5229
-
Banderas1990 #2549 Ez így nem teljesen igaz. Már eddig is jelentek meg könyvek az új kánonban (New Dawn, Tarkin, Heir to the Jedi).
Viszont az Aftermath lesz az első könyv, ami a Jedi visszatér után játszódik. -
Az EU-törlés uáni éra első könyve az Aftermath lesz (ami egyben egy új trilógia nyitó darabja is). -
Stockbauer33 #2547 http://www.recoilweb.com/nerd-alert-galac-tac-tactical-60575.html -
KaBuTo666 #2546 mé nem 50? -
Szukitsnál 40%-os SW akciózás van. -
Virágboltban nem tudom, de nekem valahol megvan VHS-en a 81-es verzió. Hogy milyen állapotban van a szalag azt viszont nem tudom:) -
kjhun #2543 Sziasztok
Az alábbiakról mit tudtok mondani??
Star Wars Guild Trilógia VHS
Star Wars V: A Birodalom visszavág VHS MOKÉP!! verzió (Állítólag régebbi a GUILD HOME VIDEO-s kiadásnál.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon kevesen tudják azt, hogy az 1980-as évek közepén a Mokép megjelentette kölcsönzői VHS-en A Birodalom visszavág-ot és ezzel megelőzte a Guild Home Video-s kiadást. Itt is, ahogy a mozivetítésnél, csak ez a rész létezik Mokép VHS-en, a kiadványra a teljesen eredeti (szélesvásznú) mozikópia ill. az eredeti magyar szinkron került. A Magyar TV levetítette a filmet az 1980-as évek vége felé, az előbb említett szinkronnal, viszont már megcsonkolt kópiával. 1993 elején a Guild Home Video kiadta VHS kazettán a Birodalom visszavág-ot, amelyre szintén a régi magyar szinkron és egy teljes képernyős kópia került.
Forrás
Ez utóbbi kikerült a virágboltba?? -
Lucas verzio:DDDDDDDDDDDD
-
sírok:DDD
:DDDD -
Vannak azóta újabbak is. :D -
-
bazzeg az a gyertyatartó
-
Belkar #2537 Lehetséges fénykard dizájnok :D -
Stockbauer33 #2536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Blaster, és nem lézer... ;) -
abból is van pár.. -
EnxTheOne #2533 Lehet hogy mandalor fémböl készült, azt meg nem vágja át -
azért az nem egészen ugyan az..
abból csak 1 mini penge áll ki és 45°-ban, nem kettő 90°-kal
más kérdés, hogy mindkettő "érdekesen" néz ki...
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.29. 10:17:56 -
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.29. 09:22:37 -
A TIE vadászok lövegei az eredeti szériában is zöldek voltak. :)
A birodalmi oldalon a kézi fegyvereknek és a lépegetőknek volt piros lézerjük. :) -
xido #2529 én meg jól emlékszem,hogy a klasszikusokban a Tie figtherek lövegei vörösek voltak?..itt miért zöldek? -
SzinesGeza #2528 Jaja, ilyen alapon repülhetnének is benne az emberek, hisz ez csak egy film, minek várunk el bármiféle realitást. ;) -
Ez is igaz, de nem láttam a jobb fölső sarokban a Discovery Channel feliratot sem:D -
-
ostort vágom, ezt még nem olvastam:) -
SzinesGeza #2524 Nem csak kitalálták? Ja mert akkor a SW univerzum létezik? :)
Egyébként - szerintem - azért butaság mert míg egy hagyományos kardnál a keresztvas védi a kezet egy esetleges lecsúszásnál illetve megakasztásnál, itt hasonló esetben a másik fénykard le fogja vágni valamelyik szárat. :) -
Crossguard lightsaber :)
Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.11.28. 21:02:19 -
A fejemet fogtam amikor megláttam. Reménykedtem, hogy a végén kiderül, hogy csak valami rajongói videó. -
r4pt0r #2521 Sok helyen olvastam, sőt képet is linkeltek hogy bízony létezik ilyen fénykard az SW univerzumban, sőt ostor is, stb. Szóval nem csak kitalálták. -
hmm az a fénykard... nagyon khmm érdekes.. -
-
Regiujzenek #2518 Új oldal, a magyarországon megjelent Star Wars könyvek bemutatása, Star Wars időrendi sorrendben, adatokkal, borítóképekkel:
Star Wars könyvek
-
Roki rajongó :)
-
Regiujzenek #2516 Mark Hamill élete, filmjei:
Mark Hamill az utolsó jedi
-
"Al Pacino már el is felejtette, ki az a Han Solo
A torontói filmfesztiválon megkérdezték Al Pacinótól, hogy miért utasította vissza Han Solo szerepét a Csillagok háborújába.
Az meg ki?
- kérdezett vissza. Miután a riporter kisegítette, így folytatta:
Hú, jó, megvan már. Szegény Harrison, ez biztos szarul esik neki. Nézze, annak idején mindenféle szerepet hozzámvágtak, mert játszottam a Keresztapában. Mindegy volt, hogy alkalmas vagyok-e rá, sőt, az sem érdekelt senkit, hogy nem voltam egy nagy truváj, mármint színésznek. A Csillagok háborúját azért dobtam vissza, mert elolvastam a forgatókönyvet és egy büdös szót nem értettem belőle. "
:D -
cute time! -
Új Marvel képregénysorozatok jönnek januártól.
-
President Darth Vader? Americans prefer Star Wars characters over Obama and 2016 hopefuls :D -
Axlkenobi #2511 A midi-chloriánok nem magyaráznak meg semmit, nem ők az Erő. A midi-chloriánok pusztán a "csatorna", amin keresztül valaki "kommunikál" az erővel. Hogy kiben mennyi a midi-chlorián, az azt mutatja, hogy mennyire erős ez a kapocs az Erővel. Ezt az egész koncepciót nagyon csúnyán félremagyarázzák sokan, pedig semmit nem vesz el az Erő misztikumából. -
Axlkenobi #2510 Neebray Manta, magyarul azt hiszem, hogy Neebray Sáska a nevük.