Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Polish Star Wars Matrix Parody<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hawaii>#hawaii>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[merlinw.org]
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Van pár .... pölö TE 😊)
Full neve : Knights Of The Old Republic (alias KOTOR)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Wars-os RPG játék egyébként
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ja, és kb fele Ep4 elõtti, kb fele Ep6 (Jedi Visszatér) utáni (közöttük kevés volt)
- Darth Vader kesztyûje sorozat gyerekkönyvek voltak.
- 2003 után megjelent könyveket nemtom ki fogják-e valaha is adni itthon. (pl az X-Wings sorozatból sem fordították le az utolsó 3 részt, pedig az nagyon tuti kis 9 kötetes sorozat.)
[merlinw.org]
mondjuk azért fura lenne,ha vki írna egy olyan sw könyvet,amiben yoda még csak gyerek 😄
ReaL MaDRid x siempre
Visszanyúlni magyar könyvekbõl, talán csak a Darth Maul könyv, a Mos Esley-i mesék, Jabba palotája, Han és Lando kötetek nyúlnak.
[merlinw.org]
arra lennék kíváncsi,h ezek könyvek közül meddig nyúlnak vissza a történetben,és mennyire haladtak elõre? 😊
ReaL MaDRid x siempre
Nem, viszont voltak/vannak olyan pletykák, hogy az eredeti Star Wars-t (tehát az elsõ Ep4-et) talán nem is Lucas írta, hanem Alan Dean Foster , csak Lucas elhalgattatta valami szerzõdésre hivatkozva
Darth Maul - A vadászó árnyék 2002
A Mandalori Páncél 2002
Jedi növendék sorozat 2002-es kötetei:
A bizonytalan ösvény
Az ostromlott templom
A leszámolás napja
Harc az igazságért
egyébként www.starwars.hu - enciklopedia - mûvészet - irodalom
[merlinw.org]
Régi szép idõk....
Írj már lécci pár címet az utolsó 3-4 könyvét......
[merlinw.org]
Nemtom milyen évet írsz te most😊
1991 - 2003 között folyamatosan adták ki magyarul a könyveket. Utána is jött ki egy kettõ.
Szám szerint 68 magyar, és 37 angol kötetem van.
[merlinw.org]
Van kb. 10-20 olyan könyv ami nálunk nem jelent meg.... régen bezzeg kb. 3 havonta adták ki õket.
Én nem szeretném ha lenne több SW film.
Viszont ezeket a nyomorult könyveket legalább EU-ba hozzák be, mert nem biznic minden könyvért majd'10 ropit kiadni...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Hangsúly a perpill-en van. (forrás Hyperspace magazin.)
[merlinw.org]
a 0. részrõl tudtok vmit?én vmi olyasmit hallottam,h az yodáról fog szólni(persze ha megcsinálják)
ReaL MaDRid x siempre
--------könyvet írta-----------rendezte-------
Ep4 - Gerorge Lucas - Gerorge Lucas
Ep5 - Donald F. Glut - Irvin Kershner
Ep6 - James Kahn - Richard Marquand
Ep1 - Terry Brooks - Gerorge Lucas
Ep2 - R.A Salvatore - Gerorge Lucas
Ep3 - Matthew Stover - Gerorge Lucas
Timothy Zahn 10db SW könyvet írt, de neki semmi köze az eredeti trilogiához, sem Lucashoz.
Érdekességképpem 2007 februárjában jön az új Zahn SW könyv, az Allegiance. Idén is jelent meg egy Outbound Flight címen.
[merlinw.org]