5229
-
én arra a plagueis es könyvre lennék kiváncsi, szivesen elolvasnám az uralkodó mesterét! :) [mint tudjuk ő elvileg képes volt a feltámasztás technikájára is!] -
Darth Revan9 #2024 A Han Solos könyvnek örülök, mivel a klasszikus trilógia idejében van és nem a Jedi visszatér után. EP6 utáni könyvekből már eleget kaptunk.
TOR könyvek meg biztosan megjelennek magyarul, elsöprő többséggel győzött. -
"Zahn egy új Han Solos regényt ír a klasszikus trilógia idejéből"
Hell yeah!:) Nem szeretem a TOR-t.. -
-
Darth Revan9 #2021 Karpyshyn írja a 4. TOR regényt, 2012 őszén jelenik meg.
Zahn egy új Han Solos regényt ír a klasszikus trilógia idejéből.
Lesz egy Knights of the Old Republic 5 részes mini War címmel, Zayne is benne lesz.
És indítanak egy vadi új képregénysorozatot Dawn of the Jedi címmel, témája a Jedi Rend megalakulása lesz, 25000 évvel a filmek előtt. -
Darth Revan9 #2020 A Szukits honlapján nem egyértelműek egyes kategóriák. Most láttam, hogy pár tag miket írt a könyvek értékelésébe, ez talán segít eligazodni, bemásolom őket.
"Aki szereti Timothy Zahn műveit az szavazzon a Hand of Judgement-re!
Aki az X-szárnyúak és a Fejvadászháborúk magyarul meg nem jelent részeit akarja olvasni, az szavazzon a Félbehagyottak kategóriára.
Aki szeretne még több hasonlót (James Luceno Sötét Nagyurához hasonló) olvasni az szavazzon a Coruscant Nights-ra!
Aki szeretne még hasonlókat (Darth Bane trilógia) olvasni az szavazzon a The Old Republicr-a és a Crosscurrent-re
Aki kíváncsi a Jedi Knight: Jedi Academy játék főhősére Jaden Korra, az szavazzon a Crosscurrentre!"
Aki szereti a klónok háborúját, az szavazzon a Republic Commando-ra. -
Darth Revan9 #2019 A Szukits honlapján lehet szavazni, hogy milyen SW sorozatokat olvasnánk. -
-
Darth Revan9 #2017 A Szukits honlapján lehet értékelni a regényeket is. -
Darth Revan9 #2016 Változás történt a SW könyvek megjelenési sorrendjében.
Az elkövetkező Star wars megjelenések sorrendje:
Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi,
Sean Williams: The Old Republic: Fatal Aliance,
Paul S Kemp: The Old Republic:Deceived,
Timothy Zahn: Allegiance. -
Ilyen PPP helyre hogyan kell rendelni náluk? Kitöltök mindent, kiválasztom, hogy PPP-be kérem, de szállítási címet kér (azt nem vettem fel, minek, ha úgy sem oda jön). Adjam be neki szállítási címként azt a PPP címet, ahol fel tudom venni a cuccot? Ez így elég hülyeség, miért nem dob fel egy listát a helyekről?
-
áh, nem... ha keddig nincs jelentkező akkor leadom antikváriumba :D -
A régi érdekelt volna :) -
nem, szukits-féle mindegyik, a birodalom örökösei konkrétan 2005-ös kiadású. -
A Thrawn trilógia a régi kiadás? -
A következő könyveket eladnám:
-Thrawn trilógia I-II-III.
-Jedi Akadémia trilógia I-II-III.
együtt: 6ezer ft + pkcsg
állapot: újszerű, megkímélt, egyszer elolvasottak. a szukitsnál az értékük majdnem 2x ennyi (főleg hogy most ezekből nincs is nyomva) -
Baromi jó lett az új honlapjuk, attól félek rengeteg régi könyvet fogok megrendelni. :) -
Na a Sötét Nagyúr megrendelve :) -
Darth Revan9 #2007 Megújult ismét a Szukits honlapja és most már lehet rendelni régebbi könyveket is.
Sw-nál nem túl nagy a választék. A régebbiek közül csak a Sötét oldal 2. kiadásából, és a Sötét Nagyúrból van. Utóbbi ára magasabb, 2790Ft.
Van ez az úgynevezett Pick Pack Pont átvétel az ország 200 pontján. Így már csak 300 Ft a szállítás. Előrendelt könyveknél így már megéri tőlük venni, persze csak azokat amik csak náluk kaphatók.
Számomra negatívum, hogy Warcraft, Starcraft kategória nincs. Ez rossz ómen.
A Szukits az én ajánlási listámra is válaszolt. Én elég hosszú indoklásokat írtam a 9 ajánlott könyvre.
Azt írták mindenféleképpen figyelembe veszik a 2012-es szerződéskötéskor. Úgyhogy már csak 1 évünk van hátra addig. Aki SW könyveket akar olvasni magyarul, az minél előbb küldje be nekik mit ajánl. Minél több ajánlás érkezik egy könyvre annál több az esélye a megjelenésre. -
Csak 11, mert a Birodalmi flotta nem SW könyv:) -
12 DB STAR WARS KÖNYV -
Na ezek jöhetnének mind. :) -
Én már júliusban írtam nekik, hogy a régi könyveket ki lehetne adni újra.. akkor azt mondták, hogy augusztusra megújul a honlapjuk és próbálnak beszerezni régi kiadásokat.. erre javasolták itt, hogy nyomtassanak ha már kiadó.. :D mindenesetre azóta sincs semmi változás a honlapon. -
Darth Revan9 #2002 Én ezeket
Revan,
Knight Errant,
Red Harvest,
The Fore Unleashed 2,
Shadow Games,
Choices of One,
Darth Plageuis,
Crosscurrent,
Riptide
Republic Commando sorozat.
Mások ezeket:
Cloak of Deception (+ Darth Maul Saboteur e-book)
- The Approaching Storm
- Millenium Falcon
- Coruscant Nights sorozat (4 db)
- Fate of the Jedi sorozat (9 db)
http://www.szukits.hu/contact-form.php -
Én egyébként nem találtam meg.. -
És miket ajánlottatok? -
Darth Revan9 #1999 A Szukits honlapján, a Kapcsolatfelvétel alatt lehet írni, hogy milyen SW könyveket ajánljunk kiadásra. Én és két ismerősöm már küldtünk ajánlót, azt válaszolták figyelembe veszik. -
Nem baj, a lényeg, hogy folyamatosan jönnek az SW könyvek. -
Köszi a választ! Ez különösebben nekem sem hátrány, csak adjanak ki minél több jó SW könyvet :D -
végülis, ezis csak üzlet. nekik is meg nekünk is az a jó ha fogynak a könyvek :)
(bár én leragadtam a thrawn és a jedi akadémia trilógiánál, azóta annyi más könyvem van hogy nemtudom mikor frissítem fel a SW táramat) -
Végülis ennek nem érzem hátrányát. Az a lényeg, hogy be lehet szerezni, mindegy, hogy honnan. -
Darth Revan9 #1994 Az azt jelenti, hogy csak a weboldalukon rendelhető, bolti forgalmazásba nem kerül. -
Mi az a klubkönyv? -
Darth Revan9 #1992 Rákérdeztem, hogy az Én, a Jedi is klubkönyv lesz-e, sajnos az lesz.
Beidézem a választ.
"Nem célunk, hogy minden Star Wars regény klubkiadványként jelenjen meg. Döntésünket mindig az adott piaci helyzethez igazodva hozzuk meg. Terveink szerint a következő, az Én, a Jedi is klubkönyv lesz, de ezt csak a kései decemberi megjelenés indokolja, ez vonatkozik egyébként a többi decemberi könyvünkre is." -
No megérkezett, iszonyú szép a borító. :) -
Hmm érdekes, mindegy végülis, úgysem lett volna időm olvasni. -
persze bezzeg én voltam a helyi alexandrába és azt monták, hogy látják hogy ma beregisztrálták de még nincs bevételezve... grrr:D -
Passz:) Előrendeltem pár hónapja, Szukits meg küldte múlt hét csütörtökön.
-
Nekem holnap jön, Neked hogy sikerült egy héttel a megjelenés előtt beszerezni? :) -
Egy hete a polcon van:)