Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny1987

Live for nothing or die for something.

valakinek van valami infó, mikor megy majd nálunk is magyarul a CW a CN-kön
a.carkey
A tegnapi a CW film folytatása. Magyarul az egész estés volt korábban, a sorozat + kapcsolódik hozzá, mint "folytatás" (kb.).

A medve nem játék.

HiPPoNaX
Tudtommal a mozikban jatszott CW film az uj sorozat un. pilot-ja, csak kicsit hosszabb kivitelben.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Victor1103
Ez egyébként most a Clone Wars mozi folytatása vagy a maga a Clone Wars film csak 22 perces hosszra lebontva?Mert leszedtem az elsõ 2 részt de nem akarom megnézni a film elõtt mert akkor nem fogom érteni hogy mi van.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

a.carkey
A SW: CW animációs filmhez kapcsolódó sorozatból tegnap lement az elsõ két rész az original Cartoon Networkön.

A medve nem játék.

Sziasztok
Keresnék feliratot a Robot chicken féle Star Wars-hoz, de a neten nem találok, vagy csak nem jó helyen keresem?
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

idézet:
"az itt látható "ereklyék" nagyjából egyidõsek kedvenc gépeinkkel), viszont Star Wars-rajongóknak érdekes lehet... Talán az idõsebbek még emlékeznek erre a képregényre, amely a 80-as elején jelent meg. Külön érdekesség, hogy a képregény tartalmazza a filmbõl késõbb eltûnt jelenetet is!"
íme: http://www.ep128.hu/Star_Wars/Star_Wars.htm
HiPPoNaX
Nehany hete kivegeztem, ezzel a regennyel egyutt mar jobban tudom ertekelni a Tulelok kereseset :]

http://www.impstherelentless.com/tek9.asp

csak megtaláltam :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sziasztok, keresek egy weblapot, de sajnos, nagyon nem találom. gondolom rémlik, hogy pár lelkes megycsinált cops stílusban, egy star wars igazoltatást, a tatuinon, ez idáig ok, viszont anno láttam egy videot hasonló stílusban, ami már szét volt animálva, coruscant-on játszódik és még 1 predatort is igazoltatnak benne.
Sehol nem találom a weblapot, sem pedig a videot, tud errõl valaki valamit?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És a párja is a Túlélõk keresése.
Ezt még olvasom az általad említettet már kivégeztem, szerintem hozza a megszokott Zahn minõséget 😊

hát a tele elég relativ fogalom..., én eddig 4 torent odlalt néztem végig és egyiken se volt... 😄 igaz publicon még nem néztem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

MerlinW
Tele van vele az összes torrent oldal.

[merlinw.org]

MerlinW
Ismét új könyv jelent meg Timothy Zahn-tól "Kirajzás" címmel.

[merlinw.org]

Fodek
valaki adna linket h hol lehet letölteni a Csillagok Háborúja episode 2 és 3-at

You cannot change your fate... ...No man can

Oké köszi😊
MerlinW
Írtam az elõbb: vatera.hu, teszvesz.hu, google.com

[merlinw.org]

Valaki tud oldalt, ahol meg lehet rendelni valakitõl jó áron?
MerlinW
Hivatalosan nem (joglejárat miatt - Lucas okossága). Aukciós oldalakon (vatera, teszvesz). Szinkronosan nem jelent meg DVD-n.

[merlinw.org]

Sziasztok!
SW IV-VI. részét meg lehet dvd-n venni szinkronnal(esetleg díszdobozban)?
MerlinW
"de van még ezerféle SW regény (boba fett, han solo meg ilyesmik😊 csak nemsokat fordítottak le ezekbõl)"

Mindegyik (1-2 kalóz kötetet leszámítva) Lucas engedéllyel került a polcokra és mind az idõvonalba illeszthetõ. A nem sok pedig pontosan 92 kötet, amit lefordítottak és lehet kapni boltokban, antikváriumban a mai napig. Illetve megtalálható mind a polcomon is, könyvtárszobát biztosítom😊)

Idén eddig 3 új kötet jelent meg magyarul, abból a legutóbbi Zahn könyv, ami hozza a szokásos színvonalat.

Én az X szárnyúak utolsó 3 kötetét várom, nem értem miért nem fordítják le, hamár 6-ot megcsináltak.

[merlinw.org]

tigeroo
én úgy tudom hogy az ep 1-2-3 is meglett írva még anno, csak lucas szerint még nemvolt elég fejlett a technika hogy megfilmesítsék ezeket a részeket...

a zahn kötetek pedig már csak ugyanolyan folytatások mint a többi
(én csak ezt a 3 olvastam plusz a jedi akadémia-trilógiát)
ezt a 3-at tekintik (mind a rajongók, mind lucas) hivatalos folytatásnak. de van még ezerféle SW regény (boba fett, han solo meg ilyesmik😊 csak nemsokat fordítottak le ezekbõl)

amúgy nagyon jó könyvek😊

btw megnéztem most direkt a szukits honlapját hogy ajánlgassak, és hopp mit találtam😊
zahn stílusa amúgy is nagyon bejött, ez is need lesz
MerlinW
A válasz mindenre ugyanaz ebben a témában: "Mert Lucas így akarta"😊

[merlinw.org]

PrisonMan
Ezt az utolsó 3 részt miért nem filmesítik meg? Azt lehet tudni, hogy miért vártak 16 évet, amíg leforgatták a Baljós árnyakat?

thx az infókat

MerlinW
Ep. I. Baljós árnyak (1999)
Ep. II. Klónok háborúja (2002)
Ep. III. Sith-ek bosszúja (2005)
Ep. IV. Egy új remény (1977)
Ep. V. A birodalom visszavág (1980)
Ep. VI. A jedi visszatér (1983)

Majd utána Timothy Zahn (Thrawn) trilógia elolvasása:
Ep. VII. A birodalom örökösei (1992)
Ep. VIII. Sötét erõk ébredése (1992)
Ep. IX. Az utolsó parancs (1994)

[merlinw.org]

számozás szerint 😊

arra, hogy érthetõ, hogy logikus
eddig csak 1-2 részt láttam, arra sem emlékszem már

Sztori szempontjából természetesen számozás szerint 😊
Mire gondolsz?

milyen sorrendben érdemes végignézni a Csillagok háborúját?

Danny1987
Nagyon odavág.
Nekem a trailer alapján bejön.

Live for nothing or die for something.

Vááaóó!
Gondolom akkor ebben kibõvítik a (Tartakovsky) Clone Wars sztoriját.

Csak ez persze szebb lesz mint az elõzõ. 😊

Victor1103
Itt van egy trailer a hamarosan megjelenõ clone wars-ról.Szerintem elég pofás lesz..
trailer

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

MerlinW
Hamárhomár, mostanában jelent meg egy új 2008-as Zahn könyv "A túlélõk keresése" címen. 500 oldal oldszkúl jóság.

Ezen kívül pár hónapja jelent meg a Sithek bosszúja elõzménye (A gonosz útvesztõje) és folytatása (A sötét nagyúr) James Lucend tollából.

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Igen, csak kicsit furan jott ki kesobb a Birodalom visszavag hasonlo reszenek tukreben az az osszecsapas 😄

MerlinW
Igen valóban, az Erõpróba 1978-as kötet. Annyira nulla könyv, hogy el is felejtettem😊 Ha jól emlékszem a 4. és 5. epizód között játszódik, és a lényege az elsõ Luke vs. Vader összecsapás volt.

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Azert ott volt utkozben az Alan Dean Foster fele Eroproba is emlekeim szerint (marmint nem az SW kronologia, hanem a megjelenes datuma szerint nezve), bar az eredetileg mintha nem regenykent jelent volna meg.

Star Wars IV: A new hope!

MerlinW
Angolul kb annyi. Magyarul csak a fele jelent meg. Olvasgass starwars.hu-t

[merlinw.org]

hunbasser
*köszönöm

(a régi szép idõk elmúltak,mikor még vippel vagánykodva szerkeszthettem hsz-eimet...😄Dddd)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
köszönök a válaszokat! 😊

MerlinW: igen,én is így gondoltam valahogy,hogy csak az õ engedélyével adhatnak ki SW könyveket,amiket õ méltónak talál elõzményként/folytatásként. de ha jól tudom már kb 150 SW könyv van,nemde?

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
Elvileg a Lucasfilm beleegyezése nélkül nem láthat napvilágot semmilyen SW mû. Se könyv, se játék, se semmi.

[merlinw.org]

bigapó
Ha észreveszed a párhuzamot, akkor látod, hogy George Lucas nem tett mást, mint modern köntösbe rakott egy "átlagos" népmesét, hõs lovag fehér lovon megmenti a hercegnõt, mindez ûrkorszakba ültetve. Természetesen nem szimpla képzelõerõvel van megáldva Lucas-bácsi és Isten áldja a kezeit, hogy ezt volt mersze papírra is vetni, no meg aztán filmre vinni. Nem kis harc lehetett az elején😊)
Alapvetõen tehát Õ találta ki az SW univerzumot, de átvehetett sok hasonló mûbõl, vegyük akár Asimovot, nem kis világot teremtett Õ sem. Ezenkívül számtalan hasonló írás született már azelõtt is, de hogy ennyire komplex legyen és ekkora rajongótáborral rendelkezzen, olyat csak nagyon kevés tud kiállítani magáról.

Az elõzményeket is Õ találta ki, csak akkor azt még azzal a technológiával nem tudták megcsinálni. Ezért találta ki, hogy a közepével indít. Alapból több részesre lett írva, nem, nem csak 3-ra.
A 7-8-9 mint folytatás már Timothy Zahn nevéhez fûzõdik, arról nincs infóm, hogy elõtte megbeszélte-e Lucas-szal (valószínûleg igen), de mint hivatalos folytatás van elfogadva.

The Matrix has you...

hunbasser
George Lucas találta ki ezt az egészet? 😊) azt hittem,hogy már elõtte volt egy SW könyv,amibõl õ is építkezett...😊 tehát akkor megírta a 4-5-6-ot,utána meg mások elkezdték írogatni az elõzményeket meg a következményeket? és Lucas után az elsõ SW könyvíró Timothy Zahn volt?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
na,arra végülis rájöttem,hogy a jedi háború alatt váltak ketté a jedik,voltak akik áttértek a sötét oldalra,gondolom õk voltak az elsõ sithek,aztán ezek alakítják meg a Sith Birodalmat.az elsõ nagymester meg gondolom Darth Bane volt

ReaL MaDRid x siempre

MerlinW
Yoda mestere: ismeretlen
Darth Plagueis: ismeretlen
Elsõ SW könyvet George Lucas írta 1976-ban (Star Wars IV: The new hope), majd Donald F. Glut "A birodalom visszavág", míg James Kahn írta a "Jedi visszatér"-t. Az elsõ filmtõl független regényt Timothy Zahn írta "A birodalom örökösei" címen.

[merlinw.org]

hunbasser
sziasztok!

ki Yoda mestere? ki Darth Plagueis mestere? ki volt az elsõ jedi és ki volt az elsõ sith? 😊

egy könnyebb kérdés:ki írta az elsõ SW könyvet?

ReaL MaDRid x siempre

Na megtaláltam az extrákba a jelentetet😄 Bebizonyítva😄