5229
-
A film bombasiker lesz. Már most az. -
Mit késtek le? -
kissssss #2830 "Boyega elárulta, hogy JJ Abrams producerrel azon tanakodtak, hogy a nézők különböző csoportja hogyan fog reagálni"
azt hiszem ezzel már egy kicsit elkéstek. -
Quantumleap #2829 Kissé félreérthetően fogalmazol. Talán inkább "nem" kellene a "sem" helyett. -
Az egyik szereplő sem bízik a film sikerében -
Quantumleap #2827 Eredetileg Sebastian Shaw volt ott, a 2004-es kiadásban lett először Haydenre cserélve. -
Quantumleap #2826 Az amúgy számomra elég szomorú, hogy egyre több olyan emberbe botlok, akik a klasszikus trilógiából csak a felújítottat látták, hát még azok mennyire elszomorítanak, akik elvből nem is kíváncsiak az eredeti változatra. -
Quantumleap #2823 Nem láttuk eltűnni, de a logika -mint hogy megjelent szellemként a végén- azt sugallja. -
r4pt0r #2822 Az eredetit nem láttam akkor sajnos. -
kissssss #2821 megjelent az de egy másik idős szereplővel akit utólag kicseréltek hayden képére. -
r4pt0r #2820 Nekem is úgy rémlik hogy a karjaiban hal meg, sisak nélkül.
És úgy tudom hogy a szelleme már egy későbbi extra verzió tartalmazza ami miatt sokan sírtak is, az eredetiben mintha nem jelent volna meg. -
elképzelhető, qrva régen láttam már, az a jelenet rémlik, hogy a Luke karjaiban halt meg, sisak nélkül..
az is rémlik, hogy megjelent a szelleme.. de hogy a teste eltűnt-e...
bár a szellemét láttuk, szóval akkor ott bukik az elmélete (: -
mekkora fas.ság,sok buziság jaj már -
Stockbauer33 #2817 -
Quantumleap #2816 Most nem sikerült akkora marhaságot mondani, amekkorát akartál, ugyanis Vader a halála után semmivé vált úgy, ahogy Obi-Wan és Yoda, így Luke már csak az üres páncélt égette el. -
kissssss #2815 "you twins?" 
-
Bubbára anno mit mondhattál volna?! :D
-
persze, és Luke az üres páncélját pakolta fel a halotti máglyára... nézd meg újra "A jedi visszatér"-tet...
btw poénnak is, trollkodásnak is gyenge ötlet (: -
kissssss #2812 uhhh...
-
gombabácsi #2811 asszem rájöttem ki lesz a főgonosz az új részekben!
maga darth vader!!!
hiszen láttuk őt meghalni? :) -
kjhun #2810 Azóta sem kerültek elő??? (Amikről írtál és rákérdeztem a szinkront illetően.)
Találtam 2005-ből még 3 magyar nyelvű doksifilm címet. Elvileg szinkronosak. Ismerős valakinek?
DC Star Wars - Az ember és a gépek (Science of Star Wars - Man and the Machines)
47perc, 390MB
DC Star Wars - Űrcowboyok (Science of Star Wars - Space Cowboys)
47perc, 425MB
DC Star Wars - Háború, fegyverek és az Erő (Science of SW - War, Weaponry & The Force)
47perc, 425MB -
Stockbauer33 #2809
-
Csak egyet kérek tőletek, ha megnéztétek a filmet, korrekt véleményt alkossatok, ne pedig 2-3 naponta gyertek ide sírni minden féle hülyeségeken, elég topikot vettem le a kedvenceim közül mert mindenki csak bőgött mint az oviba (pl. battlefront topik). -
Zenty #2806 Jobb lett volna ha engem kérnek. Én biztos nem ugy válogatnak szereplőt, hogy kinek a kije és minél gorilásabb legyen. De a rendező és a vágó is zs kategóriás, hogy képesek voltak zs kategóriás lihegős jelenet berakni egy sw filmbe. Egy gorilla termeszet filmbe még elmenne de nem itt -
ó, miért nem te válogattad a szereplőket? sokkal jobban értesz ehhez a hollywoodi szakmabelieknél, úgy látszik. sőt, ezek a barmok még összvissz 10 másodpercnyi anyagot is kiraktak a színészi játékából, egyből le is vágtuk hogy pocsék színész aki nem képes semmire 
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.11.24. 08:57:11 -
Zenty #2804 Igen, és ezzel fogjàk elrontani. Ennek a főszereplőnek tipikusan primitív-gorilla feje van. Még a sivatagos előzetes jelenetekben "a lihegős jeleneteknél"is makira emlékeztet és pont ezért komolytalan. Ha már mindenáron fekával erőltettik a sorozatot akkor valami normálisabbat kellet volna választani főszereplőnek mint denzel vagy landonak is értelmesebb feje volt annak ellenére, hogy szintén feka. -
Darth Vader is üdvözülhet – vallás és Star Wars
A lézerekkel csak a baj van – fizika és Star Wars
Hogyan alakul ki egy diktatúra? – politológia és Star Wars
:) -
Stockbauer33 #2802 -
Stockbauer33 #2801 https://www.facebook.com/SaltLakeComicCon/videos/vb.159556234207087/533033763525997/?type=2&theater -
Stockbauer33 #2800 -
kissssss #2799 com scan has detected trolling. -
Stockbauer33 #2798 http://www.gamestar.hu/star-wars-vii-az-ebredo-ero-finn-az-uj-reklam-foszereploje.html -
Stockbauer33 #2797 -
csak lófaszt se fog lehet érdekelni, de gondolom rotálva lesz hogy mittom
-A évben valami piti lázadóról/csempészről szóló film
-B évben valami tini elnyomott hős hogy a tinikönyv-adaptációkra vevők is beüljenek (pl. Éhezők viadala ihlette)
-C évben "normális" Jedi-Sith párharcos
-D évben valami kincskeresős, űrkalózos, utazós, kalandozós, Disney-s kalandfilmes
és akkor ezek folytatásai jönnek ki 3-4. évente. úgytudom hogy most is lesz valami önálló lázadós film a mostani új trilógia tervei mellett
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.11.19. 07:55:08 -
A Wired újságírója beszélgetett el Kathleen Kennedy producerrel, a LucasFilm vezetőjével, és az lesz a legjobb, ha szó szerint idézem, mit szűrt le a producer mondandójából a Star Wars jövőjét illetően:
"A cég mindaddig ki fog adni évente egy Star Wars-filmet, amíg az emberek jegyet vásárolnak rá. Hadd fogalmazzak másképpen: Ha minden összejön a Disney számára, és ha ön is már elég idős ahhoz, hogy tudatánál volt, amikor az első Star Wars-film kijött, akkor valószínűleg nem fogja megélni, hogy láthassa az utolsót."
"Ez egy örökké tartó franchise" - jutott merész végső következtetésre a Wired.
Episode 99 confirmed!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.18. 21:20:50 -
Stockbauer33 #2794 -
Stockbauer33 #2793 -
http://imgur.com/a/qEc6u -
Stockbauer33 #2791 -
DantesHUN #2790 Ez a rövid előzetes, kurva jó. A legutóbb megjelent hosszabb, valahogy messze nem ilyen hangulatos, nem sikerült jóra, de ez fasza, tetszett.