5229
star-wars-banner.jpg
  • Banderas1990
    Ez így nem teljesen igaz. Már eddig is jelentek meg könyvek az új kánonban (New Dawn, Tarkin, Heir to the Jedi).

Viszont az Aftermath lesz az első könyv, ami a Jedi visszatér után játszódik.
  • PetruZ
    Az EU-törlés uáni éra első könyve az Aftermath lesz (ami egyben egy új trilógia nyitó darabja is).
  • Stockbauer33 #2547
    http://www.recoilweb.com/nerd-alert-galac-tac-tactical-60575.html
  • KaBuTo666
    mé nem 50?
  • MerlinW
    Szukitsnál 40%-os SW akciózás van.
  • MerlinW
    Virágboltban nem tudom, de nekem valahol megvan VHS-en a 81-es verzió. Hogy milyen állapotban van a szalag azt viszont nem tudom:)
  • kjhun
    Sziasztok

Az alábbiakról mit tudtok mondani??

Star Wars Guild Trilógia VHS
    Star Wars V: A Birodalom visszavág VHS MOKÉP!! verzió (Állítólag régebbi a GUILD HOME VIDEO-s kiadásnál.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nagyon kevesen tudják azt, hogy az 1980-as évek közepén a Mokép megjelentette kölcsönzői VHS-en A Birodalom visszavág-ot és ezzel megelőzte a Guild Home Video-s kiadást. Itt is, ahogy a mozivetítésnél, csak ez a rész létezik Mokép VHS-en, a kiadványra a teljesen eredeti (szélesvásznú) mozikópia ill. az eredeti magyar szinkron került. A Magyar TV levetítette a filmet az 1980-as évek vége felé, az előbb említett szinkronnal, viszont már megcsonkolt kópiával. 1993 elején a Guild Home Video kiadta VHS kazettán a Birodalom visszavág-ot, amelyre szintén a régi magyar szinkron és egy teljes képernyős kópia került.

Forrás

Ez utóbbi kikerült a virágboltba??
  • BooMiller
    Lucas verzio:DDDDDDDDDDDD

• BooMiller
    sírok:DDD

:DDDD
  • Fura Alak
    Vannak azóta újabbak is. :D
  • BooMiller
  • CalebJoe
    bazzeg az a gyertyatartó
  • Belkar
    Lehetséges fénykard dizájnok :D
  • Stockbauer33 #2536
  • [NST]Cifu
    Blaster, és nem lézer... ;)
  • Shiwo
    abból is van pár..
  • EnxTheOne
    Lehet hogy mandalor fémböl készült, azt meg nem vágja át
  • Shiwo
    azért az nem egészen ugyan az..

abból csak 1 mini penge áll ki és 45°-ban, nem kettő 90°-kal

más kérdés, hogy mindkettő "érdekesen" néz ki...
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.29. 10:17:56
  • Master91

Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.29. 09:22:37
  • mijki
    A TIE vadászok lövegei az eredeti szériában is zöldek voltak. :)
    A birodalmi oldalon a kézi fegyvereknek és a lépegetőknek volt piros lézerjük. :)
  • xido
    én meg jól emlékszem,hogy a klasszikusokban a Tie figtherek lövegei vörösek voltak?..itt miért zöldek?
  • SzinesGeza
    Jaja, ilyen alapon repülhetnének is benne az emberek, hisz ez csak egy film, minek várunk el bármiféle realitást. ;)
  • BooMiller
    Ez is igaz, de nem láttam a jobb fölső sarokban a Discovery Channel feliratot sem:D
  • BooMiller
  • BooMiller
    ostort vágom, ezt még nem olvastam:)
  • SzinesGeza
    Nem csak kitalálták? Ja mert akkor a SW univerzum létezik? :)
    Egyébként - szerintem - azért butaság mert míg egy hagyományos kardnál a keresztvas védi a kezet egy esetleges lecsúszásnál illetve megakasztásnál, itt hasonló esetben a másik fénykard le fogja vágni valamelyik szárat. :)
  • mijki
    Crossguard lightsaber :)
    Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.11.28. 21:02:19
  • gibson9
    A fejemet fogtam amikor megláttam. Reménykedtem, hogy a végén kiderül, hogy csak valami rajongói videó.
  • r4pt0r
    Sok helyen olvastam, sőt képet is linkeltek hogy bízony létezik ilyen fénykard az SW univerzumban, sőt ostor is, stb. Szóval nem csak kitalálták.
  • BooMiller
    hmm az a fénykard... nagyon khmm érdekes..
  • mijki
  • Regiujzenek
    Új oldal, a magyarországon megjelent Star Wars könyvek bemutatása, Star Wars időrendi sorrendben, adatokkal, borítóképekkel:

Star Wars könyvek

• a.carkey
    Roki rajongó :)
  • Regiujzenek
    Mark Hamill élete, filmjei:

Mark Hamill az utolsó jedi

• a.carkey
    "Al Pacino már el is felejtette, ki az a Han Solo
    A torontói filmfesztiválon megkérdezték Al Pacinótól, hogy miért utasította vissza Han Solo szerepét a Csillagok háborújába.
    Az meg ki?
    - kérdezett vissza. Miután a riporter kisegítette, így folytatta:
    Hú, jó, megvan már. Szegény Harrison, ez biztos szarul esik neki. Nézze, annak idején mindenféle szerepet hozzámvágtak, mert játszottam a Keresztapában. Mindegy volt, hogy alkalmas vagyok-e rá, sőt, az sem érdekelt senkit, hogy nem voltam egy nagy truváj, mármint színésznek. A Csillagok háborúját azért dobtam vissza, mert elolvastam a forgatókönyvet és egy büdös szót nem értettem belőle. "

:D
  • MerlinW
    cute time!
  • PetruZ
    Új Marvel képregénysorozatok jönnek januártól.
  • a.carkey
    President Darth Vader? Americans prefer Star Wars characters over Obama and 2016 hopefuls :D
  • Axlkenobi
    A midi-chloriánok nem magyaráznak meg semmit, nem ők az Erő. A midi-chloriánok pusztán a "csatorna", amin keresztül valaki "kommunikál" az erővel. Hogy kiben mennyi a midi-chlorián, az azt mutatja, hogy mennyire erős ez a kapocs az Erővel. Ezt az egész koncepciót nagyon csúnyán félremagyarázzák sokan, pedig semmit nem vesz el az Erő misztikumából.
  • Axlkenobi
    Neebray Manta, magyarul azt hiszem, hogy Neebray Sáska a nevük.