5229
star-wars-banner.jpg
  • Prof William
    Én is ebben reménykedek, hogy a Marvel vonalat követve felfuttatják a dolgokat + abban hogy most hogy megszerezték Geroge Lyukas -tól ezt az aranytojás tojó tyúkot, mindent el fognak követni, hogy ne okozzanak csalódást a rajongóknak. Mert ez nekik is fájna. :)

Amúgy távolabbra tekintve. Néhány Old Republic Idejében játszódó filmnek nem kicsit örülnék. :) Ott aztán még volt Jedi és Sith is dögivel. :)
  • Shiwo
    szerintem csak a rendezőn, írón és a színészeken múlik, nem a mennyiségen..

számos sorozat van, ami akár 5-6 éven keresztül is érdekes tud lenni, és egy-egy évad története bőven kitesz 3 film hosszát..

a Disney az SW-vel ugyanazt tervezi, mint a Marvel filmek esetében.. Marvel filmeknél ugyanaz a világ, egymásra hatással lehetnek az események, szereplők felbukkannak egy-egy jelenet erejéig vagy épp közös filmben szerepelnek, mégis más-más történet, többnyire más szereplők, más személyiségek

itt is számtalan lehetőségük van.. készülhet film a felkelőkről, a birodalomról, a fejvadászokról, csempészekről, jedikről, sithekről, ráadásul időben sincsenek úgy behatárolva, lehet régi köztársaság, távoli jövő, stb..

és ezeket mind más-más személyekre lehet bízni.. biztos lesz 1-2 ratyi SW film is, és lesznek kiemelkedően jók is..

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.12.11. 08:40:57
  • karajjj
    Én megnéztem még azt is, amit hivatalosan utolsónak mondtak anno vagy egy hónapja, de bőven elég volt. :D
  • tigeroo
    én is szintén
  • Prof William
    Az első Trailer pont elég volt. :) Azóta nem is néztem az újabbakat. Majd 23-án a moziban. :)
  • Szabi #2867
    a végén sisak nélkül Kylo úgy néz ki mint Anakin :D
  • Stockbauer33 #2866
  • karajjj
    mégpedig ez
  • Prof William
    Úgy tűnik véget érnek a Star Wars ínséges idők. Csak nehogy a mennyiség a minőség rovására menjen...Remélem, hogy erre figyelni fognak.
  • MerlinW
    Igen. Meg elvileg jön még egy trilógia, amit jövőre kezdenek el. Tehát minden évben Star Wars,
  • Prof William
    Kissé le vagyok maradva de ez a film ugye egy új trilógia első része lesz?

Tegnap meglett a jegy is december 23 -ra a feliratos verzióra. Attán a két ünnep között még jön majd egy szinkronos is.
  • Stockbauer33 #2861
    http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/star-wars-pop-up-shop-1.3351543
  • Predaking666
    Magasan a léc annyi szent.

Amúgy ez az Uralkodó személye illetve annak megjelenéseinek a lépései is mutatták, hogy mennyire feelinge evilről van szó.
    Eleinte csak 1-2 mondatban jelenet meg, utána mint holó beszélgetésben. Végül a Jedi visszatértben személyesen is megjelent.

SW rebelsben ezt az ikonikus gonosz dolgot akarják/ták bepótolni az Inkvizítorokkal . Szvsz a főink. elég jó lett,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    halálát sajnáltam mert vagy 100 részen keresztül tudtam volna nézi és hallgatni
    . Reméljük a Ren lovagok faszára fognak sikerülni.
  • EnxTheOne
    Star wars cimke miatt 100% hogy pénzügyileg sikeres lesz.
    Új generációknak is tetszeni fog a CGI orgia miatt.

Az hogy méltó lesz a star warshoz az már más kérdés.

• Amiga
    A kettő nem zárja ki egymást. J.J.-nek karriertemető, ha nem sikerül a film.
  • tigeroo
    egy kis cikk Boyegáról
  • SzinesGeza
    "Hihetetlen bátor döntés volt"?

Ez nem a bátorságról szólt hanem a pénzről.
  • Stockbauer33 #2855
  • Amiga
    Most hétvégén néztük végig az eredeti (felújított) trilógiát.

Látvány terén még mindig nem kell szégyenkeznie. A harc az Endoron szíven ütött, a Star Wars mélypontja nem Jarr-Jarr, hanem azok a plüssmacik.

Arra viszont rájöttem, hogy a Star Wars az ikonikus főgonosz miatt lett az, ami. Darth Vader-nek köszönhetünk mindent, hozzá nőnek fel a jó oldalon harcoló hősök archetípusai: a vidéki parasztfiúból lett hős, a romantikus western fegyverforgató, a szép hercegnő (akit meg kell menteni, később pedig kick ass heroine-né avanzsál), az öreg mentor.

Darth Vader azért üt ekkorát, mert:
    a) az alattvalói félnek tőle
    b) a jó oldalon harcoló hősök félnek tőle.

Ezzel tekintélyt és tiszteletet parancsol.Rájöttem, hogy ez hiányzik ma a filmekből. Az ikonikus főgonosz, akitől félnek a jók. A legtöbb filmben a jók olyan lazák... egy Willis vagy Diesel, lehet a boss kezében egy atombomba is, ezek le se szarják.

Na és a Jedi visszatér... ahol színrelép az Uralkodó, akitől még Vader is fél. Plüssmacik ide vagy oda, Vader és az Uralkodó elviszik a hátukon a filmet a legkínosabb endori jelenetek közepette is. És ami gyerekként nagyot ütött, mikor a nyolcvanas években láttam a filmet az itthoni másolt VHS-en a Marcibányi művház alagsorában: Yoda halála és Vader halála. Még mindig megindító.

A Star Wars egy legenda és megérdemelten az. Amit én most várok az új Star Wars-től:

egy új ikonikus főgonosz.

És rettegek, milyen lesz Hant, Leia-t, Csuvit harminc évvel öregebbnek látni. Elképesztően magas labda, remélem JJ tud majd kezdeni vele valamit. Hihetetlen bátor döntés volt folytatni a SW-t.
  • karajjj
    Ez így nem teljesen igaz. Ez kb a köztársaság volt. A birodalom idején (a régi trilógia) már elég nagy baj a megélhetés is, lásd az első rész eleje, mikor az öregek a betakarításról kárognak. A régi filmek abban hoztak újítást anno, hogy végre mertek egy ütött-kopott megfásult világot mutatni, ahol böntószökevény űrhajókat, eszközöket használnak, nem pedig csilivili steril minden.
  • Master91
    Star Wars Manga

Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.12.06. 04:28:34
  • Stockbauer33 #2851

https://www.facebook.com/ign/videos/vb.59685491632/10153397655211633/?type=2&theater
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.05. 03:10:50
  • gombabácsi
    a SW lényege: egy olyan világba visz ahol a technológia totális jólétet teremtett. olyan szinten, hogy a filmben nem is foglalkoznak semmiféle megélhetési témával, azaz ezzel is azt sugallják hogy mindenkinek mindene megvan, végtelen energia és szupertechnológiák állnak rendelkezésre. na meg mindent a robotok csinálnak amihez egy picit is meg kéne erőltetni magunkat.

ebben a világban a legtöbb lény ha nem is jólétben de elég jól él. még a legporosabb távoli bolygón, ahol alig él valaki és még rabszolgaság is van, ott is elég jól elvannak az emberek, a rabszolgák is. vagy ha nem, akkor egy ocska motort (siklót) eladsz és máris lesz pénzed egy jegyre egy olyan űrhajóba ami 1.5x fénysebességgel megy és elvisz a galaxis túlsó végére is.

lakható bolygó meg van ezernyi és sok felfedezetlen, vagy alig élnek rajta, azaz marha nagy területek vannak amit el lehet foglalni magadnak (lásd még amerika felfedezése, usa stb).

és természetesen minden tök érdekes. ha nem kalandra vágysz akkor elmész egy városbolygóra, ami a technológia és a jólét csúcsa.

olyan ez mint a zombi filmek: a zombi buták, lassúak, nem veszélyt hanem kalandot jelentenek, plusz levezetheted rajtuk az embergyűlöletedet is. plusz ügye mindig van kaja, víz, nők, autó+benzin

:)
  • tigeroo
    mi van benne? mi ebben nőttünk fel, anno vagy megfogott, vagy nem.

mi tagadás, mostani szemmel kicsit itt-ott kopottas, gagyinak tűnhet de annak idején odabaszhatott. mondom úgy,, én "Második generációs SW fan" vagyok a magam '90es évjáratával.
  • DantesHUN
    Mert egy fanáziadús mese, jópofa karakterekkel.
  • Olifat
    No offense, de mi olyan érdekes és magával ragadó a Star Wars sztoriban? Bepróbáltam a Harrison Ford-os régi darabokat, de számomra öt perc után unalmas és túl amatőr minden aspektusból, az újabb trilógiából azt hiszem a Jar Jar-os részből láttam egy keveset, de az amatőrség és gagyi cgi még mindig ott volt a szeren! Most az új film előzetesei alapján biztosan meg fogom nézni valamikor, mert a látvány terén baromi nagy előrelépést vélek felfedezni, egész pörgős és remélem igazi látványfilm lesz! Szóval mindenféle SW-os előélet nélkül lehet, hogy most fog beszippantani a dolog, viszont a régebbi darabokat nem tudnám megnézni és igazából nem is nagyon érdekel. A történet ami ezzel a mozival veszi majd kezdetét már annál inkább vonz. Meglátjuk. Ja és nem vagyok már tinédzser korú (de jó is lenne:) ) és a harmadik x-et taposva már elég sok filmet sikerült megnéznem, de Csillagok háborúja gyerekkoromban sem vonzott.
  • AngerH
    Lehet pcit off de hátha valakit érdekel.

Lista frissitve 2015.12.04
    Sta Wars Kártya csere/adás-vétel Cserekártyák:
    A New Hope 3,5,9,10,12,13,14,15,16,17,18,22,23,25,26,29,31,33,34,35,38,39,40,42,46.
    The Empire strikes back
    48,50,55,56,58,60,61,62,63,65,69,70,71,73,74,77,80,81,82,83,88,91,92,93,95
    Return of the jedi
    99,100,101,103,104,106,107,109,110,112,114,117,118,120,122,124,125,126,129,131,132,134,135,137,140,142,143,144
    The Force Awakrns
    146,149,150,151,152,153,154,155,159
    Foliás kártyák:
    162-Obi-Wan
    163-Han Solo
    167-C-3PO
    169-Tarkin
    170-Lando
    175-Jabba
    182-X-Wing
    187-Csubi
    189-C-3PO
    190-Stormtroper
    194-Leia
    197-Emperor
    Amit keresek:206 illetve limitált kártyákat.(Akár megvételre is)
    Cserélek Magyar SW képregényre is értékegyeztetéssel.

• Master91
    Imádom az ilyen képeket

• Master91
    én egyet tudok biztosra:

ordítani fogok és bőgni a film végén a moziba mint egy óvódás. pont.

kis tini lányok nem viselkedtek úgy Justin Bieber koncerten mint ahogy én fogok. lehet valami VIP moziba nézem meg pár fős társasággal, kevesebb az esélye hogy levideózzák a rohamomat
  • tigeroo
    szerintem inkább művészként tekint magára, és műalkotásként a SW-re.
    nyilván, nekik ez is egy termékcikk
  • kissssss
    "Miért, ha te valamit létrehozol, nem vagy kíváncsi rá, milyen hatása lesz?"

ha csinálok valamit akkor nem ilyen mentalitással fogok nekiállni, termékgyártásnál(film,játék,stb) előre el kell dönteni hogy milyen vásárlórétegnek készíted a munkádat, eladáskor pedig a csillagos eget is beígérni a vevőnek nem pedig előttük tanakodni azon hogy vajon kiknek fog tetszeni a film.

fogyasztó iparban ilyet nem szoktunk csinálni és pont.
  • Amiga
    Miért, ha te valamit létrehozol, nem vagy kíváncsi rá, milyen hatása lesz?

J.J. Abrams egyáltalán nem arra gondolt, hogy vajon tetszeni fog-e. Ő látta, amint a LOST indulása után felrobbant az internet és a rajongók elkezdtek teóriákat gyártani. Itt is inkább arra gondol, hogy az egyes korosztályoknál hogyan fog működni a film, mit indít el bennük, stb. Az ő "szintje" nem az a "remélem tetszeni fog", sokkal komolyabb hatást remél a filmjeitől.
  • kissssss
    "Te képzeled bele"

te mégis miről beszélsz? hol? és mit akarsz ezzel mondani? te most a kisarkított példámat akarod összemosni a cikkben leírtakkal?
  • Totti5
    Egy szóval sincs írva az hogy nem lesz jó, azt mondta volna s színész vagy a rendező h nem lesz jó vagy nem elég jó. Te képzeled bele, ami nincs. Olvastad? arra kíváncsi h bizonyos közönségek hogy reagálnak a filmre.
  • kissssss
    fókuszteszt... aham, kíváncsi lennék én azokra a tesztelőkre de mindegy is hadijuk, boyegának és jj-nek akkor kellet volna tanakodniuk az egészen mikor még bele se vágtak a filmkészítésbe, te se festenél túl jó képet magadról ha azt mondanád a vásárlónak fizetés után hogy "hát igen asszonyom lehet hogy ez mégse lesz a legjobb de majd kiderül mikor kipróbálja, ez már a maga baja..."

ilyeneket nem szoktunk mondani a vásárlóknak/fogyasztóknak.
  • tigeroo
    lófaxt se érdekli! játszák el a szép mesét, ami hű a régi koszos, romos, "peremvidéki" star warshoz. ha fele olyan jó lesz mint a régi trilógia, és kétszer olyan jó mint az új limonádé-trilógia, már akkor megérte.
  • gombabácsi
    ez hülyeség mert az ilyen produkciókat keményen fókusztesztelik, minden korosztállyal (legalábbis amelyik már aláírhatja a titoktartásit)
  • kissssss
    azt hiszem ehhez nem is kell mást hozzáfűzni.
  • Totti5
    De ez csak akkor derül ki amikor megnézte 10 éves és 70 éves is. Utána lehet statisztikák alapján jól megszakérteni.
  • Quantumleap
    Nem le, hanem el. Nyilván avval, hogy azon tanakodjanak, hogy a nézők miképp reagálnak majd. Mert a film már kész.
    Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.11.30. 21:36:43