Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Angolul megvan majd a teljes digitálisan, ez olyan 120-130 könyvecske
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Haver a képregényeket is megveszi, én annyit azért nem áldozok könyvre, de szerintem elég jó kis gyûjtemény, speciel tetszik a Fejvadászos történetek, Bobba Fett háttéranyag :-)
Megnéztem a Site-on az új borítókat... hát az eredeti 1000x szebb, nemtom miért kellett elcseszni.
Igazán kiadhatnának pár új Star Wars könyvet, van még kb 30db amit nálunk nem adtak ki :-(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Birodalom örökösei
- Sötét erõk ébredése
- Az utolsó parancs
Mondjuk a borítója nem tetszik annyira, mint a réginek:
Én a folytatását keresem a Zahn duológia:
- A múlt kísértete
- A jövõ látomása
Egyébként Zahn könyvei a legjobbak a Star Wars univerzumban sztem, 1000x überelik az Ep 1-3-at
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
holnap lehet összefutunk, de ha az utolsó példány lesz az elsõ részbõl, akkor egy "kellemes" fénykardpárbajra számíthatsz<#ravasz1>#ravasz1>
The Matrix has you...
na ma bementem a könyvesboltba 2000Ft-al. megláttam a polcon a zahn trilógia 1-2 részét!!!
NEM HITTEM A SZEMEMNEK.a kicsaj monta hogy egy hónapja jött meg az 1. rész, tegnap frissen, ropogósan a 2. rész. egy hónap és jön a harmadik rész!!! woohoo
megvettem a 2.-at , holnap mek vissza az elsõ részért, és szeretettel várom a 3.-at😊)
honlap
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Mindenesetre a prömier napját minél hamarabb add a tudtunkra. 😊
Az átjáró napon még augusztust mondtatok...
érdemes egy próbát tenni még melót is kaphattok
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Persze, lesz hang, meg minden.Ez egy áprilisban vágott video, korántsem végleges jelenetekkel. Azért ment bele ilyen sok ûrös, mert akkor nagyrészt azok voltak meg😄
Nem Obi-Wan van a videoban, elõször õt akartuk, de rájöttünk, hogy vannak elvárások, amiket nem biztos, hogy tudtunk volna teljesíteni😄 A neve Lim-Koitar, mi találtuk ki a karaktert.
A sith-et játszom én, igen.Nem mondom meg ki õ és hogy került oda, mert gyakorlatilag errõl szól a film😄
Ha készen lesz, a Mom-Park moziban lehet majd megtekinteni ingyen és bérmentve, regény és képregény is készül belõle, ezeket nem mi akartuk, hanem megkerestek minket, hogy szeretnének írni, rajzolni a filmbõl.
The Matrix has you...
Mit jelent ez a "hamarosan elkészülünk"?
Túl sok a film elején a repülés.... már szinte realtime látom ahogy az ûrbõl a bolygó felszínére ér az ûrhajó, kicsit kevesebb több lenne, ha érted.
Másik dolog ami megütötte a szemem, hogy a bolygón ahol olyanok az épületek, mint a Tatooine-on... vhogy nem tudom egyeztetni a hóval és a jegenyefákkal. Ez persze csak szõrszálhasogatás...
Továbbá feltûnt, hogy a zenész hölgy Twilek (ha jól írom...) csápjainak színe nem egyezik az arc és testszínével, pár árnyalatnyi eltérés, de észrevehetõ...
Nem tudom ki az a Mátrix-os fickó a napszemcsiben, de olyan, mintha rossz filmbe lépett volna be... bõrkabát+napszemcsi... MATRIX feeling. :-)
Azért nagyon kíváncsi vagyok a végleges változatra... mikor lesz kész?
Revelations dvd-m van.... de még nem láttam, csak beletekertem, abban speciel nagyon tetszenek a számítógépes részek....
További szerencsés napot...
May the Force be with You :-D
így nézzétek😊
Miért van az, hogy az összes galaxis (Lófej és társai) a bolygó mögött vannak, miért nem szétszórva, nem túl reális, ha lehet ilyet mondani egy Star Wars fan-film esetében :-)
Ha lejön megnézem az egészet persze :-D
Üdv.
Nimfas
Feltettünk egy kis DEMO-t a honlapra ide kattintva már szedhetitek is.
Jól haladunk, hamarosan elkészülünk😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nyomtatni meg nemhiszem hogy kinyomtatom😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Magyarországon lehet-e egyáltalán egy ilyen ritkasághoz jutni..
sazl : c
Premiere csak addig, amig az avi-t filmstrippé konvertálod, azt már megeszi a Photoshop.
Amikor én csinálom, egyszerûen nyitva hagyom azt az ablakot és nézegetem, hogy mi a következõ lépés😊