Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Ez szerintem nem így van, én pl. biztosan nem szavaztam volna rá. 😊 A Zahn-trilógia elsõ megítélése elég jó volt, aztán az idõk folyamán erõsen vesztett a fényébõl, és ma már (a Disney döntések fényében is) nem sokra van tartva. Szerintem sem érdemelne filmet, nem jó filmes alapanyag és a sztori is tele van blõdségekkel (fõleg az utolsó könyv).
MerlinW
Szerintem mindenki aki olvasta, a Zahn trilógiára szavazott volna... sajna ez van.

[merlinw.org]

Master91
én akartam volna Thrawnt 😞
MerlinW
Többször ki lett tárgyalva, hogy a könyvek, lore-ok nem lesznek figyelembe véve a filmek kapcsán. Tehát alapesetben Hannak nincsenek gyerekei, Luke nem alapított akadémiát, stb. Ha mégis, az a forgatókönyv íróin múlik, mit találnak ki.

Lényeg, hogy abszolút nem céljuk, hogy igazodjanak a 6. rész óta kitalált eseményekhez. Nincs Mara Jade, nincs Thrawn, nincs Exar Kun, Ashoka, Starkiller, Krayt, stb. Nem léteznek. Tehát felesleges számolgatni, csakis a mozifilmek történéseivel érdemes spekulálni.

[merlinw.org]

cylonflatus
Baromira nem érdekel, és remélem egyetlen képkockát nem fognak pazarolni az ilyen Ashoka, meg Starkiller szintû karakterekre. Semmi szükség rájuk az új mozifilmekben, a SW univerzumnak nagyon kijár most már egy érett történet, mert az ilyen Ashokákból meg már több mint eleget kaptunk, maradjon csak meg az animációs Clone Wars formátumánál. (Ashokáról itt olvashatsz, a lehetséges sorsvonalait elemzi).
Ez szigorúan a magánvéleményem, no offense.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

köszi

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Amatõr kérdés

A Köztársasági vadászrepülõgépek miért piros lézert lõnek?

Nekem nem jár szabadnap a munkahelyemen mert, én egy teljes érték? szabad ember vagyok.

Találtam egy nagyon klassz weboldalt, ahol HD minõségben vannak fent Star Wars ûrhajók: www.hiperkapu.hu

Master91
a.carkey
hrundibaksi
Sziasztok! Keresek POTF figurákat,csak bontatlan érdekel!
Tud valaki segíteni?
6unn3r

Ma 70 éves George Lucas.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

PetruZ
Már miért ne lenne érdekes? Az EU sztorik többsége inkább "érdekes", másféle értelemben... Szerintem nagyon is jó, hogy nem azokra építkeznek.
POnt az a lényege, hogy valami újat kapjunk és ne egy már létezõ sztorit.

REAL MADRID

Szia.
Ha ez így lesz akkor sztem nem lesz valami érdekes a film. Bár ki tudja? Messze van 2015 decembere.
PetruZ
Lehet, de a cikk szerintem rettenetesen túlspilázott kapálódzás, ami csak táptalajt ad a fanboyok sirámainak.
Ha a Clone Wars naradt akkor van Ashoka 😛

REAL MADRID

PetruZ
Felejtsd már el ezeket a dolgokat! A filmben semmi sem lesz a könyvekbõl, képregényekbõl, nincs Krayt, nincs Starkiller, nincs Ahsoka, teljesen saját sztori lesz (l. #2455).

REAL MADRID

Sziasztok. Most olvastam, hogy a SW 7. része 30 évvel a Jedi visszatér után fog játszódni. Ez mennyire gáz.
Ugyan az lesz mint a Sithek bosszúja és a Csillagok háborúja közötti kimaradt idõszak például mi történhetett ez alatt a kb. 20 év alatt.
A Jedi visszatér YU 4-ben játszódik az SW 7 pedig YU 30-ban itt már Han-nak is megszületett a gyerekei és szerintem már Luke-nak is. Ki lesz a Sith? Én úgy sejtem, hogy Ki-Adi-Mundi mester tanítványa A'Sharad Hett alias Darth Krayt lesz aki YU 138-ban halt meg.
Tehát vajon mi történt a YU4-YU30 között.
Például Vader titkos tanítványával StarKiller-rel? És mi lett Ashoka-val?
Köszi. Üdv Imi
a.carkey

A medve nem játék.

DasIsFuck
Sajnálom, hogy az új filmek a jövõben és nem a múltban fognak játszódni, mennyire király lett volna egy olyan új trilógia ami akkor játszódott volna, mikor még nem pusztultak ki a sith-ek.😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Szabi
ki meri J.J.-t leszólni ? ide elém vele most azonnal..

"Nulla tenaci invia est via"

Most olvastam az egyik honlapon a szereplõkrõl. De a hozzászólok nagyon "fikázzák" sõt még J.J Abrams-ot is hogy biztos xar filmet fog majd csinálni.
Sajnos nem meglepõ. Annak idején Christian Bale is majdnem felhagyott a színészkedéssel, mert A Nap Birodalma után folyamatosan zaklatták az újságírók, a suliban meg az összes srác õt akarta megverni.
a.carkey

A medve nem játék.

tigeroo
Fura Alak
Wikipédia:

"After portraying Anakin in a chain of related video games, Lloyd retired from acting, citing bullying on the part of classmates and the stress of doing up to 60 interviews a day as his reasons for doing so."

Anakin szerepe után felhagyott a színészkedéssel, mert folyton szívatták az osztály társai, és nagyon stresszelte a napi 60 interjú.

Még egy kérdést intéznék.
Van olyan lehetõleg magyar nyelvû honlap ami a régi köztársaságbeli - Kb YE 3000- tõl - Sith-eket és mesterük,tanítványaik, valamint a Jedik mesterük és padavánjaik vannak felsorolva.
Ez érdekelne engem, de a legtöbb oldal angol nyelvû és én sajna nem tudok angolul.
Elõre is köszi.
Imi <#conf><#wave><#integet2>
Ezt a cikket az április 25.-i Blikk címû újságban olvastam a Mi lett vele..
Megpróbálok idézni."Jake Lloyd számára maga volt a pokol,amit az ifjú Anakin Skywalker szerepe hozott neki az éveken át remegve várt, majd világméretû csalódást okozó Baljós árnyak valósággal derékba törte az akkor még csak 9 éves kisfiú Jake életét" "....a Star Wars-rajongók az elsõ pillanattól gyûlölik a filmet, és az erkölcsi bukásért Jake-et tették felelõssé...."
Kb ennyi és ehhez hasonlók vannak a cikkben.
Bukás? Milyen értelemben? Mert pénzügyileg sikeres volt, az meg más kérdés, hogy ki, hogy viszonyul hozzá. Nekem például tetszett.

REAL MADRID

davidka003
Az elsõ rész? Persze, hogy bukás lett. Idióta Jar-Jar-t nem szerették a régi Star Wars filmek rajongói. Nagyon gyerek film lett.

Véleményem szerint az elsõ, második rész még csak csak elmegy de a 3. részt nagyon összecsapták.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sziasztok.
Az egyik újságban olvastam egy star wars szereplõröl, hogy mi lett vele azóta amióta vége a filmnek.
És abban azt írták, hogy az elsõ rész nagy bukás volt.
Tudom, hogy régen volt ez a film, de milyen bukás volt ez? Tud róla valaki?
Üdv <#conf><#wave>
PetruZ
Az új Star Wars film(ek) kapcsán, vélhetõen a kavarodások elkerülése miatt, a korábbi, kánonon kívüli Expanded Universe címek reprintjei és új kiadványai ezentúl "Legends" megkülönböztetõ címzéssel fognak kijönni. Azaz most már hivatalos, hogy az összes EU történetet (ami nem az Episode I-VI) figyelmen kívül hagyják az új filmek készítésekor (halleluja!), de az új Rebels sorozat valamennyit felhasznál majd belõle. A bejelentés szövege itt olvasható.
Még egy dolog.
A VII. rész 2015-re lesz kész. De a VIII. ha lesz is 2018-ra készül el? Ez milyen gáz így viszont senki sem fogja megnézni, mert a mi korosztályunk teljesen "megöregszik".
Azért szomorú vagyok.
Mert így teljesen értelmetlen a sorozat szerintem és nem derül ki, hogy mi lett Ashoka sorsa. Mert gondolom benne lett volna. Nem?
És ez az új sorozat mirõl fog szólni egyáltalán?
egy kis szórakozás..😊
Valószínûleg DVD-n is meg fog jelenni, itthon is.

REAL MADRID

Kiegészítve azt, amit a többiek írtak: ugye a Disney tavaly tavasszal az 5. évad után leállította a sorozat készítését. (Én utólag úgy érzem, talán részben azért, mert a WB-vel nem tudtak megegyezni a folytatásról).
Ekkor még volt három korábban le nem adott rész, s ezek mellé még tíz epizódot végül azért sikerült befejezni. Így összesen lett 13 részünk, amit hol 6. évadnak, hol Lost Missions-nek neveznek. Németországban tévében azért leadták õket, de az USÁban valóban nem került képernyõre, csak a Netflix által (emiatt tippelem a jogi gubancot a WB és a Disney között).
Nálunk nem hiszem, hogy lesz tévében. Én inkább arra bazírozok, hogy hátha tényleg nálunk is elindul a Netflix, s ott megnézhetjük õket magyarul is.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

A Disney a saját, új szériáját fogja adni szeptembertõl. A Clone Wars 6. befejezõ évad egyben felkerült a Netflixre.

REAL MADRID

tigeroo
elvileg a disney tervezi újra folytatni, és felrakják a netre vagy valami ilyesmirõl volt hír.

alucard: ja, a 30 év. mondjuk így meg van oldva hogy mark hamilék szerepelhessenek idõsen (kb. ennyi év telt el a valóságban is a filmek forgatása óta)

Neten fent van angolul, van hozza magyar felirat is. Magyar csatorna nem hiszem, hogy a kozeljovoben le fogja adni, hiszen amerikaban is csak a netflixen jelent meg.

REAL MADRID

PetruZ
Nem lesz új évad, talán csak a befejezõ részek fognak megjelenni külön. Az új Rebels sorozat fogja felváltani.
Hol lehet megnézni az idõvonalat?
Sziasztok.

Tudja valaki, hogy a Star Wars a Klónok háborúja c. rajzfilm újabb évada mikor lesz? Mert azzal lett vége az elõzõ évadnak (talán az 5.-k évad?), Ashoka Tano elhagyja a Jedi templomot.
A Cartoon networkon mindig ezt a Transzformer Prime-t adják.
Köszi.
<#nemtudom>
Mármint hogy 30 évvel fog játszódni a Jedi visszatér után? Hát én a Legacy korszakának jobban örülltem volna, abba lenne potenciál. Valahogy ez a Solo gyerekek majd testvérharcot vívnak idáig nem villanyoz fel.
tigeroo
naaa mi történt?

amúgy mit szóltok hogy megvan a 7. rész idõvonala?
MerlinW
Ha valakit érdekel itt, éppen árulom a teljes SW könyvkollekciómat (110 kötet + ami áprilisban jelenik meg).
Az ár 180e jó magyar valuta + szállítás (~50kg) ha nem jön érte a vevõ. Csak egyben adom.
A könyvek 80%-a nyomdai minõségû, beléjük sem lett lapozva.

[merlinw.org]

Szia.
Küldök egy linket amiben van leírás a 66-s parancsot túlélõ jedikrõl.
http://swfan.webnode.hu/jedi-lovagok/
Köztük volt Kai Hudorra is.
Üdv <#wave>