Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Magyarul tudtommal csak a Reneszánsz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Reneszánszon kívül jelent meg más is?

[merlinw.org]

balee4
Ha minden igaz holnap meg is jön az új SW, és hozzádobtam még az új Assassin's Creed regényt,

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Jaja én is onnan fogom, max várok pár napot, annyira nem sürgõs, idõm még úgysem lesz olvasni. Mondjuk sajnos nálunk nincs bolti átvétel.

gibson9
És természetesen a rendelést követõ másnap át is vehetem.

gibson9
Szerintem biztos kapható lesz már holnap. De én mindig alexandrából rendelem, mert ugye jár a netes kedvezmény érte (új megjelenésnél 20%) és tudom a lakhelyemhez közeli boltba küldeni, amivel a postaköltséget is megspórolom 😊

MerlinW
2-3. Feladod a rendelést, õk aznap/másnap küldik a DPD-nek, DPD pedig másnap viszi hozzád.

[merlinw.org]

balee4
Ja én is, jó lenne, ha már holnap kapható lenne az Alexandrában. A kettõ szabálya már a megjelenés napján kapható volt náluk és másnapra meg is jött. Szukits-tól rendelt már valaki? Tényleg 3 nap a szállítás?

gibson9
Bizony. Veszem is egybõl és megy a gyûjteménybe 😊

balee4
Gyerekek szerdán 'A múlt kísértete' megjelenés. 😊

balee4
Mondjuk szép lista, jöhet az összes, idõvel meg tuti megkapjuk a Revan-t és Plagueis-t is.

gibson9
Jó lenne ha jönne már jövõre, de ugye kiadtak már egy megjelenési listát az új könyvekrõl, amit le is írtam a #1860as hozzászólásomban. Szóval ha csak nem iktatják be ezek közé, akkor jó sokára kapjuk meg a Revan könyvet :/

balee4
Kötelezõ lesz, remélem max jövõ év elején kiadja nálunk is a Szukits. Számomra Drew Karpyshyn a legjobb SW író. Még Zahn-nál is jobban szeretem.

balee4
Aha azért remélem nemcsak újrakiadások jönnek.

MerlinW
Vazze... ne visszavásároljanak, hanem nyomjanak újakat... ha már kiadó.

[merlinw.org]

MerlinW
Most nézem, a múlt kísértete és jövõ látomását még 1999-ben vettem meg😊

[merlinw.org]

Én ennek nem nagyon örülök. Számomra Revan leigázta a galaxist, Bastilátol született vagy 20 gyereke, és 80 éves koráig uralta a galaxist. 😄

Ebbe meg valami olyasmi lesz hogy milyen jo fej jedi mester. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

gibson9
Drew Karpyshyn következõ könyve pedig novemberben érkezik (persze egyelõre csak külföldre)
DE NAGYON REMÉLEM, HOGY EZ NÁLUNK IS MEGJELENIK MAJD!!! 😄

gibson9
Megmondom én neked 😊 A Sötét Nagyúr címû kötet keresésével kapcsolatos válaszomra ez az üzenet érkezett:

Kedves András!

Terveink szerint rövidesen (jövõ hónapban) elnyeri végleges formáját a honlapunk és a megújult változatban már a régi könyveink is szerepelni fognak. Megpróbálunk a lehetõ legtöbb régi címbõl visszavásárolni néhány példányt, hogy minél teljesebb kínálatot tudjunk a vásárlók elé tárni. Reményeink szerint a Sötét nagyúrból is sikerül majd szerezni pár darabot.

Üdvözlettel:

szukits.hu

balee4
Augusztusban pedig a Darth Bane trilógia 3. kötete, kíváncsi vagyok mik jönnek október-decemberben.

balee4
Minden ami SW tuti vétel lesz elsõ nap. Jövõ héten ugye a Múkt kísértete, már alig várom. Na meg még az Ürodüsszeiákat fogom megvenni.

MerlinW
Jaa, arról nem kaptam levelet, nem tudtam😊

[merlinw.org]

gibson9
Tudom, hogy a Múlt kísértete az elsõ rész 😄 csak írtam, hogy 1 hét múlva jelenik meg, a Jövõ Látomása pedig 2 hónap múlva. Elõbb az elsõ rész, aztán a második 😄

MerlinW
Gondolom így sikerült ütemezni az újranyomást😊 A tényen nem változtat, hogy a Múlt kísértete az elsõ rész.

Ezt Szukits is írja:
"A mai nappal felkerült oldalunkra a Thrawn keze sorozat 2., befejezõ része, Timothy Zahn: A jövõ látomása címû regénye."

[merlinw.org]

gibson9
A Múlt kísértete folytatása, ami ugye pontosan 1 hét múlva jelenik meg 😊

MerlinW
Timothy Zahn: A jövõ látomása újra kapható lesz a Szukits-nál

Ez ugye a "Múlt kisértete" c. kötet folytatása, ami a Thrawn szálat folytatja (Birodalom örökösei trilógia (ep. 7-8-9)), tehát akár felfogható a 10-11. epizódnak is. Vagyis kötelezõ darab annak, aki lemaradt róla😊

[merlinw.org]

gibson9
Valóban nem egyszerû.. már írtam a Szukitsnak is, de még nem válaszoltak (lehet nem is fognak 😄)

balee4
Én 2009-ben, 1 évvel a megjelenése után vettem meg és már akkor is vadásztam rá, és jóval drágábban vettem meg, mint a megjelenéskori ára. Nem lesz egyszerû szerezned.

balee4
Hmm remélem jövõre mi is megkapjuk, Luceno nem ír rosszul, de azért Zahn és Karpyshyn nyomába sem ér.

rbajanlat
Persze hogy úgy a legjobb én is próbáltam megszerezni aztán nem igazán tudtam hozzájutni így maradt a word.

A darth plagueis megjelenésénél nem fogok késlekedni.
Rendelem egybõl.

gibson9
MerlinW: Megpróbálom azt is köszönöm. Valahogyan mindenképp hozzá fogok jutni.

rbajanlat: Végsõ esetben wordben is jó lesz, de jó lenne a polcomon tudni kötött formában 😊 a gyûjtõ énem megkívánja sajnos 😄

rbajanlat
wordben nem jó?

MerlinW
Írj a szukits kiadónak (õk fordítják, kötik, adják ki), hátha van még nekik valahol eldugva.

[merlinw.org]

datango
hehe 😊 hát nekem megvan de nem eladó😄
szerintem megéri becserkészni! (majd lesz valakinek eladó...)

gibson9
Már jó ideje meg akarom szerezni azt a könyvet, de sehol nem találom :S Ez a téma nagyon érdekel. Ez a kedvenc szálam a sithek bosszújában is, ahogy Anakin az érzelmei és a félelmei miatt átáll a sötét oldalra. Nagyon érdekelne a látásmódja a 3. rész után, tehát a könyvbéli idõben.

datango
olvasni megtanultam én is 😊
bõvebben?

MerlinW
Írja tisztán és világosan:
"Az oldal átmenetileg technikai problemákkal küzd, szíves elnézésüket kérjük."

[merlinw.org]

datango
én úgy emlékszem, hogy hiányzik neki a szerelme, és valahol meg is lehet érteni az érzéseit. én ennyire nem írnám le a "Sötét Nagyúr" könyvet szerintem elég jól leírja az "érzelmi-válságát" védernek...

viszont nem tudja vki hogy miért nem megy a starwars.hu ?

Revan. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

MerlinW
Mint mindenki, aki a sötét oldalt követi. Mondj egy épeszû személyt a sötét oldalról😊

[merlinw.org]

rbajanlat
Azt hittem csalódás lesz neki hogy nyomorék lett meg elvesztette a szerelmét és gondolkodik majd a visszaálláson.
De a sötét nagyúr c. könyvben csak annyi van hogy nem értették meg õt, senki nem értette meg õt (tipikus egy õrült megy szembe a kocsikkal az autópályán).

MerlinW
Hogy a fenében bánhatná meg, az ep 4-5-6 elõtt?😊 Utána meg már halott ugyebár😊

[merlinw.org]

rbajanlat
Azt már olvastam.
Sajnos csalódás volt az a könyv.
Azt hittem vader megbánja ezt az egész sötét oldalast de nem.
Letudta magában hogy mindenki elárulta õt és ezért jogos volt a tette.

Ott az igazi vívódás az volt hogy nem az õvé lett a galaxis mert régi mestere nyomorékká tette és elveszett képességeinek jelentõs része.

MerlinW
Konkrét vívódás nincs ugyan, James Luceno: Sötét nagyúr c. kötete szól az Ep3 utáni Vader-es bosszúvágyról.

[merlinw.org]

rbajanlat
Hello!
Van olyan könyv ami darth vader vívódásáról szól?

gibson9
Na akkor a képet újra

gibson9
Új James Luceno könyv jelenik meg december 27én (nyilván külföldön), ami a Darth Plagueis címet viseli majd. A Sithek bosszújában róla mesél Palpatine Anakinnak.

MerlinW
Nekem is ma jött meg😊 Szukits csomagolása páratlan😊

[merlinw.org]

balee4
No megvan a könyv, zseniális mint az elsõ része.

balee4
Aha meg is rendeltem, holnap jön elvileg. 😊