5229
star-wars-banner.jpg
  • Shiwo
    Hamil inkább szinkron-színészkedett inkább az elmúlt évtizedekben..

pl nagyon sok mesében és játékban szerepel a hangja, max sokan nem tudják.. Joker hangját rendszeresen ő adta , még az Arkham Asylum/Arkham City-ben is őt hallhatjuk..

• IXEMGabeo
    az elég bennfentes privát levelezés lehetett. Fura, hogy így nyilvánosságra került...

Nem mondtam, hogy Hamill szimpatikus színész volt egy időutazásos sci-fiben láttam a SW-on kívül és slussz:D igazából ő hozzá csak a SW trilógiát lehet kötni.

Harrison Ford még idősen is simán megállja a helyét egy kis smink és voálá Han Solo újra régi fényében fog tündökölni Chubival akár:D

Leia hercegnő is kap némi alapozót aztán középkorú szenátorasszonyként, ha kapni fog pár percet senki nem fog belehalni:)
  • IXEMGabeo
    Arnold Schwarzit, Stallonét is simán ellestem a Feláldozhatók kettőben holott a film sztorija nulla volt:)) Jó látni a nagy öregeket még akkor is, ha ez egy marketing fogás, hogy egy egy régi szereplő visszatér.
  • Master91
    Ha ilyen nagy fan vagy , pont azért még érdekesebb hogy ki vagy kelve magadtól hogy az igazi trilógia 3 főhőse miért zavar téged hogy pár jelenetre be ugranak.
  • orsi1ko
    két rész közt kis levezetés :)

https://docs.google.com/forms/d/1nGe4dfnVhr_qY-xsBN7YjcNYNi1gN4qoQBJrf8lJlfw/viewform?pli=1

kérdőív a szakdolgozatomhoz, amiben minél több vélemény alapján szeretnék következtetéseket levonni

A kitöltést előre is köszönöm! :)
  • MerlinW
    Remélem én is, hogy max 1-2 képkocka erejéig.
  • MerlinW
    Majd előkeresem neked. Volt régebbi, mikor az EP1-ben szerepet akart, Lucas írta neki, hogy nem megoldható, majd megsértődve anyázott Lucas-nak. Utána lehülyézte, hogy további SW filmeket csinál nélküle, meg úgy egyáltalán, stb. Mindezt egy öt éves kis csicska stílusban:) Mondjuk sosem bírtam a srácot az eredeti trilógiában sem.
  • Monoton
    Én is örülök, hogy feltűnnek majd, de szerintem csak annyira mint a Star Trekben Leonard Nimoy.
  • MerlinW
    160 SW könyvvel és egyéb eredeti (forgatási) relikviával nevezhetem magam fan-nak, így kritikus is lehetek. Egyébként meg, jah van saját véleményem. Baj?

Én nem mondtam, hogy ne tetsszen nektek, csak kíváncsi voltam, miért jó ez nektek. De oké, befejeztem.
  • EnxTheOne
    Milyen levél? gugli nem talált semmit

Én örülök hogy benne lesznek. Meg nem értem hogy a többségnek miért nem tetszik, biztos hogy nem főszereplők lesznek, Luke majd mond pár jedi közmondást, Leila nem fog bikiniben szerepelni, és elmondja hogy aköztársaság blabla, Han meg az aktuális föszereplöket fogja vinni ide oda, meg max kiynir pár köcsögöt. (ez kb 5-6 perc lesz a filmben, a többi cgi robbanások) :D
  • Master91
    Bad link.

Miért nem lehet elfogadni, hogy igen, örülünk nekik hogy benne lennek?

Zavar hogy már öregek és tréül néznek ki?

És akkor mi van?

4-5 éves koromba rongyosra néztem a Terminator 1-2őt, mikor néztem a 4-ik részt, irgalmatlan jó volt nézni a számítógépes Swarcit harcolni...

Bizonyára te valami kritikus lehetsz, hogy semmi se tetszik, ami a többségnek igen.
  • MerlinW
    "Alig volt filmje a SW óta.." Hát ez az:) Ennek oka is van ám:)
    Egyébként nézz utána Hamill és Lucas hírhedt levelezésének és azonnal elszáll az iránta érzett szimpátiád:)

Tényleg őket szeretnétek látni a filmben?:)

• IXEMGabeo
    mibajod van Hamillel? Alig volt filmje a SW óta...

Egyébként én Ewan Mcgregort és Liam Neesont láttam volna szívesen újra:D
  • MerlinW
    Hamill álszent ki köcsög volt mindig, ráadaásul rossz színész. Fischer is max TV-be való, de ott is gyenge. Ford-ot viszont megértem, hiszen letett az asztalra azóta egyet s mást, és engem is baromira idegesítene, ha mindig egy 25 évvel ezelőtti munkámmal azonosítanának. Főleg, hogy színészileg sokkal jobb szinte minden másban jobban alakított, mint az SW-ben.
  • pett3rson
    Érdekesen fognak mutatni benne, az már szentigaz...

Többször hallottam/olvastam már olyan nyilatkozatokat, többek közt Mark Hammill-től és Harrison Ford-tól is, hogy rohadtul unják már az SW-t, meg mindenki erről kérdezi őket stb., Én meg azt kérdezném meg, hogy enélkül hol lennének most?? rohadtul hálátlan tud lenni némelyik...ehh, nevetséges.
  • Szabi #2294
    JJ nem titkolta hogy nem szereti a Star Treket.. viszont a Fringe-ben pl. voltak Star Wars utalások :D
  • Monoton
    Szintén, JJ úgy is elbasszarintja, mint a Star Treket. Már előre félek, hogy felrobbantja a Tatooinet.
  • sandor8206
    hát kb. engem ez miatt érdekel az új film, hogy lesznek a régi arcok
  • gibson9
    Én örülök, hogy elvállalták.
  • Master91
    Igen,kell oda.
  • MerlinW
    Most vetted el a kedvem a filmtől.. Baromira kell az aszott Hamill meg az alkoholista fejű kövér Fischer a filmbe. Persze a 70 éves Ford is oda való... ne már....
  • Szabi #2288
  • hugopareiros
    Már egy ideje hivatalos:
    Luke, Leia és Solo is az eredeti színészekkel fog szerepelni a VII. részben.
  • Shiwo
    negyed kört írt le.. bal vállától lefele haladva majd test alatt áthúzva, levágva a lábakat...
  • GImre70
    De ha valami félkört irt le a kardjával Obi-van, akkor nem csak a bal kezét kellett volna levágnia és a két lábát, hanem a két kéz és két láb.
    Mert Anakinnak a jobb keze a "robot" keze és abban volt a kard, amit az ugrás után eldobott.
  • Master91
    Igen, valami félkört írt a pengéje a feje fölött, lecsapott a lábakra is.

Ne baszakodj Kenobival... :D
  • Shiwo
    szerintem simán több verzióval is próbálkoztak, és a végén elbcták a vágást

amúgy először tök úgy tűnik, mintha Obi is el akarna rugaszkodni, szembe Anakinnal, következő pillanatban már félig háttal neki leguggol, mint aki most érkezett egy ugrásból, utána már csak annyit látni, hogy ismét a láva felé fordulva felfele lendíti a fénykardot, nagy villanás, szikrázás (gondolom ekkor vágja le Anakin kezét, bár nem tom mi szikrázott... vagy Anakin bal kezes volt és az volt robotkéz ? akkor tudom mi... ), végül fordul a lefelé zuhanó Anakin felé és közbe lecsapja a lábait..
  • hugopareiros
    6:40től
    én két vágásnak látom
    fordulós kétszervágós vágás :D
  • Master91
    Szerintem azt nem tudja, hogy 1 ütésből hogy kapta le a 2 lábát + a kezét, ami ráadásul ha jól emlékszem egyenesen volt ki nyújtva.

Nehezen lehet át látni, még arra emlékszem.
  • hugopareiros
    Amikor ugrott anakin akkor a levegőben volt, ami egy stabilan a talajon álló obi-nak előnyös helyzet volt.
    Felvágott a levegőbe a kardjával és nyissz.
  • GImre70
    Szép napot mindenkinek.
    Lenne egy kérdésem. Mostanában néztem meg az Star Wars III. részét és sehogy sem tudok rájönni, hogy hogyan vágta le Obi-van Anakinnak a végtagjait.
    Eltudná nekem ezt valaki magyarázni ha egyáltalán lehet?
    Üdv Imre
  • EnxTheOne
    Kickstarteren gyüjtenek halálcsillagra :D
  • Desiderata #2277
    Kindertojás nyereményjáték: Készítsen ötletes hátteret figuráinak!
  • Zero 7th
    Eheh, mi jutott most eszembe. A How it should've ended sorozat stílusában előadva egész jó lehetne:

Obi-wan és Darth Vader csatája a Halálcsillagon.

Obi-wan: Ööö, Anakin, mondd csak, harcoltál te Jedivel mióta olyan csúnyán helybenhagytalak?
    Vader: Nem, addigra hidegre tettük mindet, miért?
    O: Ó, semmi, semmi, csak úgy érdeklődtem. (Force push, Vader mellén kialszik a sok villódzó lámpa)
    V: Készülj a halálrahhhrrrrrgghhhh. (Oxigénhiánytól elájul)

Nem Luke lövi ki a Halálcsillagot, mert nincs Vader, aki levadássza az Luke előtt próbálkozó pilótákat, Han Solo nem jön vissza megmenteni, mert nincs rá szükség, és a többi filmet el lehet felejteni, Vader nélkül az események fele nem történik meg.
    The End.

Tudom, szar, nem kell mondani! :P
  • morzsi555
    Egy dolog már biztos a köv. filmmel kapcsolatban. Rengeteg lens flare effekt lesz benne.

• gibson9
    nem rosszak
  • Master91
    Fanmade:
  • pett3rson
    Pont ez a bajom, hogy nem rugaszkodott el Lucas annyira a jelentől, űrhajózás, fénykard, robotok stb. igen, de nagyon sok dologban "maradi" volt. Mindegy, ez csak a mostani beszélgetésből jött fel nálam, eddig nem sokat foglalkoztam ezzel.

Azt tudtátok, hogy Keira Knightley játszotta Amidala hercegnőt? Mármint a hasonmást és még csak 12 éves volt akkor. Ahhoz képest eléggé fejlett kis nőci, bár nekem sosem volt kedvencem, semmilyen formában :)
  • hugopareiros
    mivel ott éppenséggel csak sima szolgalányként volt jelen, így qui nyugodtan mondhatta

ha megfigyeled eléggé olyan hangsúlyban mondja padmé is hogy "a királyné nem így gondolja" (vagy valami ilyesmit"

Amire qui erősebben néz padméra és "de a királynő nincs itt".

Ezt 8 évesen is sikerült felfognom, nem valami bonyolult dolog.

Arra pedig hogy fejlett technológia...blabla
    Külsőre elvileg hasonmások, tehát ugyan olyanok. Így nem lehet róluk csak ez alapján megmondani, hogy ki ki.
    Főleg azért is mert a királynő mindig full sminkben nyomja.

Az pedig hogy bármilyen DNS alapján megtudnák mondani...ahhoz dns-t kell szerezni.
  • pett3rson
    Tele van logikai bukfencekkel maga a saga is, de hát mi nem ezért szeretjük, hogy mi a rossz benne, hanem mi az ami jó :)