Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
El, de... nos..😊 Elég gyermeteg volt. Csak nagy vonalakban emlékszem mirõl szólt, de arra tisztán, hogy egyszer bõven elég volt. Nem maradtál le semmirõl😊 Inkább keress egy jó Clive Barker horror-t magadnak, jobban jársz😊

Illetve, igaz nehezen beszerezhetõ, de nagy kedvencem a Deathtroopers-hez hasonló (sokkal jobb) hangvételû két Doom könyv (a '93-94-es játék alapján, Damien Forrestal írta õket). ajánló

[merlinw.org]

gibson9
Én még mindig ez után vágyakozom 😄 Deathtroopers
Te kiolvastad már angolul? Írtad, hogy berendelted 😊

MerlinW
Vagy kiadhatnák egyben, mint a Han Solo trilógiát😊

[merlinw.org]

gibson9
Szerintem lesz mindháromból.. legalábbis úgy lenne logikus 😄 Én inkább azt szeretném ha kiadnák nálunk is. Ez a borító nagyon megfogott 😊

MerlinW
Inkább azt a 20-30 még le nem fordított regényt adnák ki itthon... pl. az X-Wing sorozatnak is van még 3 kötete...

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Igazabol akkor mar csinalhatnanak mindharombol ilyet :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

MerlinW

[merlinw.org]

gibson9
Thrawn trilógiáról jut eszembe, hogy 20. évfordulója alkalmából újra ki fogják adni. De sajnos csak Amerikában.

Link

HiPPoNaX
Korulnezel vateran es hegyekben allnak a konyvek, nem is egyet 1000 penz alatt vesztegetnek. Mondjuk azok nyilvan a kevesbe kultikus darabok, de neha pl. a Thrawn trilogiabol is talalsz ilyen aron.

Tudnátok ajánlani olyan könyveket amiket könnyû megszerezni? (magyar nyelvû)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

MerlinW
Õk nem fognak nyomni semmit, viszont igényt benyújthatnak, illetve figyelhetik a piacot. Nem tudom pontosan, de ha kíváncsi van írj nekik, vagy hívd fel õket és kérdezd meg😊

[merlinw.org]

gibson9
Ezt megtaláltam én is. De ez most úgy mûködik, hogy elõrendelem és konkrétan újranyomnak nekem egyet? 😄

gibson9
Köszönöm szépen 😊 Igen a 7,5 talán kicsit tényleg húzós, de ezt a könyvet sehol máshol nem találtam meg, csak ezt az egy példányt. A másik nagyon drága és ritka könyv a Birodalom Árnyai, de abból kapásból találtam 3 darabot vaterán.. 10k, 13k és 15ezer ft-os álomáron.. 😄

MerlinW
Ha nem sürgõs, Elõrendelheted 1200Ft-ért. Aztán majd nyomnak belõle.

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Evekkel ezelott olvastam, egyaltalan nem rossz konyv. Igaz a vegen kicsit agyoncsapta az iro a sztorit nehany veletlennel, de ezt bovebben nem fejtem ki, mert bazi nagy spoiler lenne :] Beszerezni szerintem mindenkeppen erdemes, de 7,5K-ert azert nem az instantget kategoria. Szerintem :]

gibson9
Valaki aki olvasta a Darth Maul – A Vadászó Árnyék címû könyvet írhatna valami spoilermentes véleményt róla. Találtam egy gyûjtõi állapotban lévõ példányt 7500 Ft-ért és erõsen vacillálok rajta, hogy megvegyem 😊

datango
nekem is tetszett a könyv! várom már a második részét!

gibson9
Nekem kifejezetten tetszett, hogy ennyire részletesen belemennek a sötét oldal dolgaiba és hogyan alakul, formálódik Bane.. Csak ezután a hosszú részletes tartalom után lehetett volna valamivel részletesebb lezárás is :/

PetruZ
Nem, a könyv elsõ 95%-a rettenet mód túlírt és körülményes, nekem nem tetszett a könyv. 😞
gibson9
Ma végeztem ki a pusztítás útja címû kötetet 😊 Még decemberben vettem meg, de sajnos idõ hiányában csak januárban tudtam elkezdeni és csak most jutottam a végére. Nagyon tetszett a könyv, ahogyan Bane megismerkedik a sötét oldal természetével 😊
Viszont halkan megjegyzem, hogy..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TALÁN mint ha egy kicsit összecsapott lenne a vége

el kellett halasztani 😊 de vmikor összehozzuk

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

balee4
Lehetetlen küldetés. 😄 Vagy sikerült?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ilyet mi is csináltunk. 2.-ik rész feléig bírtuk XD

Ati

Haverokkal eldöntöttük hogy Star Wars maratont tartunk. 1 nap alatt végignézzük 1-6ig 😊. Sör, beigli, vizipipa és minden ami kell mellé. 😊
Jó kis nap lesz

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

HiPPoNaX
Darth Plagueis BBY 52-46 kozott valamikor halt meg, Bane viszont BBY 1026-980 kozott elt, szoval par evvel megelozte kollegajat :] Ajanlom amugy a wookiepediat informalodasra, itt egy lista a regenyekrol.

datango
egy két nap és nekem is meglesz!
---
valaki tudna normális idõrendi sorrendet felhozni?

kb ez a darth bane mikorra írható? az egyértelmû hogy még a sith korokban játszódik de plageiusz elött van õ?

gibson9
Ma én is gazdagabb lettem ezzel a példánnyal 😊

bigapó
Biztos olvastátok, de esetleg akinek kimaradt:

Elhunyt Irvin Kershner

R.I.P., nyugodjék békében...egy messzi, messzi galaxisban...

The Matrix has you...

balee4
Hmm mit találtam: 14 további SW kötetre kötött szerzõdést a Szukits. Szóval 2011 az SW rajongók éve lesz. Érdemes reggelni a nemsokára nyíló áruházukba.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Múlt héten megjelent magyarul (végre) egy új SW könyv: Darth Bane - A pusztítás útja. Én azonnal lecsaptam rá, ma kezdem.

Remélem újra feléled a Szukits és elkezdik kiadni az SW könyveket.

😄😄😄

MerlinW
Ha az nézõpont kérdése, hogy az egyik fél világuralomra tör, bolygókat pusztít el, rabszolgaságba hajtja az ártatlanokat, korrupt politikát folytat, a másik fél pedig ez ellen és a békéért küzd... akkor jah.. nézõpont kérdése😊)

[merlinw.org]

am azt nem értem a filmben, hogy a jó és a rossz oldal miért háborúzik? mi az oka? a rossz oldal miért rossz? ez csak nézõpont kérdése. nem?

MerlinW
Áh tényleg, Mereel (Jango apjának mestere/mentora) hajója került Jango-hoz, az öreg páncélját Boba legózta össze késõbb😊 Rég olvastam a Fett könyvet😊

[merlinw.org]

HiPPoNaX
Szerintem a filmekben latott pancelzat nem az apjae, hanem Jaster Mereel-e, azert nem is hasonlit :]

MerlinW
Hát... használva van..😊 Nem a divat a lényeg, hanem az ellenálló képesség😊

[merlinw.org]

azt tudom. De át lett festve, de amikor még jango-é volt, akkor nagyon jól nézett ki, most meg...

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

balee4
Storm trooper ofc.

MerlinW
Mert ereklye apai ágról.

[merlinw.org]

Nektek melyik páncél tetszik jobban? storm trooper vagy, clone trooper?

Egyébként boba fett felszerelése miért volt olyan kopott? Nem keresett elég pénzt? 😄

balee4
Star Wars blu-ray kiadás bejelentve

És kiszivárgott egy új kimaradt jelenet a Return of the Jedi-ból:

Star Wars Return of the Jedi Missing lightsaber scene

Ma 18:00-kor megindult a fórum!!!

Remélem tetszeni fog nektek!
Sziasztok! 😄

Éppen ma kezdtem el szerkeszteni elsõ Star Wars fórum szerepjáték oldalamat! Még nem nyitottam meg a játékot, mert még nincs teljesen kész, továbbá még hiányoznak játékosok, de hamarosan...majd... 😄

Aki szeret szerepjátékozni, vagy amúgy szívesen kipróbálná, az mindenképpen nézzen fel ide: http://starwarsdf-rpg.proboards.com/
Regisztrálni már szabad! 😊
Sziasztok!

Megválnék új Star Wars Junior I-VI. keményfedeles könyvemtõl!

Sajnos idehaza már nem kapható, így nagy értéket képvisel!

A könyv ott folytatódik, ahol a VI. rész abbamaradt.

A könyv tartalma:

A Felkelõk Szövetsége gyõzött, de a volt Császárság erõi élükön Trioculus nagyúrral és a Sötét Prófétákkal támadásba lendül. Luke, Leia, Han és a többiek szembeszállnak velük. Sokan segítenek nekik, többek között az ifjú jedi herceg Ken, akirõl kiderül, hogy akár császár is lehetne.
Beválnak-e a Sötét Oldal Prófétáinak jóslatai? Eléri-e célját Trioculus Darth Vader kesztyûjével? Sikerül-e Zorba, a hutt bosszúja?
Mindezen kérdésekre választ kaphat a STAR WARS JUNIOR könyvek összegyûjtött kötetébõl:

- Darth Vader kesztyûje
- A jedik elveszett városa
- Zorba, a hutt visszavág
- Küldetés Yoda hegyérõl
- A birodalom királynõje
- A sötét oldal prófétái

Akit érdekel, az kérem jelezze a [email protected] címen!

lightjack
hali! vki tudna nekem segíteni abban hogy a You can draw star wars könyvet Matt Busch tól honnan tudnám bezserezni magyarországon??

Bruk
Nagyon jó, 33 év után is durvább mint több mai film. Majd beszerzem a felújítottat is, kíváncsi vagyok rá. 😊

highlander15
Nekem is megvolt az eredeti trilógia az eredeti változatban és az eredeti magyar szinkronokkal.Egyedül a Birodalom visszavágban nem tetszett Yoda hangja,az újban jobb lett szerintem.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Bruk
Valami ilyesmit olvastam én is. De most lejött az eredeti, este megnézem aztán ha tudom megszerzem a turbózott változatot is. Köszi.<#wink>

highlander15
A Special Edition ugyanaz mint az eredeti film,csak ki van bõvítve pár új jelenettel meg ha jól tudom az effekteket is felturbózták.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Bruk
Hali
Azt szeretném kérdezni tõletek hogy az 1977-es Star Wars és az 1995-ös Special edition- Új remény között nagy különbség van? Mert kölyökként láttam pár részt, de már nem nagyon emlékszem semmire ezért az utóbbi idõben elkezdtem nézni sorban az epizódokat. Csak érdekelne hogy a felújított változat élvezhetõbb-e, vagy nem ér annyit hogy keresgéljek...
Elõre is köszi!