5229
star-wars-banner.jpg
  • Master91
    Aj már, felesleges ezen izélni
  • DantesHUN
    Én csak akkor nézem meg a Jedi visszatért ha kivágják belőle Lando jeleneteit...nehogymá' zsidó legyen benne ,egy star warsba?
  • Master91
    Pont nézem :D
  • Stockbauer33 #2746
    Pont most megy az AXN a jedi visszatér
  • Master91

• Master91
  • Stockbauer33 #2743
    R2D2 :)))))
  • xido
    Sajnos én már inkább unom,hogy mindig a régi zenét vágják be mindenhova,semmi új dallam...itt legalább már egy új hangszerelés..feltehetően hivatalos J.W. szerzemény az új részhez..így már végre elkezdhet az ember ráhangolódni a friss élményre
    Utoljára szerkesztette: xido, 2015.10.20. 20:02:02
  • Stockbauer33 #2741
  • kissssss
  • Blasta
    "Manapság elég zavaróan nyomják a liberális szemetet az összes disney filmben."

WTF??????? Azert mert szinesboru lett az egyik foszereplo???? Ettol ez liberalis????
  • soo277
    Jaaaaaaaaaaj remélem nem cseszték el JJ ék
  • DantesHUN
    Szerintem se ide való ,de hogy mit vitatkozol azt nem értem. Egy szóval se mondtam, hogy kötelező a filmet szeretni, vagy hogy hű de jó volt vagy hű jó lesz. Minden további nélkül elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de olyasmit elvárni egy Star Wars filmtől, ami nem jellemző egy Star Wars filmre, ostobaság.
  • Dagohun74
    Hát neked se kell a szomszédba menni tanácsért az ostoba és gúnyos megjegyzésekért. De hagyjuk is nem ide való már ez.
  • DantesHUN
    De mondom...nem kell a ostoba gúnyos hangnem. A Star Wars ilyen, komolytalan, kissé gyerekes, meseszerű. Fölösleges mást várni. Akinek ez nem tetszik, nem nézi. Van egy rakás igazi, komoly sci-fi.

• Dagohun74
    Nem mondod, azt hittem ez egy történelmi dokumentum film. Egy messzi messzi galaxisról. De most már másképp állok illetve ülök le elé.
  • DantesHUN
    Azt nem láttam, nem ismerem. De ha gáz, akkor...ez neked való műfaj. Ez egy könnyed mese.
  • Dagohun74
    Hát akkor elég gáz. Főleg hogy az új sorozatban star wars rebels-ben is annyira de annyira bénák hogy már nekem fáj.
  • DantesHUN
    Amúgy a videó nekem nem tetszik. Önmagában jól összevágott előzetes, csak a hangulat nem stimmel, talán más jelenetek kelletek volna. Talán a zenéből több SW téma kellet volna. A korábbi előzetes sokkal jobb volt, felcsendült a régi zene, régi hangulat, stb. Szerintem ettől még a film persze jó lesz, csak a előzetes nem lett elég hangulatos.
  • DantesHUN
    De, ebben is ugyanolyanok lesznek. Én legalábbis remélem, és azért mert a Star Wars egy mese, és nem egy igazi sci-fi. A mesébe beleillik ,hogy egy méterről mellő lőnek a hősnek, meg hogy kismackók legyőznek hatalmas harcigépeket. Komoly filmbe nem illik bele.
  • Stockbauer33 #2729
    http://nol.hu/galeria/Birodalmi_rohamosztagosok_szalltak_meg_a_japan_repulUt
  • Dagohun74
    Remélem ebben már nem lesznek a rohamosztagosok akkora balf@%##xk hogy nem találnak el semmit még 2 méterről sem.
  • Stockbauer33 #2727
  • gibson9
    Nekem is sikerült dec 17 csütörtök éjféli vetítésre jegyet szereznem :) mai trailert láttátok már? Nem rossz. Elég akciódúsnak tűnik :D
  • r4pt0r
    Hát én Imaxra szerettem volna de online amire bejutottam már nem volt hely. Így még sikerült a 4DXre foglalni kettőt. Talán olyan 11 felé sikerült.
  • StrikeFor
    Kedves Érdeklődőink, eddig nem látott számú érdeklődő rohamozta meg egy időben a weboldalunkat, hogy jegyet vásároljon a filmre. A szervereink, annak ellenére, hogy próbáltunk felkészülni erre, nehezen tudják kezelni ezt az extra túlterhelést. A tegnap befejeződött Filmünnep ideje alatt is több tízezer ember vásárolt egyszerre az oldalunkon, s nem volt semmilyen tapasztalható hiba. Ez is mutatja a Star Wars filmre az érdeklődés mértékét.
    Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatóval plusz kiszolgáló kapacitáson.
    Minden moziban, ahogy telnek a termek, újabb előadásokat fogunk nyitni a premier naptól (dec. 18.) kezdve.
    Kis türelmet kérnénk mind a mozipénztárakban, mind az online vásárlás esetén. Köszönettel, Cinema City
  • StrikeFor
    Gratu! sajna esélyem nincs sorban állni ,reggeltől -estig munka :( neten meg nem lehet venni :( pedig lesz 2 hét karácsonyi szünetünk
  • mijki
    Nekem :)
  • StrikeFor
    kinek van már jegye?
  • DantesHUN
    Unszimpatikus mert láttad 5 másodpercig. Hát hogyne.
  • kissssss
    "Légyszi legalább ide ne hozzátok már be a négerezést, zsidózást stb. "

nem reagálod túl ezt egy kicsit?
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.19. 20:33:05
  • R0GUE

Nem vagyok fekafób, az egyik kedvenc színészem Denzel Washington. De ez a gyerek ebben a szerepben ezzel a fejjel biza mocskosul unszimpatikus.
    Nagyjából olyan érzésem van mintha Eddie Murphy játszotta volna a Gladiátor főszerepét...
  • Stockbauer33 #2717
    Elnézést.Későn vettem észre
  • kissssss
    hát nem tudom.... ez a nigger gyerek nekem nem jön be, ezzel az arccal hamarabb eltudnám képzelni egy hétvégi komédia showban mint egy SW filmben, ha már mindenképpen niggert akarnak főszereplőnek akkor sokkal jobb választás lett volna egy Samuel l Jacksonhoz hasonló színészt beszervezni, egy olyat aki képes komoly pofát is vágni ha épp szükséges.
    kép.1 kép.2
  • Stockbauer33 #2715
    egy kis szösszenet

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.10.19. 19:05:59
  • soo277
    pár kép
  • DantesHUN
    Semmivel nem magyarázom. Csak van különbség aközött, hogy azért ne legyen szerelmi szál mert jedi kódex, vagy azért ne legyen köztük mert NIGGER. Az elsővel egyetértek, a másodikkal nem.
  • Dagohun74
    Én letojom ha néger, busman, kínai. Mivel a jediknek nem lehet kapcsolata főleg szerelmi tiltja a jedi kódex vagy mi fene. És ha lesz akkor mivel magyarázod? Bár a film plakát alapján talán nem is jedi a csaj. Egyébként szerintem nincs dögös néger csaj legalábbis nekem egyik se az esetem, inkább egy japán.
  • DantesHUN
    És ha fordítva lenne? Egy dögös néger nő, és egy fehér férfi? Az se jó?
  • DantesHUN
    Full unszimpatikus. Értem, és ezt sikerült 5 másodperc alatt megállapítani. Hát én is megállapítottam ebből elég sok mindent.