5229
star-wars-banner.jpg
  • gibson9
    MerlinW: Megpróbálom azt is köszönöm. Valahogyan mindenképp hozzá fogok jutni.

rbajanlat: Végső esetben wordben is jó lesz, de jó lenne a polcomon tudni kötött formában :) a gyűjtő énem megkívánja sajnos :D
  • rbajanlat
    wordben nem jó?
  • MerlinW
    Írj a szukits kiadónak (ők fordítják, kötik, adják ki), hátha van még nekik valahol eldugva.
  • datango
    hehe :) hát nekem megvan de nem eladó:D
    szerintem megéri becserkészni! (majd lesz valakinek eladó...)
  • gibson9
    Már jó ideje meg akarom szerezni azt a könyvet, de sehol nem találom :S Ez a téma nagyon érdekel. Ez a kedvenc szálam a sithek bosszújában is, ahogy Anakin az érzelmei és a félelmei miatt átáll a sötét oldalra. Nagyon érdekelne a látásmódja a 3. rész után, tehát a könyvbéli időben.
  • datango
    olvasni megtanultam én is :)
    bővebben?
  • MerlinW
    Írja tisztán és világosan:
    "Az oldal átmenetileg technikai problemákkal küzd, szíves elnézésüket kérjük."
  • datango
    én úgy emlékszem, hogy hiányzik neki a szerelme, és valahol meg is lehet érteni az érzéseit. én ennyire nem írnám le a "Sötét Nagyúr" könyvet szerintem elég jól leírja az "érzelmi-válságát" védernek...

viszont nem tudja vki hogy miért nem megy a starwars.hu ?
  • EnxTheOne
    Revan. :D
  • MerlinW
    Mint mindenki, aki a sötét oldalt követi. Mondj egy épeszű személyt a sötét oldalról:)
  • rbajanlat
    Azt hittem csalódás lesz neki hogy nyomorék lett meg elvesztette a szerelmét és gondolkodik majd a visszaálláson.
    De a sötét nagyúr c. könyvben csak annyi van hogy nem értették meg őt, senki nem értette meg őt (tipikus egy őrült megy szembe a kocsikkal az autópályán).

• MerlinW
    Hogy a fenében bánhatná meg, az ep 4-5-6 előtt?:) Utána meg már halott ugyebár:)
  • rbajanlat
    Azt már olvastam.
    Sajnos csalódás volt az a könyv.
    Azt hittem vader megbánja ezt az egész sötét oldalast de nem.
    Letudta magában hogy mindenki elárulta őt és ezért jogos volt a tette.

Ott az igazi vívódás az volt hogy nem az ővé lett a galaxis mert régi mestere nyomorékká tette és elveszett képességeinek jelentős része.
  • MerlinW
    Konkrét vívódás nincs ugyan, James Luceno: Sötét nagyúr c. kötete szól az Ep3 utáni Vader-es bosszúvágyról.
  • rbajanlat
    Hello!
    Van olyan könyv ami darth vader vívódásáról szól?
  • gibson9
    Na akkor a képet újra
  • gibson9
    Új James Luceno könyv jelenik meg december 27én (nyilván külföldön), ami a Darth Plagueis címet viseli majd. A Sithek bosszújában róla mesél Palpatine Anakinnak.
  • MerlinW
    Nekem is ma jött meg:) Szukits csomagolása páratlan:)
  • balee4
    No megvan a könyv, zseniális mint az első része.
  • balee4
    Aha meg is rendeltem, holnap jön elvileg. :)
  • gibson9
    Megjelent
  • gibson9
    Nekem is nagyon bejött az első rész. Pedig sokaknak nem tetszett.. de tényleg érződik a Kotor hangulat és nekem ez a sötét oldallal való ismerkedés is tetszett, ahogyan alakul a karakter. Várom én is nagyon a következő részt. Azt meg, hogy jön augusztusban a 3. rész nem is tudtam. Kellemes meglepetés, hogy nem kell annyit várni, mint az első rész után a másodikra :)
  • balee4
    Váóh, ugye jövő héten jelenik meg a Darth Bane 2. kötete, augusztusban pedig jön a 3 kötet. A Darth Bane szerintem a legjobb SW könyv(sorozat), egyszerűen fantasztikus ahogy Drew Karpyshyn ír, tiszta KotOR hangulatilag a könyv, úgyhogy nagyon várom a jövő heti megjelenést.
  • balee4
    Most néztem én is, azonnali vétel lesz. És jön A múlt kísértete újrakiadása is júliusban. Nem semmi.
  • gibson9
    A pusztítás útja folytatása június 29-én jelenik meg :)
  • Tatyla
    hogy mik lesznek az ősszel megjelenő BD-n
  • gibson9
    Revanról szóló regény fog megjelenni
    Bár engem inkább a hazai megjelenések érdekelnének.. Hol van már a következő Darth Bane könyv? :D
  • haborgo
    Star Wars vers

Csillagok háborúja verselve, rímekbe szedve
    (És a Birodalom visszavág is!)
  • Broafka
    ezt olvastam, de össze van firkálva az utcsó oldal, így elég értéke vesztett
  • MerlinW
    9000
  • gibson9
    most látom, hogy ezt elírtam xDD nem 100ezer, hanem 10ezer na :D Amúgy én is szívesen fogadnék ilyen ajándékot :D:P
  • Broafka
    igazából havernak akarom megvenni, ahhoz viszont egy pöppet drága ajándék lenne :P
  • gibson9
    egyébként nézegettem most én is sw könyveket vaterán és találtam 100ezerért is a birodalom árnyait.. mégis csak 3500al kevesebb.. nem mind1
    Tessék
  • gibson9
    Vedd meg nyugodtan, pár év múlva eladhatod még drágábban :D Ha jobban keresnék talán én is megvenném.
  • HiPPoNaX
    Kicsit ritka a konyv. Lattam mar 15K-ert is elmenni 1-2 eve.
  • Broafka
    ez kicsit... drága. Ennél olcsóbban nincs rá lehetőség?
  • MerlinW
    innen pl
  • Broafka
    hali, nem tudja valaki honnan tudnám beszerezni a:
    Steve Perry - A birodalom árnyai című könyvet?
  • Hoz_Hun
    Sean Williams: The Force Unleashed
    Ez érdekel a játék miatt. :)
  • balee4
    Velem is ez lesz, SW-ből minden jöhet. :D