5229
star-wars-banner.jpg
  • MerlinW
    Ők nem fognak nyomni semmit, viszont igényt benyújthatnak, illetve figyelhetik a piacot. Nem tudom pontosan, de ha kíváncsi van írj nekik, vagy hívd fel őket és kérdezd meg:)
  • gibson9
    Ezt megtaláltam én is. De ez most úgy működik, hogy előrendelem és konkrétan újranyomnak nekem egyet? :D
  • gibson9
    Köszönöm szépen :) Igen a 7,5 talán kicsit tényleg húzós, de ezt a könyvet sehol máshol nem találtam meg, csak ezt az egy példányt. A másik nagyon drága és ritka könyv a Birodalom Árnyai, de abból kapásból találtam 3 darabot vaterán.. 10k, 13k és 15ezer ft-os álomáron.. :D
  • MerlinW
    Ha nem sürgős, Előrendelheted 1200Ft-ért. Aztán majd nyomnak belőle.
  • HiPPoNaX
    Evekkel ezelott olvastam, egyaltalan nem rossz konyv. Igaz a vegen kicsit agyoncsapta az iro a sztorit nehany veletlennel, de ezt bovebben nem fejtem ki, mert bazi nagy spoiler lenne :] Beszerezni szerintem mindenkeppen erdemes, de 7,5K-ert azert nem az instantget kategoria. Szerintem :]
  • gibson9
    Valaki aki olvasta a Darth Maul – A Vadászó Árnyék című könyvet írhatna valami spoilermentes véleményt róla. Találtam egy gyűjtői állapotban lévő példányt 7500 Ft-ért és erősen vacillálok rajta, hogy megvegyem :)
  • datango
    nekem is tetszett a könyv! várom már a második részét!
  • gibson9
    Nekem kifejezetten tetszett, hogy ennyire részletesen belemennek a sötét oldal dolgaiba és hogyan alakul, formálódik Bane.. Csak ezután a hosszú részletes tartalom után lehetett volna valamivel részletesebb lezárás is :/
  • PetruZ
    Nem, a könyv első 95%-a rettenet mód túlírt és körülményes, nekem nem tetszett a könyv. :(
  • gibson9
    Ma végeztem ki a pusztítás útja című kötetet :) Még decemberben vettem meg, de sajnos idő hiányában csak januárban tudtam elkezdeni és csak most jutottam a végére. Nagyon tetszett a könyv, ahogyan Bane megismerkedik a sötét oldal természetével :)
    Viszont halkan megjegyzem, hogy..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    TALÁN mint ha egy kicsit összecsapott lenne a vége
  • technext
    el kellett halasztani :) de vmikor összehozzuk
  • balee4
    Lehetetlen küldetés. :D Vagy sikerült?
  • K Ace
    Ilyet mi is csináltunk. 2.-ik rész feléig bírtuk XD
  • technext
    Haverokkal eldöntöttük hogy Star Wars maratont tartunk. 1 nap alatt végignézzük 1-6ig :). Sör, beigli, vizipipa és minden ami kell mellé. :)
    Jó kis nap lesz
  • HiPPoNaX
    Darth Plagueis BBY 52-46 kozott valamikor halt meg, Bane viszont BBY 1026-980 kozott elt, szoval par evvel megelozte kollegajat :] Ajanlom amugy a wookiepediat informalodasra, itt egy lista a regenyekrol.
  • datango
    egy két nap és nekem is meglesz!
    ---
    valaki tudna normális időrendi sorrendet felhozni?

kb ez a darth bane mikorra írható? az egyértelmű hogy még a sith korokban játszódik de plageiusz elött van ő?
  • gibson9
    Ma én is gazdagabb lettem ezzel a példánnyal :)
  • bigapó
    Biztos olvastátok, de esetleg akinek kimaradt:

Elhunyt Irvin Kershner

R.I.P., nyugodjék békében...egy messzi, messzi galaxisban...
  • balee4
    Hmm mit találtam: 14 további SW kötetre kötött szerződést a Szukits. Szóval 2011 az SW rajongók éve lesz. Érdemes reggelni a nemsokára nyíló áruházukba.
  • balee4
    Múlt héten megjelent magyarul (végre) egy új SW könyv: Darth Bane - A pusztítás útja. Én azonnal lecsaptam rá, ma kezdem.

Remélem újra feléled a Szukits és elkezdik kiadni az SW könyveket.
  • technext
    :D:D:D
  • MerlinW
    Ha az nézőpont kérdése, hogy az egyik fél világuralomra tör, bolygókat pusztít el, rabszolgaságba hajtja az ártatlanokat, korrupt politikát folytat, a másik fél pedig ez ellen és a békéért küzd... akkor jah.. nézőpont kérdése:))
  • krisz940122
    am azt nem értem a filmben, hogy a jó és a rossz oldal miért háborúzik? mi az oka? a rossz oldal miért rossz? ez csak nézőpont kérdése. nem?
  • MerlinW
    Áh tényleg, Mereel (Jango apjának mestere/mentora) hajója került Jango-hoz, az öreg páncélját Boba legózta össze később:) Rég olvastam a Fett könyvet:)
  • HiPPoNaX
    Szerintem a filmekben latott pancelzat nem az apjae, hanem Jaster Mereel-e, azert nem is hasonlit :]
  • MerlinW
    Hát... használva van..:) Nem a divat a lényeg, hanem az ellenálló képesség:)
  • EnxTheOne
    azt tudom. De át lett festve, de amikor még jango-é volt, akkor nagyon jól nézett ki, most meg...
  • balee4
    Storm trooper ofc.
  • MerlinW
    Mert ereklye apai ágról.
  • EnxTheOne
    Nektek melyik páncél tetszik jobban? storm trooper vagy, clone trooper?

Egyébként boba fett felszerelése miért volt olyan kopott? Nem keresett elég pénzt? :D
  • balee4
    Star Wars blu-ray kiadás bejelentve

És kiszivárgott egy új kimaradt jelenet a Return of the Jedi-ból:

Star Wars Return of the Jedi Missing lightsaber scene

• Eiffelfan
    Ma 18:00-kor megindult a fórum!!!

Remélem tetszeni fog nektek!
  • Eiffelfan
    Sziasztok! :D

Éppen ma kezdtem el szerkeszteni első Star Wars fórum szerepjáték oldalamat! Még nem nyitottam meg a játékot, mert még nincs teljesen kész, továbbá még hiányoznak játékosok, de hamarosan...majd... :D

Aki szeret szerepjátékozni, vagy amúgy szívesen kipróbálná, az mindenképpen nézzen fel ide: http://starwarsdf-rpg.proboards.com/
    Regisztrálni már szabad! :)
  • Daniel19
    Sziasztok!

Megválnék új Star Wars Junior I-VI. keményfedeles könyvemtől!

Sajnos idehaza már nem kapható, így nagy értéket képvisel!

A könyv ott folytatódik, ahol a VI. rész abbamaradt.

A könyv tartalma:

A Felkelők Szövetsége győzött, de a volt Császárság erői élükön Trioculus nagyúrral és a Sötét Prófétákkal támadásba lendül. Luke, Leia, Han és a többiek szembeszállnak velük. Sokan segítenek nekik, többek között az ifjú jedi herceg Ken, akiről kiderül, hogy akár császár is lehetne.
    Beválnak-e a Sötét Oldal Prófétáinak jóslatai? Eléri-e célját Trioculus Darth Vader kesztyűjével? Sikerül-e Zorba, a hutt bosszúja?
    Mindezen kérdésekre választ kaphat a STAR WARS JUNIOR könyvek összegyűjtött kötetéből:

- Darth Vader kesztyűje
    - A jedik elveszett városa
    - Zorba, a hutt visszavág
    - Küldetés Yoda hegyéről
    - A birodalom királynője
    - A sötét oldal prófétái

Akit érdekel, az kérem jelezze a [email protected] címen!

• lightjack
    hali! vki tudna nekem segíteni abban hogy a You can draw star wars könyvet Matt Busch tól honnan tudnám bezserezni magyarországon??
  • Bruk
    Nagyon jó, 33 év után is durvább mint több mai film. Majd beszerzem a felújítottat is, kíváncsi vagyok rá. :)
  • highlander15
    Nekem is megvolt az eredeti trilógia az eredeti változatban és az eredeti magyar szinkronokkal.Egyedül a Birodalom visszavágban nem tetszett Yoda hangja,az újban jobb lett szerintem.
  • Bruk
    Valami ilyesmit olvastam én is. De most lejött az eredeti, este megnézem aztán ha tudom megszerzem a turbózott változatot is. Köszi.
  • highlander15
    A Special Edition ugyanaz mint az eredeti film,csak ki van bővítve pár új jelenettel meg ha jól tudom az effekteket is felturbózták.
  • Bruk
    Hali
    Azt szeretném kérdezni tőletek hogy az 1977-es Star Wars és az 1995-ös Special edition- Új remény között nagy különbség van? Mert kölyökként láttam pár részt, de már nem nagyon emlékszem semmire ezért az utóbbi időben elkezdtem nézni sorban az epizódokat. Csak érdekelne hogy a felújított változat élvezhetőbb-e, vagy nem ér annyit hogy keresgéljek...
    Előre is köszi!