5229
star-wars-banner.jpg
  • a.carkey
    Meghalt Hollósi Frigyes
  • Master91
    http://ipon.hu/hir/star_wars___battlefront_3_szocsata/23294
  • Master91
    Ha az animációsra gondolsz akkor 22 YE - 19 YE közt ( Legalább is wiki szerint 22 YE előtt játszódik a film 2. része, 19 YE előtt játszódik a film 3. része
  • GImre70
    Sziasztok.
    A Klónok háborúja YE melyik években játszódik?
  • v43 001
    Valakinek van olyan videója, vagy valami hanganyaga amin csak az idióta droidok vannak? :D Például a klasszikus "Vettem, vettem" szöveg :D
  • Kheled
    ezt láttátok már?:
  • gibson9
    Nekem Knights of the Old Republic 3 kell :P Aztán kell egy Republic Commando 2 is. De utána mindenképp jöhet a Battlefront 3 is ;) :D
  • Master91
    A nagy kérdés:

Lesz -e Battlefront 3? :O
  • Midas
    lehet kényszeritették :P sosem gondoltam volna hogy eladja
  • Master91
  • GImre70
    Sziasztok. Darth Revanak szeretném elmondani, hogy mégsem lett igaza ami a 2012.06. 08.-ai hozzá szólása: Hála égnek mégsem 10-15-év múlva lesz star wars folytatás. Bár nem tudom, hogy a Walt Disney mit tud kihozni a 7. részből. Én azért nagyon várom.
    Üdv Imre
  • Midas
    Igen pont erre gondoltam én is főleg amit már korábban is irtam hogy én pl a tron-tol is többet vártam volna szóval inkább maradtak volna a rajzfilmeknél. Sztem jobb lett volna ha az sw-t rá bizza azokra akikkel együtt dolgozott évekig biztos van pár padavan akik vele voltak hosszú éveken keresztül.
  • a.carkey
    És ez még ORIGINAL LA! :D
  • a.carkey
    He? :D
  • Darth Revan9
    Még az is lehet, hogy Star Warstól idegen, mindenféle, egymásnak tökellentmondó dolgokat fognak a filmek is produkálni.
  • a.carkey
    Nézzél indiai filmeket, mert meg lehet csinálni ezt egész jól is! :D

• Axlkenobi
    Látod, pont erről beszélek.
  • Master91
    Úgy fog kinézni Luke Skywalker mint a Jonas Brothers gitárosa, vagy Justin bieber....mert most a trendi haj a trendi :/
  • Axlkenobi
    Lucas alighanem a legjobb döntést hozta, mikor a Disney kezébe adta tovább a fáklyát. Egyértelmű volt eddig is, hogy ő nem él örökké, de amit létre hozott, az messze túl fogja őt élni. Hogy még életében rendelkezett erről, abszolút helyes döntés.

A Walt Disney pedig úgy gondolom, hogy az egyetlen olyan hatalmas szórakoztatóipari cég, amely úgy tudja majd kezelni a franchise-t és a brand-ot, ahogy kell. Számomra a legnagyobb bizalom, pont a Tron Legacy és a John Carter típusú filmek miatt van meg, amikből csak úgy süt a Star Wars hangulat.

Hogy a VII-VIII-IX Részekkel pontosan mit terveznek, még a jövő zenéje, mindenesetre Lucas elmondta, hogy van mindháromhoz sztorija, így írók kellenek, akik azt kidolgozzák, ő pedig ezt a három filmet afféle stafétabot-átadásnak is szánja. Ezekkel átadja egy új generációnak a Csillagok Háborúját.

Ami pedig az EU-t illeti, nyugodtan hagyják csak figyelmen kívül. Amennyi Star Warstól idegen, mindenféle, egymásnak tökellentmondó dolgot összeírtak bennük, csak jó, ha nem kezdenek azokkal semmit.

Az egyetlen, amitől tartani lehetne, hogy a Disney és a mostantól alájuk tartozó Lucasfilm ezentúl majd megpróbálja a nagyon trendi, "legyen minden badass, meg awesome, meg darkos" internet-nemzedéknek lebutítani az egészet, de én bízom a stúdióban és főleg Kathleen Kennedy-ben.
  • Master91
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

http://nooooooooooooooo.com/
  • Darth Revan9
    Thrawn trilógia biztos nem lesz, ezt megerősítették.
    Sőt, minden endori csata után játszódó történet innentől kezdve veszélyben van. Lehet, hogy mindent el fognak törölni ebből a korból.
  • szabii98
    én is félek. :|
  • Master91
    De ha valami csillagrombolón a tisztek valami High School musical formába adnak jelentést én felgyújtom magam.

Szó mi szó, félek a Disney-től :/
  • a.carkey
    Pirates of the Caribbean is Disney és a sok tiniszar is Disney. Remélem, a POTC vonal fog érvényesülni, és minőségi valamit hoznak össze.

Lucas nem kell a további SW vonalhoz. Amit kitalált, az zseniális. De a továbbfejlesztés pont miatta ragadt le. Sőt, ha az első kettő epizódot nézzük - nekem a harmadik bejött, bár Anakin drámázásától a falra másztam -, na azok sem sikerültek a legjobban.

De tény, sokkal többen kíváncsiak arra, hogy mi lesz a 2. DS felrobbanása után a bandával.
  • Master91
    Nàllam bevàgòdnak HA fasza Thrawn trilògia lesz.
    A klònok hàborujàt 2. Èvad òta nem nèzem,azòta sok minden vàltozott? Nem tetszett benne hogy tul kiszàmìthato.
  • gunji
    Elsőre nekem a Darth Vaderes NOOOOO jutott az eszembe a hírről.
    Másodjára az, hogy ez talán nem is olyan rossz ötlet, s tényleg kisülhetne valami jó is belőle, csak normális gárda álljon neki a filmnek.
    Harmadjára eszembe jutott az a kérdés, hogy ez pl. mennyiben érinti a futó TCW-t? Ha jól néztem, már a hetedik évadot írják.
    Végül az utóbbi idők elszabott Disney filmjei jutottak eszembe (pl. John Carter), így csak reménykedni tudok abban, hogy nem lesz NOOOOOO a vége.

Szóval szerintem SW reboot lesz ebből
  • cataflam02
    Kis kiegészítés
    További infók: Lucas marad a fedélzeten kreatív tanácsadóként, a Disney pedig állítólag máris trilógiában gondolkodik és kétévente mutatnák be az újabb részt, tehát 2017-re várható az Episode 8, 2019-re pedig az Episode 9. A Disney elnöke, Bob Iger azt nyilatkozta, hogy a televízióban is folytatódna a Star Wars széria, de erről jelenleg nincsenek infóink.
  • Midas
    Hát remélem valami jó sül ki belőlle, de a tron-nál valamivel többet hoznak össze azt is remélem :)
  • PetruZ
  • Szabi #2200
    nem ep7 lesz, hanem bosszúállok kettő luke-al
  • PetruZ
    A hírből nekem az jön le, hogy Lucas félreáll a SW elől és már nem lesz benne az új struktúrában, szóval akár még jól is elsülhet a dolog.
  • MerlinW
    Szomorú Lucas arc:)
    Ep 7-re kíváncsi leszek:)
  • Midas
    sucks sw vége
  • PetruZ
    A hivatalos bejelentés
  • Szabi #2195
    naaaa... neee o.0
  • GregSB
    Ezen a híren most kicsit lefagytam:

"Disney buys Lucasfilm, plans to release 'Star Wars: Episode 7' in 2015

Star Wars fans, you might want to sit down for this one — The Walt Disney Company just announced its plans to purchase Lucasfilm Ltd from George Lucas, with plans to release Star Wars: Episode 7 sometime during 2015. The deal is a stock and cash transaction, with Lucas receiving about half of the $4.05 billion value of the deal in cash plus some 40 million stock shares. ""It's now time for me to pass Star Wars on to a new generation of filmmakers," Lucas said in a statement. "I've always believed that Star Wars could live beyond me, and I thought it was important to set up the transition during my lifetime."

The deal will see Disney take control of all of Lucafilm's assets, including the "evergreen" Star Wars franchise and operating businesses in "live action film production, consumer products, animation, visual effects, and audio post production." Kathleen Kennedy, current Co-Chairman of Lucasfilm, will take over as President of the new Lucasfilm division and report to Walt Disney Studios chairman Alan Horn. Lucas himself will stay on as creative consultant for the new Star Wars films, with Kennedy serving as executive producer."
  • GImre70
    Sziasztok.

Azon tűnődtem, hogy miért volt pergősebb, izgalmasabb a Yavin előtti időszak mint a Yavin utáni? Sokkal több volt a Sith és a Jedi. A Luke Skaywalker idejében szinte csak "egy" Jedi volt Sithek-ről nem is beszélve. Egyedül csak K'Kruhk jedi mester tért vissza a Luke féle jedi akadémiára a jedi tisztogatás után, miután Luke legyőzte a császárt. Sith-é is csak a Han Solo ikrei közül a fiú lett Jacen Solo/Darth Caedus lett.
  • Master91
    2 Timothy könyvet akartam levadászni, de akkor nem fújtatom a témát :D
  • MerlinW
    Semennyire.
  • Master91
    Warez mennyire meg engedett itt? :D