5229
star-wars-banner.jpg
  • GImre70
    Sziasztok. Most olvastam, hogy a SW 7. része 30 évvel a Jedi visszatér után fog játszódni. Ez mennyire gáz.
    Ugyan az lesz mint a Sithek bosszúja és a Csillagok háborúja közötti kimaradt időszak például mi történhetett ez alatt a kb. 20 év alatt.
    A Jedi visszatér YU 4-ben játszódik az SW 7 pedig YU 30-ban itt már Han-nak is megszületett a gyerekei és szerintem már Luke-nak is. Ki lesz a Sith? Én úgy sejtem, hogy Ki-Adi-Mundi mester tanítványa A'Sharad Hett alias Darth Krayt lesz aki YU 138-ban halt meg.
    Tehát vajon mi történt a YU4-YU30 között.
    Például Vader titkos tanítványával StarKiller-rel? És mi lett Ashoka-val?
    Köszi. Üdv Imi
  • a.carkey
    Koncepciórajzok :)
  • DasIsFuck
    Sajnálom, hogy az új filmek a jövőben és nem a múltban fognak játszódni, mennyire király lett volna egy olyan új trilógia ami akkor játszódott volna, mikor még nem pusztultak ki a sith-ek.:(
  • Szabi #2466
    ki meri J.J.-t leszólni ? ide elém vele most azonnal..

• GImre70
    Most olvastam az egyik honlapon a szereplőkről. De a hozzászólok nagyon "fikázzák" sőt még J.J Abrams-ot is hogy biztos xar filmet fog majd csinálni.
  • Axlkenobi
    Sajnos nem meglepő. Annak idején Christian Bale is majdnem felhagyott a színészkedéssel, mert A Nap Birodalma után folyamatosan zaklatták az újságírók, a suliban meg az összes srác őt akarta megverni.
  • a.carkey
  • tigeroo
    visszatérnek a régi nevek
  • Fura Alak
    Wikipédia:

"After portraying Anakin in a chain of related video games, Lloyd retired from acting, citing bullying on the part of classmates and the stress of doing up to 60 interviews a day as his reasons for doing so."

Anakin szerepe után felhagyott a színészkedéssel, mert folyton szívatták az osztály társai, és nagyon stresszelte a napi 60 interjú.
  • GImre70
    Még egy kérdést intéznék.
    Van olyan lehetőleg magyar nyelvű honlap ami a régi köztársaságbeli - Kb YE 3000- től - Sith-eket és mesterük,tanítványaik, valamint a Jedik mesterük és padavánjaik vannak felsorolva.
    Ez érdekelne engem, de a legtöbb oldal angol nyelvű és én sajna nem tudok angolul.
    Előre is köszi.
    Imi
  • GImre70
    Ezt a cikket az április 25.-i Blikk című újságban olvastam a Mi lett vele..
    Megpróbálok idézni."Jake Lloyd számára maga volt a pokol,amit az ifjú Anakin Skywalker szerepe hozott neki az éveken át remegve várt, majd világméretű csalódást okozó Baljós árnyak valósággal derékba törte az akkor még csak 9 éves kisfiú Jake életét" "....a Star Wars-rajongók az első pillanattól gyűlölik a filmet, és az erkölcsi bukásért Jake-et tették felelőssé...."
    Kb ennyi és ehhez hasonlók vannak a cikkben.
  • Monoton
    Bukás? Milyen értelemben? Mert pénzügyileg sikeres volt, az meg más kérdés, hogy ki, hogy viszonyul hozzá. Nekem például tetszett.
  • davidka003
    Az első rész? Persze, hogy bukás lett. Idióta Jar-Jar-t nem szerették a régi Star Wars filmek rajongói. Nagyon gyerek film lett.

Véleményem szerint az első, második rész még csak csak elmegy de a 3. részt nagyon összecsapták.
  • GImre70
    Sziasztok.
    Az egyik újságban olvastam egy star wars szereplőröl, hogy mi lett vele azóta amióta vége a filmnek.
    És abban azt írták, hogy az első rész nagy bukás volt.
    Tudom, hogy régen volt ez a film, de milyen bukás volt ez? Tud róla valaki?
    Üdv
  • PetruZ
    Az új Star Wars film(ek) kapcsán, vélhetően a kavarodások elkerülése miatt, a korábbi, kánonon kívüli Expanded Universe címek reprintjei és új kiadványai ezentúl "Legends" megkülönböztető címzéssel fognak kijönni. Azaz most már hivatalos, hogy az összes EU történetet (ami nem az Episode I-VI) figyelmen kívül hagyják az új filmek készítésekor (halleluja!), de az új Rebels sorozat valamennyit felhasznál majd belőle. A bejelentés szövege itt olvasható.
  • GImre70
    Még egy dolog.
    A VII. rész 2015-re lesz kész. De a VIII. ha lesz is 2018-ra készül el? Ez milyen gáz így viszont senki sem fogja megnézni, mert a mi korosztályunk teljesen "megöregszik".
  • GImre70
    Azért szomorú vagyok.
    Mert így teljesen értelmetlen a sorozat szerintem és nem derül ki, hogy mi lett Ashoka sorsa. Mert gondolom benne lett volna. Nem?
    És ez az új sorozat miről fog szólni egyáltalán?
  • viktorkornél
    egy kis szórakozás..:)
  • Monoton
    Valószínűleg DVD-n is meg fog jelenni, itthon is.
  • gunji
    Kiegészítve azt, amit a többiek írtak: ugye a Disney tavaly tavasszal az 5. évad után leállította a sorozat készítését. (Én utólag úgy érzem, talán részben azért, mert a WB-vel nem tudtak megegyezni a folytatásról).
    Ekkor még volt három korábban le nem adott rész, s ezek mellé még tíz epizódot végül azért sikerült befejezni. Így összesen lett 13 részünk, amit hol 6. évadnak, hol Lost Missions-nek neveznek. Németországban tévében azért leadták őket, de az USÁban valóban nem került képernyőre, csak a Netflix által (emiatt tippelem a jogi gubancot a WB és a Disney között).
    Nálunk nem hiszem, hogy lesz tévében. Én inkább arra bazírozok, hogy hátha tényleg nálunk is elindul a Netflix, s ott megnézhetjük őket magyarul is.
  • Monoton
    A Disney a saját, új szériáját fogja adni szeptembertől. A Clone Wars 6. befejező évad egyben felkerült a Netflixre.
  • tigeroo
    elvileg a disney tervezi újra folytatni, és felrakják a netre vagy valami ilyesmiről volt hír.

alucard: ja, a 30 év. mondjuk így meg van oldva hogy mark hamilék szerepelhessenek idősen (kb. ennyi év telt el a valóságban is a filmek forgatása óta)

• Monoton
    Neten fent van angolul, van hozza magyar felirat is. Magyar csatorna nem hiszem, hogy a kozeljovoben le fogja adni, hiszen amerikaban is csak a netflixen jelent meg.
  • PetruZ
    Nem lesz új évad, talán csak a befejező részek fognak megjelenni külön. Az új Rebels sorozat fogja felváltani.
  • GImre70
    Hol lehet megnézni az idővonalat?
  • GImre70
    Sziasztok.

Tudja valaki, hogy a Star Wars a Klónok háborúja c. rajzfilm újabb évada mikor lesz? Mert azzal lett vége az előző évadnak (talán az 5.-k évad?), Ashoka Tano elhagyja a Jedi templomot.
    A Cartoon networkon mindig ezt a Transzformer Prime-t adják.
    Köszi.
  • AlucardHuN
    Mármint hogy 30 évvel fog játszódni a Jedi visszatér után? Hát én a Legacy korszakának jobban örülltem volna, abba lenne potenciál. Valahogy ez a Solo gyerekek majd testvérharcot vívnak idáig nem villanyoz fel.
  • tigeroo
    naaa mi történt?

amúgy mit szóltok hogy megvan a 7. rész idővonala?
  • MerlinW
    Ha valakit érdekel itt, éppen árulom a teljes SW könyvkollekciómat (110 kötet + ami áprilisban jelenik meg).
    Az ár 180e jó magyar valuta + szállítás (~50kg) ha nem jön érte a vevő. Csak egyben adom.
    A könyvek 80%-a nyomdai minőségű, beléjük sem lett lapozva.
  • GImre70
    Szia.
    Küldök egy linket amiben van leírás a 66-s parancsot túlélő jedikről.
    http://swfan.webnode.hu/jedi-lovagok/
    Köztük volt Kai Hudorra is.
    Üdv
  • Bokafix2
    A 66-os parancsot csak két jedi élte túl, mivel pont ezzel hozott Anakin egyensúlyt az erőbe hogy kiirtotta a legtöbbjüket így 2-2 lett az állás, hisz mindig két sith volt egyidőben és utána már jediből is csak kettő volt, nem voltak hadseregnyien mint azelőtt.

Potenciális jedi jelölt lehet hogy volt több is, akikben ott volt az erő, de a 66-os parancs után egészen a 6-ik rész végéig nem volt más jedi csak Luke, de közben Obi Wan és Yoda is meghalt tehát a végén már csak ő volt.
  • MerlinW
    Hidd el, az internetnek is jobb lesz így :D
  • Master91
    Aaa tényleg, Dreamworks....

Mára elég volt az internetből, ki kapcsolhatom a gépet.
    :(
  • MerlinW
    Majdnem vicces voltál. A helyzet, hogy semmi köze nem volt Pixar-nak a Shrek-hez.
  • Master91
    Shrek 5, csak Wookiekkal??
  • PetruZ
    A pletykák szerint lehet, hogy a Pixar is beszáll a SW bizniszbe egy animációs filmmel (elvégre ők is a Disney-nél vannak, szóval...).
  • kissssss
    az a cica...
  • MerlinW
    Pont hogy nem könyv szerint lesz megcsinálva. Többek között Lawrence Kasdan írja a forgatókönyvet, ami még jól is elsülhet.
  • GImre70
    Sziasztok!
    Lehet már végre tudni, hogy a SW VII. rész miről fog szólni? Bár én innen-onnan hallottam, hogy a könyv szerint lesz megcsinálva a film, de szerintem ez nem olyan akció dús. Bár én úgy tudom, hogy Palpatine is még klónoztatta magát a Byssen. Ha ezt is bele veszik a film történetbe akkor talán jó lesz a film. Én már nagyon várom. Sőt azok a Jedik, akik túlélték a 66-s parancsot azok még szerintem a VII. részben vagyis abban az időben YU 5-6-ban még éltek szerepelhetnének a filmben.
  • GregSB
    Csubakkát alaktó színész csomó backstage fotót rakott ki az eredeti filmek forgatásáról Twitterre.

Itt lehet csemegézni :)