5229
star-wars-banner.jpg
  • pett3rson
    Ezen már rég átléptünk szerintem.
  • CroftManor
    Én még olyan jelenetre is emlékszem, hogy miután visszamentek a hajóra, akkor Qui Gon bemutatta Amidalának Anakint.. de lehet rosszul emlékszem.
  • a.carkey
    Rég néztem meg, megnézem, de ha én vágtam, hogy csere volt, te vágtad, hogy csere volt, akkor szerintem Qui Gon is vágta, hogy csere volt, mert ez nem a feketék fehérben, vagy mi volt annak a borzalomnak a címe. :D
  • CroftManor
    De ha Qui gon tudta, hogy nem a szolga megy velük a Tatuinon, hanem Amidala, akkor azért csaknem mondott volna olyat előtte, hogy "Elég lesz mára a királynő parancsaiból"
    Na mind1, lényeg hogy Amidala és Padme egy és ugyanaz.
  • Fura Alak
    Jééézusom, ennyit nem tudtok felfogni?? :D
    Ti nem ugyan azt a filmeKet nézitek/néztétek?

A Naboo egy fura "alkotmányos monarchia", ahol nem elnököt, hanem KIRÁLYNŐT választanak.
    Padmé a polgári neve, Amidala meg a királynői.
  • a.carkey
    Ott szerintem Qui Gon tudta, hogy ki kicsoda.
  • pett3rson
    Ez igaz lehet a Gungan-ekre, vagy kikre, ott a Naboo-n, de más fajokra már nem akik jóval fejlettebbek. Igazából azt se tudom már, hogy miért volt ez a szerepcsere, kik miatt folyamodtak ilyen cselhez?
    Azt tudom, hogy robotok ellen harcoltak és talán a Kereskedelmi Főderáció volt az aki blokádot vont a bolygó köré? Nos, Én tőlük elvárnék egy ilyen egyszerű dolgot, ha már robotjaik és űrhajóik is vannak. Mindegy, ez már csak ilyen agymenés, ettől függetlenül tetszik a film - sokakkal ellentétben akik húzták a szájukat a Phantom Menace-en. Nekem például Darth Maul egy rettenetesen jól eltalált karakter volt benne, szereztem róla egy hatalmas posztert is anno :) Anyám nem szerette, mert ilyen vadállati vicsort örökített meg.
  • EnxTheOne
    "Eléggé nevetséges egyébként, így belegondolva, hiszen ilyen technológiánál miért ne tudnák azonosítani az igazi Padmét? na mindegy."

Olyan fajoktol mit vársz akik olyan páncélokat terveznek amik egy gyenge lövedéket se fognak fel, vagy a fegyverek lövedéke lassabb mint egy parittya esetén? :D
  • pett3rson
    A lényeg, hogy az első részben Padmé védelme érdekében hasonmást használtak, tehát akit ott látsz díszes ruhában, mint királynő az csak egy szolga vagy akár nevezhetnénk testőrnek is, hiszen egyfajta értelemben az, így védi az uralkodója életét. Most meg is néztem, bár nem ezt kerestem, amikor elmennek a dagadt főnökhöz, Jar Jar népéhez, akkor mondja is Amidala, hogy "my Royal Bodyguard".
    A második rész elején meg is hal, hiszen felrobbantják a nagy hajót amivel a "Királynő" érkezik, de Padmé nem hal meg, mert Ő csak egy kísérő-hajóban utazik. Azt hiszem még mond is valami hasonlót, hogy érted haltam meg vagy mi :)

Eléggé nevetséges egyébként, így belegondolva, hiszen ilyen technológiánál miért ne tudnák azonosítani az igazi Padmét? na mindegy.
  • CroftManor
    Hát ez engem is tisztára megkavart :D
    Köszi! :)
  • Master91
    Nah, tisztázom :D
    Padmé = Amidala, azaz Padmé Naberrie, azaz közismert neve Padmé Amidala.

http://starwars.wikia.com/wiki/Padm%C3%A9_Amidala

Amikor a II. részben vissza tér Anakinnal Padmé, akkor Queen Jamilla ül a trónon.
    http://starwars.wikia.com/wiki/Jamillia

Sokáig engem is be kavart ez a Padmé Amidalás dolog, mint ahogy most is :D
  • Master91
    Jaa az mondjuk igaz.
  • CroftManor
    Az előbb rosszul írtam... a Tatuin bolygón szálnak le, nem a Naboo-n...
    De amikor a kettőben Padme Anakinnal visszatér a Naboo-ra, akkor egy teljesen más uralkodó fogadja őket, nem Amidala. Ezért nem értem, hogy akkor msot mivan.
  • Master91
    Padmé nem csak egy hasonmás volt, politikát tanult meg ilyen hülyeségeket, benne volt a szakértelem, az még csak egy + hogy dublőr is lehetett kis mellék kreditért.

Amidala meg azt hiszem ült tovább a Nabooi trónon.
  • CroftManor
    Én egy valamit nem értek. A Baljós árnyakban ugye ott volt Amidala királynő. Meg ott volt Padme is, aki Amidala egyik hasonmása volt, egy szolga.
    Emlékszem, hogy mikor megsérül a hajó és kényszerleszállást hajtanak végre a Naboo-n, és elindulnak a "város" felé, akkor velük megy Padme is, mert az Úrnő úgy kívánja. Erre azt mondja Qui Gon, hogy "Elég lesz mára az úrnő parancsolgatásaiból" Tehát elvileg Amidala a hajón maradt.
    Aztán Padmé megismerkedik a gyerekkoi Anakinnal. Utána a kettőben összejönnek és így születik meg Luke és Leia az SW 3 végén.

Na de ha Padmé csak egy hasonmás volt, akkor hogy lehet, hogy a kettőben meg hirtelen Padme Szenátor lesz belőle??? Hová tűnt hirtelen Amidala?
  • gibson9
    Ha ez lesz a sorrend, akkor idén szinte már csak Republic Commando-t kapunk. Szerettem a játékot nagyon, de hogy most egymás után 4 könyv jöjjön belőle soknak találom. Ezen kívül még a Cloak of Deception és a The Force Unleashed II, ami hidegen hagy.. A többi viszont nagyon város számomra.

• balee4
    Szukits 2013-2014-es tervei (nem biztos, hogy ez lesz a sorrend!)

Timothy Zahn: Hűség (február 13.)
    James Luceno: Darth Plagueis (március 27.)
    Karen Traviss: Republic Commando - Hard Contact
    Karen Traviss: Republic Commando - Triple Zero
    Karen Traviss: Republic Commando - True Colors
    Karen Traviss: Republic Commando - Order 66
    Karen Traviss: Imperial Commando - 501st
    Paul S. Kemp: Crosscurrent
    Paul S. Kemp: Riptide
    James Luceno: Cloak of Deception
    John Jackson Miller: Knight Errant
    Michael Reaves & Maya Kaathryn Bohnhoff: Shadow Games
    Timothy Zahn: Choices of One
    Sean Williams: The Force Unleashed II
  • MerlinW
    Baromira sajnálom....:D
  • a.carkey
    Ez de baromság már! Lucas Miki egeret rakott a Birodalom visszavágba

Csak egy tipp. Gondolom valamilyen sw cég logója, vagy max. egy kapcsoló.
  • Master91
    Nézte valaki az I. részt 3d-be? Én meg akartam volna, imádom az effekteket, és a látványt a Star Wars I-II-III-ba, picit fáj a szívem hogy nem tudtam elmenni meg nézni...
  • Béka Benő
    A Disney és Lucasfilm inkább az új trilógiára összpontosít, így törölte a Star Wars II. és III. rész 3D-s őszi mozibemutatóit !
    Na az esély, hogy ezek után már az eredeti trilógia se lesz már 3D-sítve !

• Béka Benő
    J.J. Abrams nem ígéri, hogy 2015-re elkészül a Star Wars episode VII-tel !

• xblades
    Volt, csak pár pillanatig Aayla Secura.
    És lehetne már nem csak ember fajú főszereplő is. (nem Jar Jar)

Ne mindig egyetlen nő legyen már a Galaxisban.
  • xblades
    Oké úgy jöhet
  • balee4
    Sikerült szereznem végre egy Birodalom árnyait, egészen szépen állapotban, igaz az ára nagyon húzós volt. A héten jön még pár szintén ritka kiadvány: Mos Eisley mesék, Történetek Jabba palotájából, Történetek a fejvadászokról, ezek nem voltak olyan húzósak. A Mandalori páncéllal is nagyon szemezek, ha ez is összejönne, akkor gyakorlatilag minden hiányzó SW könyv meglesz. :) Ha megjött mind, majd nyomatok róluk képeket.
  • Béka Benő
    A készítők állítólag Hollywood új p*navirágát azaz Chloe Moretz-et akarják megnyerni egy lány Jedi szerepre. Mert még ilyen idáig úgysem volt Star Wars filmben.

• Master91
    Bieber benne lehet, de valami gonosz oldali pilóta, aki szörnyű kínok közt hal meg mondjuk, és nem tart tovább 5 percnél :P

Várom, de akkor is félek !!!
  • xblades
    Egy dolgot meg kell érteni szerintem, amerikaiak csinálják hü..e amerikaiaknak.
    Mint minden mostanában kijött film le lesz butítva és a mostani film típusokba beskatulyázva.
    Jól jártunk hogy eladta mert ő már nem csinált volna többet így legalább lesz új rész.
    Attól hogy Disney vette meg nem biztos hogy rossz lesz.
    Van egy elvárt szint amit biztos hogy hozni akarnak a pénz miatt.

És én örülök hogy a könyveket és regényeket ami az utána lévő időkről szól nem veszik alapul.
    Van egykét jó történet és sztori de sok baromság is van benne.
    És szerintem a kiszivárgott pletykákból tudható hogy várhatóan nem a régi szereplőkről fog szólni hanem az új generációról, ők csak mellégszereplők lesznek. És legalább már nem a hightech filmtechnika bemutatása lesz a fő szembont.
    De jaj csak ne justin bieber legyen a főszereplő, pedig Disney csicska így elképzelhető. Bár Selena Gomezt már elviselném
  • Szabi #2241
    off: akkor ideje elkezdeni a Fringe-t is, 100 rész, egy hete volt a záró epizód :(
    nameg a Cloverfield és Super 8 is zseniális szerintem :)
  • Master91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hiszek neked, én ebből csak a Lostot, és az Aliast néztem :D
  • MerlinW
    Jó kezekben van.

Alias, Lost, Fringe, Cloverfield, a legutóbbi Star Trek, Super 8, Mission: Impossible 3 elég referencia?:)
  • Master91
    9gagről:

Mit kell tudni róla? Jó kezekben lesz ?
  • akyyy
    saját magának a vetélytársa??? omg
  • Szabi #2236
    J.J. Abrams rendezi az új mozifilmet :))
  • kissssss
    csodabogáron nagyot nevetem :-D
  • MerlinW
    Két új magyar kötet a szukits.hu jóvoltából:

James Luceno: STAR WARS: DARTH PLAGUEIS
    Timothy Zahn: STAR WARS: HŰSÉG
  • Master91
  • Master91
    Jó ötlet volt tényleg elkezdeni folytatnom a clone warst, 3. évad közepén Savage a zabraki most harcolt Dookuval és Ventress-el, pokolian tetszik az a csávó, remélem sokáig húzza.
  • morzsi555
    Nagyszerű, a buzik és a bioware már a star wars-t is tönkre teszik...
    http://www.foxnews.com/tech/2013/01/14/star-wars-game-segregates-gay-characters-on-gay-planet/
  • bazs88
    Új Star Wars filmet jelentettek be! Zack Snyder rendezei! http://cinema-art.hu/2013/01/14/zack-snyder-star-wars-filmet-rendez-szamuraj-stilusban/