5229
-
DantesHUN #2709 És? Akkor mi van? Valami szabály ,hogy néger nem lehet főszereplő? -
-
Dagohun74 #2707 Egyébként láttam már a filmet és mindenki meghal, a régiek közül. És igen Han és Csubi között szerelmi szál lesz Leila féltékenységből kinyírja mindkettőt és öngyilkos lesz. Na most már nem érdemes elmenni a moziba elmondtam a tutit. De most komolyan remélem nem lesz szerelmi szál benne de ha igen annyi elég ami a 5. és 6. részben volt. De ha a néger jedi és a fehér csaj között lesz szerelmi szál akkor a tuti a liberális nyomás. Na peace. -
Szerelmi szál az tuti, hogy lesz benne, de nem arról fog szólni, ebben is biztos vagyok. Lehet azt jól is csinálni, lásd a régi részeket Han és Leiával.
"- Engedjen el! (Leia)
- Ne izguljon! (Han)
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra!
- Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs időm!", vagy
"- Eresszen! (Leia)
- Mi a baj? (Han)
- Eresszen el, piszkos a kezem!
- Az enyém is piszkos, úgyhogy ne féljen!
- Ki fél?
- Maga. Maga reszket.
- Nem reszketek.
- Mert ilyen durva vagyok, azért szeret. Más nem bánik így magával, ugye?
- Nem is érzem szükségét.
- Dehogyis nem..."
Zseniális párbeszédek, ezeket egyszerűen nem tudom elfelejteni. Ellenben a Padme-Anakin kapcsolatból semmit nem tudok idézni.
A négerről meg annyit, hogy egy csecsemő méretű, óriásfülű, zöld manó az lehet jedi. Egy sötétebb bőrű ember már nem, meg irritál. Lol... Légyszi legalább ide ne hozzátok már be a négerezést, zsidózást stb. -
R0GUE #2705 Mindig mellékszereplők voltak.
Nem mellesleg nem az a gond hogy feka,vannak jó feka színészek. Hanem az hogy full unszimpatikus.
Ráadásul a Disney feltehetőleg nem is törte magát azon ki legyen a főszereplő,rögtön feka lett. Manapság elég zavaróan nyomják a liberális szemetet az összes disney filmben. Meg lehet nézni a csodálatos holnapolisz végét... Rendesen röhögtünk amikor mutogatták a "kiválasztottakat"....:) -
EnxTheOne #2704 Az a két feka csak mellékszereplő volt. -
DantesHUN #2703 És ezt miből gondoljátok hogy meghal meg ilyenek? De komolyan ,honnan tudja mindenki hogy mi lesz benne? Már láttátok volna? Mert akkor én is megnézném. Vagy a jóstehetség miatt?
De komolyan, bárhova megyek, csak fikázást lehet olvasni, illetve mindenki pontosan ismeri már a filmet, hogy mi lesz a történet. Én még nem láttam...szóval ez fura.
A másik , a fikázás...leginkább a néger miatt. Hát ezt se értem. Korábbi két trilógiában is volt. Ja, de tudom, nagyon sok helyen olvastam, hogy nem is az a baj hogy néger, hanem szar színész, szarul játszik...mi? 5 másospercet láttunk eddig belőle. Lehet velem van a baj ,hogy ennyi idő alatt nem tudok valamit eldönteni, hogy az adott színész jó-e. -
Dagohun74 #2702 De gáz, Han csak mellék szereplő lesz. Kár pedig a legnagyobb arc volt a star wars-ban. De eljárt felette az idő. -
R0GUE #2701 "A néger jedi és a vörös fénykardos gonosz srác egymással küzd a csajszi kegyeiért."
Mocskosul remélem hogy nem egy idióta szerelmifilmet nyomnak elénk....A nigró zsedi amúgy is irritáló....
-
Megmurdel, ahogy Han és Leila is, a fiatal szereplőkkel pedig még készül 20 rész. -
StrikeFor #2699 LUKE? -
Befutott a poszter is, ahogy ígérték (Star Wars 7 - A démoni árő):
Új Halálcsillag, micsoda eredeti ötlet. A néger jedi és a vörös fénykardos gonosz srác egymással küzd a csajszi kegyeiért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.18. 18:26:51 -
Stockbauer33 #2697 http://www.gamestar.hu/star-wars-vii-az-ebredo-ero-elozetes-trailer-teaser-john-boyega.html -
Új Episode VII trailer október 19-én! (És a jegyértékesítés is elkezdődik.)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.17. 18:24:54 -
Tutira ott lesz a polcon.Az összes eddigi meg van VHS,DVD,BLU -
kjhun #2694 Ezeket beszerzitek majd?
Bővebb infók és itt és itt is.
A megjelenést illetően több dátum is kering a neten, a DVD-s okt 14-nov 13-a közöttre van datálva. Állítólag eredeti szinkronnal jelennek meg. Erre leszek nagyon kíváncsi, hogy tényleg azzal fogják-e kiadni, nem a THX-es verziók egyikével és original theatrical cut verziót csiripelnek a madarak. (Ez, a moziverziót takarná? És, ami VHS-en jött ki 84-ben és 93-ban??) -
Stockbauer33 #2693 -
-
its a trap.. :D -
Stockbauer33 #2690 http://www.gamestar.hu/star-wars-vii-admiral-ackbar-visszateres-megerositve-tim-rose.html -
kissssss #2689
-
amúgy höhö:D -
Stockbauer33 #2687 -
Stockbauer33 #2686 http://www.gamesradar.com/star-wars-stay-on-target/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=totalfilm -
StrikeFor #2685 -
Corgi vs BB-8 :) -
Azért ez a kis játék nem egészen ugyanaz ;) -
StrikeFor #2682 paszmekk 300USD
http://www.ebay.co.uk/itm/Star-Wars-The-Force-Awakens-Sphero-BB-8-APP-ENABLED-DROID-Pre-Sale-GMA-/381385224668?hash=item58cc54b1dc -
Stockbauer33 #2681 -
Az egyik ajánlott videó nagyon kész :D Lehet, már volt itt...
-
Stockbauer33 #2679 https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xfp1/v/t42.1790-2/11912327_10153231053291633_361038134_n.mp4?efg=eyJybHIiOjQwMywicmxhIjo1MTJ9&rl=403&vabr=224&oh=ae3d7f2cf164e0b1ea38cc90e0be9fba&oe=55E89F4A -
StrikeFor #2678 18 órás LIVE unboxing :P
-
plusz van már háromágú fx kard, meg mobilról irányítós labda droid :D -
a lego elkezdte kifelé csöpögtetni az SW készletek fotóit, eléggé spoiler gyanúsak. akit érdekel facebookon csekkolja le, de már én sem akarok többet megtudni decemberig -
StrikeFor #2675 -
Stockbauer33 #2674 -
meg néztem, nem nagy spoiler, várható / gondolható volt
de tetszett ez a pár másodperc -
Úgy spoiler, hogy eddig tudtuk (sejtettük), csak az eddigi képeken, videókban nem mutatták. :) -
Stockbauer33 #2671
-
Spoileres ? Bázdki, nem merem meg nézni...