Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Nincs sajnos.Annyit tudok, hogy még ebben az évben<#nemtudom>
BTW itt van egy link, amivel videora kiváló minõségû fénykardot lehet készíteni.Elsõre hosszadalmas procedúrának tûnhet, de nem az.Messze ez az eljárás adja a legszebb fénykard effektet.
Van már pontos idõpont hogy mikor vetítik?

deep
Éppen lehetne.Miért ne?A héten lesz idõm, akár meg is csinálhatom.
Mis is várjuk már, hogy megmutathassuk a filmet😊
Mhosah Myth
Lehetne egy olyat kérni, hogyha lesz idõd, hogy készíts egy útmutatót hogyan készítsünk fénykardot címmel... Lépésrõl lépésre ha nem nagy gond... 😊 Szerintem sokaknak hasznára válna és feltehetnéd a honlapra.

A filmbõl arra vagyok kíváncsi, hogyan keveredik bele Maul 😊
Meg a történet is érdekel, már alig várom, hogy láthassam.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Jah oke akkor sorry. 😊

datango: Jo film volt moziba kulonosen, de sw1et meg most is szivesebben veszem elo, pedig rengetegszer lattam az sw3 meg nemkell. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

datango
kivancsi lennek a sw6 utan levokre is...

datango
sztem meg a sw 3 a beszt .) ot derul fény a dolgokra 😊

Mhosah Myth
😊) Te értelmeztél rosszul engem... Én csak elmondtam a saját álláspontomat, mégpedig hogy nekem is nagyon tetszik csak kivéve Jar-jar-t...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Nemtom lehet rosszul ertelmeztel. En szeretem az sw1et az uj trilogiabol a legjobb resz.

Sland
nekm megvan pár könyv gépen. akinek kell írjon egy privit és elküldöm
könyvek:

anderson_kevin_j_sotetkard_hu_rtf
avery_dale_han_solo_es_a_fejvadaszok_hu_rtf
brooks_terry_baljos_arnyak_hu_rtf
crispin_a_c_a_hutt_jatszma_hu_rtf
davids_paul_es_hollace_a_hutt_visszavag_hu_rtf
davids_paul_es_hollace_darth_vader_kesztyuje_hu_rtf
glut_donald_f_a_birodalom_visszavag_hu_rtf
hambly_barbara_alkonybolygo_hu_rtf
kahn_james_a_jedi_visszater_hu_rtf
salvatore_r_a_klonok_tamadasa_hu_rtf
webster_malcolm_a_jedi_hatalma_hu_rtf <<< hamisítvány
zahn_timothy_a_hoditok_oroksege_hu_doc
zahn_timothy_a_jovo_latomasa_hu_rtf
zahn_timothy_a_mult_kisertete_hu_rtf
zahn_timothy_sotet_erok_ebredese_hu_rtf
zahn_timothy_birodalom_orokosei_hu_rtf
zahn_timothy_utolso_parancs_hu_rtf

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Mindent ki lehet bírni.. én speciel semejikben se rühelltem semmit...

rezsofiz
Ugyanezen az állásponton vagyok én is.

sazl : c

Mhosah Myth
Nekem semmi bajom az SW1el kivéve Jar-jart... Õt úgy rühellem mint a ....-t. 😊

Az sw1 hihetetlen hangulatos lett, az ep2 meg egy CGIvel teletuzdelt baromsag. Szvsz.

deep
Minden részben találhatunk olyan momentumokat, amiért lehet rajongani az adott epizódért😊

Nekem az 1. is tetszik. Jar-jar komolytalanságáért kárpótol Liam Neeson leghitelesebb jedi alakítása, és Darth Maul😊
Az episode 2 mestermu? LOL 😄

Sati84
Most fejeztem be nemrég a KOTORt, és be kell vallanom, hogy ez ütött... Nagyon jó volt a történet!

A filmek közül egyedül az Episode I-et nem szeretem, a többi mestermû!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Nonsztopp sztárvársz, ezigen! <#taps>

rezsofiz
Na ma megnéztük 10en 1-2-3at : ) Holnap jön 4-5-6.

Nekem megvan az összes SW könyv.... 2 polcot elfoglal :-)
De nem adom el :-) Azt sem tudom mennyit érne....
HiPPoNaX
Bpn, nyugati aluljaroban az egyik antikvariusnal. Allitolag kb. 2 orat toltott nala a konyv osszesen, olyan hamar lecsapott ra a szerencses vevo (alias en 😄)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Ha megvan gépen akkor elküldenéd?

Punkerwork
egyszer írtam mail-t egy csókának aki ott hirdetet, de b@szott válaszolni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Mhosah Myth
Meg volt hírdetve Starwars.hu fórumon, Vaterán meg még vagy 2 SW-s fórumon is...

Punkerwork
hol volt?

Mhosah Myth
Most volt egy SW-s csóka aki mindenhol meghírdette, hogy az egész gyûjteményét eladja... Már minden elkelt belõle de megvolt neki az összes könyv ami Magyarországon megjelent...

Punkerwork
hol? én sehol nem találtam, és hiányzik a polcról.

HiPPoNaX
5K penzert sikerult beszereznem az Utolso Parancsot lb 3 honapja. Baromi draga, de jo konyv nagyon

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Punkerwork
tudom hogy ritkák, saját súlyát éri aranyban lassan.

tigeroo
😄 nem könybe,gépen van
az ilyen cuccok szerintem nagyon ritkák:l
Punkerwork
a könyv? kell! mennyiért adod?

tigeroo
ha esetleg be akarod szerezni nekem megvan<#miaz>
Sland
köszike

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Punkerwork
a 9. az Utolsó Parancs.

Sland
a star wars 7 8 9 az a:

7 birodalom örökösei
8 sötét erõk ébredése
9 utolsó parancs

vagy

7 utolsó parancs
8 sötét erõk ébredése
9 birodalom örökösei

??????

Egy gyöngyszem Lucas apánkal készített interjúból.
A készülõ SW-Rajzfilmsorozatról.

"A tervezett Star Wars-tévésorozatok közül az animációs sorozatról Lucas elmondta, hogy 30 perces epizódokban gondolkodnak, és anime-stílusban szeretnék elkészíteni a rajzfilmeket."

Szóval lehet reménykedni! Sztem animeben valami iszonyat hangulatosan meg tudnák csinálni!

Hajrá Lukas!
rezsofiz
jaj má megvan ^^ hötöx azé

rezsofiz
ok megnézem, csak nincs sajna magyar hublistám.. eggyel meg tudsz dobni htxvm?

franco
well, csak jövõhéten megyek nyíregyre úgyhogy ezt szívtad 😊

dc tele van vele

reklám (elite,wishmaster hubok)

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

rezsofiz
sry a warezért de sürgös.. legkésõbb holnaputánra le kell szednem a star wars 1-2-t magyar szinkronnal. aki tud torrent cimet vagy akármit az plz dobjon egy privit köösz

Próbáld a Bittorent-et.... talán ott fennt van.
Mhosah Myth
Valaki nem tud valamit, hogy honnan tudnám megszerezni a Star Wars Behind the Magic-et?

No comm...

Te is el tudod olvasni, hogy

"Szarj a csapba vagy csapj a szarba" ha neked mind1, akkor nekem is :-P

Köszi a levelet, olvastam, "iktattam" :-D

ON:
Fordítás picit csúszik, az illetõ sokat melózik, nemrég ért haza, hulla állapotban meg nem fordít inkább :-D
Én is elvézést kérek az offolásért, csak én meg azt nem értem minek szól be. Nemtudja elolvasni?

Bocsi az Offolásért, csak nem értem miért kell gyorsabban gépelni? Hajt a tatár :-D

Lassan kész a fordítás... remélhetõleg a hét elején felkerül.

"(Ja és szerintem az ((Ön mondatod)) is ingatag lábakon áll nyelvtanilag, de ne fogalkozzunk ((evvel)).) " LOOL :-D

Bocsi, csak BÁNCSA JA SZEMEM ennyi az egész.

Tisztelettel: Édes Gábor

Mégegyszer bocsi az offért.
rezsofiz
Ne offoljatok már légyszi 😊

Tisztelt Nimfas

DE ha már nap mint nap azt hallom akkor engedtessék meg nekem hogy felmásszak arra a plafonra... Fõleg hogy ha már egy totál ismeretlen is evvel kezdi, az idegesít. Ön felmegy a chatre és azt javítgatja amit azért írtak be rosszul, hogy gyorsabban gépeljenek? Jó elfoglaltság lehet... (Ja és szerintem az Ön mondatod is ingatag lábakon áll nyelvtanilag, de ne fogalkozzunk evvel.) Egyépként mibõl gondolja hogy azt nem direkt írtam így?

HA ezek után még problémája van akkor kérem ne ebbe a fórumba jelenítse meg hanem [email protected] MSN címen megvitathatja velem.

Tisztelettel: Korpics Gábor

Tisztelt Korpa!

Tudom, hogy nem tollbamondás, de attól még lehet normálisan írni, nem?
AKKO(r) meg? :-)

Nem kell mindjárt a plafonon lenni, mert vki. kijavít.
Sorry
EZ chat és nem tollbamondás... nem kell a hibákat nézni senki nem azt figyeli... el tudod olvasni? EL! Akko meg mi bajod?