Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, szóval létezik, csak nem az a neve és köze nincs hozzá, értem 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

MerlinW
#1679 <- így gondolta

Tatooine létezik, csak nem így hívják és nincs rajta kantin😊

[merlinw.org]

ilyen bolygó nincs az sw univerzumban, a tatooine se létezik a valóságban 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem hasonlít,hanem létezõ.Tehát valós bolygó.Nem kitalált.Létezik az ûrben....<#smile>
balee4
De ezt hogy értitek, hogy létezõ? Hasonlít a Tatooine-ra?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszönöm ez eddigi válaszokat.A Tatooine-t én is tudom, de van még egy bolygó(ezek szerint), ami létezõ, mert állítólag a Tatooine elõtti korszakból való.Én is kutattam már utána, már több tucat oldalt is átolvastam, de nem találtam meg a választ.Azért gondoltam, hogy itt megkérdezem...
MerlinW
Hmm mindig van új a két nap alatt😊

"A HD 188753 Ab jelû exobolygó (népszerû nevén a Csillagok háborújából ismert Tatooine) az elsõ planéta, amelyet egy három csillagból álló rendszerben azonosítottak. A bolygó a Földtõl 149 fényévre lévõ fõcsillag körül kering. Tömege legalább 14%-kal nagyobb a Jupiterénél, és mintegy tízszer közelebb mozog csillagához, mint amilyen távol a Föld a Nap körül. A közeli helyzet miatt ez is forró Jupiter-típusú égitest, amelynek felszínén a nap és az év hossza feltehetõleg megegyezik, és mindkettõ csak 3,3 földi napot tesz ki."

[merlinw.org]

MerlinW
Létezõ bolygó? Egyik SW bolygó sem létezik, nem értem a kérdést😊
Ha hasonlóságról van szó, akkor az Endor és Naboo a legföldközelibb bolygó. Talán még a Yavin 4, de az hold, nem bolygó. Tatooine sivatagos (Tunézia), Kashyyyk még fás-erdõs. Hoth fagyos, Dagobah lápos, mocsaras, Bespin gázóriás, Coruscant, Alderaan beépített városos, Kamino nedves.

Cato Neimoidia, Felucia, Mustafar, Mygeeto, Polis Massa, Saleucami, Utapau már az EP2-3-ban tûntek fel, sok infóm nincs róluk.

Remélem valamit segítettem😊

Itt megtalálod az összes bolygó leírását

[merlinw.org]

Sziasztok <#wave>
Valaki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben?:A csillagok háborúja c. filmbõl mely létezõ bolygó neve lett ismert?
Köszönöm elõre is a segítséget <#worship><#wave>
MerlinW
áhh😊

[merlinw.org]

balee4
Pirate bay 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Honnan töltöd az amcsi példányokat?

[merlinw.org]

balee4
Azokat olvastam, van köztük néhány nagyon alap történet, amit érdemes elolvasni. A legjobb kétségkívül a Vérvörös Birodalom I-II. 😊 Én leszoktam szedni a havonta megjelenõ amcsi DHC-s képregényeket is, nálunk azért jó egy-másfél éves késéssel jönnek ki és nem is mindegyik.

MerlinW
Jaja, hálózsákos cuccok.

[merlinw.org]

balee4
Jah látom, ez talán az egyik legnagyobb és legdrágább ritkaság, 10-15ezerért vesztegetik aukciókon..., a JA trilógiát tervezem megvenni, de elõször a többi, ma A Gonosz útvesztõjét sikerült megvennem, de még a Sötét nagyúr kéne nagyon.

Én a képregényeket veszem, bár sok hiányzik (a nálunk megjelent 73 számból talán 40-45 van meg) de tervezem bõvíteni.

Ami digitálisan megvan Neked, ahhoz nem tudsz linket? (vagy ezek azok amik a halozsak.hu-ról és a newgen-rõl tölthetõk?)

MerlinW
A Birodalom árnyai: felsõ sor, jobbról a 11.
Akadémia trilógia jó nagyon. Meg úgy általában amit Anderson ír az jó😊

A képregénysorozat megvan digitális formában (lehet hogy csak a magyar) de még nem néztem bele. Azt papíron jobban szeretem (vagyis szerettem, mert kb 15 éve nem olvastam képregényt😊)

[merlinw.org]

balee4
MerlinW: "A Birodalom árnyai" is megvan? 😄

Kérdés: Kevin J. Anderson: Jedi Akadémia-trilógiájáról mi a vélemény? Érdemes megvenni?

Más: SW képregényekkel hogy álltok? Nekem jó pár régebbi számot be kéne szereznem.

balee4
Szép gyûjtemény grat, én nemrég vettem meg a Kirajzást, majd most szeretném a Sötét nagyurat, A gonosz útvesztõjét és A túlélõk keresését. Remélem sikerül megvenni még, kb egy hónapja még mindegyiket láttam egy nagyobb Alexandrában.

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

MerlinW
Elég lesz a szemetelésbõl.. témával kapcsolatos hozzászólásokat vagy semmit.

[merlinw.org]

nem ezt akartam feltenni hanem ezt:<#bohoc><#nyes>
<#falbav><#kocsog>
jackcsabi
😄:

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Falcon87
<#lama>
<#kocsog>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

ezt már szeretem<#worship><#wink><#nevetes2>
szia ugot2know<#wave> nekem ez a kép tetszik<#nevetes1><#nevetes2>amikor ezt a képet csináltad akkor nem lehettem ott<#rinya>
Falcon87
<#falbav><#falbav><#falbav>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Narxis
😄DDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MerlinW
Szia, farhát4 vagyok😊 Én is szeretem😊

[merlinw.org]

szeretem a star wars-t<#integet2><#worship><#puszis><#vigyor><#nevetes2>
sziasztok! sonka2 vagyok...<#wave>
MerlinW
2008 okt. 21-én jelentették be😊

topikja

[merlinw.org]

pár perce jelentették be a legújabb star wars játékot, MMO lesz és Old Republic lesz a címe
Ohh,köszi.
MerlinW
Tarkin Admirális (Grand Moff Tarkin) A császári flotta parancsnoka. Rangsorban Vader alatt van, de túl fontos személy ahhoz, hogy csak úgy legyilkolja.

[merlinw.org]

Üdv!Meg tudná valaki mondani ki az a szereplõ a valamelyik három elsõnek forgatott filmben,aki,mikor Darth Vader fojtogatni kezd egy császárit(nem a képernyõn keresztül megfojtottra gondolok),õ leteremti,hogy (kb):"Vader!Azonnal hagyja abba!"és milyen tisztségben van,hogy az általam eddig a Birodalom második emberének hitt Vadernek parancsolhat?
Üdvözlet mindenkinek!nemtudom jó helyre írok-e,ha nem,elõre is elnézést kérek!én mp3-as formátumban keresem a birodalmi rombolókon,és a halálcsillagon is hallható vészjelzõ kürt hangját.az egy eléggé jellegzetes búgás szerû hang,meg is volt valamikor,de ellopták a telefonommal együtt.ha valaki oda tudná adni,annak nagyon hálás lennék!elõre is köszönöm!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ramadamammy rapidrandi

HiPPoNaX
Vegre kiszortak a konyv kategoriabol az akciofigurakat, kepregenyeket es egyeb oda nem illo "szemetet", igy mar egesz normalisan keresheto. Korabban kesz remalom volt 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

MerlinW
Vatera-ról sok hiány pótolható elég jó áron, most nézegettem😊

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Asszem tenyleg gyenge kezdo vagyok SW konyvek teren 😄 Bar a kronologia nalam is stimmel, csak kicsit hianyos a gyujtemeny :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HIE
Bocsi, most vettem észre, hogy az link rossz, itta jó:
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=42057

HIE
Bár ez nem konkrétan a Star Wars filmekkel kapcsolatos, de Star Wars-nak Star Wars. Írok egy SW sztorit, még nincs kész, 6 fejezet van meg belõle. Akit érdekel itt a link hozzá. Véleményeknek örülnék, nem kell reggelni se hozzá.

http://www.fanfic.hu/merengo/stories.php?action=viewstories

MerlinW
Benne vannak, igen😊
Stanley könyvek csak azért vannak, hogy ne dõljön el a sor😊 Ha majd jön helyettük normális SW, le lesznek cserélve😊

[merlinw.org]

mondjuk a szörnyû magyar rémkönyveket: Stanley Steel könyveket nem tenném 1 polcra velük, de ízlések és pofonok :-)
ebben már benne van a : túlélõk keresése, a gonosz útvesztõje, a sötét nagyúr és a kirajzás címû könyv is? ;-)

Nekem is megvan a full kollekció :-DDD
gibson9
Ez már szép gyûjtemény <#eljen> 😄

MerlinW
Másik topikban épp téma volt, s ha már csináltam, bedobom ide is a padláspolcomat😊 Ez a magyar polc, az összes itthon megjelent kötettel. Nem káosz, hanem kronológiai sorrend uralkodik😊 Az angol polc kb. a háromnegyede😊

[merlinw.org]

Kurvajó HD-ben ez cg sorozat! A s1e2 rész nagyon jó!

MerlinW