Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
ehun?

Amúgy gúgle elsõ találat...

Sziasztok,
Dani vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok véletlenül segiteni hol találok Darth Veader jelmezt gyereknek?? A kölcsönzõkben nem találok. Segitségeteket elõre is köszönöm!!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

MerlinW
ez már lol😊

[merlinw.org]

bigapó
és ismét rossz helyen vagyunk...

The Matrix has you...

ikegami
Az Abydos Gate tájékoztatása szerint az idei évadban a 10. évadával véget érõ eredeti Csillagkapu-sorozat két, DVD-re elkészülõ filmmel fog folytatódni, legalábbis a jogtulajdonos MGM erre bólintott rá. Az elsõ film valószínûleg az évadvégén nyitva hagyott szálakat fogja felgöngyölíteni és az Oritörténetszál tetõpontját láthatjuk majd, a második pedig idõutazássallesz kapcsolatos. A filmek tehát kvázi a sorozat lezárásaként lesznek értelmezhetõek (két duplarész) és nem keverendõk a mostanában viszonylag csendes Csillagkapus mozis projekttel.

hunbasser
ez nem az a topik 😄

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy a SW racer-hez milyen régebbi forceware-es drivert kell felrakni, mert a 93.71-sel nem akar menni csak fehér képernyõ van. ha valaki tud ebben segíteni. amúgy amd64 3200+,6600gt,xp prof.-al próbálnám nyomni.
ok thx

How much can you take,before you snap?

nem kell hogy kerülje az okos ember, msá krédés hogy újonnan nem jut be 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

MerlinW
Torrentrõl biztos. Máshonnan nem hinném (max valami fizetõs ftp-rõl, de azokat okos ember kerüli).

[merlinw.org]

hali
azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni clone wars animációs sorozat részeit? magyar érdekelne,de ha csak angol van az is jó.
ja és nem dc-n meg torrenten kellene.
elõre is köszönöm

How much can you take,before you snap?

HiPPoNaX
omg, ez nagyon beteg 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Lol... pedig tök csaj hangot hallottam... na mindegy. Mindeesetre jó szám volt az<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

MerlinW
Nem csajok nyomják hanem egy srác (csak ráénekelt saját magára). A hangja megtévesztõ, lásd pl Cypress

[merlinw.org]

Ja, Mc Chris, ha jól látom... de, ha férfi név, miért csajok nyomják a szöveget?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Télleg.... kik ezek a csajok, melyik csapat? Nagyon bejönnek<#eljen><#hawaii>.

lol, de jól nyomják a csajok<#eljen>. Úgyis nálam rap the best<#hehe>, ez meg eléggé olyan sztájlú, ha sziamtom nem csal.

MerlinW
Bobba Fett Song😄

http://www.mcchris.com/

[merlinw.org]

Zandresz
sziasztok,

A legutóbbi jelentkezésem óta elég jól sikerült megcsinálnom a könyvek rendezését, most már csak a következõ két könyvet nem tudom, hogy mikor játszódik:
Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic

Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm. És akinek esetleg szüksége van az általam készített táblázatra, az is jelentkezhet. Minden a starwars.com-on szereplõ könyv benne van.

\"The death solves war\'s problem. No man no problem.\" (Joszif Sztalin)

HiPPoNaX
az a Sotet oldal, de igen gaz regeny szerintem 😄

tigeroo
a jedi akadémia trilógia 2. részére :Ð

de biztoss
HiPPoNaX
a Sotet oldalra gondolsz?

tigeroo
a szukits oldalán kinntvan az uj regény
Zandresz
Sziasztok,

Nagyon jó, hogy voltak páran, akik megírták itt a listát, hogy milyen Star Wars könyvek jelentek meg. Már meg is csináltam belõle a ki táblázatomat😊 Viszont lenne pár könyv, amit nem tudok a történeti idõrendben hová tenni. Ebben kérném a segítségeteket. A könyvek a következõk:

Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic
Haden Blackman: Star Wars Galaxies: The Ruins of Dantooine
Michael Reaves and Steve Perry : MedStar II: Healer
Timothy Zahn: Outbound Flight
Karen Traviss: Star Wars Republic Commando Triple Zero
Steven Anderson and Sean Stewart: Yoda: Dark Rendezvous
Troy Denning: Dark Nest I: The Joiner King
Troy Denning: Dark Nest II: The Unseen Queen
Troy Denning: Dark Nest III - The Swarm War
James Luceno: Dark Lord: The Rise of Darth Vader
Aaron Allston: Betrayal
Troy Denning: Tempest
Karen Traviss: Bloodlines
Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
David Sherman and Dan Cragg: Jedi Trial
James Luceno: Labyrinth of Evil

Ahhoz képest, hogy mennyi könyv jelent meg, ez a pár darab már semmiség😊😊😊

Elõre is köszi a segítséget.

\"The death solves war\'s problem. No man no problem.\" (Joszif Sztalin)

HiPPoNaX
kicsit sok regenyt kene ehhez felsorolni, szoval javaslom nezz korul itt

valaki le tudná írni az összes rész címét sorrendbe?(azokat is amelyik csak könyvbe jelntek meg)

Hmmm.. tud valaki gyorsan tölthetõ linket adni Star Wars 2-re? Mert töltöttem kemény 7 órát pénteken és csak 30%...

hunbasser
tényleg,grievous...😄DD
csak van egy neevous nevû user itt sg-n,elég sokat látom,és...nem tudom miért neevoust írtam 😊

ReaL MaDRid x siempre

bigapó
csak hogy ne kelljen sokat keresgélni. tessék:link

majdnem ugyanaz és magyarul.

ja és a köhögés onnan jött, hogy mielõtt a filmbeli részek történnek, ugye el kellett rabolni a Kancellárt. Személyesen Grievous ment el érte és mikor vitték fel a hajóra, akkor összetalálkozott Mace Windu-val, aki megpróbálta kimenteni a karmai közül Palpatine-t. A küzdelem során Windu az Erõvel "összeszorította" a páncélját a mellkasán, a légzõszervek sérülését okozva.
Ezt pedig a Star Wars rajzfilm változatában láthatod, amit pár hete a magyarok is nyomatnak valamelyik kereskedelmi csatornán vagy le is tölthetes a starwars.com-ról. van olyan ami ingyenes, van amihez Hyperspace-es reg. kell. persze torrenten vagy dc-n gondolom fent van (nekem nincs ezért nemtom).

The Matrix has you...

bigapó
Grievous tábornok a neve😊

származási bolygó: Kalee
faj: Kaleesh
neme: hím
magassága: 2,16 meter (teljes magasság)

hogy honnan tudom? fejbõl😊

neeeemiisss😊) innen:starwars databank

egyébként amolyan kiborg, de neki a külsõ váza van fémbõl. lényegében egy páncél, amiben ül és irányítja,mint egy robotot. szóval elég bonyolult😊 ha jól tudsz angolul, akkor mindent megtudhatsz róla. sok sikert. talán még a starwars.hu is van róla, persze magyarul.

The Matrix has you...

hunbasser
van ez a neevous tábornok a 3.részben.ez most robot,ember-robot mix,vagy vmi más lény csak 30 kiló fémmel?
csak azért,mert egy robot nem nagyon szokott köhögni :S

ReaL MaDRid x siempre

Star Wars Trials of the Jedi

Történet:
Egy távoli bolygón járunk, ahol egy
Jedi tanítvány az utolsó próbáit teljesíti.
Elérkezett az utolsó megmérettetés. Tatilnek
saját mesterével kell megküzdenie,
hogy igazi Jedi lovaggá váljon...

Röviden ennyi az a 4 perces fénykardpárbaj amit nyár végén forgattunk! Akit érdekel látogasson el a http://saberstudio.extra.hu/ oldalra!

MerlinW
jó esetben😊

[merlinw.org]

Ja, azért is választottam azt.

hunbasser
az a jobb minõségû

ReaL MaDRid x siempre

Akkor vágom.... egyébként az 1.30 gigásnál döntöttem.

hunbasser
a 4 gigások azok dvd-k,amiket meg te szedtél az avi.

ReaL MaDRid x siempre

Most vezsem észre, hogy kétszer szedtem le a torrent fáljnál a SW 3-t és egyik 1,30 GB, másik 670 MB lol... na most melyik legyen? :S

Feltûnteti, nem az a lényeg, hanem az, hogy pl a 4 gigás az fake, vagy az ekkora nagy gigások (lehet 3 is, meg másfél is), itt SW-nál megszokott?

MerlinW
Kérdésed érdekes😄
Van neten 1CD-s, 2CD-s, Dual channeles 1.6GB, DVD-s 4.5GB, 720p-s 4GB, minden elképzelhetõ méretben.

De én még nem találkoztam olyan médiával, ami ne tünetné fel a kérdéses anyag méretét...

[merlinw.org]

A Star Wars 2 és 3 mekkora méretbe? Külön-külön, mert találtam neten, most így leszeretném tötleni és nemtom mennyi lehet :S...

Meg hogy mar leadtak a tvbe es letoltheto... 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

MerlinW
A profi munkára utalt, amit kihoztak HD-ben egy '78-cas filmbõl.

[merlinw.org]

<#rolleyes><#hehe>

Az hogy ez egy videoshot te gyoker!
ÁÁÁÁÁÁ 😄

Nah és? Akkor sem értem, mi ebben a poén<#hehe>. Nekem is videon van meg az elsõ, a negyedik, ötödik, hatodik...második, harmadik meg sincs<#shakehead>... csak láttam moziban egyszer.

Basszus a fura az h videobol van!!! 😄

Star Wars Episode IV - A New Hope 1080p DD2.0 h264.mkv 10.18 GB
Release : STAR WARS - EPISODE IV : A NEW HOPE
Genre : ACTION/ADVENTURE/FANTASY/SCI-FI
IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0076759/
IMDB Rating: 8.8/10
Language : ENGLISH (German text - intro etc)
Release date : 01.11.06
Capper: BIAS
Audio : Dolby 2.0
Bitrate : 448
Codec : AVC/H.264
Frame Rate : 25fps
Resolution : 1920x1080p

Jahh, oké. Nemtom :S, ahogy gondolod<#hehe>.

HiPPoNaX
De attol meg ez a pillanatkep vicces :]

Ezt most nem értem :S... normálisnak tûnik :S.