Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Az ilyen mobil (vizes) kalandokra inkább egy PDA-t javasolnék 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A teljes angol SW könyvsorozat valami 270 könyv (persze digitálisan 😊 ), és még tuti hiányzik vagy 10-20
Pont tõled mint törzsgyökeres sg-s nem vártam ilyen stílusu megnyílvánulást, fõleg egy segítõszándéku post után...
Flame off
Az hogy nem értek hozzá relatív, 15 év SW-vel való foglalkozás, a létezõ angol és magyar könyvek többszöri elolvasása után, elõfordulhat. Nem tudtam hogy újra kiadták az említett köteteket, ill hogy ugyanazok-e. Lényeg hogy az alant felsorolt könyvek az SW rajongók által elfogadott alternativ befejezõ trilógia, így valóban nem tudom mire gondoltál. Persze nem ís írtad le pontosan...
[merlinw.org]
VII.-VIII. kötet tavaly újra megjelent, idén jön valamikor a IX.
a Thrawn-trilógia
Episode VII. Timothy Zahn: A Birodalom örökösei (Walhalla BT.) 1991
Episode VIII. Timothy Zahn: Sötét erõk ébredése (Valhalla Páholy Kft.) 1992
Episode IX. Timothy Zahn: Az utolsó parancs (Valhalla Páholy Kft.) 1993
Itt vannak a magyarul megjelent regények:
http://starwars.hu/enciklopedia/muveszete/?page=irodalom/magyar_konyvek/index.htm&head=irodalom/aloldal_alcim.htm
4 évembe és soksok pénzembe került a teljes kollekciót (~70 könyv) begyûjtenem😊
Ha kell, megvan elektronikus formában a Zahn trilogia, oda tudom adni.
[merlinw.org]
Azt szeretném kérdezni, hogy kinek lenne kedve szerepjátszani Star Wars Jedi Knight Jedi Academy-ben? A Star Wars világában?akit érdekel szolyon.
It egy nagyon gyenge oldal mert csak egy nap alat készültel. http://www.rpg.extra.hu/
Meglepoen jol megirtad azt a latasmodot, ami nekem nem volt egyertelmu! <#vigyor2>#vigyor2>
Másodikra a válasz: igazából Yoda mondja ki erre a választ az ep5-ben. "Az Erõ által sokmindent meglátsz. A jövõt, a MÚLTAT, tovatûnt barátokat." Leia is erõérzékeny utódja volt Anakinnak. Õ ezeket a képeket, érzéseket képes volt látni az anyjáról az Erõ által. Sõt, még azt is megérezte, hogy Luke a testvére, csak nem vette komolyan, egészen addig, amíg Luke el nem mondta neki az episode 6-ban. Ott Leia mondja, hogy "valahogy mindig is tudtam" - azt, hogy testvérek.
Sõt, még Vader is gyanúsnak vélte az episode 4-ben Leia-át, amikor a lázadók rejtekhelyét akarták kiszedni belõle: "figyelemre méltó, mennyire ellenáll a gondolatszondának".
Szegény Luke-nak az Erõ ezt nem engedte látni, ellenben Luke láthatta az apját úgy, ahogy az episode 3-ban volt, mielõtt átállt a sötét oldalra. A Jedi végén megjelent neki Yodával és Kenobival együtt. Ez az új Trilógia DVD-n van, kicserélve a régi Anakin (öreg) az újra (Hayden Christensen). Nem véletlen.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
Szomoru...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Mostanaban ket dolog nem hagy nyugodni:
Elso: Ha Kenobi tabornok ekkora szerepet kapott az ikrek szetosztasaban, akkor hogy lehet az, hogy 23 ev mulva a Dagobah rendszerben mar Yodanak kell ot emlekeztetni: Van egy masik remenysugar is? Obi-Wan csak kulsoleg oregedett meg, szellemileg teljesen friss maradt az eltelt evtizedek alatt (lasd a Halalcsillag tervrajzanak hipersebessegu megertese). Hogy felejtkezhetett el akkor megis Luke testvererol?
Masodik: Luke az Endor-on, mielott "feladja" magat, megkerdezi Leia-t, emlekszik-e az edesanyjara. Leia azt valaszolja: Csak kepek es erzesek maradtak meg. Kerdem: Mibol? Honnan? A szuloasztalrol??? A droidrol? Mert Amidalabol nem sokat lathatott...
Ezek persze csak logikai buktatok, amik szinte elkerulhetetlenek egy ilyen oriasi produkcio vegere,... de akkor is. Hatha valaki hallott valamit... <#wave>#wave><#wave>#wave>
Mas: Jo sorsom mostanaban eljuttatott Szingapurba. Tudtatok, hogy egy hatalmas Star Wars kiallitas vendegeskedik a varos-sziget-orszagban? Hivatalos weboldal
Volt szerencsem "beterni"... hat mit mondjak: reggel 10-tol (nyitastol) este 6-ig (zarasig) nem birtam elszakadni a latnivaloktol - kiprobalhato jatekoktol - makettektol. <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Ha van kerdes - az elmeny megmarad, de fenykepeim nincsenek (hard-rock budget backpacker...)
Udv
DarkKyle (jelenleg Thailand)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
I love this game!
régen itt Egerben is voltak home made festett plakátok 😊
The Matrix has you...
na itt van a másik kettõ még1x

I love this game!
Kepek nem jonnek be.
I love this game!
I love this game!
I love this game!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Darth Vader már úgy néz ki, hogy megtalálta:
-Uugye jól csinálom?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Viszont azert egyvalamit hozzafuznek. Nem kellene mindenfele osszeeskuves elmeletet gyartani az enti ellen, mert ilyesmirol szo nem volt. A letoltes egy dolog, tudjuk a legtobb szamtech fanatikus, valamien formaban scifi/akcio rajongo, tehat egyertelmu h sokan toltenek le egy-egy scifit perpill az enterprise-t. De a nezettseg az gyatra volt, épp még neki kiveteleztek h azert megis startrek ne lojjuk mar le. De vegul startrek ide vagy oda belehalt az enti is a nezettsegbe. (Ugye azt nevezzuk nezettsegnek amikor a csalad leul a tv-elé, nem pedig h egy scifi õrült letolti a mar eleve latott epizodot a netrol.) 😉
#1232: Epp az sw scifi mivoltat vitatjuk illetve ennek kihatasait a nepszerusegere szoval boven bennevagyunk az ontopikba. 😉