatok még utó-szinkronról?

Szóval, mi az igazság?

The Matrix has you...

Johnyy
próbáld meg amit most adtam

Van ilyen program.... Sound forge és társai :-)
amúgy csak az elején és a végén kellett igazítani, és már teljesen szinkronban van a hang! :-)
az ftp amit adtál nem igazán stimmel..... nem tudom belépni
amúgy már készül...
ac3-ból konvert wav-ba... hozzáigazítani az angol ac3-hoz.. aztán visszaalakítani a hangot ac3-ba, ifoedittel összepakolni, és kész.

A dvd-hez nincs magyar szinkron, gondolod akkor tökölnék vele? :-)

Volt egy kalóz kiadás.. ahhoz volt sztereó szinkron.
Johnyy
Akkor fel tudod tölteni???????????????????

Johnyy
mert ha a felujított változat, azaz a mostani dvd-vel komp,, akor én megcsinálom!!!!

Van egy magyar release 2.0as ac3 hang van alatta.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nem letezik szinkronizalo prog. marmint amivel fpst lehet valtoztatni. (tudomasom szerint)😄

Johnyy
A most kijött dvd-hez van aszinkron????????????????

Virtual dubbal ki tudod szedni...
Az idõzítést kéne megoldani, mivel nekem megvan a kalóz dvd... angol5.1 és magyar 2.0 (ac3) hanggal... az a gond, hogy ha simán hozzáteszem a hangot, akkor el van csúszva :-(
olyan 1-2 mp-et.
Ha tud vki egy ftp-t mondani, ahova feltölthetem a 3 film szinkronját.. és vállalja, hogy összeszinkronizálja az új videóval, szívesen feltöltöm.

Nimfas
Johnyy
per pill nemtok, de majd mondok!! EGyébként adobe premierel sztem ki lehet!

Punker
CD-k megvannak összesen 5 lemez, ha mondasz 1 progit amivel gyorsan és használhatóan ki tudom szedni a hangot megcsinálom majd a héten.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Johnyy
ja oké

Punker
nagy 😞 megkéne keresni a CD-ket és nem tom hol vannak, meg egészhéten melózok, szal max jövõhétvégén lesz ilyenekre idõm.

Johnyy
nagymunka lenne ha kiszednéd a szinkronokat?

Punker
VHS-n, DivX-ben, DVD-n

Johnyy
Meg van valakinek a felujított változat?

Johnyy
Már úgy értettem hogy ez az angol hang elég pancser, netom luknak is olyan gyerekes a hangja

Punker
én is tudtam szinte kívûlröl a régi szinkront, gondolhatod mit anyáztam mikor megvettem a VHS-t és más szinkron volt rajta 😞(( (ráadásul rosszabb)

Seth
detto 😊

PSN ID.: Beegabor

Johnyy
nekem valahogy ezek a hangok olyan pancserek,, lehet azért mert annak idelyén én videokazettán annyiszor megnéztem az sw-t hogy már azokat a hangokat kvülrõl fújom és valahogy nekem nem az igazi angolul

Punker
minek? hidd el sokkal jobb felirattal

Johnyy
2 cd-n vannak fenn csak az meg év mire leszedi, neekem csak a hang kell 😞(((

Punker
aszem pl virtualdub-bal is ki tudod szedni a hangot

Johnyy
de mivel szedjem ki? vagy ho kell ilyet még nem mûveltem?

Punker
DC-rõl le tudod szedni a filmet és kivenni alóla a szinkront 😊, vagy vársz amíg megcsinálja más 😊

Johnyy
Vagy nem tuccvalami oldalt??????

Johnyy
TEhát akor csak a felujítot változat jöhet szóba, és azt mien néven keressem???

Johnyy
Angolt tudok adni holnap!

Punker
az újra magyarításokat nem szeressük.

Nekem epp az angol kell, nemszeressuk a magyaritasokat. 😊

Punker
hát attól függ, van ugye a régi alap jó szinkron, vagy van a 95/97-es szinkron ami valami iszonyat, a DVD-k a bõvített filmeket tartalmazzák tehát a régi szinkron idõzítése nem megvalósítható, az "új" szinkron meg olyan hulladék hogy annál még némafilmként is élvezhetõbb, de ha te ragaszkodsz a gagyi szinkronhoz akkor nézz körül DC-n meg hasonlókon biztos fent van, bár 5.1-t ne remélj.

Johnyy
üdv! figy! a sw dvd-ken csak angol hang van,,, le lehet valahonnan szedni a magyar hangot hozzá, vagy nekem akármelyi magyar hang jó lenne csak ne legyen angol 😞((((

Kicsit lamaskodok..
Valaki tud a klasszikus reszek dvdivel kapcsolatos kepeket meg leirasokat csinalni vagy linkelni? Mar annyira izgatott vagyok a felujitassal kapcsolatba hogy az csak na 😄 És nincs zsé h megvegyem, letolteni szinten nemtom. 😞((

RaveAir
Különösen az alatta futó zene zseniális!
Ez a telefonom csengõhangja is... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Punker
ez kész, qrva jó a baki parádé 😊

Johnyy
Holnap ezerel rohanok, remélem már megvan a tékában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Smuge
Na megjött nekem is és KURVAJOOO!! Azok a hangok, az a kép.áá hihetetlen. Ha nem tudnám nem is hinném el hogy 30 éves filmekröl van szó, annyira nem látni semmit. KÖTELEZÕ ! MESTERMÜ!

Mhosah Myth
Sajna egyenlõre nem tudom feltenni mert leszedtem a dvd-rõl a vob filet csak a hangot nem tudom hogy hogyan és hogy hol kell leszedni... Meg azt sem tudom hgoy a hang milyen formátumban van...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Johnyy
EZ egy uj karakter az uj dvd-n Lucas vices volt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

Johnyy

Ön áruló és a lázadók szövetségére játszik Elvezetni!!!!

bigapó
de halad az a lényeg😊)

The Matrix has you...

Punkerwork
kicsit lassan haladunk, mert ICQ-n mondom mit csináljon 😊

Punkerwork
a könyvek alapján így logikus + aszem volt 1x egy cikk hogy miért változtat a régi dolgokon Lucas, de kb fél éve olvastam