Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Most vetted el a kedvem a filmtõl.. Baromira kell az aszott Hamill meg az alkoholista fejû kövér Fischer a filmbe. Persze a 70 éves Ford is oda való... ne már....

[merlinw.org]

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Már egy ideje hivatalos:
Luke, Leia és Solo is az eredeti színészekkel fog szerepelni a VII. részben.

Shiwo
negyed kört írt le.. bal vállától lefele haladva majd test alatt áthúzva, levágva a lábakat...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

De ha valami félkört irt le a kardjával Obi-van, akkor nem csak a bal kezét kellett volna levágnia és a két lábát, hanem a két kéz és két láb.
Mert Anakinnak a jobb keze a "robot" keze és abban volt a kard, amit az ugrás után eldobott. <#nemtudom>
Master91
Igen, valami félkört írt a pengéje a feje fölött, lecsapott a lábakra is.

Ne baszakodj Kenobival... 😄
Shiwo
szerintem simán több verzióval is próbálkoztak, és a végén elbcták a vágást

amúgy elõször tök úgy tûnik, mintha Obi is el akarna rugaszkodni, szembe Anakinnal, következõ pillanatban már félig háttal neki leguggol, mint aki most érkezett egy ugrásból, utána már csak annyit látni, hogy ismét a láva felé fordulva felfele lendíti a fénykardot, nagy villanás, szikrázás (gondolom ekkor vágja le Anakin kezét, bár nem tom mi szikrázott... vagy Anakin bal kezes volt és az volt robotkéz ? akkor tudom mi... ), végül fordul a lefelé zuhanó Anakin felé és közbe lecsapja a lábait..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

6:40tõl
én két vágásnak látom
fordulós kétszervágós vágás 😄

Master91
Szerintem azt nem tudja, hogy 1 ütésbõl hogy kapta le a 2 lábát + a kezét, ami ráadásul ha jól emlékszem egyenesen volt ki nyújtva.

Nehezen lehet át látni, még arra emlékszem.
Amikor ugrott anakin akkor a levegõben volt, ami egy stabilan a talajon álló obi-nak elõnyös helyzet volt.
Felvágott a levegõbe a kardjával és nyissz.

Szép napot mindenkinek.
Lenne egy kérdésem. Mostanában néztem meg az Star Wars III. részét és sehogy sem tudok rájönni, hogy hogyan vágta le Obi-van Anakinnak a végtagjait.
Eltudná nekem ezt valaki magyarázni ha egyáltalán lehet?
Üdv Imre <#wave>
Kickstarteren gyüjtenek halálcsillagra 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Desiderata
Kindertojás nyereményjáték: Készítsen ötletes hátteret figuráinak!
Eheh, mi jutott most eszembe. A How it should've ended sorozat stílusában elõadva egész jó lehetne:

Obi-wan és Darth Vader csatája a Halálcsillagon.

Obi-wan: Ööö, Anakin, mondd csak, harcoltál te Jedivel mióta olyan csúnyán helybenhagytalak?
Vader: Nem, addigra hidegre tettük mindet, miért?
O: Ó, semmi, semmi, csak úgy érdeklõdtem. (Force push, Vader mellén kialszik a sok villódzó lámpa)
V: Készülj a halálrahhhrrrrrgghhhh. (Oxigénhiánytól elájul)

Nem Luke lövi ki a Halálcsillagot, mert nincs Vader, aki levadássza az Luke elõtt próbálkozó pilótákat, Han Solo nem jön vissza megmenteni, mert nincs rá szükség, és a többi filmet el lehet felejteni, Vader nélkül az események fele nem történik meg.
The End.

Tudom, szar, nem kell mondani! 😛

Egy dolog már biztos a köv. filmmel kapcsolatban. Rengeteg lens flare effekt lesz benne.

gibson9
nem rosszak

Master91
Fanmade:
Pont ez a bajom, hogy nem rugaszkodott el Lucas annyira a jelentõl, ûrhajózás, fénykard, robotok stb. igen, de nagyon sok dologban "maradi" volt. Mindegy, ez csak a mostani beszélgetésbõl jött fel nálam, eddig nem sokat foglalkoztam ezzel.

Azt tudtátok, hogy Keira Knightley játszotta Amidala hercegnõt? Mármint a hasonmást és még csak 12 éves volt akkor. Ahhoz képest eléggé fejlett kis nõci, bár nekem sosem volt kedvencem, semmilyen formában 😊

The Matrix has you...

mivel ott éppenséggel csak sima szolgalányként volt jelen, így qui nyugodtan mondhatta

ha megfigyeled eléggé olyan hangsúlyban mondja padmé is hogy "a királyné nem így gondolja" (vagy valami ilyesmit"

Amire qui erõsebben néz padméra és "de a királynõ nincs itt".

Ezt 8 évesen is sikerült felfognom, nem valami bonyolult dolog.

Arra pedig hogy fejlett technológia...blabla
Külsõre elvileg hasonmások, tehát ugyan olyanok. Így nem lehet róluk csak ez alapján megmondani, hogy ki ki.
Fõleg azért is mert a királynõ mindig full sminkben nyomja.

Az pedig hogy bármilyen DNS alapján megtudnák mondani...ahhoz dns-t kell szerezni.

Tele van logikai bukfencekkel maga a saga is, de hát mi nem ezért szeretjük, hogy mi a rossz benne, hanem mi az ami jó 😊

The Matrix has you...

Ezen már rég átléptünk szerintem.

The Matrix has you...

CroftManor
Én még olyan jelenetre is emlékszem, hogy miután visszamentek a hajóra, akkor Qui Gon bemutatta Amidalának Anakint.. de lehet rosszul emlékszem.

Nothing is True, Everything is Permitted

a.carkey
Rég néztem meg, megnézem, de ha én vágtam, hogy csere volt, te vágtad, hogy csere volt, akkor szerintem Qui Gon is vágta, hogy csere volt, mert ez nem a feketék fehérben, vagy mi volt annak a borzalomnak a címe. 😄

A medve nem játék.

CroftManor
De ha Qui gon tudta, hogy nem a szolga megy velük a Tatuinon, hanem Amidala, akkor azért csaknem mondott volna olyat elõtte, hogy "Elég lesz mára a királynõ parancsaiból" <#hehe>
Na mind1, lényeg hogy Amidala és Padme egy és ugyanaz.

Fura Alak
Jééézusom, ennyit nem tudtok felfogni?? 😄
Ti nem ugyan azt a filmeKet nézitek/néztétek?

A Naboo egy fura "alkotmányos monarchia", ahol nem elnököt, hanem KIRÁLYNÕT választanak.
Padmé a polgári neve, Amidala meg a királynõi.

a.carkey
Ott szerintem Qui Gon tudta, hogy ki kicsoda.

A medve nem játék.

Ez igaz lehet a Gungan-ekre, vagy kikre, ott a Naboo-n, de más fajokra már nem akik jóval fejlettebbek. Igazából azt se tudom már, hogy miért volt ez a szerepcsere, kik miatt folyamodtak ilyen cselhez?
Azt tudom, hogy robotok ellen harcoltak és talán a Kereskedelmi Fõderáció volt az aki blokádot vont a bolygó köré? Nos, Én tõlük elvárnék egy ilyen egyszerû dolgot, ha már robotjaik és ûrhajóik is vannak. Mindegy, ez már csak ilyen agymenés, ettõl függetlenül tetszik a film - sokakkal ellentétben akik húzták a szájukat a Phantom Menace-en. Nekem például Darth Maul egy rettenetesen jól eltalált karakter volt benne, szereztem róla egy hatalmas posztert is anno 😊 Anyám nem szerette, mert ilyen vadállati vicsort örökített meg.

The Matrix has you...

"Eléggé nevetséges egyébként, így belegondolva, hiszen ilyen technológiánál miért ne tudnák azonosítani az igazi Padmét? na mindegy."

Olyan fajoktol mit vársz akik olyan páncélokat terveznek amik egy gyenge lövedéket se fognak fel, vagy a fegyverek lövedéke lassabb mint egy parittya esetén? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

A lényeg, hogy az elsõ részben Padmé védelme érdekében hasonmást használtak, tehát akit ott látsz díszes ruhában, mint királynõ az csak egy szolga vagy akár nevezhetnénk testõrnek is, hiszen egyfajta értelemben az, így védi az uralkodója életét. Most meg is néztem, bár nem ezt kerestem, amikor elmennek a dagadt fõnökhöz, Jar Jar népéhez, akkor mondja is Amidala, hogy "my Royal Bodyguard".
A második rész elején meg is hal, hiszen felrobbantják a nagy hajót amivel a "Királynõ" érkezik, de Padmé nem hal meg, mert Õ csak egy kísérõ-hajóban utazik. Azt hiszem még mond is valami hasonlót, hogy érted haltam meg vagy mi 😊

Eléggé nevetséges egyébként, így belegondolva, hiszen ilyen technológiánál miért ne tudnák azonosítani az igazi Padmét? na mindegy.

The Matrix has you...

CroftManor
Hát ez engem is tisztára megkavart 😄
Köszi! 😊

Master91
Nah, tisztázom 😄
Padmé = Amidala, azaz Padmé Naberrie, azaz közismert neve Padmé Amidala.

http://starwars.wikia.com/wiki/Padm%C3%A9_Amidala

Amikor a II. részben vissza tér Anakinnal Padmé, akkor Queen Jamilla ül a trónon.
http://starwars.wikia.com/wiki/Jamillia

Sokáig engem is be kavart ez a Padmé Amidalás dolog, mint ahogy most is 😄
Master91
Jaa az mondjuk igaz.
CroftManor
Az elõbb rosszul írtam... a Tatuin bolygón szálnak le, nem a Naboo-n...
De amikor a kettõben Padme Anakinnal visszatér a Naboo-ra, akkor egy teljesen más uralkodó fogadja õket, nem Amidala. Ezért nem értem, hogy akkor msot mivan.

Master91
Padmé nem csak egy hasonmás volt, politikát tanult meg ilyen hülyeségeket, benne volt a szakértelem, az még csak egy + hogy dublõr is lehetett kis mellék kreditért.

Amidala meg azt hiszem ült tovább a Nabooi trónon.
CroftManor
Én egy valamit nem értek. A Baljós árnyakban ugye ott volt Amidala királynõ. Meg ott volt Padme is, aki Amidala egyik hasonmása volt, egy szolga.
Emlékszem, hogy mikor megsérül a hajó és kényszerleszállást hajtanak végre a Naboo-n, és elindulnak a "város" felé, akkor velük megy Padme is, mert az Úrnõ úgy kívánja. Erre azt mondja Qui Gon, hogy "Elég lesz mára az úrnõ parancsolgatásaiból" Tehát elvileg Amidala a hajón maradt.
Aztán Padmé megismerkedik a gyerekkoi Anakinnal. Utána a kettõben összejönnek és így születik meg Luke és Leia az SW 3 végén.

Na de ha Padmé csak egy hasonmás volt, akkor hogy lehet, hogy a kettõben meg hirtelen Padme Szenátor lesz belõle??? Hová tûnt hirtelen Amidala?

gibson9
Ha ez lesz a sorrend, akkor idén szinte már csak Republic Commando-t kapunk. Szerettem a játékot nagyon, de hogy most egymás után 4 könyv jöjjön belõle soknak találom. Ezen kívül még a Cloak of Deception és a The Force Unleashed II, ami hidegen hagy.. A többi viszont nagyon város számomra.

balee4
Szukits 2013-2014-es tervei (nem biztos, hogy ez lesz a sorrend!)

Timothy Zahn: Hûség (február 13.)
James Luceno: Darth Plagueis (március 27.)
Karen Traviss: Republic Commando - Hard Contact
Karen Traviss: Republic Commando - Triple Zero
Karen Traviss: Republic Commando - True Colors
Karen Traviss: Republic Commando - Order 66
Karen Traviss: Imperial Commando - 501st
Paul S. Kemp: Crosscurrent
Paul S. Kemp: Riptide
James Luceno: Cloak of Deception
John Jackson Miller: Knight Errant
Michael Reaves & Maya Kaathryn Bohnhoff: Shadow Games
Timothy Zahn: Choices of One
Sean Williams: The Force Unleashed II

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Baromira sajnálom....😄

[merlinw.org]

Master91
Nézte valaki az I. részt 3d-be? Én meg akartam volna, imádom az effekteket, és a látványt a Star Wars I-II-III-ba, picit fáj a szívem hogy nem tudtam elmenni meg nézni...
A Disney és Lucasfilm inkább az új trilógiára összpontosít, így törölte a Star Wars II. és III. rész 3D-s õszi mozibemutatóit !
Na az esély, hogy ezek után már az eredeti trilógia se lesz már 3D-sítve !

xblades
Volt, csak pár pillanatig Aayla Secura.
És lehetne már nem csak ember fajú fõszereplõ is. (nem Jar Jar)

Ne mindig egyetlen nõ legyen már a Galaxisban. <#shakehead>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Oké úgy jöhet <#eplus2>

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

balee4
Sikerült szereznem végre egy Birodalom árnyait, egészen szépen állapotban, igaz az ára nagyon húzós volt. A héten jön még pár szintén ritka kiadvány: Mos Eisley mesék, Történetek Jabba palotájából, Történetek a fejvadászokról, ezek nem voltak olyan húzósak. A Mandalori páncéllal is nagyon szemezek, ha ez is összejönne, akkor gyakorlatilag minden hiányzó SW könyv meglesz. 😊 Ha megjött mind, majd nyomatok róluk képeket.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

A készítõk állítólag Hollywood új p*navirágát azaz Chloe Moretz-et akarják megnyerni egy lány Jedi szerepre. Mert még ilyen idáig úgysem volt Star Wars filmben. <#fejvakaras>

Master91
Bieber benne lehet, de valami gonosz oldali pilóta, aki szörnyû kínok közt hal meg mondjuk, és nem tart tovább 5 percnél 😛

Várom, de akkor is félek !!!
xblades
Egy dolgot meg kell érteni szerintem, amerikaiak csinálják hü..e amerikaiaknak.
Mint minden mostanában kijött film le lesz butítva és a mostani film típusokba beskatulyázva.
Jól jártunk hogy eladta mert õ már nem csinált volna többet így legalább lesz új rész.
Attól hogy Disney vette meg nem biztos hogy rossz lesz.
Van egy elvárt szint amit biztos hogy hozni akarnak a pénz miatt.

És én örülök hogy a könyveket és regényeket ami az utána lévõ idõkrõl szól nem veszik alapul.
Van egykét jó történet és sztori de sok baromság is van benne.
És szerintem a kiszivárgott pletykákból tudható hogy várhatóan nem a régi szereplõkrõl fog szólni hanem az új generációról, õk csak mellégszereplõk lesznek. És legalább már nem a hightech filmtechnika bemutatása lesz a fõ szembont.
De jaj csak ne justin bieber legyen a fõszereplõ, pedig Disney csicska így elképzelhetõ. Bár Selena Gomezt már elviselném <#finom>

Szabi
off: akkor ideje elkezdeni a Fringe-t is, 100 rész, egy hete volt a záró epizód 😞
nameg a Cloverfield és Super 8 is zseniális szerintem 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Master91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hiszek neked, én ebbõl csak a Lostot, és az Aliast néztem 😄