5229
-
Monoton #2349 Az átlagos nézők és akik az új trilógián nőttek fel így tudják összekapcsolni Vadert Anakinnal. -
IXEMGabeo #2348 még meg sem született Christensen:D:D:D ez poén azért. De miért csinálták így meg? Könyvben netán így van, hogy a fiatal Anakin lelke van a végén? -
őőő asszem valami digitálisan felújított változattól kezdve volt már így benne -
IXEMGabeo #2346 UI: Nem az én szerzeményem nekem is csak küldték ezt:D -
IXEMGabeo #2345
íme a Bluray változat melyben a fiatal Anakin található:D:D:D -
gunji #2344 Már régebb óta nem azt adják ebben a műsorsávban, mint ami korábban a műsorújságokban megjelent. Tavaly valahogy áprilisban kezdték, így van még idő szvsz. Érdemes a csatorna honlapján levő műsorújságot figyelemmel kísérni.
Remélem előbb-utóbb az emailes megkeresésre is reagálnak ;) -
GImre70 #2343 Sziasztok.
Tudja valaki, hogy mikor adják a Cartoon Network-n a SW: The Clone wars 5.-évadját? Mert már az újságban benne van 20.15-re van írva a kezdés időpontja, de nem azt a műsort adják.
-
-

Olyan verzió nincs, amikor a Császár ki kiáltja az I. galaktikus birodalmat? :D -

I. Darth Ferenc Pápa -
Clone Wars kasza -
A Star Wars nem sci-fi, hanem űrfantasy. :) Csak ezt kell észben tartani és bármi belefér. :P
-
És tényleg security , mother of god. -
hugopareiros #2336 laser gate -
Tökéletesen működik, hogy 5 percenként 1 percig ki kapcsol :D -
IXEMGabeo #2334 biztonsági rendszer? 
-
Amúgy tényleg, mik voltak azok a rózsaszín energia kapuk vagy mik? -
:-D -
Monoton #2331
-
kissssss #2330
-
KaBuTo666 #2329 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy is csak 2 évvel élte túl Csubit..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az Anakin név mindig bajt hoz az emberekre :D
-
wookipeedia szerint ~200 éves volt a Yavini csata idején
Regényspoiler a Yuuzhan Vong háború idejéből:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és 25 évvel később halt meg, miközben igyekezett megmenteni Anakin Solo-t.. -
Már a III. részben is kifejlett példány volt :D -
Monoton #2324 Előző banner forrása törölve lett, bedobtam ezt ideiglenesnek addig. -
a Wookie-k speciel jó sokáig élnek, akár a 400 évet is megélhetik, szóval a droidokon kívül pont Csubi lehet az, akin nem látszik meg az elmúlt ~30 év. szvsz nem kell félned, hogy Wookie-nagypapit csinálnak belőle (: -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ayT0EZwbks -
Monoton #2321 Nekem Jar-Jaral sem volt semmi bajom
-
pett3rson #2320 Szerintem is így van, Christensen volt azt hiszem az egyetlen ismeretlen - ha jól tudom -, aki viszont nagyon belejött, már a 2. részben is jól hozta a karaktert, a 3.-ban pedig egyszerűen brilliáns volt :)
Nagy szavak mi? De akkor is ezt gondolom, nekem nagyon tetszett a 2. és 3. rész, sőt, még az elsőből is Jar-Jar-on kívül minden, főleg Darth Maul :) -
NovaTerra #2319 Samuel L. Jacksonnak a Jakcie Brown és Ponyvaregény hozta meg a nagy sikert. Az SW ezen semmit nem változtatott. Sőt, ma már minden szart elvállal és több erősen B kategóriás filmben szerepel, mint a másik két színész együtt.
Liam Neeson pedig egyértelműen a Schindler listája-val lett ünnepelt és világ szinten elismert színész. Neki se sokat hozott az SW.
Ewan Mcgregor, lehet benne valami, mert SW után sokkal kommerszebb filmekben is játszott, mint korábban. De ő is már elismert és sikeres színész volt, akkor is, ha nem fizettek neki annyi milliót egy filmért, mint most.
Natalie Portman is már rég a szakmában volt, hiába nagyon fiatal volt.
Egyszerűen a régi trilógiában Alec Guinness kívül nagyrészt ismeretlen színészekkel forgatták a filmeket. Míg az új trilógiában, már ismert, sikeres színészeket szerződtettek.
-
IXEMGabeo #2318 jaja, de színészileg azért toppon van mindegyik panaszok ide v oda... -
Monoton #2317 Tudom, de akkor úgy fogalmazok, hogy hármuk közül ő kapta a legnagyobb lökést a SW-tól :D -
Ewan-nek már a Trainspotting megadta a lökést:) -
Monoton #2315 Fisher vendégszerepelt a 30 Rockban azt tudom :D
Egyébként az új trilógiából Ewan Mcgregor, Liam Neeson, Samuel L. Jackson azért nem "csak" a SW miatt futottak be. Ewannak adott egy lökést, de az utóbbi kettő azért előtte is játszott komolyabb filmekben. -
Zero 7th #2314 Csak nehogy megkapja Csubi a nagypapa-vuki jelmezt a holiday specialból, mert tökön szúrom magam... :P -
IXEMGabeo #2313 Az a vicc, hogyha megkérdeznék tőlem, hogy Carrie Fisher miben játszott tőle is max 1 címet tudnék mondani a Blues Brotherst így hirtelen:D talán 1-2 sorozatban tűnt fel, de ő sem futott akkora karriert be.
Viszont érdekes mód sokan szidják az "új" trilógiákat, de Ewan Mcgregor, Natalie Portman, Liam Neeson, Samuel L. Jackson sőt még Hayden Christensen is (bár ő kevésbé) sokkal nagyobb karriert futottak be, mint a régi szereplők... -
IXEMGabeo #2312 ebben igazad van 1-2 játékban valóban az ő hangja volt. Még talán az egyik SW-osban is:) -
pett3rson #2311 Ne zavarjon Téged, hogy mást zavar, hogy a régi arcok is megjelennek. Nem kell kereszteshadjárat egy szerecsen miatt :) -
pett3rson #2310 Erről valamit hallottam, de mivel túl sokat nem néztem angolul az SW-t, ezért nehéz beazonositani a hangját. Sőt, mostani szinészekkel is gondba lennék szerintem, pedig elég sok filmet nézek eredeti nyelven.