Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Regényspoiler a Yuuzhan Vong háború idejébõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
REAL MADRID
Nagy szavak mi? De akkor is ezt gondolom, nekem nagyon tetszett a 2. és 3. rész, sõt, még az elsõbõl is Jar-Jar-on kívül minden, fõleg Darth Maul 😊
The Matrix has you...
Liam Neeson pedig egyértelmûen a Schindler listája-val lett ünnepelt és világ szinten elismert színész. Neki se sokat hozott az SW.
Ewan Mcgregor, lehet benne valami, mert SW után sokkal kommerszebb filmekben is játszott, mint korábban. De õ is már elismert és sikeres színész volt, akkor is, ha nem fizettek neki annyi milliót egy filmért, mint most.
Natalie Portman is már rég a szakmában volt, hiába nagyon fiatal volt.
Egyszerûen a régi trilógiában Alec Guinness kívül nagyrészt ismeretlen színészekkel forgatták a filmeket. Míg az új trilógiában, már ismert, sikeres színészeket szerzõdtettek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
Egyébként az új trilógiából Ewan Mcgregor, Liam Neeson, Samuel L. Jackson azért nem "csak" a SW miatt futottak be. Ewannak adott egy lökést, de az utóbbi kettõ azért elõtte is játszott komolyabb filmekben.
REAL MADRID
Viszont érdekes mód sokan szidják az "új" trilógiákat, de Ewan Mcgregor, Natalie Portman, Liam Neeson, Samuel L. Jackson sõt még Hayden Christensen is (bár õ kevésbé) sokkal nagyobb karriert futottak be, mint a régi szereplõk...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
pl nagyon sok mesében és játékban szerepel a hangja, max sokan nem tudják.. Joker hangját rendszeresen õ adta , még az Arkham Asylum/Arkham City-ben is õt hallhatjuk..
Nem mondtam, hogy Hamill szimpatikus színész volt egy idõutazásos sci-fiben láttam a SW-on kívül és slussz😄 igazából õ hozzá csak a SW trilógiát lehet kötni.
Harrison Ford még idõsen is simán megállja a helyét egy kis smink és voálá Han Solo újra régi fényében fog tündökölni Chubival akár😄
Leia hercegnõ is kap némi alapozót aztán középkorú szenátorasszonyként, ha kapni fog pár percet senki nem fog belehalni😊
https://docs.google.com/forms/d/1nGe4dfnVhr_qY-xsBN7YjcNYNi1gN4qoQBJrf8lJlfw/viewform?pli=1
kérdõív a szakdolgozatomhoz, amiben minél több vélemény alapján szeretnék következtetéseket levonni
A kitöltést elõre is köszönöm! 😊
[merlinw.org]
REAL MADRID
Én nem mondtam, hogy ne tetsszen nektek, csak kíváncsi voltam, miért jó ez nektek. De oké, befejeztem.
[merlinw.org]
Én örülök hogy benne lesznek. Meg nem értem hogy a többségnek miért nem tetszik, biztos hogy nem fõszereplõk lesznek, Luke majd mond pár jedi közmondást, Leila nem fog bikiniben szerepelni, és elmondja hogy aköztársaság blabla, Han meg az aktuális föszereplöket fogja vinni ide oda, meg max kiynir pár köcsögöt. (ez kb 5-6 perc lesz a filmben, a többi cgi robbanások) 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Miért nem lehet elfogadni, hogy igen, örülünk nekik hogy benne lennek?
Zavar hogy már öregek és tréül néznek ki?
És akkor mi van?
4-5 éves koromba rongyosra néztem a Terminator 1-2õt, mikor néztem a 4-ik részt, irgalmatlan jó volt nézni a számítógépes Swarcit harcolni...
Bizonyára te valami kritikus lehetsz, hogy semmi se tetszik, ami a többségnek igen.
Egyébként nézz utána Hamill és Lucas hírhedt levelezésének és azonnal elszáll az iránta érzett szimpátiád😊
Tényleg õket szeretnétek látni a filmben?😊
[merlinw.org]
Egyébként én Ewan Mcgregort és Liam Neesont láttam volna szívesen újra😄
[merlinw.org]
Többször hallottam/olvastam már olyan nyilatkozatokat, többek közt Mark Hammill-tõl és Harrison Ford-tól is, hogy rohadtul unják már az SW-t, meg mindenki errõl kérdezi õket stb., Én meg azt kérdezném meg, hogy enélkül hol lennének most?? rohadtul hálátlan tud lenni némelyik...ehh, nevetséges.
The Matrix has you...
"Nulla tenaci invia est via"
REAL MADRID