5229
star-wars-banner.jpg
  • Darth Revan9
    Megjelent A gonosz dinasztia.
  • datango
    /spoiler
    de amiatt izgultam, láttam igaz a boritót de hát az még magában nem jelent semmit :)
  • gibson9
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pedig ha láttad már a 3. rész borítóját, akkor tudhattad, hogy nem fog meghalni Darth Bane (már ha emiatt izgultál)
  • datango
    Elolvastam a kettő szabályát...!
    Nem lövök le semmit! De a végén Dobogott a szívem rendesen izgultam!
  • balee4
    Jaja sajnos, mindegy még én úgysem volt időm befejezni a Kettő szabályát.
  • Darth Revan9
    A gonosz dinasztia megjelenését eltolták 1 héttel, augusztus 31-én jelenik meg.
  • datango
    hány fejezet összesen? most járok a 19.nél... lassan én is kivesézem :)
  • gibson9
    Na be is fejeztem a kettő szabályát. Tetszett nagyon ez a rész is, talán még jobban is mint az első. Egyetlen okom a szájhúzásra, hogy amit meg is említ az író az elején, hogy csak fél éve volt megírni. És ez kicsit érződött is rajta. Rövidnek éreztem. Ahogy néztem a Gonosz Dinasztia is csak 316 oldalas lesz, de persze elég, hogy megfelelően lezárják a történetet. És már csak 2-t kell aludni a megjelenésig :P
    Nem tudom még mi vár ránk a 3. részben, de az első két könyv után eddig úgy tűnik ez a trilógia lesz a kedvencem :)
  • rbajanlat
    Lehet , hogy hiányosságaim vannak de nem hiszem el hogy vader erősebb lenne mint anakin sw 3ban.

Félig gép lesz és oda az állóképessége.

A sötét nagyúrban is írták hogy már oda is az erőt kellett használnia , hogy ne essen el.

Kegyetlenebb volt de nem erősebb.
  • MerlinW
    Ha úgy gondolod, Vader-kén nem volt erősebb és hatalmasabb mint Anakinként, akkor komoly hiányosságaid vannak a témában:) Luke is csak a sötét oldal segítségével tudta lekaszabolni az Ep6-ban úgy, hogy Vader még hagyta is magát a végén.
  • rbajanlat
    A játékban darth vadert verte el aki félig gép volt.
    Egy 40-es lélegeztetőgépen lévő embert vert meg.

Anakin fiatalon erős volt és gyors.
  • MerlinW
    Galen vs Anakin-t írt. Galen szétpofozná Anakin arcát (meg is tette a játékban:))
  • datango
    úgy érted hogy Galen Marek vs Luke? :D
    passz. nem is egy idősíkon vannak :S
  • gibson9
    +1
  • MerlinW
    Utóbbi
  • balee4
    Darth Bane
  • davidka003
    Egyik sem, mivel mind a kettő kitalált szereplő.
  • rbajanlat
    Szerintetek melyik erősebb?
    Anakin skywalker vagy starkiller?
  • EnxTheOne
    Tessék. ANgol.
  • datango
    Off:
    pontosítsunk akkor:
    Trónok harca -> Oldalak száma: 896
    Királyok csatája -> Oldalak száma: 972
    Kardok vihara -> Oldalak száma: 1216
    Varjak lakomája -> Oldalak száma: 896

Nekem a Trónok harca regény van meg egyenlőre, és arra értettem hogy ~1000 oldal. Egyébként a sorozatot A Jég és Tűz dala -nak hívják :)

On:
    Még mindig senki nem tud egy jó linket ahol a vívások le vannak írva?:(
  • balee4
    Előrendelve. Jövő héten meg Bane 3. kötet megjelenés. :)
  • MerlinW
    Trónok harca 3000+ oldal:)
  • datango
    318 oldal, nyílván nem egy trónok harca 1000 oldalas regény, de én csak finoman olvasgatok, közben emésztgetem a dolgokat :D:D:D:D
    ---

Viszont ebben a könyvben is mint az előzőben is megjelennek különböző vívási stílusok, valahol nincs egy leírás konkrétan a stílusokról mert pl: 3 as vívási stílus nekem nem mond sok mindent... :D
  • gibson9
    És már elő is rendeltem :)
  • gibson9
    Ha van ideje az embernek, akkor 2 nap alatt kényelmesen ki lehet olvasni. De ha egész nap nem csinál mást csak olvas, akkor egyetlen nap is elég rá :D
  • Kongy
    Tuti vétel.
  • MerlinW
    SW Unleashed - Tombló erő előrendelés
  • datango
    hát jó hogy górják kifele a könyveket csak már beérni nem fogom sose:D ha ilyen tempoba haladnak, még mindig a kettő szabályánál járok abban is kb 50%...
  • Darth Revan9
    Nem fognak mindig havonta SW könyveket kiadni, de állítólag folyamatos lesz a kiadásuk. Ez alatt azt értik, hogy évente 5-6 SW könyvet szeretnének kiadni.
  • gibson9
    Nagyon örülök, hogy a Szukits most havonta adja ki az új SW könyveket :) Remélem folytatódik ez a tendencia. 5 nap múlva pedig megjelenik a Gonosz Dinasztia is. Addigra be is fejezem a Kettő szabályát.
  • Darth Revan9
    Még nem fogytak el, csak az Alexandrának minimális példányt adnak sajnos.
    Új SW könyveket elég nagy példányszámban nyomják.

Október 26-án jelenik meg a Tomboló Erő (The Force Unleashed)
    Ára (sajnos): 3300 és csak sajnos a Szukitsnál lesz kapható.
  • gibson9
    Előtte a Metró 2033 is hamar elfogyott, aztán azóta is kapható.. a Trónok harca illetve folytatásai pedig már hónapok óta előrendelhető 2-3 hetes ciklusokban.. megjön, elfogy, aztán újra előrendelhető lesz 2 hétre rá. Meglepődnék ha nem kapnának többet. Nyilván nem rendeltek eleget, mert máshol még kapható. De ahogy látom a Star Wars könyvek szerencsére mindig a legnépszerűbbek sci-fi kategóriában. Ami viszont számomra idegesítő, hogy a horror kategóriában a top 20 könyvből 2 kötetet leszámítva mindegyik vámpír könyv. És ebből a kettőből az egyik Stephen King könyv ami már nem is kapható.. komolyan most már a horror műfaj egyenlő a vámpír témával?
  • davidka003
    Vagy csak néhány 100 darabot gyártottak le.
  • balee4
    Elég durva: Alexandra-ból már el is fogyott a most megjelent 2 új SW könyv, akkor úgy tűnik sikeresek lettek.
  • MerlinW
    Inkább nézz körül vatera, teszvesz, apronet, környékén. SG-n nem árulunk semmit..
  • datango
    azért reméljük hogy egy két képet hozzáfűzöl!!! :) engem most nem érdekel táska de lehet hogy mást jobban fog ha képet is lát róla! :) [Marketing]
  • fistic
    Urak! STAR WARS táskáktól megválnánk ha valakit érdekel. Vader nagyúr 3000 ,jarjar, csubi és darth mole 2500.
  • Darth Revan9
    Még idén megjelenik:
    Sean Williams: Az Elszabadult Erő
    Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi.
  • davidka003
    Drew Karpyshyn:A pusztítás útja (Star Wars) 1600 Ft
  • MerlinW
    Nem tudjuk. Technikai problémájuk lehet, majd megoldják.