5229
-
gondolom mivel az erő is valamilyen szinten energia a jedik elvből nem formálják pusztításra.
azért csúnyák a sithek, mert gonoszok. ez is egy mese, ennyi. ahogy az erő is csak van, nem kellett volna megmagyarázni midiklorián szint meg egyéb dolgokkal :( -
GImre70 #2508 Szia.
A Jedik is tudnak villámot szórni, de ha ők is használnák ezt az "opciót" akkor már nem lennének Jedik.
-
szemük talán a harag/düh miatt változik,izzik -
FNightWalker #2506 Egyébként ha ilyeneket tudnak készíteni, hogy-hogy nem ilyenek mondjuk a harci vadászgépek? miért nincs egyik seregnek se Birodalmi lépegetője, stb? :D -
FNightWalker #2505 A Sithek mitől/milyen okból kifolyólag lesznek "fakók"?
Miért lesz sárga, vörös színű a szemük? a Jedik például miért nem tudnak villámot "szórni"?
-
Regiujzenek #2504 Star Wars könyvek rajongóit és keresőit várjuk újonnan indult csoportunkban a Facebookon:
Keress rá a Facebookban: Star Wars könyvek csoport -
gombabácsi #2503 na de újjászületett amikor vaderként meghalt :P -
mindenki úgy nézett ki, mikor meg halt
Anakin meg halt, fiatalon, mikor Darth Vader lett (nem úgy értem hogy mikor beöltöztették) -
EnxTheOne #2501 Ha te egy szellem lennél örökké, akkor egy nyugdijas bácsiként vagy egy húszon éves "testben" "élnél"?
:D -
gombabácsi #2500 valaki magyarázza meg nekem, hogy a jedi végén szellemként miért a fiatal anakin jelent meg és miért nem az öreg
(tudom, eredetileg az öreg volt ott és lucas a dilije miatt cserélte le, de meg is magyarázta valahogy?:) -
GImre70 #2499 Ashokat, Starkillert biztos nem teszik bele a mozi filmbe ők csak az animációs sorozatban léteztek. De az eredeti filmben maradtak olyan karakterek akik úgymond életben maradtak, és akik segítségével Luke új Jedi akadémiát tudott nyitni a Yavin 4-n.
Én a "régi" szereplők alatt ezekre gondoltam.
Bár egy Jedi mester aki még a Birodalom örökösei vagy a Sötét erő ébredésében is szerepel.
-
GImre70 #2498 Sziasztok.
Szeretnék kérdezni valamit. Néztem az SW clone wars sorozatot és volt egy rész amikor a Malavolenc csatahajót támadták Anakinék, de előtte átmentek a Balmora egérúton, és Plo Koon mester azt mondta, hogy ez a ..... élőhelye, de minek az élő helye mert sajnos sehogyan sem értem amit mond.
Ebben kérném a segítségeteket.
-
-
-
mert alapvető filozófiájuk, hogy hatalmat szerezzenek, elnyomva másokat, melyhez az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer az elnyomás, a terror, a félelemben tartás, és céljaik érdekében lelkiismeret furdalás nélkül átgázolnak mindenen és mindenkin
és a Star Wars a scifi "Gyűrűk ura", lényegébe egy hősfantasy, csak űrben játszódik, ahol a jók a főszereplők, ahol a jók nyernek
-
mert ez egy mese csak sci-fi köntösben -
én mindig úgy voltam vele hogy a jedi/sith, lázadók/birodalom csak nézőpont kérdése ( jó mondjuk a sith-ek tényleg inkább gonoszabbak, mint a jedik, kivégzik azokat akiket nem komálnak stb. jedik meg segítenek a népeknek ahol tudnak inkább ) -
FNightWalker #2492 A legtöbb Star Wars műben miért ábrázolják a Sitheket gonosznak? erre a kérdésemre már régóta keresem a választ. Továbbá arra is miért van az, hogy filmekben szinte csak a "jók" kapnak több szerepet? miért nem szól mondjuk az új trilógia a sithekről? -
A könyvek sorrendje jó, oda is van írva, hogy a sorozat hányadik kötete. Képregényt nem olvasok így azt nem tudom.
Miután a videojátékok alapján készült így valószínű, hogy összefüggésben van velük. Hogy melyekkel, az kiderül, ha olvasod a könyvet:)
Timeline Records időrendben:
-
FNightWalker #2490 Helló!
Segítségeteket szeretném kérni
az itt látható könyveket/képregényeket hogyan érdemes olvasni?
(https://www.szukits.hu/74-the-old-republic)
a sorrend ami megvan adva valós? képregénnyel vagy a könyvekkel kezdjem?
illetve a könyvben/képregényben szereplő események, történések összefüggésben vannak a KOTOR 1., 2. részével illetve a SWTOR eseményeivel, történéseivel?
Plusz a YT-n van egy sorozat:
Star Wars The Old Republic: Galactic Timeline Records néven.
Megkérhetnék valakit arra, hogy szedje időrendbe nekem? Megköszönném.

-
Ez szerintem nem így van, én pl. biztosan nem szavaztam volna rá. :) A Zahn-trilógia első megítélése elég jó volt, aztán az idők folyamán erősen vesztett a fényéből, és ma már (a Disney döntések fényében is) nem sokra van tartva. Szerintem sem érdemelne filmet, nem jó filmes alapanyag és a sztori is tele van blődségekkel (főleg az utolsó könyv).
-
Szerintem mindenki aki olvasta, a Zahn trilógiára szavazott volna... sajna ez van. -
én akartam volna Thrawnt :( -
Többször ki lett tárgyalva, hogy a könyvek, lore-ok nem lesznek figyelembe véve a filmek kapcsán. Tehát alapesetben Hannak nincsenek gyerekei, Luke nem alapított akadémiát, stb. Ha mégis, az a forgatókönyv íróin múlik, mit találnak ki.
Lényeg, hogy abszolút nem céljuk, hogy igazodjanak a 6. rész óta kitalált eseményekhez. Nincs Mara Jade, nincs Thrawn, nincs Exar Kun, Ashoka, Starkiller, Krayt, stb. Nem léteznek. Tehát felesleges számolgatni, csakis a mozifilmek történéseivel érdemes spekulálni. -
Baromira nem érdekel, és remélem egyetlen képkockát nem fognak pazarolni az ilyen Ashoka, meg Starkiller szintű karakterekre. Semmi szükség rájuk az új mozifilmekben, a SW univerzumnak nagyon kijár most már egy érett történet, mert az ilyen Ashokákból meg már több mint eleget kaptunk, maradjon csak meg az animációs Clone Wars formátumánál. (Ashokáról itt olvashatsz, a lehetséges sorsvonalait elemzi).
Ez szigorúan a magánvéleményem, no offense. -
FNightWalker #2484 köszi -
What is the significance of the reversed colours of imperial and rebellion lasers compared to lightsabres -
FNightWalker #2482 Amatőr kérdés
A Köztársasági vadászrepülőgépek miért piros lézert lőnek? -
gergo85 #2481 Találtam egy nagyon klassz weboldalt, ahol HD minőségben vannak fent Star Wars űrhajók: www.hiperkapu.hu
-
képek ! -
Carrie Fisher visszavesz Leia hercegnő brit akcentusából -
Sziasztok! Keresek POTF figurákat,csak bontatlan érdekel!
Tud valaki segíteni? -
Ma 70 éves George Lucas.
-
Már miért ne lenne érdekes? Az EU sztorik többsége inkább "érdekes", másféle értelemben... Szerintem nagyon is jó, hogy nem azokra építkeznek.
-
Monoton #2475 POnt az a lényege, hogy valami újat kapjunk és ne egy már létező sztorit. -
GImre70 #2474 Szia.
Ha ez így lesz akkor sztem nem lesz valami érdekes a film. Bár ki tudja? Messze van 2015 decembere.
-
Lehet, de a cikk szerintem rettenetesen túlspilázott kapálódzás, ami csak táptalajt ad a fanboyok sirámainak.
-
Monoton #2472 Ha a Clone Wars naradt akkor van Ashoka :P -
Felejtsd már el ezeket a dolgokat! A filmben semmi sem lesz a könyvekből, képregényekből, nincs Krayt, nincs Starkiller, nincs Ahsoka, teljesen saját sztori lesz (l. #2455).
-
Monoton #2470 katt