Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dani vagyok és azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok véletlenül segiteni hol találok Darth Veader jelmezt gyereknek?? A kölcsönzõkben nem találok. Segitségeteket elõre is köszönöm!!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
azt szeretném kérdezni, hogy a SW racer-hez milyen régebbi forceware-es drivert kell felrakni, mert a 93.71-sel nem akar menni csak fehér képernyõ van. ha valaki tud ebben segíteni. amúgy amd64 3200+,6600gt,xp prof.-al próbálnám nyomni.
How much can you take,before you snap?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[merlinw.org]
azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni clone wars animációs sorozat részeit? magyar érdekelne,de ha csak angol van az is jó.
ja és nem dc-n meg torrenten kellene.
elõre is köszönöm
How much can you take,before you snap?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[merlinw.org]
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
A legutóbbi jelentkezésem óta elég jól sikerült megcsinálnom a könyvek rendezését, most már csak a következõ két könyvet nem tudom, hogy mikor játszódik:
Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic
Ha tudtok segíteni, azt megköszönöm. És akinek esetleg szüksége van az általam készített táblázatra, az is jelentkezhet. Minden a starwars.com-on szereplõ könyv benne van.
\"The death solves war\'s problem. No man no problem.\" (Joszif Sztalin)
Nagyon jó, hogy voltak páran, akik megírták itt a listát, hogy milyen Star Wars könyvek jelentek meg. Már meg is csináltam belõle a ki táblázatomat😊 Viszont lenne pár könyv, amit nem tudok a történeti idõrendben hová tenni. Ebben kérném a segítségeteket. A könyvek a következõk:
Drew Karpyshyn: Path of Destruction: A Novel of the Old Republic
Haden Blackman: Star Wars Galaxies: The Ruins of Dantooine
Michael Reaves and Steve Perry : MedStar II: Healer
Timothy Zahn: Outbound Flight
Karen Traviss: Star Wars Republic Commando Triple Zero
Steven Anderson and Sean Stewart: Yoda: Dark Rendezvous
Troy Denning: Dark Nest I: The Joiner King
Troy Denning: Dark Nest II: The Unseen Queen
Troy Denning: Dark Nest III - The Swarm War
James Luceno: Dark Lord: The Rise of Darth Vader
Aaron Allston: Betrayal
Troy Denning: Tempest
Karen Traviss: Bloodlines
Michael Reaves: Coruscant Nights: Jedi Twilight
David Sherman and Dan Cragg: Jedi Trial
James Luceno: Labyrinth of Evil
Ahhoz képest, hogy mennyi könyv jelent meg, ez a pár darab már semmiség😊😊😊
Elõre is köszi a segítséget.
\"The death solves war\'s problem. No man no problem.\" (Joszif Sztalin)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
csak van egy neevous nevû user itt sg-n,elég sokat látom,és...nem tudom miért neevoust írtam 😊
ReaL MaDRid x siempre
majdnem ugyanaz és magyarul.
ja és a köhögés onnan jött, hogy mielõtt a filmbeli részek történnek, ugye el kellett rabolni a Kancellárt. Személyesen Grievous ment el érte és mikor vitték fel a hajóra, akkor összetalálkozott Mace Windu-val, aki megpróbálta kimenteni a karmai közül Palpatine-t. A küzdelem során Windu az Erõvel "összeszorította" a páncélját a mellkasán, a légzõszervek sérülését okozva.
Ezt pedig a Star Wars rajzfilm változatában láthatod, amit pár hete a magyarok is nyomatnak valamelyik kereskedelmi csatornán vagy le is tölthetes a starwars.com-ról. van olyan ami ingyenes, van amihez Hyperspace-es reg. kell. persze torrenten vagy dc-n gondolom fent van (nekem nincs ezért nemtom).
The Matrix has you...
származási bolygó: Kalee
faj: Kaleesh
neme: hím
magassága: 2,16 meter (teljes magasság)
hogy honnan tudom? fejbõl😊
neeeemiisss😊) innen:starwars databank
egyébként amolyan kiborg, de neki a külsõ váza van fémbõl. lényegében egy páncél, amiben ül és irányítja,mint egy robotot. szóval elég bonyolult😊 ha jól tudsz angolul, akkor mindent megtudhatsz róla. sok sikert. talán még a starwars.hu is van róla, persze magyarul.
The Matrix has you...
csak azért,mert egy robot nem nagyon szokott köhögni :S
ReaL MaDRid x siempre
Történet:
Egy távoli bolygón járunk, ahol egy
Jedi tanítvány az utolsó próbáit teljesíti.
Elérkezett az utolsó megmérettetés. Tatilnek
saját mesterével kell megküzdenie,
hogy igazi Jedi lovaggá váljon...
Röviden ennyi az a 4 perces fénykardpárbaj amit nyár végén forgattunk! Akit érdekel látogasson el a http://saberstudio.extra.hu/ oldalra!
Feltûnteti, nem az a lényeg, hanem az, hogy pl a 4 gigás az fake, vagy az ekkora nagy gigások (lehet 3 is, meg másfél is), itt SW-nál megszokott?
Van neten 1CD-s, 2CD-s, Dual channeles 1.6GB, DVD-s 4.5GB, 720p-s 4GB, minden elképzelhetõ méretben.
De én még nem találkoztam olyan médiával, ami ne tünetné fel a kérdéses anyag méretét...
[merlinw.org]
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ÁÁÁÁÁÁ 😄
Star Wars Episode IV - A New Hope 1080p DD2.0 h264.mkv 10.18 GB
Release : STAR WARS - EPISODE IV : A NEW HOPE
Genre : ACTION/ADVENTURE/FANTASY/SCI-FI
IMDB : http://www.imdb.com/title/tt0076759/
IMDB Rating: 8.8/10
Language : ENGLISH (German text - intro etc)
Release date : 01.11.06
Capper: BIAS
Audio : Dolby 2.0
Bitrate : 448
Codec : AVC/H.264
Frame Rate : 25fps
Resolution : 1920x1080p