Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
PetruZ
A Star Wars nem sci-fi, hanem ûrfantasy. 😊 Csak ezt kell észben tartani és bármi belefér. 😛
Master91
És tényleg security , mother of god.
Master91
Tökéletesen mûködik, hogy 5 percenként 1 percig ki kapcsol 😄
biztonsági rendszer?<#wave><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91

Amúgy tényleg, mik voltak azok a rózsaszín energia kapuk vagy mik?
Loál János
:-D

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

<#vigyor3>

REAL MADRID

<#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgy is csak 2 évvel élte túl Csubit.. <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Master91

Az Anakin név mindig bajt hoz az emberekre 😄
Shiwo
wookipeedia szerint ~200 éves volt a Yavini csata idején

Regényspoiler a Yuuzhan Vong háború idejébõl:
és 25 évvel késõbb halt meg, miközben igyekezett megmenteni Anakin Solo-t..

Master91
Már a III. részben is kifejlett példány volt 😄
Elõzõ banner forrása törölve lett, bedobtam ezt ideiglenesnek addig.

REAL MADRID

Shiwo
a Wookie-k speciel jó sokáig élnek, akár a 400 évet is megélhetik, szóval a droidokon kívül pont Csubi lehet az, akin nem látszik meg az elmúlt ~30 év. szvsz nem kell félned, hogy Wookie-nagypapit csinálnak belõle (:

Nekem Jar-Jaral sem volt semmi bajom <#vigyor1>

REAL MADRID

Szerintem is így van, Christensen volt azt hiszem az egyetlen ismeretlen - ha jól tudom -, aki viszont nagyon belejött, már a 2. részben is jól hozta a karaktert, a 3.-ban pedig egyszerûen brilliáns volt 😊
Nagy szavak mi? De akkor is ezt gondolom, nekem nagyon tetszett a 2. és 3. rész, sõt, még az elsõbõl is Jar-Jar-on kívül minden, fõleg Darth Maul 😊

The Matrix has you...

Samuel L. Jacksonnak a Jakcie Brown és Ponyvaregény hozta meg a nagy sikert. Az SW ezen semmit nem változtatott. Sõt, ma már minden szart elvállal és több erõsen B kategóriás filmben szerepel, mint a másik két színész együtt.
Liam Neeson pedig egyértelmûen a Schindler listája-val lett ünnepelt és világ szinten elismert színész. Neki se sokat hozott az SW.
Ewan Mcgregor, lehet benne valami, mert SW után sokkal kommerszebb filmekben is játszott, mint korábban. De õ is már elismert és sikeres színész volt, akkor is, ha nem fizettek neki annyi milliót egy filmért, mint most.
Natalie Portman is már rég a szakmában volt, hiába nagyon fiatal volt.

Egyszerûen a régi trilógiában Alec Guinness kívül nagyrészt ismeretlen színészekkel forgatták a filmeket. Míg az új trilógiában, már ismert, sikeres színészeket szerzõdtettek.
jaja, de színészileg azért toppon van mindegyik panaszok ide v oda...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tudom, de akkor úgy fogalmazok, hogy hármuk közül õ kapta a legnagyobb lökést a SW-tól 😄

REAL MADRID

MerlinW
Ewan-nek már a Trainspotting megadta a lökést😊

[merlinw.org]

Fisher vendégszerepelt a 30 Rockban azt tudom 😄
Egyébként az új trilógiából Ewan Mcgregor, Liam Neeson, Samuel L. Jackson azért nem "csak" a SW miatt futottak be. Ewannak adott egy lökést, de az utóbbi kettõ azért elõtte is játszott komolyabb filmekben.

REAL MADRID

Csak nehogy megkapja Csubi a nagypapa-vuki jelmezt a holiday specialból, mert tökön szúrom magam... 😛

Az a vicc, hogyha megkérdeznék tõlem, hogy Carrie Fisher miben játszott tõle is max 1 címet tudnék mondani a Blues Brotherst így hirtelen😄 talán 1-2 sorozatban tûnt fel, de õ sem futott akkora karriert be.

Viszont érdekes mód sokan szidják az "új" trilógiákat, de Ewan Mcgregor, Natalie Portman, Liam Neeson, Samuel L. Jackson sõt még Hayden Christensen is (bár õ kevésbé) sokkal nagyobb karriert futottak be, mint a régi szereplõk...

ebben igazad van 1-2 játékban valóban az õ hangja volt. Még talán az egyik SW-osban is😊

Ne zavarjon Téged, hogy mást zavar, hogy a régi arcok is megjelennek. Nem kell kereszteshadjárat egy szerecsen miatt 😊

The Matrix has you...

Errõl valamit hallottam, de mivel túl sokat nem néztem angolul az SW-t, ezért nehéz beazonositani a hangját. Sõt, mostani szinészekkel is gondba lennék szerintem, pedig elég sok filmet nézek eredeti nyelven.

The Matrix has you...

Shiwo
Hamil inkább szinkron-színészkedett inkább az elmúlt évtizedekben..

pl nagyon sok mesében és játékban szerepel a hangja, max sokan nem tudják.. Joker hangját rendszeresen õ adta , még az Arkham Asylum/Arkham City-ben is õt hallhatjuk..

az elég bennfentes privát levelezés lehetett. Fura, hogy így nyilvánosságra került...

Nem mondtam, hogy Hamill szimpatikus színész volt egy idõutazásos sci-fiben láttam a SW-on kívül és slussz😄 igazából õ hozzá csak a SW trilógiát lehet kötni.

Harrison Ford még idõsen is simán megállja a helyét egy kis smink és voálá Han Solo újra régi fényében fog tündökölni Chubival akár😄

Leia hercegnõ is kap némi alapozót aztán középkorú szenátorasszonyként, ha kapni fog pár percet senki nem fog belehalni😊

Arnold Schwarzit, Stallonét is simán ellestem a Feláldozhatók kettõben holott a film sztorija nulla volt😊) Jó látni a nagy öregeket még akkor is, ha ez egy marketing fogás, hogy egy egy régi szereplõ visszatér.

Master91
Ha ilyen nagy fan vagy , pont azért még érdekesebb hogy ki vagy kelve magadtól hogy az igazi trilógia 3 fõhõse miért zavar téged hogy pár jelenetre be ugranak.
két rész közt kis levezetés 😊

https://docs.google.com/forms/d/1nGe4dfnVhr_qY-xsBN7YjcNYNi1gN4qoQBJrf8lJlfw/viewform?pli=1

kérdõív a szakdolgozatomhoz, amiben minél több vélemény alapján szeretnék következtetéseket levonni

A kitöltést elõre is köszönöm! 😊
MerlinW
Remélem én is, hogy max 1-2 képkocka erejéig.

[merlinw.org]

MerlinW
Majd elõkeresem neked. Volt régebbi, mikor az EP1-ben szerepet akart, Lucas írta neki, hogy nem megoldható, majd megsértõdve anyázott Lucas-nak. Utána lehülyézte, hogy további SW filmeket csinál nélküle, meg úgy egyáltalán, stb. Mindezt egy öt éves kis csicska stílusban😊 Mondjuk sosem bírtam a srácot az eredeti trilógiában sem.

[merlinw.org]

Én is örülök, hogy feltûnnek majd, de szerintem csak annyira mint a Star Trekben Leonard Nimoy.

REAL MADRID

MerlinW
160 SW könyvvel és egyéb eredeti (forgatási) relikviával nevezhetem magam fan-nak, így kritikus is lehetek. Egyébként meg, jah van saját véleményem. Baj?

Én nem mondtam, hogy ne tetsszen nektek, csak kíváncsi voltam, miért jó ez nektek. De oké, befejeztem.

[merlinw.org]

Milyen levél? gugli nem talált semmit

Én örülök hogy benne lesznek. Meg nem értem hogy a többségnek miért nem tetszik, biztos hogy nem fõszereplõk lesznek, Luke majd mond pár jedi közmondást, Leila nem fog bikiniben szerepelni, és elmondja hogy aköztársaság blabla, Han meg az aktuális föszereplöket fogja vinni ide oda, meg max kiynir pár köcsögöt. (ez kb 5-6 perc lesz a filmben, a többi cgi robbanások) 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Master91
Bad link.

Miért nem lehet elfogadni, hogy igen, örülünk nekik hogy benne lennek?

Zavar hogy már öregek és tréül néznek ki?

És akkor mi van?

4-5 éves koromba rongyosra néztem a Terminator 1-2õt, mikor néztem a 4-ik részt, irgalmatlan jó volt nézni a számítógépes Swarcit harcolni...

Bizonyára te valami kritikus lehetsz, hogy semmi se tetszik, ami a többségnek igen.
MerlinW
"Alig volt filmje a SW óta.." Hát ez az😊 Ennek oka is van ám😊
Egyébként nézz utána Hamill és Lucas hírhedt levelezésének és azonnal elszáll az iránta érzett szimpátiád😊

Tényleg õket szeretnétek látni a filmben?😊

[merlinw.org]

mibajod van Hamillel? Alig volt filmje a SW óta...

Egyébként én Ewan Mcgregort és Liam Neesont láttam volna szívesen újra😄

MerlinW
Hamill álszent ki köcsög volt mindig, ráadaásul rossz színész. Fischer is max TV-be való, de ott is gyenge. Ford-ot viszont megértem, hiszen letett az asztalra azóta egyet s mást, és engem is baromira idegesítene, ha mindig egy 25 évvel ezelõtti munkámmal azonosítanának. Fõleg, hogy színészileg sokkal jobb szinte minden másban jobban alakított, mint az SW-ben.

[merlinw.org]

Érdekesen fognak mutatni benne, az már szentigaz...

Többször hallottam/olvastam már olyan nyilatkozatokat, többek közt Mark Hammill-tõl és Harrison Ford-tól is, hogy rohadtul unják már az SW-t, meg mindenki errõl kérdezi õket stb., Én meg azt kérdezném meg, hogy enélkül hol lennének most?? rohadtul hálátlan tud lenni némelyik...ehh, nevetséges.

The Matrix has you...

Szabi
JJ nem titkolta hogy nem szereti a Star Treket.. viszont a Fringe-ben pl. voltak Star Wars utalások 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szintén, JJ úgy is elbasszarintja, mint a Star Treket. Már elõre félek, hogy felrobbantja a Tatooinet.

REAL MADRID

hát kb. engem ez miatt érdekel az új film, hogy lesznek a régi arcok
gibson9
Én örülök, hogy elvállalták.

Master91
Igen,kell oda.