Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Vagy kádra szerelhetõ kórházi ételtartót, amire rá lehet pakolni a zacskóba bugyolált laptopot😊

[merlinw.org]

mrzed001
Egy kicsit nagy és nehéz és ugrál a kezed, ha a moncsi vízbe ér :p
Az ilyen mobil (vizes) kalandokra inkább egy PDA-t javasolnék 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
még nem, d emajd egyszer megpróbálom bár nem hiszem hogy kényelmes 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
És, próbáltad ezt már monitorral is <#nevetes1>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
én meg befekszek a könyvvel a kádba 1,5-2 órára engem az jobban pihentet mint bármi más 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
Személy szerint inkább bámulom a TFT szép nagy betûit olyan fényerõvel amilyenhez éppen kedvem van, mint a sárguló lapokon dõlöngélõ betûket 😛
A teljes angol SW könyvsorozat valami 270 könyv (persze digitálisan 😊 ), és még tuti hiányzik vagy 10-20

Punker
könyvet szeretek olvasni nem monitort nézzni vagy nyomtatott lapokat, de azért kösz.

MerlinW
De mint mondtam, ha kell feldobom neked õket elektronikus formában.

[merlinw.org]

MerlinW
Ehh<#whatever><#smile>

[merlinw.org]

Punker
irónia szót ismered? 😊

MerlinW
Flame on😊
Pont tõled mint törzsgyökeres sg-s nem vártam ilyen stílusu megnyílvánulást, fõleg egy segítõszándéku post után...
Flame off

Az hogy nem értek hozzá relatív, 15 év SW-vel való foglalkozás, a létezõ angol és magyar könyvek többszöri elolvasása után, elõfordulhat. Nem tudtam hogy újra kiadták az említett köteteket, ill hogy ugyanazok-e. Lényeg hogy az alant felsorolt könyvek az SW rajongók által elfogadott alternativ befejezõ trilógia, így valóban nem tudom mire gondoltál. Persze nem ís írtad le pontosan...

[merlinw.org]

Punker
ha nem értesz hozzá minek szólsz bele?

VII.-VIII. kötet tavaly újra megjelent, idén jön valamikor a IX.

MerlinW
Már megjelent kb 13 éve😊 Antikváriumban még találhatsz ha szerencsés vagy😊

a Thrawn-trilógia
Episode VII. Timothy Zahn: A Birodalom örökösei (Walhalla BT.) 1991
Episode VIII. Timothy Zahn: Sötét erõk ébredése (Valhalla Páholy Kft.) 1992
Episode IX. Timothy Zahn: Az utolsó parancs (Valhalla Páholy Kft.) 1993

Itt vannak a magyarul megjelent regények:
http://starwars.hu/enciklopedia/muveszete/?page=irodalom/magyar_konyvek/index.htm&head=irodalom/aloldal_alcim.htm

4 évembe és soksok pénzembe került a teljes kollekciót (~70 könyv) begyûjtenem😊

Ha kell, megvan elektronikus formában a Zahn trilogia, oda tudom adni.

[merlinw.org]

Punker
mikor jelenik már meg? 😊

MerlinW
Az a Zahn: Utolsó parancs. Milyen infó köll róla?

[merlinw.org]

Punker
IX. könyvrõl valami infó?

MerlinW
majd szolyunk, köszi

[merlinw.org]

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy kinek lenne kedve szerepjátszani Star Wars Jedi Knight Jedi Academy-ben? A Star Wars világában?akit érdekel szolyon.
It egy nagyon gyenge oldal mert csak egy nap alat készültel. http://www.rpg.extra.hu/
Koszi Lada!

Meglepoen jol megirtad azt a latasmodot, ami nekem nem volt egyertelmu! <#vigyor2>

Elsõre válasz: nem felejtkezett õ el, csak Leia semmit nem tanult az Erõrõl, és Kenobi nem követte nyomon Leia pályafutását. Csak egy hercegnõt/politikust látott benne, akárcsak az anyjában (episode 2, Obi1 Anakinnak Padmeról:"politikus, hiba bízni benne"). Ellenben Luke-ot figyelte, ott élt a közelében, és hallott arról, hogy jó pilóta, legalábbis az episode 4-ben ezt mondja.
Másodikra a válasz: igazából Yoda mondja ki erre a választ az ep5-ben. "Az Erõ által sokmindent meglátsz. A jövõt, a MÚLTAT, tovatûnt barátokat." Leia is erõérzékeny utódja volt Anakinnak. Õ ezeket a képeket, érzéseket képes volt látni az anyjáról az Erõ által. Sõt, még azt is megérezte, hogy Luke a testvére, csak nem vette komolyan, egészen addig, amíg Luke el nem mondta neki az episode 6-ban. Ott Leia mondja, hogy "valahogy mindig is tudtam" - azt, hogy testvérek.
Sõt, még Vader is gyanúsnak vélte az episode 4-ben Leia-át, amikor a lázadók rejtekhelyét akarták kiszedni belõle: "figyelemre méltó, mennyire ellenáll a gondolatszondának".
Szegény Luke-nak az Erõ ezt nem engedte látni, ellenben Luke láthatta az apját úgy, ahogy az episode 3-ban volt, mielõtt átállt a sötét oldalra. A Jedi végén megjelent neki Yodával és Kenobival együtt. Ez az új Trilógia DVD-n van, kicserélve a régi Anakin (öreg) az újra (Hayden Christensen). Nem véletlen.

Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
Na ez a forum is a legjobbkor adta be a kulcsot...
Szomoru...<#rinya><#rinya>

Udv Mindenkinek!

Mostanaban ket dolog nem hagy nyugodni:
Elso: Ha Kenobi tabornok ekkora szerepet kapott az ikrek szetosztasaban, akkor hogy lehet az, hogy 23 ev mulva a Dagobah rendszerben mar Yodanak kell ot emlekeztetni: Van egy masik remenysugar is? Obi-Wan csak kulsoleg oregedett meg, szellemileg teljesen friss maradt az eltelt evtizedek alatt (lasd a Halalcsillag tervrajzanak hipersebessegu megertese). Hogy felejtkezhetett el akkor megis Luke testvererol?
Masodik: Luke az Endor-on, mielott "feladja" magat, megkerdezi Leia-t, emlekszik-e az edesanyjara. Leia azt valaszolja: Csak kepek es erzesek maradtak meg. Kerdem: Mibol? Honnan? A szuloasztalrol??? A droidrol? Mert Amidalabol nem sokat lathatott...
Ezek persze csak logikai buktatok, amik szinte elkerulhetetlenek egy ilyen oriasi produkcio vegere,... de akkor is. Hatha valaki hallott valamit... <#wave><#wave>

Mas: Jo sorsom mostanaban eljuttatott Szingapurba. Tudtatok, hogy egy hatalmas Star Wars kiallitas vendegeskedik a varos-sziget-orszagban? Hivatalos weboldal
Volt szerencsem "beterni"... hat mit mondjak: reggel 10-tol (nyitastol) este 6-ig (zarasig) nem birtam elszakadni a latnivaloktol - kiprobalhato jatekoktol - makettektol. <#wow1><#wow1><#wow1>
Ha van kerdes - az elmeny megmarad, de fenykepeim nincsenek (hard-rock budget backpacker...)

Udv
DarkKyle (jelenleg Thailand)

En errol semmit se tudok. 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Iori
én ugy tudom hogy régen nem küldték át a postereket, adtak hozzá képanyagot és abból kellett vmit varázsolniuk a helyieknek, legalábbis az exitben ezt mondták

I love this game!

En is igy gondoltam. 😊

NeoMaN
Dehogyis... 😊 A helyi mozi vagy mûvház csináltatta, lyukasék nem is látták.

Jo de az akkorse hivatalos? Vagy igen? 😊

Punker
hogy ne lehetne 😊

régen itt Egerben is voltak home made festett plakátok 😊

Ezek nem lehetnek hivatalos posztere. 😄D

Iori
sztem csak lengyelesítve van 😊

I love this game!

bigapó
jól látom, hogy Alec Guinness nevét Aleo-nak írták? gondolom csak nyomdahiba😊)

The Matrix has you...

Iori
nem emléxem már hogy melyik részé volt, de mikor mutatták a TVben én azt hittem hogy az Amadeus poszterét látom 😊 kísértetiesen hasonlított rá sztem
na itt van a másik kettõ még1x

I love this game!

az sw2nek a plakatjara gondolsz?
Kepek nem jonnek be.

Iori
itt van egy kettõ, de a legjobb szovjetes SW plakátot nem találtam meg, ha megtalálom akkor belinkelem

I love this game!

Iori
egy kettõ nagyon lol volt 😄 fel nem ismernéd hogy egyáltalán SW plakát, megpróbálok utána keresni

I love this game!

Mien plakatokat adtaki? 😄

Iori
tegnap volt a fix TVn az exitbe egy star wars plakátokról szóló mûsor, nagyon jó pofa volt 😊, hihetetlen hogy régen milyen plakátokat adtak ki, egy kettõ nagyon vicces volt

I love this game!

Punker
starwars.hu-n van a story, kalóz verzió amit szakértõk fordítottak kinairól vissza angolra 😊

[NST]Cifu
Minek kell egy Kínai DVD-re angol felirat? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
jó kis kína DVD fordítás 😊

ehhhh 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker

cicai
azért jó

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

elég régi... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

cicai
csinálhatnának még 1 részt azzal a címmel, hogy: Ez az amire vágytam!
Darth Vader már úgy néz ki, hogy megtalálta:
-Uugye jól csinálom?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

meg 😄

Punker
van de látom már megtaláltad 😊

#1231: Öhm, inkabb nem kezdem el enis azt a vitat veled, amit winnievel kezdtetek a nezettsegrol. 😊 .....
Viszont azert egyvalamit hozzafuznek. Nem kellene mindenfele osszeeskuves elmeletet gyartani az enti ellen, mert ilyesmirol szo nem volt. A letoltes egy dolog, tudjuk a legtobb szamtech fanatikus, valamien formaban scifi/akcio rajongo, tehat egyertelmu h sokan toltenek le egy-egy scifit perpill az enterprise-t. De a nezettseg az gyatra volt, épp még neki kiveteleztek h azert megis startrek ne lojjuk mar le. De vegul startrek ide vagy oda belehalt az enti is a nezettsegbe. (Ugye azt nevezzuk nezettsegnek amikor a csalad leul a tv-elé, nem pedig h egy scifi õrült letolti a mar eleve latott epizodot a netrol.) 😉

#1232: Epp az sw scifi mivoltat vitatjuk illetve ennek kihatasait a nepszerusegere szoval boven bennevagyunk az ontopikba. 😉

sw? mi? hol? te tuti dezinformálni akarsz itt minket 😊 itt már dünerõl si votl szó, csak swrõl nem 😄 (ui.: kiolvastam a düne-t, neki van topicja? 😊 )

Punker
emberkék ez itt SW topic nem ST és nem B5 szal plz 😊