Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTW itt van egy link, amivel videora kiváló minõségû fénykardot lehet készíteni.Elsõre hosszadalmas procedúrának tûnhet, de nem az.Messze ez az eljárás adja a legszebb fénykard effektet.
Mis is várjuk már, hogy megmutathassuk a filmet😊
A filmbõl arra vagyok kíváncsi, hogyan keveredik bele Maul 😊
Meg a történet is érdekel, már alig várom, hogy láthassam.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
datango: Jo film volt moziba kulonosen, de sw1et meg most is szivesebben veszem elo, pedig rengetegszer lattam az sw3 meg nemkell. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
könyvek:
anderson_kevin_j_sotetkard_hu_rtf
avery_dale_han_solo_es_a_fejvadaszok_hu_rtf
brooks_terry_baljos_arnyak_hu_rtf
crispin_a_c_a_hutt_jatszma_hu_rtf
davids_paul_es_hollace_a_hutt_visszavag_hu_rtf
davids_paul_es_hollace_darth_vader_kesztyuje_hu_rtf
glut_donald_f_a_birodalom_visszavag_hu_rtf
hambly_barbara_alkonybolygo_hu_rtf
kahn_james_a_jedi_visszater_hu_rtf
salvatore_r_a_klonok_tamadasa_hu_rtf
webster_malcolm_a_jedi_hatalma_hu_rtf <<< hamisítvány
zahn_timothy_a_hoditok_oroksege_hu_doc
zahn_timothy_a_jovo_latomasa_hu_rtf
zahn_timothy_a_mult_kisertete_hu_rtf
zahn_timothy_sotet_erok_ebredese_hu_rtf
zahn_timothy_birodalom_orokosei_hu_rtf
zahn_timothy_utolso_parancs_hu_rtf
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nekem az 1. is tetszik. Jar-jar komolytalanságáért kárpótol Liam Neeson leghitelesebb jedi alakítása, és Darth Maul😊
A filmek közül egyedül az Episode I-et nem szeretem, a többi mestermû!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
De nem adom el :-) Azt sem tudom mennyit érne....
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
7 birodalom örökösei
8 sötét erõk ébredése
9 utolsó parancs
vagy
7 utolsó parancs
8 sötét erõk ébredése
9 birodalom örökösei
??????
A készülõ SW-Rajzfilmsorozatról.
"A tervezett Star Wars-tévésorozatok közül az animációs sorozatról Lucas elmondta, hogy 30 perces epizódokban gondolkodnak, és anime-stílusban szeretnék elkészíteni a rajzfilmeket."
Szóval lehet reménykedni! Sztem animeben valami iszonyat hangulatosan meg tudnák csinálni!
Hajrá Lukas!
dc tele van vele
reklám (elite,wishmaster hubok)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
sazl : c
"Szarj a csapba vagy csapj a szarba" ha neked mind1, akkor nekem is :-P
Köszi a levelet, olvastam, "iktattam" :-D
ON:
Fordítás picit csúszik, az illetõ sokat melózik, nemrég ért haza, hulla állapotban meg nem fordít inkább :-D
Lassan kész a fordítás... remélhetõleg a hét elején felkerül.
"(Ja és szerintem az ((Ön mondatod)) is ingatag lábakon áll nyelvtanilag, de ne fogalkozzunk ((evvel)).) " LOOL :-D
Bocsi, csak BÁNCSA JA SZEMEM ennyi az egész.
Tisztelettel: Édes Gábor
Mégegyszer bocsi az offért.
DE ha már nap mint nap azt hallom akkor engedtessék meg nekem hogy felmásszak arra a plafonra... Fõleg hogy ha már egy totál ismeretlen is evvel kezdi, az idegesít. Ön felmegy a chatre és azt javítgatja amit azért írtak be rosszul, hogy gyorsabban gépeljenek? Jó elfoglaltság lehet... (Ja és szerintem az Ön mondatod is ingatag lábakon áll nyelvtanilag, de ne fogalkozzunk evvel.) Egyépként mibõl gondolja hogy azt nem direkt írtam így?
HA ezek után még problémája van akkor kérem ne ebbe a fórumba jelenítse meg hanem [email protected] MSN címen megvitathatja velem.
Tisztelettel: Korpics Gábor
Tudom, hogy nem tollbamondás, de attól még lehet normálisan írni, nem?
AKKO(r) meg? :-)
Nem kell mindjárt a plafonon lenni, mert vki. kijavít.
Sorry