Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
hát sok értelme mondjuk nincs, de próba cseresznye :c
bigapó
és mikor? válaszoltak már? gondolom nem, ,mert akkor beírtad volna, hogy mit😊)

The Matrix has you...

tigeroo
én ide írtam a 3. könyvvel kapcsolatban. mivel még a weboldalon sincs feltüntetve az utolsó parancs
bigapó
Tennap megvettem a nyugati téri Alex-ba az elsõ kötetet (volt még 9 ezen kívül ott😊), a 2.-ból szintén jó pár, meg gondolom raktáron is van még. szóval szerintem egyenlõre nem kapkodják még szét, azért siessen akinek kell, mert lehet, hogy elfogy hamar! a 3.-ról egyenlõre nincs infó (bár az ottani eladót elnézve, csak a pénztárgép gombjainak helyes sorrendben történõ lenyomása az elvárt szint...)

The Matrix has you...

hát akkor alábecsültem 😊
mrzed001
Még van kb 80 db amit nállunk nem adtak ki.
Angolul megvan majd a teljes digitálisan, ez olyan 120-130 könyvecske

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nekem a teljes Star Wars gyûjtemény megvan... Han Solo-Lando Calrissian-X-wing-Történetek...-Ifjú Jedi lovagok(gagyi)-Darth Vader kesztyûje (gagyi 6 rész)...- Ep 1-2-3...

Haver a képregényeket is megveszi, én annyit azért nem áldozok könyvre, de szerintem elég jó kis gyûjtemény, speciel tetszik a Fejvadászos történetek, Bobba Fett háttéranyag :-)

Megnéztem a Site-on az új borítókat... hát az eredeti 1000x szebb, nemtom miért kellett elcseszni.

Igazán kiadhatnának pár új Star Wars könyvet, van még kb 30db amit nálunk nem adtak ki :-(
tigeroo
má megijettem 😞
bigapó
ja, nem 😊) mindegy😊)) akkor egy már biztos marad😊))

The Matrix has you...

tigeroo
miért, mátészalkai vagy? =)
Punker
kössz az info-t 10 éve vadászok az Utolsó Parancsra 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
Ezt a trilógiát már 1991-tõl kiadták
- Birodalom örökösei
- Sötét erõk ébredése
- Az utolsó parancs

Mondjuk a borítója nem tetszik annyira, mint a réginek:

Én a folytatását keresem a Zahn duológia:
- A múlt kísértete
- A jövõ látomása

Egyébként Zahn könyvei a legjobbak a Star Wars univerzumban sztem, 1000x überelik az Ep 1-3-at

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bigapó
köszi-köszi-köszi<#worship><#worship><#worship>
holnap lehet összefutunk, de ha az utolsó példány lesz az elsõ részbõl, akkor egy "kellemes" fénykardpárbajra számíthatsz<#ravasz1>

The Matrix has you...

tigeroo
hehe..már említettem hogy kiolvastam gépen a timothy zahn trilógia elsõ részét ( a birodalom örökösei)
na ma bementem a könyvesboltba 2000Ft-al. megláttam a polcon a zahn trilógia 1-2 részét!!!
NEM HITTEM A SZEMEMNEK.a kicsaj monta hogy egy hónapja jött meg az 1. rész, tegnap frissen, ropogósan a 2. rész. egy hónap és jön a harmadik rész!!! woohoo
megvettem a 2.-at , holnap mek vissza az elsõ részért, és szeretettel várom a 3.-at😊)

honlap
Punker
USA-ban már lassan kijön a DVD!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

<#gun>

Idõpontnak leginkább a téliszünetet támogatnám... Ha lehet kérni...

Gorvik
A francba. Akkor biztos sokan lesznek. No nem baj, a jó öreg kalasnyikov mindig kéznél van... 😄

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

deep
Ország-világ tudni fogja😄
Gorvik
A rohatt...
Mindenesetre a prömier napját minél hamarabb add a tudtunkra. 😊

deep
Elmondom mi a helyzet.Augusztust mondtunk, mert van a csapatban egy emberke, akinek addigra meg kellett volna csinálni a filmet, õ ekkorra ígérte.Namost alaposan otthagyott minket a pácban, és új embert kellett keresni.Õ lelkes és nagyon jól csinálja a dolgokat. Hát ez a csúszás oka...
Gorvik
😞
Az átjáró napon még augusztust mondtatok...

deep
Pénzt nem szedünk, szavuk nem lehet😊
deep
Reméljük fogják látni😄
Punker
vagy jó kis pert a nyakukba 😊

franco
Lucasék látták/ fogják látni?
érdemes egy próbát tenni még melót is kaphattok

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

deep
Nem ,némafilm lesz és egy Chaplin féle frakkos fog alatta SW indulót zongorázni😄 A szinkron-t már felvettük, utószinkronnal készül ugye, máskülönben gagyi.

Persze, lesz hang, meg minden.Ez egy áprilisban vágott video, korántsem végleges jelenetekkel. Azért ment bele ilyen sok ûrös, mert akkor nagyrészt azok voltak meg😄

Nem Obi-Wan van a videoban, elõször õt akartuk, de rájöttünk, hogy vannak elvárások, amiket nem biztos, hogy tudtunk volna teljesíteni😄 A neve Lim-Koitar, mi találtuk ki a karaktert.

A sith-et játszom én, igen.Nem mondom meg ki õ és hogy került oda, mert gyakorlatilag errõl szól a film😄

Ha készen lesz, a Mom-Park moziban lehet majd megtekinteni ingyen és bérmentve, regény és képregény is készül belõle, ezeket nem mi akartuk, hanem megkerestek minket, hogy szeretnének írni, rajzolni a filmbõl.
bigapó
Darth Maul-t még még még😊) Te játszod Darth-ot? tulajdonképpen Õ Õ egyáltalán? vagy a kistesója mondjuk? 😊) nekem az a rész tetszik mikor párbajoznak, talán Obi-Wan-nal(?!). az elején tényleg picit sok az ûrös jelenetsor. Hangot majd a végén kap a film? gondolom azért nagyjából megvan, csak még nem akarjátok lelõni a párbeszédeket. azért az ûrhajóknak, meg a párbajnak lehetne hangja.

The Matrix has you...

deep
1-2 hónap
Gorvik
Összességében tetszett amit láttam az elõzetesbõl, bár most hirtelen én is az embereken lévõ ruhákba tudnék belekötni.

Mit jelent ez a "hamarosan elkészülünk"?

Punker
Animal Planet-en dokumentum film van az állatokról 😊

megnéztem.... még van min csiszolni, de már most eszerszer jobb mint a "HÍRES" (hírhedt) dark akármi... amit pár éve csináltak... legnagyobb poén az volt, hogy a fickóval nem szembenézett a tükörképe a pilótafülkében, hanem épp abban az irányban amerre õ :-DDD

Túl sok a film elején a repülés.... már szinte realtime látom ahogy az ûrbõl a bolygó felszínére ér az ûrhajó, kicsit kevesebb több lenne, ha érted.
Másik dolog ami megütötte a szemem, hogy a bolygón ahol olyanok az épületek, mint a Tatooine-on... vhogy nem tudom egyeztetni a hóval és a jegenyefákkal. Ez persze csak szõrszálhasogatás...
Továbbá feltûnt, hogy a zenész hölgy Twilek (ha jól írom...) csápjainak színe nem egyezik az arc és testszínével, pár árnyalatnyi eltérés, de észrevehetõ...
Nem tudom ki az a Mátrix-os fickó a napszemcsiben, de olyan, mintha rossz filmbe lépett volna be... bõrkabát+napszemcsi... MATRIX feeling. :-)

Azért nagyon kíváncsi vagyok a végleges változatra... mikor lesz kész?
Revelations dvd-m van.... de még nem láttam, csak beletekertem, abban speciel nagyon tetszenek a számítógépes részek....

További szerencsés napot...

May the Force be with You :-D
deep
Ennyire gáz, hogy nem is méltatod szóra?
deep
Hozzáteszem, hogy a képsorok korántsem végleges minõségûek. A legtöbb jelenet már egy az egyben tök más😄

így nézzétek😊
hi... most kezdtem el leszedni a videJót..... belenéztem az elsõ 15 mp-be... :-)
Miért van az, hogy az összes galaxis (Lófej és társai) a bolygó mögött vannak, miért nem szétszórva, nem túl reális, ha lehet ilyet mondani egy Star Wars fan-film esetében :-)

Ha lejön megnézem az egészet persze :-D

Üdv.
Nimfas
deep
Hello!

Feltettünk egy kis DEMO-t a honlapra ide kattintva már szedhetitek is.

Jól haladunk, hamarosan elkészülünk😊
Punker

Sland
jaja.. szintén ez a bajom. az a kár hogy ezeket a régebbi könyveket nem nagyon lehet már beszerezni, csak gyûjtõktõl...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

tigeroo
jah csak kinek van kedve gépen olvasni ( a birodalom örököseit kiolvastam laptopon, + sötét erõk ébredése 4. fejezeténél járok) de nagyon kényelmetlen fel-le scrollozni stb..😞
nyomtatni meg nemhiszem hogy kinyomtatom😄
Sland
http://slp.dwalin.ru/ oldalon van pár sw könyv

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

HiPPoNaX
Kutatni kell, Bp-n a Krusper utcaban van egy kimondott scifi-fantasy antikvarium, ott erdemes korulnezni. Elso 2 kotetre van esely, az Utolso parancs viszont baromi ritka, vagy 2 evig kerestem mire teljesen veletlenul belefutottam egy peldanyba a nyugati aluljaroban az egyik antikvariusnal.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

tigeroo
Sziasztok ! Már hetek óta keresem a Zahn féle trilógiát, de egyik antikváriumban, könyvesboltban se találom!:S
Magyarországon lehet-e egyáltalán egy ilyen ritkasághoz jutni..
tudja valaki hogy honnan tölthetem le a sitek bosszúját??? mert nagyon megszeretném nézni <#help>
rezsofiz

sazl : c

Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a Star Wars 3 - hoz magyar feliratot?
Breki33
deep
Photoshop és Premiere kell hozzá.Ahonnan tudod😄
Premiere csak addig, amig az avi-t filmstrippé konvertálod, azt már megeszi a Photoshop.
és a fénykard csinálót honnan?
deep
Mit?Max a html dokumentumot tudod letölteni.Ez egy tutorial😊
Amikor én csinálom, egyszerûen nyitva hagyom azt az ablakot és nézegetem, hogy mi a következõ lépés😊
amit irtál linket ott mire kell menni hogy letöltsem?????????