5229
-
Sorry -
EnxTheOne #2064 Kell a f*sznak :D Nekem hangtorzitos/müködö gázmaszkos rohamosztagos sisak kéne ingyé'
:D -
Sziasztok, remélem vannak itt fanatikus rajongók....vagy itt mindenki az?? 
Karácsonyhoz közeledve, nagyon nagy árengedménnyel...Magyarország egyetlen R2D2 projektorja,egy mindenttudó multimédiás robotja eladó:)
Érdeklődni: andrea.komor @smartstaff . hu címen, és a 30 755 04 32-es számon lehet.
Egy kis kedvcsináló videó:
Projektor Specifikáció
* 2 x LVDS DLP ® és DDP 2230
* Maximális vetítési méret: 6,58 méter átmérőjű
* Fényerő: 1500 lumen
* Kontraszt arány: 1800:1
* Felbontás: 1024 x 768 (XGA)
Input / Output csatlakozások
* RCA (kompozit videó)
* Mini DIN (S-Video)
* RCA (Audio L / R)
* DVI-I PC / Mac
* Sztereó fejhallgató jack
* Optikai audio digitális kimenet
* RCA Videó
* RCA audio
* Vezeték nélküli FM-ből - 5 előre beállított csatornákon (házimozi rendszerek)
Támogatott kártya típusok
* USB-flash meghajtó
* SD kártya
* Memory Stick
* Smart Media Card
* Multi Media Card -
KicsiKrisz666 #2062 Aki egy jót akar nevetni és szereti a Star Wars-ot annak ajánlom figyelmébe ezt az oldalt:
http://www.facebook.com/vaderforpresident
UI: Ha már megnézed lájkold is! Köszi! :D -
Most nézem Force Unleashed-ben nem is Ahsoka szerepelt, hanem Shaak Ti. Tehát valóban nem biztos, hogy meghal-e piroska. -
Darth Revan9 #2060 Azért mert Ahsokát a Sith-ek bosszúja után találták ki. Még nem tudni mi lesz vele. -
2. eléggé tetszett. Akkor ez alapján az első rész isten lesz. :D -
Akkor játssz az elsővel is, mert az még nevezhető jó játéknak, míg a második rész elég távol áll tőle:) -
Na abból csak a 2. résszel játszottam. -
Jaja, meghal a kicsilány. -
a force unleashed játékban kinyírják nem? -
Talán azért nem szerepelt, mert hamarabb meghal?
Véget ért már a Klónok háborúja sorozat? Nem.
Akkor meg miről beszélünk? :) -
Gimre #2053 Sziasztok!
Szeretnék mondani vmit, vagyis inkább kérdeznék. Ha Ashoka Tano a 2. és a 3. rész közti klónok háborújában Anakin padavanja volt akkor miért nem szerepelt eredetileg az SW:Sithet bosszujában? És egyébbként mi lett a sorsa a 66 parancs idején? Az lett volna jó ha mondjuk láttuk volna egymás ellen kardozni a Jedi templomban Ashokaval és úgy öli+ Anakin= Vader -
rozitomi #2052 Szevasztok!
Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra :)
Szerintem ez a legjobb film a világon, ennél jobbat még nem láttam, egyszerűen zseniális mind a 6 rész :)
Nagyon várom már a jövő évi Baljós Árnyak 3D változatát :) -
Darth Revan9 #2051 Egyszerűen beregisztrálsz a szukits.hu-ra és onnantól kezdve tudsz bármit rendelni. -
Gimre #2050 Szia MerlinW.
Luke ugyanott lakott ahol a Cleig Lars-ék onnan nem hiszem, hogy elköltözött volna.
Tehát a másik két sirhely Owen Lars nagyanyja és nagyapja sirja lenne?
Vagyis az öreg Lars szülei??
Nagyon köszönöm a választ Üdv Imre -
Jah, lemaradt a http:) Mondjuk szerintem megoldotta:) -
rosszul adtad meg a linket :D
szukits -
szukits.hu -
Gimre #2046 Szia Revan9.
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy hogy lehet vki klubbtag vagyis csak klubtag rendelhet és melyik honlapon lehet rendelni
Előre is köszi -
- Valószínűleg a nagyszüleinek sírja volt a másik kettő.
- Egyrészt, Luke a Tatooine más részén élt, mint ahol a sírok vannak, másrészt a filmben semmi oka nem volt a felkeresni a nagyszüleinek sírját, tehát nem is értem a kérdést.
-
Gimre #2044 Sziasztok.
Valamelyik nap megnéztem a SW 2. részét, amiben Anakin eltemeti édesanyját a tatooine-on szóval azt szeretném kérdezni, hogy miért volt ott 3 sirkő kik voltak a másik két elhunyt. A másik kérdésem pedig az hogy a 4. részben Luke miért nem látja a sírhelyeket?
Erre tudja vki a választ?
Imre -
Béka Benő #2043 Luke-figura miatt ölt a házas geek
http://index.hu/kultur/cinematrix/cinehirek/2011/11/04/luke-figura_miatt_olt_a_hazas_geek/ -
molgyorgy #2042 Köszi a készítők nevében :D -
hehe, nemsemmi klipp :) -
molgyorgy #2040 Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy kollégiumi verseny megnyeréséhez. Lájkolni kellene a videót, hogy a mi szintünk legyen a győztes.
http://www.facebook.com/photo.php?v=2378148184469
Előre is köszönöm a segítséget! -
Nekem is :) késő délután.. meg is lepődtem :D -
Megjött a Tomboló Erő. Nyami. -
Darth Revan9 #2037 Annyira sajnos nem maradt alul. Azt gondoltam Zahn és a félbehagyottak megelőzik. Remélem a kiadó nem mond nemet Zahn műveinek további kiadására emiatt.
A TOR, a RepCom, és a Kemp könyvek sikerének örülök, valószínűleg akkor ezeket olvashatjuk majd magyarul. -
Örülök, hogy a New Jedi Order alul maradt. Nem vagyok kíváncsi arra a sorozatra. A The Old Republic győzelemnek viszont nagyon örülök :) -
Darth Revan9 #2035 Véget ért a Szukits-os Sw könyv szavazás, most a Star Trekre lehet voksolni.
Mikor legutoljára ránéztem ma délután 871 szavazattal a következő volt az állás.
The Old Republic: 29,39
Republic Commando 19, 29
Coruscant Nights: 2,64
Hand of Judgement: 7
New Jedi Order 13, 65
Crosscurrent: 19, 17
Félbehagyotak: 8, 96
Tehát az 1. helyezett a TOR, a 2. RepCom, a 3. Kemp SW könyvei. Zahn csúnyán leszerepelt, az NJO a vártnál jobban teljesített. -
willsmith #2034 Star Warsba öltöztetett "külsős" sztárok. Van pár nagyon jó:D
http://shtrend.hu/index.php/Minden-kep/star-warsba-oeltoeztetett-sztarok.html
-
Darth Revan9 #2033 Igen 556 oldal. Ez nem indokolja, hogy 4000 Ft legyen. Max 3500. Igen jól tudom, hogy a mai fantasy sci-fi könyvárak 3000 körül mozognak. Éppen ezért extrém egy ilyen vastagságú köynvért 4000-et kérni. Jó pár más kiadó hasonló vastagságú könyvet ki tud hozni olcsóbban.
Egyébként ostobaságot beszélsz, mert a SW könyvek az összes logós fantasy és sci-fi könyv közül a legjobban fogyó könyvek közé tartozik. És a SW könyveket nagy példányszámban szokták nyomni. Ha nagy példányszámban nyomnak egy könyvet, annál olcsóbb előállítani és az árat ez mérsékelheti.
Az elmúlt 10 évben több ok miatt nem adtak ki sok SW könyvet.
1. 2002 után az Aquila (Lap-Ics) Kiadó sorsa rosszul ment. Egy idő után teljesen tönkre mentek, még az Apeh is rájuk szállt, szétszedte őket. De azért 2005-ig csücsültek a jogokon. 2005-ben a Szukits és a Minerva is pályázott a jogokra. Ez a harc 2 évig elhúzódott, a jogtulaj csak újra kiadásokat engedélyezett a Szukitsnak. 2007 és 2008 között beindultak, de akkor jött a Pro-Book, aki megszerezte az Aquilától a mozifilmek regényeinek jogait, és ezúton tudták érvényesíteni igényeiket a The Clone Wars regényekre. A Pro Book szekere gy idő után rosszul ment, túl kicsi kiadó volt. Ők 2010-ig csücsültek a jogokon, a jogtulaj pedig egészen addig, míg vissza nem mondták csak a Pro Book-nak engedélyezte a magyar kiadást a SW felnőtt regényekre. Ezután tudott csak a Szukits újra megegyezni a jogtulajjal. -
szép kis gyűjtemény, megmutatom az enyémet is ha megengeditek!
Persze ez jóval szerényebb mint a merliné, de azért imádom őket:-)
-
Hát, még 2009-ben csináltam egy rögtönzött, elmosódott képet az akkori állapotról:)
Azóta 4-5 kisebb regénnyel bővült, illetve ami megjelent. -
Nem semmi. Valakinek jó sok szabadideje volt. Én mondjuk maradok a rendes könyveknél. -
Kép volt már róla? Vagy már kérdeztem? :D
-
Előrendelve. Drága, viszont 556 oldal. Egyébként nem azért "drága" mert jól fogy. Ha bemész egy könyvesboltba, szinte minden új regény 3000Ft-tól indul . Az SW könyvek abszolút nem fogynak jól, csak keveset nyomnak belőlük pont emiatt. Ha jók lennének az eladások, nem csak minden tizedik SW könyvet adnák ki itthon:)
Az "Én a Jedi"-vel lesz a 80. magyar SW könyvem (illetve nem csak nekem, mert ennyit adtak ki itthon):) -
Darth Revan9 #2027 December 7-én jelenik meg az Én, a Jedi. Ez is klubkönyv lesz.
És sajnos piszkosul sokba kerül. 3990 FT. És mindössze 10% kedvezmény van rá. Igazán adhattak volna rá 20-at. De valószínűleg azért nem adtak, mert úgy vélik a SW a legjobban fogyó könyv, úgyis megadják érte ezt a pénzt akik el akarják olvasni.
Túl magas az ára. Évek óta először gondolkodok el azon, hogy egy új SW regényt megvegyek-e. -