5229
star-wars-banner.jpg
  • Szabi #2429
    bszki, muszáj minden poént elrontani?.. :D

a filmben mondta, én ott nem láttam se exar kun-t, se marka ragnos-t
  • Shiwo
    nekem úgy tűnt, hogy a klónok is kivették a részüket a buliból..
  • tigeroo
    exar kun vagy marka ragnos sztem sokkal többet ölt meg
  • Szabi #2426
  • Shiwo
    wookipédián ahogy futólag elolvastam, a Kamino-n rájöttek, hogy nem olyan buli mindent a császár kezébe adni, és elkezdtek olyan klónokat gyártani, akik hozzájuk voltak hűségesek... mikor ez kitudódott, akkor a császár odaküldte csapatait, ahol elég jól bedarálták kölcsönösen egymást, és lerombolták a gyárat, így megszűnt a "tömegtermelés".. utána még klónozgattak kisebb számban, de már nem csak Fett génjeit használták fel, hanem másokét is, s nem voltak az új klónok olyan hatékonyak.. idővel egyre több embert soroztak be a rohamosztagosok közé, és a klónok szépen kiöregedtek / elfogyatkoztak..
  • PetruZ
    19 év van a Clone Wars vége, Luke és Leia születése, meg a Yavin-i csata, az első Halálcsillag elpusztítása között.
  • EnxTheOne
    Nekem valami olyasmi rémlik hogy az új klonokat már nem úgy programozták hogy engedelmeskedjenek sidiusnak. :S
  • Master91
    Utolsó sor esélyes :DDD

Battlefront 2-be volt Kaminói lázadás. Rémlik valami, hogy szeszélyessé váltak a klónok, a császár ezét más forrásokból szerzett katonákat.
  • EnxTheOne
    A klonok meghaltak.
    Ha jól emlékszem akkor kétszer gyorsabban öregednek mint egy átlagos ember.
    A 3. és 4. rész között nem tudom hogy mennyi idő telt el, de minimum 20 év. Szóval a legfiatalabb klon is 40 évesnek felel meg, aki meg a 3. részben harcolt (akkor legyen 20-25 éves) akkor a 4. részben 60-70 évesek lehettek.
    Gondolom úgy csinálták őket hogy max 40 éves (gyakorlatilag csak 20 évesek) testben meghalljanak, mert öreg katona rossz katona.
    Vagy lehet hogy a rohamosztagosok között volt még sok klon, csak már szürke hályogjuk volt és azért nem találták el a lázadókat .:D
  • pett3rson
    mondjuk azt Lucas-tól kérdezd, hogy akkor miért tartotta meg a Kenobi nevet, bár erre lehet egy válasz az, hogy az biztos olyan gyakori az SW univerzumban, mint nálunk a Kovács :D
  • pett3rson
    Azért lett Ben Kenobi, hogy kicsi esélye legyen őt felismerni bárkinek is. Könyvet nem olvastam erről - már ha van - de gyakorlatilag úgy képzeld el, hogy elvonult egy "eldugott" bolygóra ahova a Birodalom és a Császár keze nem ér el annyira, egyrészt mert a Hutt-ok kezében volt, azok meg egy elég különleges faj az univerzumban, eléggé öntörvényűek, de azért bedolgoztak a Birodalomnak is, cserébe kisebbfajta függetlenséget kaptak. Legalábbis ez van éreztetve más könyvekben. Másrészt a harcból is elege lett, meg ugye a Darth Vader-féle ügy, ezzel kapcsolatban persze az is ott van, hogy az ikerpár egyik tagja is odakerült a Tattoine-ra, tehát ez is egy ok volt, hogy ott maradjon, vigyázott Luke-ra. :)

A Klónokkal meg semmi extra nem történt, mentek csatáról csatára és szép lassan elhullott mindegyik :)
  • soo277
    Megrendelve
  • MerlinW

Megrendelés
  • GImre70
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lett Obi-van Kenobiból Ben Kenobi a SW 4-ben?
    A másik kérdésem pedig az, hogy mi lett a megmaradt klonokkal a 66-s parancs után, mikor Palpanine át vette a hatalmat.
  • cylonflatus
    Millenium Falcon 1:1
  • PetruZ
    Próbáld meg az lfg.hu apróhirdetési részében, ott jó eséllyel találhatsz érdeklődőket, akik SW minikre vadásznak.
  • FoX1995
    Üdv

Felbecsültetném Star Wars Miniatures kollekciómat, már nagyon régen vettem elő, nem tudom manapság mennyit ér ezért kérném olyanok segítségét akik még tudják a reális értékét ( Max-Min ára ? )
    70 db figura többségük clone wars ( sith-jedi )- természetesen kártyáikkal, 2 tábla ( egyik kemény "fedeles" 2X3 nagyobb tábla a másik tábla teljesen papír méretben pedig egy kicsit nagyobb az elöbbinél ), 3 játék kockával, szabályzatokkal, "sebzési pontokkal"

képeket tudok küldeni privátba [email protected] esetleg érdeklődőket is ?
  • PetruZ
    A the New Essential Chronology által bevezetett időjelzés, amit azóta sem használnak sehol. Ha a wikin körülnézel, találsz még ilyeneket.
  • GImre70
    Sziasztok. Szeretnék kérdezni valamit, amit nem értek. A viki-an azt olvastam, hogy az első kaminoi csata 21.83 YE 2 hónappal a geonosisi csata után. Mi az a .83 század? Ezt hogy kell értelmezni.
  • kissssss
    én se szeretem a ST univerzumot de ennek ellenére a legtöbb régi filmet megnéztem és a 2 j.j által elkövetett fanok által bűncselekménynek minősülő st filmet is, összehasonlítva a régi és az új hullámot én teljes mértékben meg tudom érteni a ST rajongók miért mondják azt hogy a 2 új filmmel j.j lesüllyesztette az egész ST világot egy dél amerikai szappanopera szintjére.
  • PetruZ
    Az új ST filmek szerintem is jók, sőt, simán meg tudtam nézni kikapcsolás nélkül, pedig korábban semmi ST-t nem bírtam 5-10 percnél tovább.
  • Szabi #2408
    nekem tetszenek az J.J. ST filmei, pedig az ST-t nem szeretem :D
  • gibson9
    Különbség csupán, hogy J.J. nem szereti a Star Treket, viszont a Star Warst igen.
  • MerlinW
    J.J.Abrams. Láttad a Star Trek filmjeit? Na olyan elmebeteg kezében van a következő trilógia. Ha a Trek univerzumot el tudta b*szni, az SW univerzumot hátulról fogja megerőszakolni. Többször is.
  • Master91
    Tényleg ? nem is tudom meddig jutottam el...
    valami Zabrakot elkezdtek ki képezni, aki tetszett is nekem ( Maul utánzat ), de nem láttam többé, abba is hagytam D:

Nehogy elkezdjem az utolsó évadot.
  • kissssss
    SW clone wars az elején tényleg gyerekes de aztán átvált egy kicsit komolyabb és sötétebb stílusba, főleg az utolsó évad tud nagyot ütni.
  • kissssss
    meg az aranyos szőrös gumimacik is befigyelnek....
  • Master91
    "Én nem tom, hogy mi vaj van az EP 1, 2, 3-mal. Imádom őket, éppúgy, mint a régieket. "

Én is így vagyok vele!

Rongyosra néztem VHS-en 4 éves fejjel a 4-5-6ot, és borzasztóan imádom az egész univerzumát.

1-2-3mal csak még jobban felcsigázott az egész, igen, lehetett volna jobb, de hatalmas pont hogy nekem nagyon nagyon bejöttek a csaták ( kivéve Naboo space csata, az nem tetszett, főleg Anakinos rész, de cserébe Maul vs Kenobi- Qui Gon Jin harc kárpótolt!
    Fogat versenyt is kivettem volna 1 az 1 -be

Na és a zenék ..... mind a 6 részbe nagyon jók !
    Csalódtam kicsit a Clone Warsba, a kezdő moovie az viszonylag bejött, de a sorozatot abba is hagytam, túl "gyerekes"
    Nem is veszem számításba a Star Wars történelembe
    A régi, 2d-s sokkal de sokkal jobb volt, be pisált az ember annál a jelenetnél amikor építették a lézerkardok, Mace Windu vs. csomó droid, és 1 srác végig nézte a csatát .. eh hosszú a post így is :D
  • nagyjeno4
    Én nem tom, hogy mi vaj van az EP 1, 2, 3-mal. Imádom őket, éppúgy, mint a régieket.
    Az a videó meg amit az a fószer készített egy igazi förtelem. Remélem nem ilyen elmebetegeket nem engednek a film közelébe.
  • Darth Revan9
    Eddigi tapasztalataim alapján a fintorgók véleményét pedig így lehetne összefoglalni. Siránkozás a másolatok hiánya miatt. A többi csak csűrés csavarás, meg erőltetett belemagyarázás, hogy "objektív" módon miért nem jó, vagy miért nem illik bele az univerzumba.
  • tigeroo
    ennyi. a star wars számomra amúgyis inkább fantasy. egy szép mese "űrköntösben". amúgy személy szerint énis örülnék egy thrawn trilógiának vagy kyle katarn kalandjainak, de szerintem hasonló lesz a clone warsos broáfsághoz és azt fogják továbbvinni, az sokkal populárisabb.

de majd meglátjuk. igazából már túl nagy mindenkinek az elvárása, ezért mindenki kritikus az új SW filmmel kapcsolatban.
  • sandor8206
    senki nem sír, hogy nem volt M. Falcon meg TIE stb.
  • Darth Revan9
    Szerintem meg egyszerűbben is meg lehet fogalmazni az ilyen panaszokat.
    Miért sz*r a prequel? Mert nem régi filmek másolata.
    Akinek nem tetszik túl kéne, hogy lépjen rajta, nem pedig azon sírnia, hogy miért nem röpködtek X-szárnyúak, TIE vadászok, meg Millennium Falconok. Meg miért nem volt a filmben Birodalom, meg Luke Skywalker másolat, Han Solo másolat, Csubakka másolat ....stb.

Nagyon remélem, hogy az új filmeknél mernek majd valami újat is mutatni, nem pedig csak másolat lesz az egész.
  • Darth Revan9
    Dehogynem vannak. Aki meg nem látja az az ő baja. Valószínűleg a SW nem az ő világa. Ez a csoport a régi filmeket túlságosan elvakultan imádja, és azon elemeket melyeket utál a prequelben, a klasszikusban már tapsikolva imád.

• sandor8206
    én nem emlékszek még hasonlóra sem ami közelébe jöhetne Jar-Jarhoz, főleg nem Yodánál, még ha az ewokokat hoztad volna fel...de ott egy csapat ewok nem tesz ki egy Jar-jart fejfogós humorban

félre értés ne essék, nem azzal van baj, hogy más az új trilógia, nekem kifejezetten tetszet az új dizájn, sőt vehették volna csicsásabbra
    az a bajom, hogy mint film szar (függetlenül, hogy SW-filmek)
  • Master91
    főleg az elején amit a zseblámpával leművelt :D :D
  • tigeroo
    azért az idős yoda néhány jelenete felért jar-jaréval példának okáért
  • sandor8206
    ezekkel semmi baj sincs "...Az aranyos karakterek és a poénok a klasszikus trilógiában is megtalálhatók. Az erős szerelmi szál szintén jellemző mindkét trilógiára..."
    csak hát az előzmény filmekben ilyenek nincsenek, én nem láttam sehol vicces aranyos karaktereket, poénokat vagyis olyanokat láttam ami max. 6 éves korig még vicces is
    az erős szerelmi szálnál nem ártott volna ha az lejön a vászonról, hogy van valami "kémia" a pár között, mint a való életben
    azt elhiszem, hogy szexuálisan vonzódtak egymáshoz, de az nem szerelem
  • Darth Revan9
    Mind a 6 filmet átitatja a SW stílus és hangulat. Az aranyos karakterek és a poénok a klasszikus trilógiában is megtalálhatók. Az erős szerelmi szál szintén jellemző mindkét trilógiára.
    Tehát a prequel utálók tényleg sokszor mondvacsinált okokra hivatkoznak és elég sok dolog, (ha nem is minden) ami miatt lehúzzák ezeket a régiekben is megtalálhatók. Egyszerűbben is letudhatnák a véleményüket: sz*r minden amiben nincs Luke Skywalker és csapata. Így öszze tudnák foglalni utálatuk tárgyát és kész. Az meg, hogy immáron több, mint egy évtizede ezen síránkoznak az már szánalmas.
    Ez nem más, mint azok síránkozása, akik a régi filmek koppintását várták el az előzményektől és most ezt várják el az újaktól is.
    A Star Wars egy családi space fantasy, nem pedig egy állandóan és embertelenül sötét univerzum ( Habár a 6 filmből 2 komorabbra sikeredett, de csak 2 a 6-ból és az a kettő is csak a történeti fordulatok miatt lett komorabb, és ez az állapot csak ideiglenes volt.)
    Tényleg csak kizárólag a filmekről van szó, de a kifogásolt pontok az EU 90%-ban is megtalálhatók.
  • sandor8206
    én nem vagyok az nagy SW-fan aki minden comicot, könyvet látott, olvasott
    kizárólag a filmeket
    De a régi trilógia mestermű, az új pedig csak szimplán szar, mint filmek
    De ha még belegondolok, hogy SW, akkor az ideg kap el, hogy ilyen filmeket rakott le Lucas xy év után
    nekem mindegy mit csinál J.J csak jó legyen...ha az azt jelenti, hogy bevált panelokból dolgozik hát legyen

nekem személy szerint az új trilógia és mai halivúdi filmgyártás annyira elvette a kedvem az SW-től, hogy pl: ha nem jönne a régi cast, abszolut nem is érdekelne az új film