5229
-
Gimre #1945 Sziasztok! Nem tudja vki, hogy mi van a starwars.hu honlappal? Egész más az oldal -
Tegnap tették fel nCore-ra magyarul.. lehet most valamelyik nap volt a tv-ben? Vagy csak véletlenül most tették fel? :D mindenesetre rtl klubos logó van rajta. -
Aki még nem látta, és megy az angol, nézze meg:
-
Hm, a Lego Star Wars - The Padawan Menace nem volt annyira jó, de azért jó volt, pár helyen lehetett rajta vigyorogni. :)
-
No nekem ma megjött mindkét könyv, az új SW gyönyörű, rettenet stílusos a borító, és a 2. kötet még durvábbnak tűnik. Assassin's Creed meg nem hiába ilyen drága, marha gyönyörű. És ahogy nézem október elején kihozza a Szukits a Star Trek Voyager első kötetét, ez is tuti vétel lesz. -
köszönöm.
--
ui: még mindig nem megy a starwars.hu :( :( :( -
2990Ft
3032Ft
Válassz! Mindegyiknél más fizetési módok, más postaköltségek, más kézbesítési vagy átvételi lehetőségek.
2999Ft
3032Ft -
haladok a "kettő szabálya" könyvel :P kb 40%
---
off: assasin regényre tudsz lőni egy linket? -
Én most már megvárom a fizetést, mert anyagi csődbe jutottam annyi könyvet rendeltem :D
2-án jön a fizetés (kedden) és rendelem is be.. szerdára meg valószínűleg át is vehetem. Játékok alapján készült könyvek közül én a Metró 2033at vettem meg korábban. Szemeztem az Assassin's Cred regénnyel is, de prioritásban hátrébb van még egyelőre, más könyvekkel szemben. -
Akkor jó, azt hittem lemaradtam valamiről:) -
Magyarul tudtommal csak a Reneszánsz. -
Reneszánszon kívül jelent meg más is? -
Ha minden igaz holnap meg is jön az új SW, és hozzádobtam még az új Assassin's Creed regényt, -
Jaja én is onnan fogom, max várok pár napot, annyira nem sürgős, időm még úgysem lesz olvasni. Mondjuk sajnos nálunk nincs bolti átvétel. -
És természetesen a rendelést követő másnap át is vehetem. -
Szerintem biztos kapható lesz már holnap. De én mindig alexandrából rendelem, mert ugye jár a netes kedvezmény érte (új megjelenésnél 20%) és tudom a lakhelyemhez közeli boltba küldeni, amivel a postaköltséget is megspórolom :) -
2-3. Feladod a rendelést, ők aznap/másnap küldik a DPD-nek, DPD pedig másnap viszi hozzád. -
Ja én is, jó lenne, ha már holnap kapható lenne az Alexandrában. A kettő szabálya már a megjelenés napján kapható volt náluk és másnapra meg is jött. Szukits-tól rendelt már valaki? Tényleg 3 nap a szállítás? -
Bizony. Veszem is egyből és megy a gyűjteménybe :) -
Gyerekek szerdán 'A múlt kísértete' megjelenés. :) -
Mondjuk szép lista, jöhet az összes, idővel meg tuti megkapjuk a Revan-t és Plagueis-t is. -
Jó lenne ha jönne már jövőre, de ugye kiadtak már egy megjelenési listát az új könyvekről, amit le is írtam a #1860as hozzászólásomban. Szóval ha csak nem iktatják be ezek közé, akkor jó sokára kapjuk meg a Revan könyvet :/ -
Kötelező lesz, remélem max jövő év elején kiadja nálunk is a Szukits. Számomra Drew Karpyshyn a legjobb SW író. Még Zahn-nál is jobban szeretem. -
Aha azért remélem nemcsak újrakiadások jönnek. -
Vazze... ne visszavásároljanak, hanem nyomjanak újakat... ha már kiadó. -
Most nézem, a múlt kísértete és jövő látomását még 1999-ben vettem meg:) -
EnxTheOne #1919 Én ennek nem nagyon örülök. Számomra Revan leigázta a galaxist, Bastilátol született vagy 20 gyereke, és 80 éves koráig uralta a galaxist. :D
Ebbe meg valami olyasmi lesz hogy milyen jo fej jedi mester. :( -
Drew Karpyshyn következő könyve pedig novemberben érkezik (persze egyelőre csak külföldre)
DE NAGYON REMÉLEM, HOGY EZ NÁLUNK IS MEGJELENIK MAJD!!! :D
-
Megmondom én neked :) A Sötét Nagyúr című kötet keresésével kapcsolatos válaszomra ez az üzenet érkezett:
Kedves András!
Terveink szerint rövidesen (jövő hónapban) elnyeri végleges formáját a honlapunk és a megújult változatban már a régi könyveink is szerepelni fognak. Megpróbálunk a lehető legtöbb régi címből visszavásárolni néhány példányt, hogy minél teljesebb kínálatot tudjunk a vásárlók elé tárni. Reményeink szerint a Sötét nagyúrból is sikerül majd szerezni pár darabot.
Üdvözlettel:
szukits.hu -
Augusztusban pedig a Darth Bane trilógia 3. kötete, kíváncsi vagyok mik jönnek október-decemberben. -
Minden ami SW tuti vétel lesz első nap. Jövő héten ugye a Múkt kísértete, már alig várom. Na meg még az Ürodüsszeiákat fogom megvenni. -
Jaa, arról nem kaptam levelet, nem tudtam:) -
Tudom, hogy a Múlt kísértete az első rész :D csak írtam, hogy 1 hét múlva jelenik meg, a Jövő Látomása pedig 2 hónap múlva. Előbb az első rész, aztán a második :D -
Gondolom így sikerült ütemezni az újranyomást:) A tényen nem változtat, hogy a Múlt kísértete az első rész.
Ezt Szukits is írja:
"A mai nappal felkerült oldalunkra a Thrawn keze sorozat 2., befejező része, Timothy Zahn: A jövő látomása című regénye." -
A Múlt kísértete folytatása, ami ugye pontosan 1 hét múlva jelenik meg :) -
Timothy Zahn: A jövő látomása újra kapható lesz a Szukits-nál
Ez ugye a "Múlt kisértete" c. kötet folytatása, ami a Thrawn szálat folytatja (Birodalom örökösei trilógia (ep. 7-8-9)), tehát akár felfogható a 10-11. epizódnak is. Vagyis kötelező darab annak, aki lemaradt róla:) -
Valóban nem egyszerű.. már írtam a Szukitsnak is, de még nem válaszoltak (lehet nem is fognak :D) -
Én 2009-ben, 1 évvel a megjelenése után vettem meg és már akkor is vadásztam rá, és jóval drágábban vettem meg, mint a megjelenéskori ára. Nem lesz egyszerű szerezned. -
Hmm remélem jövőre mi is megkapjuk, Luceno nem ír rosszul, de azért Zahn és Karpyshyn nyomába sem ér. -
Persze hogy úgy a legjobb én is próbáltam megszerezni aztán nem igazán tudtam hozzájutni így maradt a word.
A darth plagueis megjelenésénél nem fogok késlekedni.
Rendelem egyből.