Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tatooine létezik, csak nem így hívják és nincs rajta kantin😊
[merlinw.org]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"A HD 188753 Ab jelû exobolygó (népszerû nevén a Csillagok háborújából ismert Tatooine) az elsõ planéta, amelyet egy három csillagból álló rendszerben azonosítottak. A bolygó a Földtõl 149 fényévre lévõ fõcsillag körül kering. Tömege legalább 14%-kal nagyobb a Jupiterénél, és mintegy tízszer közelebb mozog csillagához, mint amilyen távol a Föld a Nap körül. A közeli helyzet miatt ez is forró Jupiter-típusú égitest, amelynek felszínén a nap és az év hossza feltehetõleg megegyezik, és mindkettõ csak 3,3 földi napot tesz ki."
[merlinw.org]
Ha hasonlóságról van szó, akkor az Endor és Naboo a legföldközelibb bolygó. Talán még a Yavin 4, de az hold, nem bolygó. Tatooine sivatagos (Tunézia), Kashyyyk még fás-erdõs. Hoth fagyos, Dagobah lápos, mocsaras, Bespin gázóriás, Coruscant, Alderaan beépített városos, Kamino nedves.
Cato Neimoidia, Felucia, Mustafar, Mygeeto, Polis Massa, Saleucami, Utapau már az EP2-3-ban tûntek fel, sok infóm nincs róluk.
Remélem valamit segítettem😊
Itt megtalálod az összes bolygó leírását
[merlinw.org]
Valaki tudna nekem segíteni ebben a kérdésben?:A csillagok háborúja c. filmbõl mely létezõ bolygó neve lett ismert?
Köszönöm elõre is a segítséget <#worship>#worship><#wave>#wave>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Én a képregényeket veszem, bár sok hiányzik (a nálunk megjelent 73 számból talán 40-45 van meg) de tervezem bõvíteni.
Ami digitálisan megvan Neked, ahhoz nem tudsz linket? (vagy ezek azok amik a halozsak.hu-ról és a newgen-rõl tölthetõk?)
Akadémia trilógia jó nagyon. Meg úgy általában amit Anderson ír az jó😊
A képregénysorozat megvan digitális formában (lehet hogy csak a magyar) de még nem néztem bele. Azt papíron jobban szeretem (vagyis szerettem, mert kb 15 éve nem olvastam képregényt😊)
[merlinw.org]
Kérdés: Kevin J. Anderson: Jedi Akadémia-trilógiájáról mi a vélemény? Érdemes megvenni?
Más: SW képregényekkel hogy álltok? Nekem jó pár régebbi számot be kéne szereznem.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Ramadamammy rapidrandi
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
http://www.fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=42057
http://www.fanfic.hu/merengo/stories.php?action=viewstories
Stanley könyvek csak azért vannak, hogy ne dõljön el a sor😊 Ha majd jön helyettük normális SW, le lesznek cserélve😊
[merlinw.org]
Nekem is megvan a full kollekció :-DDD

[merlinw.org]
[merlinw.org]