5229
star-wars-banner.jpg
  • Monoton
    Az átlagos nézők és akik az új trilógián nőttek fel így tudják összekapcsolni Vadert Anakinnal.
  • IXEMGabeo
    még meg sem született Christensen:D:D:D ez poén azért. De miért csinálták így meg? Könyvben netán így van, hogy a fiatal Anakin lelke van a végén?
  • Master91
    őőő asszem valami digitálisan felújított változattól kezdve volt már így benne
  • IXEMGabeo
    UI: Nem az én szerzeményem nekem is csak küldték ezt:D
  • IXEMGabeo

íme a Bluray változat melyben a fiatal Anakin található:D:D:D
  • gunji
    Már régebb óta nem azt adják ebben a műsorsávban, mint ami korábban a műsorújságokban megjelent. Tavaly valahogy áprilisban kezdték, így van még idő szvsz. Érdemes a csatorna honlapján levő műsorújságot figyelemmel kísérni.
    Remélem előbb-utóbb az emailes megkeresésre is reagálnak ;)
  • GImre70
    Sziasztok.
    Tudja valaki, hogy mikor adják a Cartoon Network-n a SW: The Clone wars 5.-évadját? Mert már az újságban benne van 20.15-re van írva a kezdés időpontja, de nem azt a műsort adják.
  • Master91
  • Master91

Olyan verzió nincs, amikor a Császár ki kiáltja az I. galaktikus birodalmat? :D
  • gibson9

I. Darth Ferenc Pápa
  • PetruZ
    Clone Wars kasza
  • PetruZ
    A Star Wars nem sci-fi, hanem űrfantasy. :) Csak ezt kell észben tartani és bármi belefér. :P
  • Master91
    És tényleg security , mother of god.
  • hugopareiros
    laser gate
  • Master91
    Tökéletesen működik, hogy 5 percenként 1 percig ki kapcsol :D
  • IXEMGabeo
    biztonsági rendszer?
  • Master91

Amúgy tényleg, mik voltak azok a rózsaszín energia kapuk vagy mik?
  • Loál János #2332
    :-D
  • Monoton
  • kissssss
  • KaBuTo666
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy is csak 2 évvel élte túl Csubit..
  • Master91

Az Anakin név mindig bajt hoz az emberekre :D
  • Shiwo
    wookipeedia szerint ~200 éves volt a Yavini csata idején

Regényspoiler a Yuuzhan Vong háború idejéből:
    és 25 évvel később halt meg, miközben igyekezett megmenteni Anakin Solo-t..
  • Master91
    Már a III. részben is kifejlett példány volt :D
  • Monoton
    Előző banner forrása törölve lett, bedobtam ezt ideiglenesnek addig.
  • Shiwo
    a Wookie-k speciel jó sokáig élnek, akár a 400 évet is megélhetik, szóval a droidokon kívül pont Csubi lehet az, akin nem látszik meg az elmúlt ~30 év. szvsz nem kell félned, hogy Wookie-nagypapit csinálnak belőle (:
  • Master91
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ayT0EZwbks
  • Monoton
    Nekem Jar-Jaral sem volt semmi bajom
  • pett3rson
    Szerintem is így van, Christensen volt azt hiszem az egyetlen ismeretlen - ha jól tudom -, aki viszont nagyon belejött, már a 2. részben is jól hozta a karaktert, a 3.-ban pedig egyszerűen brilliáns volt :)
    Nagy szavak mi? De akkor is ezt gondolom, nekem nagyon tetszett a 2. és 3. rész, sőt, még az elsőből is Jar-Jar-on kívül minden, főleg Darth Maul :)
  • NovaTerra
    Samuel L. Jacksonnak a Jakcie Brown és Ponyvaregény hozta meg a nagy sikert. Az SW ezen semmit nem változtatott. Sőt, ma már minden szart elvállal és több erősen B kategóriás filmben szerepel, mint a másik két színész együtt.
    Liam Neeson pedig egyértelműen a Schindler listája-val lett ünnepelt és világ szinten elismert színész. Neki se sokat hozott az SW.
    Ewan Mcgregor, lehet benne valami, mert SW után sokkal kommerszebb filmekben is játszott, mint korábban. De ő is már elismert és sikeres színész volt, akkor is, ha nem fizettek neki annyi milliót egy filmért, mint most.
    Natalie Portman is már rég a szakmában volt, hiába nagyon fiatal volt.

Egyszerűen a régi trilógiában Alec Guinness kívül nagyrészt ismeretlen színészekkel forgatták a filmeket. Míg az új trilógiában, már ismert, sikeres színészeket szerződtettek.
  • IXEMGabeo
    jaja, de színészileg azért toppon van mindegyik panaszok ide v oda...
  • Monoton
    Tudom, de akkor úgy fogalmazok, hogy hármuk közül ő kapta a legnagyobb lökést a SW-tól :D
  • MerlinW
    Ewan-nek már a Trainspotting megadta a lökést:)
  • Monoton
    Fisher vendégszerepelt a 30 Rockban azt tudom :D
    Egyébként az új trilógiából Ewan Mcgregor, Liam Neeson, Samuel L. Jackson azért nem "csak" a SW miatt futottak be. Ewannak adott egy lökést, de az utóbbi kettő azért előtte is játszott komolyabb filmekben.
  • Zero 7th
    Csak nehogy megkapja Csubi a nagypapa-vuki jelmezt a holiday specialból, mert tökön szúrom magam... :P
  • IXEMGabeo
    Az a vicc, hogyha megkérdeznék tőlem, hogy Carrie Fisher miben játszott tőle is max 1 címet tudnék mondani a Blues Brotherst így hirtelen:D talán 1-2 sorozatban tűnt fel, de ő sem futott akkora karriert be.

Viszont érdekes mód sokan szidják az "új" trilógiákat, de Ewan Mcgregor, Natalie Portman, Liam Neeson, Samuel L. Jackson sőt még Hayden Christensen is (bár ő kevésbé) sokkal nagyobb karriert futottak be, mint a régi szereplők...
  • IXEMGabeo
    ebben igazad van 1-2 játékban valóban az ő hangja volt. Még talán az egyik SW-osban is:)
  • pett3rson
    Ne zavarjon Téged, hogy mást zavar, hogy a régi arcok is megjelennek. Nem kell kereszteshadjárat egy szerecsen miatt :)
  • pett3rson
    Erről valamit hallottam, de mivel túl sokat nem néztem angolul az SW-t, ezért nehéz beazonositani a hangját. Sőt, mostani szinészekkel is gondba lennék szerintem, pedig elég sok filmet nézek eredeti nyelven.