5229
-
Darth Revan9 #1985 Megjelent A gonosz dinasztia. -
/spoiler
de amiatt izgultam, láttam igaz a boritót de hát az még magában nem jelent semmit :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pedig ha láttad már a 3. rész borítóját, akkor tudhattad, hogy nem fog meghalni Darth Bane (már ha emiatt izgultál) -
Elolvastam a kettő szabályát...!
Nem lövök le semmit! De a végén Dobogott a szívem rendesen izgultam! -
Jaja sajnos, mindegy még én úgysem volt időm befejezni a Kettő szabályát. -
Darth Revan9 #1980 A gonosz dinasztia megjelenését eltolták 1 héttel, augusztus 31-én jelenik meg. -
hány fejezet összesen? most járok a 19.nél... lassan én is kivesézem :) -
Na be is fejeztem a kettő szabályát. Tetszett nagyon ez a rész is, talán még jobban is mint az első. Egyetlen okom a szájhúzásra, hogy amit meg is említ az író az elején, hogy csak fél éve volt megírni. És ez kicsit érződött is rajta. Rövidnek éreztem. Ahogy néztem a Gonosz Dinasztia is csak 316 oldalas lesz, de persze elég, hogy megfelelően lezárják a történetet. És már csak 2-t kell aludni a megjelenésig :P
Nem tudom még mi vár ránk a 3. részben, de az első két könyv után eddig úgy tűnik ez a trilógia lesz a kedvencem :) -
Lehet , hogy hiányosságaim vannak de nem hiszem el hogy vader erősebb lenne mint anakin sw 3ban.
Félig gép lesz és oda az állóképessége.
A sötét nagyúrban is írták hogy már oda is az erőt kellett használnia , hogy ne essen el.
Kegyetlenebb volt de nem erősebb. -
Ha úgy gondolod, Vader-kén nem volt erősebb és hatalmasabb mint Anakinként, akkor komoly hiányosságaid vannak a témában:) Luke is csak a sötét oldal segítségével tudta lekaszabolni az Ep6-ban úgy, hogy Vader még hagyta is magát a végén. -
A játékban darth vadert verte el aki félig gép volt.
Egy 40-es lélegeztetőgépen lévő embert vert meg.
Anakin fiatalon erős volt és gyors. -
Galen vs Anakin-t írt. Galen szétpofozná Anakin arcát (meg is tette a játékban:)) -
úgy érted hogy Galen Marek vs Luke? :D
passz. nem is egy idősíkon vannak :S
-
+1 -
Utóbbi -
Darth Bane -
Egyik sem, mivel mind a kettő kitalált szereplő. -
Szerintetek melyik erősebb?
Anakin skywalker vagy starkiller? -
EnxTheOne #1967 Tessék. ANgol. -
Off:
pontosítsunk akkor:
Trónok harca -> Oldalak száma: 896
Királyok csatája -> Oldalak száma: 972
Kardok vihara -> Oldalak száma: 1216
Varjak lakomája -> Oldalak száma: 896
Nekem a Trónok harca regény van meg egyenlőre, és arra értettem hogy ~1000 oldal. Egyébként a sorozatot A Jég és Tűz dala -nak hívják :)
On:
Még mindig senki nem tud egy jó linket ahol a vívások le vannak írva?:(
-
Előrendelve. Jövő héten meg Bane 3. kötet megjelenés. :) -
Trónok harca 3000+ oldal:) -
318 oldal, nyílván nem egy trónok harca 1000 oldalas regény, de én csak finoman olvasgatok, közben emésztgetem a dolgokat :D:D:D:D
---
Viszont ebben a könyvben is mint az előzőben is megjelennek különböző vívási stílusok, valahol nincs egy leírás konkrétan a stílusokról mert pl: 3 as vívási stílus nekem nem mond sok mindent... :D -
És már elő is rendeltem :) -
Ha van ideje az embernek, akkor 2 nap alatt kényelmesen ki lehet olvasni. De ha egész nap nem csinál mást csak olvas, akkor egyetlen nap is elég rá :D -

Tuti vétel.
-
SW Unleashed - Tombló erő előrendelés -
hát jó hogy górják kifele a könyveket csak már beérni nem fogom sose:D ha ilyen tempoba haladnak, még mindig a kettő szabályánál járok abban is kb 50%... -
Darth Revan9 #1957 Nem fognak mindig havonta SW könyveket kiadni, de állítólag folyamatos lesz a kiadásuk. Ez alatt azt értik, hogy évente 5-6 SW könyvet szeretnének kiadni. -
Nagyon örülök, hogy a Szukits most havonta adja ki az új SW könyveket :) Remélem folytatódik ez a tendencia. 5 nap múlva pedig megjelenik a Gonosz Dinasztia is. Addigra be is fejezem a Kettő szabályát. -
Darth Revan9 #1955 Még nem fogytak el, csak az Alexandrának minimális példányt adnak sajnos.
Új SW könyveket elég nagy példányszámban nyomják.
Október 26-án jelenik meg a Tomboló Erő (The Force Unleashed)
Ára (sajnos): 3300 és csak sajnos a Szukitsnál lesz kapható. -
Előtte a Metró 2033 is hamar elfogyott, aztán azóta is kapható.. a Trónok harca illetve folytatásai pedig már hónapok óta előrendelhető 2-3 hetes ciklusokban.. megjön, elfogy, aztán újra előrendelhető lesz 2 hétre rá. Meglepődnék ha nem kapnának többet. Nyilván nem rendeltek eleget, mert máshol még kapható. De ahogy látom a Star Wars könyvek szerencsére mindig a legnépszerűbbek sci-fi kategóriában. Ami viszont számomra idegesítő, hogy a horror kategóriában a top 20 könyvből 2 kötetet leszámítva mindegyik vámpír könyv. És ebből a kettőből az egyik Stephen King könyv ami már nem is kapható.. komolyan most már a horror műfaj egyenlő a vámpír témával? -
Vagy csak néhány 100 darabot gyártottak le. -
Elég durva: Alexandra-ból már el is fogyott a most megjelent 2 új SW könyv, akkor úgy tűnik sikeresek lettek. -
Inkább nézz körül vatera, teszvesz, apronet, környékén. SG-n nem árulunk semmit.. -
azért reméljük hogy egy két képet hozzáfűzöl!!! :) engem most nem érdekel táska de lehet hogy mást jobban fog ha képet is lát róla! :) [Marketing] -
fistic #1949 Urak! STAR WARS táskáktól megválnánk ha valakit érdekel. Vader nagyúr 3000 ,jarjar, csubi és darth mole 2500.
-
Darth Revan9 #1948 Még idén megjelenik:
Sean Williams: Az Elszabadult Erő
Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi. -
Drew Karpyshyn:A pusztítás útja (Star Wars) 1600 Ft -
Nem tudjuk. Technikai problémájuk lehet, majd megoldják.