Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Idén még milyen kötetek megjelenése várható? Esélyes esetleg a Darth Plagueis és a Revan, vagy a Knight Errant megjelenése?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ma megjött az új SW könyv, meglepõdve tapasztaltam, hogy sajnos elég rövid, csak 270 oldal. Gyorsan ki lesz végezve. 😞
"Ön az alábbi könyveket rendelte meg webáruházunkból:
Joe Schreiber Halálosztag 2.970 Ft
Sean Williams Végzetes szövetség 2.640 Ft"
[merlinw.org]
Joe Schreiber:
Halálosztag
..." (Szukits)
[merlinw.org]
Sziasztok!
Megvettem az eredeti trilógiát Blu-Ray lemezen. A lejátszómon (Philips BDP3100) élvezhetetlenül akadozik mindhárom lemez, a számítógépem (LG BD író-olvasó) be sem olvassa õket. Kicseréltettem vevõszolgálaton a filmeket, az újak sem mûködnek. Találkozott valaki a problémával? Mellesleg a lejátszóm minden más BD és DVD lemezt hibátlanul olvas.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Új szavazás a Szukits honlapján:
Melyik sorozat folytatásának örülnénk a leginkább?
Battletech
Diablo
Resident Evil
Rozsdamentes acélpatkány
Starcraft
Warcraft
😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Karácsonyhoz közeledve, nagyon nagy árengedménnyel...Magyarország egyetlen R2D2 projektorja,egy mindenttudó multimédiás robotja eladó😊
Érdeklõdni: andrea.komor @smartstaff . hu címen, és a 30 755 04 32-es számon lehet.
Egy kis kedvcsináló videó:
Projektor Specifikáció
* 2 x LVDS DLP ® és DDP 2230
* Maximális vetítési méret: 6,58 méter átmérõjû
* Fényerõ: 1500 lumen
* Kontraszt arány: 1800:1
* Felbontás: 1024 x 768 (XGA)
Input / Output csatlakozások
* RCA (kompozit videó)
* Mini DIN (S-Video)
* RCA (Audio L / R)
* DVI-I PC / Mac
* Sztereó fejhallgató jack
* Optikai audio digitális kimenet
* RCA Videó
* RCA audio
* Vezeték nélküli FM-bõl - 5 elõre beállított csatornákon (házimozi rendszerek)
Támogatott kártya típusok
* USB-flash meghajtó
* SD kártya
* Memory Stick
* Smart Media Card
* Multi Media Card
MAXI
http://www.facebook.com/vaderforpresident
UI: Ha már megnézed lájkold is! Köszi! 😄
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Véget ért már a Klónok háborúja sorozat? Nem.
Akkor meg mirõl beszélünk? 😊
Szeretnék mondani vmit, vagyis inkább kérdeznék. Ha Ashoka Tano a 2. és a 3. rész közti klónok háborújában Anakin padavanja volt akkor miért nem szerepelt eredetileg az SW:Sithet bosszujában? És egyébbként mi lett a sorsa a 66 parancs idején? Az lett volna jó ha mondjuk láttuk volna egymás ellen kardozni a Jedi templomban Ashokaval és úgy öli+ Anakin= Vader
Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra 😊
Szerintem ez a legjobb film a világon, ennél jobbat még nem láttam, egyszerûen zseniális mind a 6 rész 😊
Nagyon várom már a jövõ évi Baljós Árnyak 3D változatát 😊
Luke ugyanott lakott ahol a Cleig Lars-ék onnan nem hiszem, hogy elköltözött volna.
Tehát a másik két sirhely Owen Lars nagyanyja és nagyapja sirja lenne?
Vagyis az öreg Lars szülei??
Nagyon köszönöm a választ Üdv Imre
szukits
[merlinw.org]
Azt szeretném kérdezni tõled, hogy hogy lehet vki klubbtag vagyis csak klubtag rendelhet és melyik honlapon lehet rendelni
Elõre is köszi
- Egyrészt, Luke a Tatooine más részén élt, mint ahol a sírok vannak, másrészt a filmben semmi oka nem volt a felkeresni a nagyszüleinek sírját, tehát nem is értem a kérdést.
[merlinw.org]
Valamelyik nap megnéztem a SW 2. részét, amiben Anakin eltemeti édesanyját a tatooine-on szóval azt szeretném kérdezni, hogy miért volt ott 3 sirkõ kik voltak a másik két elhunyt. A másik kérdésem pedig az hogy a 4. részben Luke miért nem látja a sírhelyeket?
Erre tudja vki a választ?
Imre
http://index.hu/kultur/cinematrix/cinehirek/2011/11/04/luke-figura_miatt_olt_a_hazas_geek/
Segítségeteket kérném egy kollégiumi verseny megnyeréséhez. Lájkolni kellene a videót, hogy a mi szintünk legyen a gyõztes.
http://www.facebook.com/photo.php?v=2378148184469
Elõre is köszönöm a segítséget!
A TOR, a RepCom, és a Kemp könyvek sikerének örülök, valószínûleg akkor ezeket olvashatjuk majd magyarul.