Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
Mennyire szar a mostani DVD kiadás? sok rosszat hallottam már róla

nem érdemes megvenni itthon?

kint angliában, az R2 csak 10k

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punkerwork
a mesteri címet csak a jedi tanács adományozhatja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
padawan-lovag-mester, Vader jobban szeretett folytogatni azért nem villámozott 😊

bigapó
Hi!

Lenne egy eldõntendõ kérdésem. Jedi padawanból elõször lovag lesz és utánna mester vagy egybõl mester, vagy ha tanítványt fogad akkor lesz mester. És csak a jedi mester tud villámokat lõni /a film alapján/??
Mert Vader nem használ ilyen dolgokat, de Duku igen

The Matrix has you...

Jaa, ertem. Kocce a felvilagositast, tenyleg nemertettem mi van. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

van a magyar az angol felirat.... meg egy halom egyéb ami minket most nem érint.

leszedtem a magyar és angol ill. az angol forced feliratokat, és megnéztem, melyik feliratok vannak az angol forced-ban, és azoknak a magyar párjaiból csináltam magyar forced feliratot.

Forced alatt azt értem, ha pl, angolul nézed a filmet, mikor Greedo-val és Jabbá-val beszél Han, ott pl angol felirat van a filmen, mivel nem angolul beszélnek.
Fogtam a magyar feliratokat, és egy külön feliratban (magyar mellett) csináltam egy forced-et, ahol magyar a felirat azon a pár helyen.

Így már vili?
ööö
Nem ertem mit mondassz. :$

Ezt én jó kis magyaros félmegoldással megoldottam....

Csináltam forced magyar feliratot is.... ahol az angolban van felirat, azokat kiválogatam a magyarból is, és csináltam külön. Így megcsináltam a Vader-Uralkodó jelenetet is.
Nah megneztem a birodalom visszavagot is. Nagyon cool lett. 😊 Bar az a resz amikor vader beszel az uralkodoval es hirtelen a magyar hang atugrik angolba aztan vissza, kicsit rontott az oszkepen.. de ugyis angolul nezzuk majd ezutan. 😊

Johnyy
😄DDD

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Punker
novemberben jön

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Esrohnoil
Nincs még elõzetes a 3. epizódból?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Aramir
A trailert megnéztem, érdekesnek tünik.

Aramir
Nemigazán tartozik ide, csak egy kicsit 😊
Errõl a filmrõl mit lehet tudni? Érdemes leszedni?

http://us.imdb.com/title/tt0066434/

bigapó
Hát persze, hogy igen

The Matrix has you...

bigapó
És eltéveszti?

The Matrix has you...

RaveAir
A DVD verzión már kihozták közel döntetlenre a Greedo-s tûzpárbajt. A SE verzióban látványosan elõbb lõ a rodai "fejvadász".

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Csak ennyi ? En mindig ugyemlekeztem h greedo lo eloszor, ugynezki tevedtem. 😊

Csak ennyi ? En ugyemlekeztem h mindig greedo lo eloszor, ugynezki tevedtem. 😊

Punker
akkor nézd meg újra a DVD verzióban meg van cserélve a jelenet és Greedo lõ elöször

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nah azert mondom, nekem a dvdn semmi kulonbseg nincs ott, kereken ugyanaz az egesz mint az SEben.

Punkerwork
az SE és a DVD verzió különbözik a Greedo-s jelenetben

A kiegeszitett nincs benne, ugytom meg addtak hozza pluszt. Vagy az SE-t nem egeszitettek ki meg plusszba a dvdhez?
Kicsi kavarodas van most nallam, sajnos csak az SE van meg vidkazin (original😊), a regit letoroluk sajna es nememlexem h mi volt benne es mi nem. 😊

hogy-hogy nincs rajta?
ez a jelenet mindegyikben benne van....
Sajna nekem a dvdn nincs rajta greedo es han szocsataja..
Nekem az SCP fele verzio van meg, akkor ez nemjo ?

én most bütykölöm a "magyar"-t

hang:
1 Hun 2.0
2 Eng 5.1
3 Eng Kommentár 2.0

felirat:
1 hun
2 eng
3 hun forced (mikor gredo-val és Jabbával beszél)
4 eng forced (mikor gredo-val és Jabbával beszél)
5 eng kommentár

Ha már egyszer építkezik.... :-) legyen rendes változat, nemde?

Tieden is hasonlók vannak?
Nah vegre megneztem a newhope dvdt. Engem lenyugozott. Neha a szinek nem eppen megfeleloek, de nem zavaro. 😊
Ja, igen... Nekem olyan dvd van, h van rajta 2.0as magyar szinkron, meg 5.1es angol szinkron.

Kaplan
szépnrek=szépnek 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Háát ahogy hallom a hibákat kicsit elrémisztett , de meglátjuk azért nagyon szépnrek tûnik...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Punkerwork
a 2 Ewok-os filmis kijön DVD-n 😊

Punkerwork
ha elérjük hogy visszavonják a hibás szériát, ingyen kell adniuk

Mhosah Myth
csak az a baj ha kis is javítják nem fogok érte még1szer kiadni 16k-t 😞

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Punkerwork
a hulladék jelzõ jobban illik rá

RaveAir
Mondtam, hogy a nyitó szöveg is sajnos gyengébb, mint a korábbi verzióknál. 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Punkerwork
ha szerencsénk van és van igazság a földön akkor kiharcolja a maygar SWfan társadalom hogy kijavítsák a DVD kiadás rengeteg hibáját.

Punkerwork
lesz még több is, a korrektura árát megspórolták 😞

Megtaláltam az elsõ elcseszett mozzanatot még tegnap a feliratban

Telefonnal készítettem, ezért ilyen a minõség, de gondolom olvasható.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Punker
a 4. bónusz lemezt tegnap este áttanulmányoztuk rendesen qrva jó

Serpa
12es karika milyen élõben ?

CSak szterejó van, nyem szöjjánd

Serpa
ezt (# 331) nem vetted észre ?

Megvettem a felújított kiadást, a new hope-t végignéztem, nagyon szép a kép és frankó a hang . Az xtra lemezen van egy epi 3 menü, titokkban abban reménykedtem, hogy találok vmi elõzetest a filmbõl, de tévedtem.

Serpa
Punkerwork
😞((((

Serpa
igen, az ...

+ még ez is --> sikerült felcserélniük John Williams hátsó hangfalakban hallható zenéjének jobb- és baloldali sávját. A jobbelsõ sugárzóban szóló muzsikához passzoló hangszerek tehát jobbhátsó helyett a balhátsó hangfalban csendülnek fel, ami természetesen csak akkor válik zavaróvá, ha kiszúrtuk a bakit.

Punkerwork
igen a borítók hulladékok 😞

Serpa
volt már szó arról, hogy hibás a magyar DVD kiadás ?

Punkerwork

biztos, hogy a hangja miatt... a Star Wars filmek még ugye a Conan film elõtt játszódótt... ha jól rémlik, abban is rosszat játszott, vmi. kígyókirályt :-)