5229
-
Szep lista :] Remelem meg is valosul, mert az Allegiance, a Death Star meg az I, Jedi kimondottan felkeltette az erdeklodesemet -
Az Allegiance Timothy Zahn miatt válik érdekessé számomra :) De amúgy meg szépen ahogy jönnek megveszem az összeset úgyis :D De ezek már szerintem 2014es kiadások lesznek.. az pedig nem most lesz :/ -
Pedig az Allegiance és a Death Star a két nyerő:) -
ezek közül egyébként engem a két Darth Bane könyv, a death troopers és a két old republic könyv érdekel nagyon :) Sajnos utóbbiak valószínűleg csak jövőre vagy azután jönnek majd ki, mivel ez a sorrend elvileg a megjelenési sorrend is egyben.. -
-
A Szukits Kiadó által tervbe vett Star Wars könyvek listája:
Drew Karpyshyn: Rule of Two
Drew Karpyshyn: Dynasty of Evil
Michael A. Stackpole: I, Jedi
Sean Williams: The Force Unleashed
Joe Schreiber: Death Troopers
Sean Williams: The Old Republic – Fatal Alliance
Paul S. Kemp: The Old Republic – Deceived
Sean Stewart: Yoda – Dark Rendezvous
Matthew Stover: Luke Skywalker and the Shadows of Mindor
Michael Reaves and Steve Perry: Death Star
Timothy Zahn: Allegiance
-
Prof William #1859 Én még csak 87-szer láttam szóval már rohanok is. :) -
Episode IV a Film+-on. Gondoltam szólok, hátha vki még nem látta 100X
-
szintén. :D -
Engem is hidegen hagy:) -
én hatalmas SW fan vagyok, de ez a könyv valamiért nem foglalkoztat :/ Az meg, hogy valaki itthon Anakinnak nevezi el a fiát, annak csak gratulálni tudok.. :D -
A star wars magyar lovagjai - Könyv
Állítólag igazi ritkaság mivel kevés példány van belőle. 300 Ft-ot megérhet egy Star Wars fannak. -
Ott a starwars.hu fórum. SG fórum nem hirdető oldal... -
tom boy #1852 A következő Star Wars képregényeket keresem:
Angol nyelvű Star Wars:
Classic Star Wars Devil Worlds TPB, Star Wars Omnibus: A long time ago... 1-3
Bruce Jones: Star Wars Special Edition TPB, The Early Adventures TPB, Han Solo at Stars' End TPB
Magyar nyelvű Star Wars:
Clone Wars magazin: 1-2, 4-12, Jedi növendék - A holtak védelmezői
Eladó:
Sötét oldal 2000ft Valhallás
Sötét erők ébredése 3000ft Szukits
Az új lázadás 5000ft
Darth Vader kesztyűje 1000ft
A jedik elveszett városa 1000ft
Küldetés Yoda hegyéről 1000ft
A sötét oldal prófétái 1000ft
Marvel Star Wars 500ft: 17-27, 29-36, 38, 47, 50-52, 60-63, 78, 100, 107, Annual 3
Rebellion 500ft: 6, 7
95-ös A New Hope TPB 3000ft
Akit érdekel az írjon a megadott e-mail címemre.
-
-
Én nem, de egyik starwars.hu-s srác igen. :) -
Szukits tag vagy-e?:) -
A Rule of Two fordítása elvileg már kész, csak kiadásra vár. A Dynasyty of Evil fordítása pedig készül. -
Az Eroprobaval nekem elsosorban az volt a problemam, hogy az Ep4 utan jelent meg, igy aztan sok szempontbol nem klappol a kesobbi reszekkel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Luke es Leia romantikus abrazolasa meg hagyjan, hiszen az Ep5-ben csak elcsattan egy csok, de ahogy lenyomjak Vadert a vegen, az nagyon fura a kesobbiek tekinteteben :D
Igazabol nem tudom, hogy az iro egyaltalan nem erzett ra az SW univerzumra, vagy ekkor ennyi eloismerettel senki sem tudott volna jobbat irni, netan a fordito szurta el a dolgot, de a hangulat sehogy sem jott at nekem, amit egy SW konyvtol vartam volna. Ettol meg siman olvashato, de nincs rajta az orok favortiok listajan azert :] -
Hülyeséget írtam, a Jedi hatalmára gondoltam, mint nem hivatalos abszurdum:) Az Erőpróba sem volt rossz, mondjuk elég felejthető. -
En mondjuk alapobol nem csipem annyira KJA munkassagat, de az Ero bajnokainal sokkal rosszabb SW regenyt is olvastam mar :] Ha mar a magyaroknal maradunk, akkor egyertelmuen a Malcolm Webster altal elkovetett A jedi hatalma viszi a palmat :D A masik 4 magyar kotet viszont egyaltalan nem volt rossz, siman hoztak szamomra a Brian Daley konyvek hangulatat. -
Jah, tényleg:)
A karakterek adják a báját:) A melák és a fejébe ültetett katona párbeszédei:)
Ő írta a Han Solo nomádjait is, amit nem fogadott el Lucas mint hivatalos SW regényt:) Ettől függetlenül igen jól sikerült az is. Mondjuk nekem a sokak által utált "Az erő bajnokai" is tetszett. -
D.F. = Gáspár András. :)
A két Doom könyv egyébként szimpla dara, néhol egy az egyben leírva Doom pályákat, de van valami durva, recés bája, amitől olvastatja magát, csak nem szabad "méj, komoj" gondolatokat várni tőle. :)
-
Vegre valami, ami a kedvenc idoszakomban jatszodik :] Bar az Allegiance-t is el kene meg olvasni. Ejj, tobb jo konyv, mint ido :D -
Jah, én is kíváncsi lennék a címekre.. -
Na ezek mind jöhetnének magyarul :D A Szukits kiadó ugye aláírt 14 SW könyvre szerződést, de még semmi hír :/ -
Köszönöm az ajánlásokat :) -
Ez pedig kötelező anyag:
-
-
Egyébként itt a Death Troopers folytatása is
Erről a regényről meg csak jókat olvastam eddig. -
El, de... nos..:) Elég gyermeteg volt. Csak nagy vonalakban emlékszem miről szólt, de arra tisztán, hogy egyszer bőven elég volt. Nem maradtál le semmiről:) Inkább keress egy jó Clive Barker horror-t magadnak, jobban jársz:)
Illetve, igaz nehezen beszerezhető, de nagy kedvencem a Deathtroopers-hez hasonló (sokkal jobb) hangvételű két Doom könyv (a '93-94-es játék alapján, Damien Forrestal írta őket). ajánló -
Én még mindig ez után vágyakozom :D Deathtroopers
Te kiolvastad már angolul? Írtad, hogy berendelted :)
-
Vagy kiadhatnák egyben, mint a Han Solo trilógiát:) -
Szerintem lesz mindháromból.. legalábbis úgy lenne logikus :D Én inkább azt szeretném ha kiadnák nálunk is. Ez a borító nagyon megfogott :) -
Inkább azt a 20-30 még le nem fordított regényt adnák ki itthon... pl. az X-Wing sorozatnak is van még 3 kötete... -
Igazabol akkor mar csinalhatnanak mindharombol ilyet :] -
Válogass -
Thrawn trilógiáról jut eszembe, hogy 20. évfordulója alkalmából újra ki fogják adni. De sajnos csak Amerikában.
Link -
Korulnezel vateran es hegyekben allnak a konyvek, nem is egyet 1000 penz alatt vesztegetnek. Mondjuk azok nyilvan a kevesbe kultikus darabok, de neha pl. a Thrawn trilogiabol is talalsz ilyen aron. -
EnxTheOne #1826 Tudnátok ajánlani olyan könyveket amiket könnyű megszerezni? (magyar nyelvű)