5229
-
Üdv!
Tegnap éjfélkor megvolt a német premier, eredeti hanggal néztem szerencsére. No spoiler természetesen.
Egy szóval kéne jellemezni a filmet: Üres.
Az operatőri munka szenzációs, nagyon jó beállítások vannak, a díszletek is jók.
A színészek: a lányka rendben van, jó karakter és szerethető, a fekete srác viszont teljesen hiteltelen, ahogy viselkedik a múltját nézve. A főgonosz addig tök jó, amíg le nem veszi a sisakot, utána max a térdemre fektetem és elfenekelem, annyira félelmetes. Előtte ment a WoW film trailere, ott a főhős a Viking sorozatos főszereplő, sokkal jobb lett volna a gonosz szerepére! A nagy öregek csak statisztálnak a fiatalokhoz.
A történetben vannak olyan fordulatok, hogy fogod a fejed (Han Solo megjön, vagy a fényes páncélú gárdista egyik jelenete a végén), illetve mikor összeáll, hogy miről szól ez az egész rájössz, hogy kb ugyanazt a levest melegítették fel újra.
Erőltetett vicceskedés megy folyton, a régi trilógia ennél komolyabb volt. Nincs baj a poénokkal, de nem kéne juhúzni az életünkért folyó légiharc közben, meg egyből beindítani az incselkedős kis adok-kapokot a két főszereplő között (tudom Han-Leia is ezt csinálta, csak ott volt stílus), és nyomatni a gettós lazacsávós szövegelést (egy ex rohamosztagostól k*va hiteles).
Ki van pipálva minden, amire a rajongók várhatnak, pontosan kiszámítva kapjuk az arcunkba a nosztalgia-fokozókat. Egy idő után idegesített, hogy megint lejárt a 10 perc, és megkaptam most éppen az űrkocsmát, és a közönség felsóhajtott, hogy "hűhaaa"... basszus, ettől nem lesz jó ez az egész, csak ilyen panoptikum jelleget kap. Értitek sokkal jobb, ha pl egy régi ismerős csak úgy besétál a jelenetbe természetesen, és nem kap egy kitartott mozdulatlan 3 másodpercet, hogy nesze vazze, itt van, ő az, örüljél. És ezt szinte minden(!) esetben így tálalják az egész film alatt. A Falcon behozásának módja a sztoriba viszont tök jó lett!
A végére sajnos már csak ezt láttam, mint mikor Buffalo Bill-ék anno a vándorló cirkuszukkal eljátszották a régi vadnyugatot, itt is eljátszották a Star Wars-t, de valami hiányzott.
Egyedül vagyok a véleményemmel, és csak fikázódom? Nos... a legutolsó jelenetnél visítani kellett volna, ehelyett a film elején még hangosan tapsoló és hujjogató fanatikusok csendben ültek, aztán a vége felirat után mindenféle áhítat nélkül felálltunk és simán kisétáltunk, semmi ünnepelés vagy valami. Pedig a főcímnél az elején még örömünnep volt.
Viszont jobb, mint a legutóbbi trilógia, de nekem semmi hangulata nem volt. -
Prof William #2911 Én azt halottam, hogy kiderül hogy Luke valójában meghalt a Birodalom visszavág elején, és onnantól kezdve az őt megölő (alaposan megnyírt) Wampa vette át a szerepét.
Ugyanis a Wampa-k speciális képessége hogy ritka esetekbe felveszik annak a személyiségét, akit megesznek.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.17. 11:57:21 -
a végén az a csattanó, hogy Luke SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!apja Anakin
-
Prof William #2909 Ma éjféltől indul a móka. Bár én majd csak 23-án lesem meg a filmet de kíváncsi leszek a (nem spoileres)véleményekre.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.12.17. 09:00:15 -
xido #2908 ilyet szabad ide?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #2907 ez most fájt...
-
Igen,én megyek a feliratosra.
Utoljára szerkesztette: roolandsan, 2015.12.16. 21:12:39 -
Prof William #2905 Elég komoly Star Wars spoilerbe futottam a 9gag -on. :)
-
r4pt0r #2904 Igen mi megyünk. :) -
Én csak januárba megyek :s -
Prof William #2902 Megy valaki a a holnapi 00.01-es vetítésre?
Én majd 23-án lesem meg feliratosan, amolyan előkarácsonyi ajándékként, aztán majd 28-án meg szinkronnal... -
Stockbauer33 #2901
https://www.facebook.com/ign/videos/vb.59685491632/10153416577521633/?type=2&theater
https://www.facebook.com/ign/videos/vb.59685491632/10153416587786633/?type=2&theater
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.16. 16:25:46 -
Stockbauer33 #2900 -
Mint ha magamat látnám
-
Prof William #2898 Most így belegondolva mindhárom részben szövegeltek, hogy lázadás, meg lázadók, de sosem láttuk, hogy azon maréknyi lázadón kívül bárki is fújt volna a birodalomra. :)
Szóval egy hangos radikális kissesség kényszerítette rá az akaratát másokra. :) -
THE RADICALIZATION OF LUKE SKYWALKER: A JEDI’S PATH TO JIHAD -
Stockbauer33 #2896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.facebook.com/ign/videos/vb.59685491632/10153413102411633/?type=2&theater
Nemtudok ki h van vele de libabőrös leszek ettől a nyitódallamtól :)
https://www.facebook.com/starwarsmovies/videos/vb.486379781543416/515696885278372/?type=2&theater
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.13. 23:33:51 -
Quantumleap #2895 Akkor sem, amikor C-3PO-t istennek hiszik? -
ezen gondolkozok én is, de szerintem sem -
Quantumleap #2893 Az ewok szó tényleg nem hangzik el a Jediben? -
Stockbauer33 #2892 http://roboraptor.24.hu/2015/12/12/13-teny-amit-valoszinuleg-tenyleg-nem-tudtal-a-star-wars-rol/ -
-
kissssss #2890 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #2889 http://okpecs.hu/24-oran-at-vetitik-majd-a-star-wars-uj-epizodjat-pecsen/ -
-
kissssss #2887 -
Stockbauer33 #2886 http://24.hu/kultura/2015/12/12/imadod-a-star-wars-zenejet-akkor-ez-a-te-koncertfilmed/ -
thrillkill #2885 Szóval most jön az idézgetős, személyeskedős rész? Nekem egyszerűbb dolgom van. :)
"hadijuk" meg "fojtasd"? nincs több kérdésem....
Habár "kezd", szórakoztatni, részemről befeLY;)eztem. Kérem a modikat tegyék a dolgukat hovatartozásuk, ingerenciájuk szerint. Vagy ne. Viszlát! -
kissssss #2884 "Mit szívtok srácok, vagy mindenki sértett 12 éves?"
durcimurci number one 2875*
"De ha Neked örömet jelent trollkodás, folytasd csak és akár banoltathatsz is, annyira nem érdekel. További szép napot!"
durcimurci number two 2881*
"De én vagyok a hibás, nem kellett volna beírni egy topikba, amelyet csupa okoska lakik és nem bírnak szó nélkül hagyni egy dolgot"
durcimurci number three 2883*
"és akár banolhatsz is. Diktatúra rulz. "
de ezért én(vagy mi?) vagyok a sértődött rossz gyerek.... de tudod mit fojtasd kérlek.
-
thrillkill #2883 Mit szívtok srácok, vagy mindenki sértett 12 éves? Idejöttem egy egyszerű hirdetéssel, kértem ha nem illik a profilba, legyen törölve. Erre Ti leálltok kötözködni. Ha érdekedben állt volna, megtalálnád a módját hogy üzenj ugye? Plusz már írtam, hogy elcsesztem. Jobban megnézve meg itt nem is lehet profilban e-mailt megadni. De ezt Neked nyilván tudni kéne ilyen háttérrel, amire oly büszke vagy. Kiírni meg nem fogom, elég spam jön így is.
Egy másik topikba is beírtam a hirdetést, ki is törölték ahogy kértem, semmi gond, megértettem. De ami műsor itt megy az vicces. Nem tudom ki itt a moderátor, s őszintén szólva nem is érdekel, mert semmi olyat nem tettem, amiért szégyenkeznem kéne. De ha netán Te vagy az, tégy már egy szívességet és töröld az össze hozzászólásom (ha lenne rá lehetőség, én magam tenném meg) és akár banolhatsz is. Diktatúra rulz.
Utoljára szerkesztette: thrillkill, 2015.12.12. 17:32:14 -
kissssss #2882 nah először is azt kellene tisztáznod hogy én mikor trollkodtam 2874-hozzászólásomban amiben eléggé egyértelműen rámutattam arra az abszurdumra hogy te e-mailben kéred a jelentkezést miközben semmiféle élérhetőséget nem adsz meg, az utólagos mosakodást meg hadijuk már privát űzi jahh persze.... aztán másodsorban azt is ki kéne fejtened hogy énnekem miért kellene bannolnom tégedet(bár az arrogáns modorod megérne egy elakadásjelzőt) miközben fogalmad sincsen hogy én egy sima user lennék e vagy moderátor stb, harmadsorban meg igen fura a magyarázkodásod erre a "licitálós" jegyeladásra sokkal egyszerűbben és tisztábban kijöhettél volna ebből a szituból ha úgy adod elő magad hogy az első jelentkező már viheti is.
kezdesz egyre gyanúsabb lenni.... -
thrillkill #2881 Látom a szövegértés nem erős, nem tudom miért kell magyarázkodnom, de megteszem.
Azért vettem a jegyet, mert meg akartam nézni a filmet, nem jegyüzér vagyok és nem is 10e-ért árulom, mint azok. Sajnos nem fogok tudni elmenni rá. Simán vissza tudnám váltani, de gondoltam "ha már így alakult" eladom, s talán keresek rajta picit. Nem pofátlanul, hanem kinek mit ér meg alapon. Nyilván senki nem kényszerít rá, hogy megvedd.
S hogy miért nem adom annak aki elsőre megveszi? Tán azért, mert volt már pár negatív tapasztalat: "tuti kell, tedd el, jah mégsem kell". Hát ezért. De én vagyok a hibás, nem kellett volna beírni egy topikba, amelyet csupa okoska lakik és nem bírnak szó nélkül hagyni egy dolgot, ami alapjában véve nem is érdekli őket, de jó móka azért fikázni. -
thrillkill #2880 Nyilván egy olyanon, ahol nem élik az emberek fél életüket egy topikban, továbbá nem értik a humor eme magasan szofisztikált formáját, amit Te képviselsz. -
kissssss #2879 8:12 "ezek a rohamosztagosok egyre életképtelenebbek" 
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.12. 15:55:31 -
Ha nem akarsz nyerészkedni, miért kell licitálni? Miért nem annak adod, aki elsőként jelentkezik? Persze azt csinálsz amit akarsz, csak ez a halálom, és nem bírom szó nélkül hagyni az ilyen "én nem vagyok olyan, hogy ..., de azért mégis ..." mentegetőzést. Ez hipokrata tempó. -
-
kissssss #2876 "folytasd csak és akár banoltathatsz is, annyira nem érdekel."
mond te melyik bolygón élsz? -
thrillkill #2875 Arra gondoltam hogy üzenetben, nem telefonon, máshonnan van másolva a szöveg (és valóban nem pontosítottam). De be van állítva, hogy kapok mailt a privát üzenetről, akit meg érdekel, nyilván azt fog írni.
De ha Neked örömet jelent trollkodás, folytasd csak és akár banoltathatsz is, annyira nem érdekel. További szép napot! -
kissssss #2874 "Ajánlatokat kizárólag e-mailben kérem. "
profilt megnéz, no e-mail....
-
thrillkill #2873 Nem tudom lehet-e itt ilyet, de ha nem akkor sorry és törölhető.
Fájó szívvel de programütközés miatt eladnám a Star Wars 7.-re (2D feliratos változat) elővételben vásárolt (1db!) jegyemet, mely a Cinema City Arenába szól, péntek hajnali 0:01-es előadásra jó helyre (13. sor, 21-es szék). Nem nyerészkedés a célom, de ha már így alakult, annak adnám, aki a legtöbbet kínálja érte. A kikiáltási ár legyen 3000 Ft. Ajánlatokat kizárólag e-mailben kérem.