5229
-
Ők nem fognak nyomni semmit, viszont igényt benyújthatnak, illetve figyelhetik a piacot. Nem tudom pontosan, de ha kíváncsi van írj nekik, vagy hívd fel őket és kérdezd meg:) -
Ezt megtaláltam én is. De ez most úgy működik, hogy előrendelem és konkrétan újranyomnak nekem egyet? :D -
Köszönöm szépen :) Igen a 7,5 talán kicsit tényleg húzós, de ezt a könyvet sehol máshol nem találtam meg, csak ezt az egy példányt. A másik nagyon drága és ritka könyv a Birodalom Árnyai, de abból kapásból találtam 3 darabot vaterán.. 10k, 13k és 15ezer ft-os álomáron.. :D -
Ha nem sürgős, Előrendelheted 1200Ft-ért. Aztán majd nyomnak belőle. -
Evekkel ezelott olvastam, egyaltalan nem rossz konyv. Igaz a vegen kicsit agyoncsapta az iro a sztorit nehany veletlennel, de ezt bovebben nem fejtem ki, mert bazi nagy spoiler lenne :] Beszerezni szerintem mindenkeppen erdemes, de 7,5K-ert azert nem az instantget kategoria. Szerintem :] -
Valaki aki olvasta a Darth Maul – A Vadászó Árnyék című könyvet írhatna valami spoilermentes véleményt róla. Találtam egy gyűjtői állapotban lévő példányt 7500 Ft-ért és erősen vacillálok rajta, hogy megvegyem :) -
nekem is tetszett a könyv! várom már a második részét! -
Nekem kifejezetten tetszett, hogy ennyire részletesen belemennek a sötét oldal dolgaiba és hogyan alakul, formálódik Bane.. Csak ezután a hosszú részletes tartalom után lehetett volna valamivel részletesebb lezárás is :/ -
Nem, a könyv első 95%-a rettenet mód túlírt és körülményes, nekem nem tetszett a könyv. :(
-
Ma végeztem ki a pusztítás útja című kötetet :) Még decemberben vettem meg, de sajnos idő hiányában csak januárban tudtam elkezdeni és csak most jutottam a végére. Nagyon tetszett a könyv, ahogyan Bane megismerkedik a sötét oldal természetével :)
Viszont halkan megjegyzem, hogy..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TALÁN mint ha egy kicsit összecsapott lenne a vége -
technext #1815 el kellett halasztani :) de vmikor összehozzuk -
Lehetetlen küldetés. :D Vagy sikerült? -
K Ace #1813 Ilyet mi is csináltunk. 2.-ik rész feléig bírtuk XD -
technext #1812 Haverokkal eldöntöttük hogy Star Wars maratont tartunk. 1 nap alatt végignézzük 1-6ig :). Sör, beigli, vizipipa és minden ami kell mellé. :)
Jó kis nap lesz -
Darth Plagueis BBY 52-46 kozott valamikor halt meg, Bane viszont BBY 1026-980 kozott elt, szoval par evvel megelozte kollegajat :] Ajanlom amugy a wookiepediat informalodasra, itt egy lista a regenyekrol. -
egy két nap és nekem is meglesz!
---
valaki tudna normális időrendi sorrendet felhozni?
kb ez a darth bane mikorra írható? az egyértelmű hogy még a sith korokban játszódik de plageiusz elött van ő? -
Ma én is gazdagabb lettem ezzel a példánnyal :) -
Biztos olvastátok, de esetleg akinek kimaradt:
Elhunyt Irvin Kershner
R.I.P., nyugodjék békében...egy messzi, messzi galaxisban... -
Hmm mit találtam: 14 további SW kötetre kötött szerződést a Szukits. Szóval 2011 az SW rajongók éve lesz. Érdemes reggelni a nemsokára nyíló áruházukba. -
Múlt héten megjelent magyarul (végre) egy új SW könyv: Darth Bane - A pusztítás útja. Én azonnal lecsaptam rá, ma kezdem.
Remélem újra feléled a Szukits és elkezdik kiadni az SW könyveket.
-
technext #1805 :D:D:D -
Ha az nézőpont kérdése, hogy az egyik fél világuralomra tör, bolygókat pusztít el, rabszolgaságba hajtja az ártatlanokat, korrupt politikát folytat, a másik fél pedig ez ellen és a békéért küzd... akkor jah.. nézőpont kérdése:))
-
krisz940122 #1803 am azt nem értem a filmben, hogy a jó és a rossz oldal miért háborúzik? mi az oka? a rossz oldal miért rossz? ez csak nézőpont kérdése. nem? -
Áh tényleg, Mereel (Jango apjának mestere/mentora) hajója került Jango-hoz, az öreg páncélját Boba legózta össze később:) Rég olvastam a Fett könyvet:) -
Szerintem a filmekben latott pancelzat nem az apjae, hanem Jaster Mereel-e, azert nem is hasonlit :] -
Hát... használva van..:) Nem a divat a lényeg, hanem az ellenálló képesség:) -
EnxTheOne #1799 azt tudom. De át lett festve, de amikor még jango-é volt, akkor nagyon jól nézett ki, most meg... -
Storm trooper ofc. -
Mert ereklye apai ágról. -
EnxTheOne #1796 Nektek melyik páncél tetszik jobban? storm trooper vagy, clone trooper?
Egyébként boba fett felszerelése miért volt olyan kopott? Nem keresett elég pénzt? :D -
Star Wars blu-ray kiadás bejelentve
És kiszivárgott egy új kimaradt jelenet a Return of the Jedi-ból:
Star Wars Return of the Jedi Missing lightsaber scene
-
Eiffelfan #1794 Ma 18:00-kor megindult a fórum!!!
Remélem tetszeni fog nektek! -
Eiffelfan #1793 Sziasztok! :D
Éppen ma kezdtem el szerkeszteni első Star Wars fórum szerepjáték oldalamat! Még nem nyitottam meg a játékot, mert még nincs teljesen kész, továbbá még hiányoznak játékosok, de hamarosan...majd... :D
Aki szeret szerepjátékozni, vagy amúgy szívesen kipróbálná, az mindenképpen nézzen fel ide: http://starwarsdf-rpg.proboards.com/
Regisztrálni már szabad! :) -
Daniel19 #1792 Sziasztok!
Megválnék új Star Wars Junior I-VI. keményfedeles könyvemtől!
Sajnos idehaza már nem kapható, így nagy értéket képvisel!
A könyv ott folytatódik, ahol a VI. rész abbamaradt.
A könyv tartalma:
A Felkelők Szövetsége győzött, de a volt Császárság erői élükön Trioculus nagyúrral és a Sötét Prófétákkal támadásba lendül. Luke, Leia, Han és a többiek szembeszállnak velük. Sokan segítenek nekik, többek között az ifjú jedi herceg Ken, akiről kiderül, hogy akár császár is lehetne.
Beválnak-e a Sötét Oldal Prófétáinak jóslatai? Eléri-e célját Trioculus Darth Vader kesztyűjével? Sikerül-e Zorba, a hutt bosszúja?
Mindezen kérdésekre választ kaphat a STAR WARS JUNIOR könyvek összegyűjtött kötetéből:
- Darth Vader kesztyűje
- A jedik elveszett városa
- Zorba, a hutt visszavág
- Küldetés Yoda hegyéről
- A birodalom királynője
- A sötét oldal prófétái
Akit érdekel, az kérem jelezze a [email protected] címen!
-
hali! vki tudna nekem segíteni abban hogy a You can draw star wars könyvet Matt Busch tól honnan tudnám bezserezni magyarországon?? -
Nagyon jó, 33 év után is durvább mint több mai film. Majd beszerzem a felújítottat is, kíváncsi vagyok rá. :) -
Nekem is megvolt az eredeti trilógia az eredeti változatban és az eredeti magyar szinkronokkal.Egyedül a Birodalom visszavágban nem tetszett Yoda hangja,az újban jobb lett szerintem. -
Valami ilyesmit olvastam én is. De most lejött az eredeti, este megnézem aztán ha tudom megszerzem a turbózott változatot is. Köszi.
-
A Special Edition ugyanaz mint az eredeti film,csak ki van bővítve pár új jelenettel meg ha jól tudom az effekteket is felturbózták. -
Hali
Azt szeretném kérdezni tőletek hogy az 1977-es Star Wars és az 1995-ös Special edition- Új remény között nagy különbség van? Mert kölyökként láttam pár részt, de már nem nagyon emlékszem semmire ezért az utóbbi időben elkezdtem nézni sorban az epizódokat. Csak érdekelne hogy a felújított változat élvezhetőbb-e, vagy nem ér annyit hogy keresgéljek...
Előre is köszi!