Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
"Végzetes Szövetség egy részes. Eddig minden The Old Republic regény egy részes volt. A sorozatszám csak arra vonatkozik, hogy ez az elsõ TOR könyv. Amerikában folyamatosan bõvülni fog a széria és a kiadó feltett szándéka kiadni õket. Ha minden jól megy, akkor Revan lesz, csak nem idén. A Plagueis és a Knight Errant idén nem lesz." "...ha minden jól megy, akkor még ebben a félévben sor kerülhet egy újabb megjelenésre."

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ez a Végzetes szövetség hány kötetes lesz?
Idén még milyen kötetek megjelenése várható? Esélyes esetleg a Darth Plagueis és a Revan, vagy a Knight Errant megjelenése?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ment neki a like. 😊

Ma megjött az új SW könyv, meglepõdve tapasztaltam, hogy sajnos elég rövid, csak 270 oldal. Gyorsan ki lesz végezve. 😞

A Szukitsnak már facebook-os oldala is van.
Mennyire volt 3D-s? mert ha csak annyira mint a "3D"-s filmek 99%-a (vagyis 1-2 jeleneten kivül semennyire), akkor inkább otthon megnézem újra.

balee4
Holnap gyün elvileg a Halálosztag. 😊

gibson9
Szintén 😊

balee4
Én is megrendeltem õket. 😊

MerlinW
Yammi😊

"Ön az alábbi könyveket rendelte meg webáruházunkból:

Joe Schreiber Halálosztag 2.970 Ft
Sean Williams Végzetes szövetség 2.640 Ft"

[merlinw.org]

gibson9
Na az Old Republic meg a kedvenc korszakom lett kb, szóval az is biztos vétel lesz 😄 na nem mint ha lenne olyan SW könyv amit nem vennék meg 😄

balee4
És szintén elõrendelhetõ lesz Sean Williams-tõl a Végzetes szövetség, ami egy Old Republic-os regény, március 21-én jön.

gibson9
Egybõl rendelem is meg

MerlinW
"Már csak 7 nap és webáruházunkban elõrendelheti legújabb könyveinket:
Joe Schreiber:
Halálosztag
..." (Szukits)

[merlinw.org]

Sziasztok!

Megvettem az eredeti trilógiát Blu-Ray lemezen. A lejátszómon (Philips BDP3100) élvezhetetlenül akadozik mindhárom lemez, a számítógépem (LG BD író-olvasó) be sem olvassa õket. Kicseréltettem vevõszolgálaton a filmeket, az újak sem mûködnek. Találkozott valaki a problémával? Mellesleg a lejátszóm minden más BD és DVD lemezt hibátlanul olvas.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

balee4
No elkezdtem a könyvet és szerintem nagyon jó, szóval magas ára ellenére is érdemes megvenni. 😊

balee4
No megjött a The Force Unleashed és az Én a Jedi. Azt hiszem most ez utóbbit fogom elolvasni. 😊

Most kaptam a hírt, hogy a Halálosztag (Deathtroopers) fordítása is kész. A Fatal Alliance fordítása háromnegyedig kész. Február-március környékén jelenne meg. Úgyhogy lehet, hogy a kiadó újfent megvariálja a sorrendet. A Halálosztag nem tudom mikor jelenik meg, de szerintem a Fatal Alliance után jön.

Új szavazás a Szukits honlapján:

Melyik sorozat folytatásának örülnénk a leginkább?
Battletech
Diablo
Resident Evil
Rozsdamentes acélpatkány
Starcraft
Warcraft
MerlinW
A héten jön az "Én a Jedi" is.

[merlinw.org]

datango
na megvolt a "A gonosz dinasztia" is. hát nemtudom, valaki feltudná azt sorolni, hogy darth bane tõl kezdve (ugye mert a kettõ szabálya érvényes) hogyan mennek sorba a sith ek, plageus ig? mert ez nekem nagyon homály, vagy csak összevisszaságok a regények? <#bohoc>

datango
2500$ egy ilyen ketyere 😄

komorandi
Sorry

MAXI

Kell a f*sznak 😄 Nekem hangtorzitos/müködö gázmaszkos rohamosztagos sisak kéne ingyé'

😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

komorandi
Sziasztok, remélem vannak itt fanatikus rajongók....vagy itt mindenki az??<#crazya>

Karácsonyhoz közeledve, nagyon nagy árengedménnyel...Magyarország egyetlen R2D2 projektorja,egy mindenttudó multimédiás robotja eladó😊

Érdeklõdni: andrea.komor @smartstaff . hu címen, és a 30 755 04 32-es számon lehet.

Egy kis kedvcsináló videó:

Projektor Specifikáció

* 2 x LVDS DLP ® és DDP 2230
* Maximális vetítési méret: 6,58 méter átmérõjû
* Fényerõ: 1500 lumen
* Kontraszt arány: 1800:1
* Felbontás: 1024 x 768 (XGA)

Input / Output csatlakozások

* RCA (kompozit videó)
* Mini DIN (S-Video)
* RCA (Audio L / R)
* DVI-I PC / Mac
* Sztereó fejhallgató jack
* Optikai audio digitális kimenet
* RCA Videó
* RCA audio
* Vezeték nélküli FM-bõl - 5 elõre beállított csatornákon (házimozi rendszerek)

Támogatott kártya típusok

* USB-flash meghajtó
* SD kártya
* Memory Stick
* Smart Media Card
* Multi Media Card

MAXI

Aki egy jót akar nevetni és szereti a Star Wars-ot annak ajánlom figyelmébe ezt az oldalt:
http://www.facebook.com/vaderforpresident
UI: Ha már megnézed lájkold is! Köszi! 😄
MerlinW
Most nézem Force Unleashed-ben nem is Ahsoka szerepelt, hanem Shaak Ti. Tehát valóban nem biztos, hogy meghal-e piroska.

[merlinw.org]

Azért mert Ahsokát a Sith-ek bosszúja után találták ki. Még nem tudni mi lesz vele.
davidka003
2. eléggé tetszett. Akkor ez alapján az elsõ rész isten lesz. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Akkor játssz az elsõvel is, mert az még nevezhetõ jó játéknak, míg a második rész elég távol áll tõle😊

[merlinw.org]

davidka003
Na abból csak a 2. résszel játszottam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Jaja, meghal a kicsilány.

[merlinw.org]

tigeroo
a force unleashed játékban kinyírják nem?
davidka003
Talán azért nem szerepelt, mert hamarabb meghal?
Véget ért már a Klónok háborúja sorozat? Nem.
Akkor meg mirõl beszélünk? 😊

Sziasztok!
Szeretnék mondani vmit, vagyis inkább kérdeznék. Ha Ashoka Tano a 2. és a 3. rész közti klónok háborújában Anakin padavanja volt akkor miért nem szerepelt eredetileg az SW:Sithet bosszujában? És egyébbként mi lett a sorsa a 66 parancs idején? Az lett volna jó ha mondjuk láttuk volna egymás ellen kardozni a Jedi templomban Ashokaval és úgy öli+ Anakin= Vader
Szevasztok!
Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra 😊
Szerintem ez a legjobb film a világon, ennél jobbat még nem láttam, egyszerûen zseniális mind a 6 rész 😊
Nagyon várom már a jövõ évi Baljós Árnyak 3D változatát 😊
Egyszerûen beregisztrálsz a szukits.hu-ra és onnantól kezdve tudsz bármit rendelni.
Szia MerlinW.
Luke ugyanott lakott ahol a Cleig Lars-ék onnan nem hiszem, hogy elköltözött volna.
Tehát a másik két sirhely Owen Lars nagyanyja és nagyapja sirja lenne?
Vagyis az öreg Lars szülei??
Nagyon köszönöm a választ Üdv Imre
MerlinW
Jah, lemaradt a http😊 Mondjuk szerintem megoldotta😊

[merlinw.org]

datango
rosszul adtad meg a linket 😄
szukits

MerlinW

[merlinw.org]

Szia Revan9.
Azt szeretném kérdezni tõled, hogy hogy lehet vki klubbtag vagyis csak klubtag rendelhet és melyik honlapon lehet rendelni
Elõre is köszi
MerlinW
- Valószínûleg a nagyszüleinek sírja volt a másik kettõ.
- Egyrészt, Luke a Tatooine más részén élt, mint ahol a sírok vannak, másrészt a filmben semmi oka nem volt a felkeresni a nagyszüleinek sírját, tehát nem is értem a kérdést.

[merlinw.org]

Sziasztok.
Valamelyik nap megnéztem a SW 2. részét, amiben Anakin eltemeti édesanyját a tatooine-on szóval azt szeretném kérdezni, hogy miért volt ott 3 sirkõ kik voltak a másik két elhunyt. A másik kérdésem pedig az hogy a 4. részben Luke miért nem látja a sírhelyeket?
Erre tudja vki a választ?
Imre
Köszi a készítõk nevében 😄
datango
hehe, nemsemmi klipp 😊

Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy kollégiumi verseny megnyeréséhez. Lájkolni kellene a videót, hogy a mi szintünk legyen a gyõztes.
http://www.facebook.com/photo.php?v=2378148184469
Elõre is köszönöm a segítséget!
gibson9
Nekem is 😊 késõ délután.. meg is lepõdtem 😄

MerlinW
Megjött a Tomboló Erõ. Nyami.

[merlinw.org]

Annyira sajnos nem maradt alul. Azt gondoltam Zahn és a félbehagyottak megelõzik. Remélem a kiadó nem mond nemet Zahn mûveinek további kiadására emiatt.
A TOR, a RepCom, és a Kemp könyvek sikerének örülök, valószínûleg akkor ezeket olvashatjuk majd magyarul.
gibson9
Örülök, hogy a New Jedi Order alul maradt. Nem vagyok kíváncsi arra a sorozatra. A The Old Republic gyõzelemnek viszont nagyon örülök 😊