Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

bigapó
Brad Pitt nagyon ott van😊) simán össze lehet keverni, ha nem nézi meg jól az ember (néha még azután is😊 )

The Matrix has you...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Meeekkoorraa mekkkoooraaa de mekkooora loooooooooooooooooooooooool<#idiota><#idiota><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>.

Polish Star Wars Matrix Parody<#eljen><#hehe><#hawaii>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

MerlinW
😄

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Nincs is jobb kombinacio a kocka starwars fannal 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

MerlinW
Játszanál a Star Wars Galaxies-el...😊 Emlékeszem 2 hónapot töltöttem onlány elõtte😄 Mikor az egész SW univerzum a tied... vááhh

[merlinw.org]

Dying Soul
Kotornak eélképesztõ hangulata van, csodálatos. Sokkal jobban tetszik, mint a klasszikus SW hangulat. 😊

Thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

HiPPoNaX
Nem azonnal, de egy kis ido utan mind2 reszben jedi lesz a karakteredbol (vagy eppen sith, arra fejlodsz amerre tetszik)

mrzed001
a kotorban is vannak jedik? -.-'
Van pár .... pölö TE 😊)

Full neve : Knights Of The Old Republic (alias KOTOR)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hmm, ok...és fulll neve mi? Csak azért, hogy utána tudjak keresni.

hunbasser
a kotorban is vannak jedik? -.-'

ReaL MaDRid x siempre

HiPPoNaX
Az elso resze asszem 2003-as, a masodik resze pedig 2004-es

<#eljen>Asszem bekéne ezt szerezni? Mikori játék?

mrzed001
Öreg hiba .... öreg hiba bizony mondom 😊)
Star Wars-os RPG játék egyébként

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Azt se tudom mi az a KOTOR<#hehe>.

4ezerrel😊

Punker
ja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
A KOTOR mennyivel az Ep4 elõtt játszódik? Több, mint ezer évvel?

kemény 800év

mrzed001
Az amcsiba kiadottak kb (elsõ filmet, a SW Ep. 4-et nullának véve) +- 40 évet ölelnek fel.
Ja, és kb fele Ep4 elõtti, kb fele Ep6 (Jedi Visszatér) utáni (közöttük kevés volt)

MerlinW
Én is ezt mondom, de valószínüleg mégsincs (elég nagy), hiszen akkor fordítanák😊

[merlinw.org]

Tehát végülis nincs meg az összes könyv ami magyarul megjelent... de azokat nem is sajnálom, de a többit igen amit nem fordítottak le, pedig biztos lenne rá kereslet
igen az nekem is bejött....
MerlinW
- Lando könyvek valóban nem voltak olyan nagyon jók... Engem a Jedi növendékek sem fogott meg annyira.
- Darth Vader kesztyûje sorozat gyerekkönyvek voltak.
- 2003 után megjelent könyveket nemtom ki fogják-e valaha is adni itthon. (pl az X-Wings sorozatból sem fordították le az utolsó 3 részt, pedig az nagyon tuti kis 9 kötetes sorozat.)

[merlinw.org]

a Jedi növendék sorozat speciel csak haveromnak van meg.... bár õ a képregényeket is veszi szorgosan.... A Han Solo sorozat kifejezetten tetszett a pár magyar Solo könyet is beleértve... de ami a Lando sorozatot illeti, vmi mikróhullámú sütõt adtak ajándékba, na itt kiakadtam, továbbá felejthetõ még az a sorozat melynek tagja a Darth Vader kesztyûje... én arra gondoltam, hogy nagy rahedli könyv jött ki 2002 elõtt és után is.... nem tudom miért nem azokat fordítják???
HiPPoNaX
csak ~900 evet BBY 😄

MerlinW
Ahhoz nagyon vissza kellene menni az idõben😊

[merlinw.org]

hunbasser
köszi!
mondjuk azért fura lenne,ha vki írna egy olyan sw könyvet,amiben yoda még csak gyerek 😄

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
A magyarra lefordított könyvek 99% elõre haladt. Han és Leia házassága, két gyermeke (azok különálló történetei), Luke jedi akadémiája, Leia erõérzékenysége, Lando további munkásságai, stb.

Visszanyúlni magyar könyvekbõl, talán csak a Darth Maul könyv, a Mos Esley-i mesék, Jabba palotája, Han és Lando kötetek nyúlnak.

[merlinw.org]

HiPPoNaX
nezd meg itt (bar lehet, hogy nem teljes a lista, de nagyreszt atfogo)

hunbasser
gondolom ti olvastatok pár ilyen sw könyvet.
arra lennék kíváncsi,h ezek könyvek közül meddig nyúlnak vissza a történetben,és mennyire haladtak elõre? 😊

ReaL MaDRid x siempre

mrzed001
azt tudom,h timoty zaan(remélem jól írom),írta meg azt a 9 kötetet,amibõl lucas megálmodta a filmesített star warsot
Nem, viszont voltak/vannak olyan pletykák, hogy az eredeti Star Wars-t (tehát az elsõ Ep4-et) talán nem is Lucas írta, hanem Alan Dean Foster , csak Lucas elhalgattatta valami szerzõdésre hivatkozva

MerlinW
X-Wings - Vasököl 2002
Darth Maul - A vadászó árnyék 2002
A Mandalori Páncél 2002

Jedi növendék sorozat 2002-es kötetei:
A bizonytalan ösvény
Az ostromlott templom
A leszámolás napja
Harc az igazságért

egyébként www.starwars.hu - enciklopedia - mûvészet - irodalom

[merlinw.org]

Megvan az összes magyarul kiadott SW könyv... képregényt nem tekintem könyvnek, még ha könyv árában mérik is 😊 az elsõ Han Solo könyvek még 199 Ft-ért voltak :-D
Régi szép idõk....
talán a Darth Maul (2002) és az Álmok Bolygója (2003) könyvekre gondolsz? Esetleg az Episode 1-2-3-ra? MErt ezen kívül van még jópár le nem fordított könyv... és így értettem a magyart... nem angolul.
Melyik könyvek jöttek ki 2003-ig????
Írj már lécci pár címet az utolsó 3-4 könyvét......
MerlinW
HiPPoNaX
Ha csak 10-20 olyan konyv lenne, oromtancot jarnank sztem paran :]

MerlinW
"kb. 10 éve"
Nemtom milyen évet írsz te most😊
1991 - 2003 között folyamatosan adták ki magyarul a könyveket. Utána is jött ki egy kettõ.

Szám szerint 68 magyar, és 37 angol kötetem van.

[merlinw.org]

Én inkább azt kérdezném meg... hogy kb. 10 éve mi a szarért nem adnak ki magyarul SW könyvet... kivétel az újranyomott könyvek, amiket láttam a boltokban...
Van kb. 10-20 olyan könyv ami nálunk nem jelent meg.... régen bezzeg kb. 3 havonta adták ki õket.
MerlinW
Véleményem szerint az 1-3 is az SW megszégyenítése volt, én nem is tartom SW számba a 3 új filmet. (SW így megvettem, de még most is gyári csomagolásban figyelnek a polcon😊).

Én nem szeretném ha lenne több SW film.
Viszont ezeket a nyomorult könyveket legalább EU-ba hozzák be, mert nem biznic minden könyvért majd'10 ropit kiadni...

[merlinw.org]

hunbasser
hát igen,perpill 😊
sztem jó lenne,ha megcsinálná

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
MerlinW
Ami ebben a pillanatban biztos az, hogy készül egy animációs sorozat, illetve perpill kizártnak tartják h legyen valaha is újabb SW film.

Hangsúly a perpill-en van. (forrás Hyperspace magazin.)

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Hivatalos info tudtommal errol nem nagyon van/volt...

hunbasser
köszönöm szépen mindenkinek <#worship>
a 0. részrõl tudtok vmit?én vmi olyasmit hallottam,h az yodáról fog szólni(persze ha megcsinálják)

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
Az elsõ 6 rész forgatkönyvét, stb Lucas írta. Ezek után vitték könyvre õket:

--------könyvet írta-----------rendezte-------
Ep4 - Gerorge Lucas - Gerorge Lucas
Ep5 - Donald F. Glut - Irvin Kershner
Ep6 - James Kahn - Richard Marquand
Ep1 - Terry Brooks - Gerorge Lucas
Ep2 - R.A Salvatore - Gerorge Lucas
Ep3 - Matthew Stover - Gerorge Lucas

Timothy Zahn 10db SW könyvet írt, de neki semmi köze az eredeti trilogiához, sem Lucashoz.

Érdekességképpem 2007 februárjában jön az új Zahn SW könyv, az Allegiance. Idén is jelent meg egy Outbound Flight címen.

[merlinw.org]