Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
A medve nem játék.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A medve nem játék.
Keresnék feliratot a Robot chicken féle Star Wars-hoz, de a neten nem találok, vagy csak nem jó helyen keresem?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"az itt látható "ereklyék" nagyjából egyidõsek kedvenc gépeinkkel), viszont Star Wars-rajongóknak érdekes lehet... Talán az idõsebbek még emlékeznek erre a képregényre, amely a 80-as elején jelent meg. Külön érdekesség, hogy a képregény tartalmazza a filmbõl késõbb eltûnt jelenetet is!"
íme: http://www.ep128.hu/Star_Wars/Star_Wars.htm
csak megtaláltam :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sehol nem találom a weblapot, sem pedig a videot, tud errõl valaki valamit?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ezt még olvasom az általad említettet már kivégeztem, szerintem hozza a megszokott Zahn minõséget 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
You cannot change your fate... ...No man can
[merlinw.org]
SW IV-VI. részét meg lehet dvd-n venni szinkronnal(esetleg díszdobozban)?
Mindegyik (1-2 kalóz kötetet leszámítva) Lucas engedéllyel került a polcokra és mind az idõvonalba illeszthetõ. A nem sok pedig pontosan 92 kötet, amit lefordítottak és lehet kapni boltokban, antikváriumban a mai napig. Illetve megtalálható mind a polcomon is, könyvtárszobát biztosítom😊)
Idén eddig 3 új kötet jelent meg magyarul, abból a legutóbbi Zahn könyv, ami hozza a szokásos színvonalat.
Én az X szárnyúak utolsó 3 kötetét várom, nem értem miért nem fordítják le, hamár 6-ot megcsináltak.
[merlinw.org]
a zahn kötetek pedig már csak ugyanolyan folytatások mint a többi
(én csak ezt a 3 olvastam plusz a jedi akadémia-trilógiát)
ezt a 3-at tekintik (mind a rajongók, mind lucas) hivatalos folytatásnak. de van még ezerféle SW regény (boba fett, han solo meg ilyesmik😊 csak nemsokat fordítottak le ezekbõl)
amúgy nagyon jó könyvek😊
btw megnéztem most direkt a szukits honlapját hogy ajánlgassak, és hopp mit találtam😊
zahn stílusa amúgy is nagyon bejött, ez is need lesz
Ep. II. Klónok háborúja (2002)
Ep. III. Sith-ek bosszúja (2005)
Ep. IV. Egy új remény (1977)
Ep. V. A birodalom visszavág (1980)
Ep. VI. A jedi visszatér (1983)
Majd utána Timothy Zahn (Thrawn) trilógia elolvasása:
Ep. VII. A birodalom örökösei (1992)
Ep. VIII. Sötét erõk ébredése (1992)
Ep. IX. Az utolsó parancs (1994)
[merlinw.org]
eddig csak 1-2 részt láttam, arra sem emlékszem már
Mire gondolsz?
Vááaóó!
Gondolom akkor ebben kibõvítik a (Tartakovsky) Clone Wars sztoriját.
Csak ez persze szebb lesz mint az elõzõ. 😊
trailer
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ezen kívül pár hónapja jelent meg a Sithek bosszúja elõzménye (A gonosz útvesztõje) és folytatása (A sötét nagyúr) James Lucend tollából.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Star Wars IV: A new hope!
(a régi szép idõk elmúltak,mikor még vippel vagánykodva szerkeszthettem hsz-eimet...😄Dddd)
ReaL MaDRid x siempre
MerlinW: igen,én is így gondoltam valahogy,hogy csak az õ engedélyével adhatnak ki SW könyveket,amiket õ méltónak talál elõzményként/folytatásként. de ha jól tudom már kb 150 SW könyv van,nemde?
ReaL MaDRid x siempre
[merlinw.org]
Alapvetõen tehát Õ találta ki az SW univerzumot, de átvehetett sok hasonló mûbõl, vegyük akár Asimovot, nem kis világot teremtett Õ sem. Ezenkívül számtalan hasonló írás született már azelõtt is, de hogy ennyire komplex legyen és ekkora rajongótáborral rendelkezzen, olyat csak nagyon kevés tud kiállítani magáról.
Az elõzményeket is Õ találta ki, csak akkor azt még azzal a technológiával nem tudták megcsinálni. Ezért találta ki, hogy a közepével indít. Alapból több részesre lett írva, nem, nem csak 3-ra.
A 7-8-9 mint folytatás már Timothy Zahn nevéhez fûzõdik, arról nincs infóm, hogy elõtte megbeszélte-e Lucas-szal (valószínûleg igen), de mint hivatalos folytatás van elfogadva.
The Matrix has you...
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Darth Plagueis: ismeretlen
Elsõ SW könyvet George Lucas írta 1976-ban (Star Wars IV: The new hope), majd Donald F. Glut "A birodalom visszavág", míg James Kahn írta a "Jedi visszatér"-t. Az elsõ filmtõl független regényt Timothy Zahn írta "A birodalom örökösei" címen.
[merlinw.org]
ki Yoda mestere? ki Darth Plagueis mestere? ki volt az elsõ jedi és ki volt az elsõ sith? 😊
egy könnyebb kérdés:ki írta az elsõ SW könyvet?
ReaL MaDRid x siempre