5229
star-wars-banner.jpg
  • datango
    én arra a plagueis es könyvre lennék kiváncsi, szivesen elolvasnám az uralkodó mesterét! :) [mint tudjuk ő elvileg képes volt a feltámasztás technikájára is!]
  • Darth Revan9
    A Han Solos könyvnek örülök, mivel a klasszikus trilógia idejében van és nem a Jedi visszatér után. EP6 utáni könyvekből már eleget kaptunk.

TOR könyvek meg biztosan megjelennek magyarul, elsöprő többséggel győzött.
  • MerlinW
    "Zahn egy új Han Solos regényt ír a klasszikus trilógia idejéből"

Hell yeah!:) Nem szeretem a TOR-t..
  • gibson9
  • Darth Revan9
    Karpyshyn írja a 4. TOR regényt, 2012 őszén jelenik meg.
    Zahn egy új Han Solos regényt ír a klasszikus trilógia idejéből.

Lesz egy Knights of the Old Republic 5 részes mini War címmel, Zayne is benne lesz.
    És indítanak egy vadi új képregénysorozatot Dawn of the Jedi címmel, témája a Jedi Rend megalakulása lesz, 25000 évvel a filmek előtt.
  • Darth Revan9
    A Szukits honlapján nem egyértelműek egyes kategóriák. Most láttam, hogy pár tag miket írt a könyvek értékelésébe, ez talán segít eligazodni, bemásolom őket.
    "Aki szereti Timothy Zahn műveit az szavazzon a Hand of Judgement-re!
    Aki az X-szárnyúak és a Fejvadászháborúk magyarul meg nem jelent részeit akarja olvasni, az szavazzon a Félbehagyottak kategóriára.
    Aki szeretne még több hasonlót (James Luceno Sötét Nagyurához hasonló) olvasni az szavazzon a Coruscant Nights-ra!
    Aki szeretne még hasonlókat (Darth Bane trilógia) olvasni az szavazzon a The Old Republicr-a és a Crosscurrent-re
    Aki kíváncsi a Jedi Knight: Jedi Academy játék főhősére Jaden Korra, az szavazzon a Crosscurrentre!"
    Aki szereti a klónok háborúját, az szavazzon a Republic Commando-ra.
  • Darth Revan9
    A Szukits honlapján lehet szavazni, hogy milyen SW sorozatokat olvasnánk.
  • sherlock1
  • Darth Revan9
    A Szukits honlapján lehet értékelni a regényeket is.
  • Darth Revan9
    Változás történt a SW könyvek megjelenési sorrendjében.
    Az elkövetkező Star wars megjelenések sorrendje:
    Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi,
    Sean Williams: The Old Republic: Fatal Aliance,
    Paul S Kemp: The Old Republic:Deceived,
    Timothy Zahn: Allegiance.
  • PetruZ
    Ilyen PPP helyre hogyan kell rendelni náluk? Kitöltök mindent, kiválasztom, hogy PPP-be kérem, de szállítási címet kér (azt nem vettem fel, minek, ha úgy sem oda jön). Adjam be neki szállítási címként azt a PPP címet, ahol fel tudom venni a cuccot? Ez így elég hülyeség, miért nem dob fel egy listát a helyekről?
  • tigeroo
    áh, nem... ha keddig nincs jelentkező akkor leadom antikváriumba :D
  • gibson9
    A régi érdekelt volna :)
  • tigeroo
    nem, szukits-féle mindegyik, a birodalom örökösei konkrétan 2005-ös kiadású.
  • gibson9
    A Thrawn trilógia a régi kiadás?
  • tigeroo
    A következő könyveket eladnám:

-Thrawn trilógia I-II-III.
    -Jedi Akadémia trilógia I-II-III.

együtt: 6ezer ft + pkcsg

állapot: újszerű, megkímélt, egyszer elolvasottak. a szukitsnál az értékük majdnem 2x ennyi (főleg hogy most ezekből nincs is nyomva)
  • balee4
    Baromi jó lett az új honlapjuk, attól félek rengeteg régi könyvet fogok megrendelni. :)
  • gibson9
    Na a Sötét Nagyúr megrendelve :)
  • Darth Revan9
    Megújult ismét a Szukits honlapja és most már lehet rendelni régebbi könyveket is.
    Sw-nál nem túl nagy a választék. A régebbiek közül csak a Sötét oldal 2. kiadásából, és a Sötét Nagyúrból van. Utóbbi ára magasabb, 2790Ft.
    Van ez az úgynevezett Pick Pack Pont átvétel az ország 200 pontján. Így már csak 300 Ft a szállítás. Előrendelt könyveknél így már megéri tőlük venni, persze csak azokat amik csak náluk kaphatók.
    Számomra negatívum, hogy Warcraft, Starcraft kategória nincs. Ez rossz ómen.

A Szukits az én ajánlási listámra is válaszolt. Én elég hosszú indoklásokat írtam a 9 ajánlott könyvre.
    Azt írták mindenféleképpen figyelembe veszik a 2012-es szerződéskötéskor. Úgyhogy már csak 1 évünk van hátra addig. Aki SW könyveket akar olvasni magyarul, az minél előbb küldje be nekik mit ajánl. Minél több ajánlás érkezik egy könyvre annál több az esélye a megjelenésre.
  • MerlinW
    Csak 11, mert a Birodalmi flotta nem SW könyv:)
  • davidka003
    12 DB STAR WARS KÖNYV
  • balee4
    Na ezek jöhetnének mind. :)
  • gibson9
    Én már júliusban írtam nekik, hogy a régi könyveket ki lehetne adni újra.. akkor azt mondták, hogy augusztusra megújul a honlapjuk és próbálnak beszerezni régi kiadásokat.. erre javasolták itt, hogy nyomtassanak ha már kiadó.. :D mindenesetre azóta sincs semmi változás a honlapon.
  • Darth Revan9
    Én ezeket
    Revan,
    Knight Errant,
    Red Harvest,
    The Fore Unleashed 2,
    Shadow Games,
    Choices of One,
    Darth Plageuis,
    Crosscurrent,
    Riptide
    Republic Commando sorozat.

Mások ezeket:
    Cloak of Deception (+ Darth Maul Saboteur e-book)
    - The Approaching Storm
    - Millenium Falcon
    - Coruscant Nights sorozat (4 db)
    - Fate of the Jedi sorozat (9 db)

http://www.szukits.hu/contact-form.php
  • gibson9
    Én egyébként nem találtam meg..
  • balee4
    És miket ajánlottatok?
  • Darth Revan9
    A Szukits honlapján, a Kapcsolatfelvétel alatt lehet írni, hogy milyen SW könyveket ajánljunk kiadásra. Én és két ismerősöm már küldtünk ajánlót, azt válaszolták figyelembe veszik.
  • balee4
    Nem baj, a lényeg, hogy folyamatosan jönnek az SW könyvek.
  • gibson9
    Köszi a választ! Ez különösebben nekem sem hátrány, csak adjanak ki minél több jó SW könyvet :D
  • tigeroo
    végülis, ezis csak üzlet. nekik is meg nekünk is az a jó ha fogynak a könyvek :)

(bár én leragadtam a thrawn és a jedi akadémia trilógiánál, azóta annyi más könyvem van hogy nemtudom mikor frissítem fel a SW táramat)
  • davidka003
    Végülis ennek nem érzem hátrányát. Az a lényeg, hogy be lehet szerezni, mindegy, hogy honnan.
  • Darth Revan9
    Az azt jelenti, hogy csak a weboldalukon rendelhető, bolti forgalmazásba nem kerül.
  • gibson9
    Mi az a klubkönyv?
  • Darth Revan9
    Rákérdeztem, hogy az Én, a Jedi is klubkönyv lesz-e, sajnos az lesz.

Beidézem a választ.
    "Nem célunk, hogy minden Star Wars regény klubkiadványként jelenjen meg. Döntésünket mindig az adott piaci helyzethez igazodva hozzuk meg. Terveink szerint a következő, az Én, a Jedi is klubkönyv lesz, de ezt csak a kései decemberi megjelenés indokolja, ez vonatkozik egyébként a többi decemberi könyvünkre is."
  • balee4
    No megérkezett, iszonyú szép a borító. :)
  • balee4
    Hmm érdekes, mindegy végülis, úgysem lett volna időm olvasni.
  • datango
    persze bezzeg én voltam a helyi alexandrába és azt monták, hogy látják hogy ma beregisztrálták de még nincs bevételezve... grrr:D
  • MerlinW
    Passz:) Előrendeltem pár hónapja, Szukits meg küldte múlt hét csütörtökön.

• balee4
    Nekem holnap jön, Neked hogy sikerült egy héttel a megjelenés előtt beszerezni? :)
  • MerlinW
    Egy hete a polcon van:)