5229
-
MerlinW: Megpróbálom azt is köszönöm. Valahogyan mindenképp hozzá fogok jutni.
rbajanlat: Végső esetben wordben is jó lesz, de jó lenne a polcomon tudni kötött formában :) a gyűjtő énem megkívánja sajnos :D -
wordben nem jó? -
Írj a szukits kiadónak (ők fordítják, kötik, adják ki), hátha van még nekik valahol eldugva. -
hehe :) hát nekem megvan de nem eladó:D
szerintem megéri becserkészni! (majd lesz valakinek eladó...) -
Már jó ideje meg akarom szerezni azt a könyvet, de sehol nem találom :S Ez a téma nagyon érdekel. Ez a kedvenc szálam a sithek bosszújában is, ahogy Anakin az érzelmei és a félelmei miatt átáll a sötét oldalra. Nagyon érdekelne a látásmódja a 3. rész után, tehát a könyvbéli időben. -
olvasni megtanultam én is :)
bővebben? -
Írja tisztán és világosan:
"Az oldal átmenetileg technikai problemákkal küzd, szíves elnézésüket kérjük." -
én úgy emlékszem, hogy hiányzik neki a szerelme, és valahol meg is lehet érteni az érzéseit. én ennyire nem írnám le a "Sötét Nagyúr" könyvet szerintem elég jól leírja az "érzelmi-válságát" védernek...
viszont nem tudja vki hogy miért nem megy a starwars.hu ? -
EnxTheOne #1897 Revan. :D -
Mint mindenki, aki a sötét oldalt követi. Mondj egy épeszű személyt a sötét oldalról:) -
Azt hittem csalódás lesz neki hogy nyomorék lett meg elvesztette a szerelmét és gondolkodik majd a visszaálláson.
De a sötét nagyúr c. könyvben csak annyi van hogy nem értették meg őt, senki nem értette meg őt (tipikus egy őrült megy szembe a kocsikkal az autópályán).
-
Hogy a fenében bánhatná meg, az ep 4-5-6 előtt?:) Utána meg már halott ugyebár:) -
Azt már olvastam.
Sajnos csalódás volt az a könyv.
Azt hittem vader megbánja ezt az egész sötét oldalast de nem.
Letudta magában hogy mindenki elárulta őt és ezért jogos volt a tette.
Ott az igazi vívódás az volt hogy nem az ővé lett a galaxis mert régi mestere nyomorékká tette és elveszett képességeinek jelentős része. -
Konkrét vívódás nincs ugyan, James Luceno: Sötét nagyúr c. kötete szól az Ep3 utáni Vader-es bosszúvágyról. -
Hello!
Van olyan könyv ami darth vader vívódásáról szól? -
Na akkor a képet újra
-
Új James Luceno könyv jelenik meg december 27én (nyilván külföldön), ami a Darth Plagueis címet viseli majd. A Sithek bosszújában róla mesél Palpatine Anakinnak.
-
Nekem is ma jött meg:) Szukits csomagolása páratlan:) -
No megvan a könyv, zseniális mint az első része. -
Aha meg is rendeltem, holnap jön elvileg. :) -
Megjelent
-
Nekem is nagyon bejött az első rész. Pedig sokaknak nem tetszett.. de tényleg érződik a Kotor hangulat és nekem ez a sötét oldallal való ismerkedés is tetszett, ahogyan alakul a karakter. Várom én is nagyon a következő részt. Azt meg, hogy jön augusztusban a 3. rész nem is tudtam. Kellemes meglepetés, hogy nem kell annyit várni, mint az első rész után a másodikra :) -
Váóh, ugye jövő héten jelenik meg a Darth Bane 2. kötete, augusztusban pedig jön a 3 kötet. A Darth Bane szerintem a legjobb SW könyv(sorozat), egyszerűen fantasztikus ahogy Drew Karpyshyn ír, tiszta KotOR hangulatilag a könyv, úgyhogy nagyon várom a jövő heti megjelenést. -
Most néztem én is, azonnali vétel lesz. És jön A múlt kísértete újrakiadása is júliusban. Nem semmi. -
A pusztítás útja folytatása június 29-én jelenik meg :) -
hogy mik lesznek az ősszel megjelenő BD-n -
Revanról szóló regény fog megjelenni
Bár engem inkább a hazai megjelenések érdekelnének.. Hol van már a következő Darth Bane könyv? :D -
haborgo #1878 Star Wars vers
Csillagok háborúja verselve, rímekbe szedve
(És a Birodalom visszavág is!) -
ezt olvastam, de össze van firkálva az utcsó oldal, így elég értéke vesztett -
9000 -
most látom, hogy ezt elírtam xDD nem 100ezer, hanem 10ezer na :D Amúgy én is szívesen fogadnék ilyen ajándékot :D:P -
igazából havernak akarom megvenni, ahhoz viszont egy pöppet drága ajándék lenne :P -
egyébként nézegettem most én is sw könyveket vaterán és találtam 100ezerért is a birodalom árnyait.. mégis csak 3500al kevesebb.. nem mind1
Tessék -
Vedd meg nyugodtan, pár év múlva eladhatod még drágábban :D Ha jobban keresnék talán én is megvenném. -
Kicsit ritka a konyv. Lattam mar 15K-ert is elmenni 1-2 eve. -
ez kicsit... drága. Ennél olcsóbban nincs rá lehetőség? -
innen pl -
hali, nem tudja valaki honnan tudnám beszerezni a:
Steve Perry - A birodalom árnyai című könyvet? -
Hoz_Hun #1867 Sean Williams: The Force Unleashed
Ez érdekel a játék miatt. :) -
Velem is ez lesz, SW-ből minden jöhet. :D