Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor legutoljára ránéztem ma délután 871 szavazattal a következõ volt az állás.
The Old Republic: 29,39
Republic Commando 19, 29
Coruscant Nights: 2,64
Hand of Judgement: 7
New Jedi Order 13, 65
Crosscurrent: 19, 17
Félbehagyotak: 8, 96
Tehát az 1. helyezett a TOR, a 2. RepCom, a 3. Kemp SW könyvei. Zahn csúnyán leszerepelt, az NJO a vártnál jobban teljesített.
http://shtrend.hu/index.php/Minden-kep/star-warsba-oeltoeztetett-sztarok.html

Egyébként ostobaságot beszélsz, mert a SW könyvek az összes logós fantasy és sci-fi könyv közül a legjobban fogyó könyvek közé tartozik. És a SW könyveket nagy példányszámban szokták nyomni. Ha nagy példányszámban nyomnak egy könyvet, annál olcsóbb elõállítani és az árat ez mérsékelheti.
Az elmúlt 10 évben több ok miatt nem adtak ki sok SW könyvet.
1. 2002 után az Aquila (Lap-Ics) Kiadó sorsa rosszul ment. Egy idõ után teljesen tönkre mentek, még az Apeh is rájuk szállt, szétszedte õket. De azért 2005-ig csücsültek a jogokon. 2005-ben a Szukits és a Minerva is pályázott a jogokra. Ez a harc 2 évig elhúzódott, a jogtulaj csak újra kiadásokat engedélyezett a Szukitsnak. 2007 és 2008 között beindultak, de akkor jött a Pro-Book, aki megszerezte az Aquilától a mozifilmek regényeinek jogait, és ezúton tudták érvényesíteni igényeiket a The Clone Wars regényekre. A Pro Book szekere gy idõ után rosszul ment, túl kicsi kiadó volt. Õk 2010-ig csücsültek a jogokon, a jogtulaj pedig egészen addig, míg vissza nem mondták csak a Pro Book-nak engedélyezte a magyar kiadást a SW felnõtt regényekre. Ezután tudott csak a Szukits újra megegyezni a jogtulajjal.
Persze ez jóval szerényebb mint a merliné, de azért imádom õket:-)
Azóta 4-5 kisebb regénnyel bõvült, illetve ami megjelent.
[merlinw.org]
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az "Én a Jedi"-vel lesz a 80. magyar SW könyvem (illetve nem csak nekem, mert ennyit adtak ki itthon)😊
[merlinw.org]
És sajnos piszkosul sokba kerül. 3990 FT. És mindössze 10% kedvezmény van rá. Igazán adhattak volna rá 20-at. De valószínûleg azért nem adtak, mert úgy vélik a SW a legjobban fogyó könyv, úgyis megadják érte ezt a pénzt akik el akarják olvasni.
Túl magas az ára. Évek óta elõször gondolkodok el azon, hogy egy új SW regényt megvegyek-e.
TOR könyvek meg biztosan megjelennek magyarul, elsöprõ többséggel gyõzött.
Hell yeah!😊 Nem szeretem a TOR-t..
[merlinw.org]
Zahn egy új Han Solos regényt ír a klasszikus trilógia idejébõl.
Lesz egy Knights of the Old Republic 5 részes mini War címmel, Zayne is benne lesz.
És indítanak egy vadi új képregénysorozatot Dawn of the Jedi címmel, témája a Jedi Rend megalakulása lesz, 25000 évvel a filmek elõtt.
"Aki szereti Timothy Zahn mûveit az szavazzon a Hand of Judgement-re!
Aki az X-szárnyúak és a Fejvadászháborúk magyarul meg nem jelent részeit akarja olvasni, az szavazzon a Félbehagyottak kategóriára.
Aki szeretne még több hasonlót (James Luceno Sötét Nagyurához hasonló) olvasni az szavazzon a Coruscant Nights-ra!
Aki szeretne még hasonlókat (Darth Bane trilógia) olvasni az szavazzon a The Old Republicr-a és a Crosscurrent-re
Aki kíváncsi a Jedi Knight: Jedi Academy játék fõhõsére Jaden Korra, az szavazzon a Crosscurrentre!"
Aki szereti a klónok háborúját, az szavazzon a Republic Commando-ra.
Az elkövetkezõ Star wars megjelenések sorrendje:
Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi,
Sean Williams: The Old Republic: Fatal Aliance,
Paul S Kemp: The Old Republic😄eceived,
Timothy Zahn: Allegiance.
-Thrawn trilógia I-II-III.
-Jedi Akadémia trilógia I-II-III.
együtt: 6ezer ft + pkcsg
állapot: újszerû, megkímélt, egyszer elolvasottak. a szukitsnál az értékük majdnem 2x ennyi (fõleg hogy most ezekbõl nincs is nyomva)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Sw-nál nem túl nagy a választék. A régebbiek közül csak a Sötét oldal 2. kiadásából, és a Sötét Nagyúrból van. Utóbbi ára magasabb, 2790Ft.
Van ez az úgynevezett Pick Pack Pont átvétel az ország 200 pontján. Így már csak 300 Ft a szállítás. Elõrendelt könyveknél így már megéri tõlük venni, persze csak azokat amik csak náluk kaphatók.
Számomra negatívum, hogy Warcraft, Starcraft kategória nincs. Ez rossz ómen.
A Szukits az én ajánlási listámra is válaszolt. Én elég hosszú indoklásokat írtam a 9 ajánlott könyvre.
Azt írták mindenféleképpen figyelembe veszik a 2012-es szerzõdéskötéskor. Úgyhogy már csak 1 évünk van hátra addig. Aki SW könyveket akar olvasni magyarul, az minél elõbb küldje be nekik mit ajánl. Minél több ajánlás érkezik egy könyvre annál több az esélye a megjelenésre.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Revan,
Knight Errant,
Red Harvest,
The Fore Unleashed 2,
Shadow Games,
Choices of One,
Darth Plageuis,
Crosscurrent,
Riptide
Republic Commando sorozat.
Mások ezeket:
Cloak of Deception (+ Darth Maul Saboteur e-book)
- The Approaching Storm
- Millenium Falcon
- Coruscant Nights sorozat (4 db)
- Fate of the Jedi sorozat (9 db)
http://www.szukits.hu/contact-form.php
(bár én leragadtam a thrawn és a jedi akadémia trilógiánál, azóta annyi más könyvem van hogy nemtudom mikor frissítem fel a SW táramat)
Beidézem a választ.
"Nem célunk, hogy minden Star Wars regény klubkiadványként jelenjen meg. Döntésünket mindig az adott piaci helyzethez igazodva hozzuk meg. Terveink szerint a következõ, az Én, a Jedi is klubkönyv lesz, de ezt csak a kései decemberi megjelenés indokolja, ez vonatkozik egyébként a többi decemberi könyvünkre is."