5229
star-wars-banner.jpg
  • Rhonin7
    de pont ez az,hogy nem ez történt!! nem benépesítették újra hanem ez a majom rendező egy filmtörténeti klasszikust megpróbált újraértelmezni! neki tiszteletben kellett volna tartania az alkotás mesterisiésségét és valami plusszt adni az univerzumnak azzal,hogy méltóan folytatja az eredeti történetet! ehelyett önző módon leforgatta ugyanazt a saját értelmezésében......az első héten láttam,de egyetlen karekternek az arca sincs a fejemben/nem Han vagy Luke-ról beszélek/......annyira jellegtelen ,üres volt az egész ! nem kekeckedés,mert közel 30 évet vártam arra a napra......
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.28. 10:46:33
  • Szabi #3472
    az első (IV), az új első (I), majd most az új korszak első (VII) része is kb. ugyanazt mutatja be.. :D
  • Probatbicol
    A titok annyi, hogy imádjuk az eredeti Star Wars filmet. És az új rész zseniálisan hozta a hangulatát. Ha egy SW filmnek egyáltalán lehet üzenete, akkor ennek az volt, hogy : "itt van ez a Star Wars nevű csodálatos játszótér, majd 40 évig itt feküdt parlagon, gyertek népesítsük be újra együtt !!" Aki ebben partner volt, vigyorogva, ujjongva és meghatódva nézte végig a 7. részt, a kekeckedők meg így jártak.
  • Rhonin7
    hát ez elég WIERD.....én kivagyok tőle,hogy 5-10 évente leforgatják újra és újra a Supermant,Batmant,Pókembert, Fnatasztikus 4-est,Szellemírtókat ahelyett,hogy a meglévő univerzumot ami már kivan dolgozva bővítenék új történetekkel és a régiek folytatásával.....számomra ez amit most művel a filmipar hatalmas sorozatos baklövés
  • lac coo
    Ez tetszett benne a legjobban ...
  • Rhonin7

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.27. 23:49:48
  • Seten
    Akkor a logikád szerint a 77-es sem tetszett? :)
  • Rhonin7
    akinek tetszett az árulja már el a titkot? vagy nektek nem esett le ,hogy a 1977-es filmet látjátok újra?
  • Szabi #3465
    ez van, sokunknak meg tetszett..
  • Master91
    nekem 2300 volt mindig 3d-be néztem :P :D
  • Stockbauer33 #3463
    Majd máskor vársz 1 hetet és nem lesz pofára esés.Értel ngem 1xü mber?Egy héttel a vetités után hamar jönnek a fika okoskák.Mindig szétrinyálják a fórumokat ha nemtetszik nekik vmilyen film.

Ez a halálom amikor az olcsojánosok siratnak sz@ros ezer forintot.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.27. 18:14:09
  • Rhonin7
    ezért nem ért 2ft-ot se! életem csalódása volt a film
  • Stockbauer33 #3461
    https://vimeo.com/160263943
  • Wayne Gace
    Rajongói videónak nem rossz. De itt is lóbálják a kardot, ahelyett, hogy lesújtanának vele. Főleg, amikor négyen veszik körbe. Pl. egy komoly szamuráj párbaj sem úgy nézett ki, hogy lóbálták össze-vissza a kardot. Hanem néhány másodperc volt több esetben az akció. Mert egy vágás és végzetes sebet lehetett okozni, szerezni. Lézer, ha úgy tetszik fénykarddal meg akkor szintén az ellenfelet kellene támadni szerintem, nem a kardot pörgetni és megvárni, míg egyenként levág mindenkit.
  • Stockbauer33 #3459
  • Stockbauer33 #3458
  • lac coo
    Szerintem is ! Néha becsúszik egy egy esetlen mozdulat, de azzal együtt is csillagos ! Mikor az álarcos jedit nyomja le először, az kifejezetten világbajnok .
    Maul meg kifejezetten jó, pl ahogy érdeklődve nézi amikor az ellen kínlódik ...:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.11. 21:44:43
  • lac coo
  • MerlinW
    Ez kb veri az összes SW közelharci akciójelenetet. Még az amatőr színészek is nagyon jók.
  • Pares
    Végre happy end!
  • lac coo
    Hat mi az isten ha ez nem starwars ?? :))

Darth Maulhoz passzol, o ilyen volt, es szeri tem zsenialisan hozza a karaktert, jobban, tobbet mutatva mint a filmen.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.09. 23:15:09
  • Master91
    Ez igen!!!
  • Csacsi
    Valóban látványos, szépen megkomponált...de a lézerkardokon kívül semmi Star wars nincs benne. Ez az I-II-III-hoz passzol, viszont az eredetihez és az újhoz egyáltalán nem. Én örülök, hogy végre megint nem ugri-bugri harcok vannak.
  • Szabi #3450
  • Amiga
    Ez zseniális, köszi szépen, hogy megosztottad! Bele sem merek gondolni, hogy rendes költségvetéssel milyen SW-filmet tudna ez a rajongó készíteni...
  • lac coo
    Hát ez rendesen odaba.z ! BRAVO !

• Stockbauer33 #3447
    igen
  • gombabácsi
    nehéz kérdés, hogy üzletileg ez jót vagy rosszat hoznia a disney-nek. mert ügye őket csak ez érdekli...
    mert ha "buziskodni" kezdenek akkor a média felkapja őket, még jobban mint eddig. de az embereket a csordaszellem még nem parancsolta arra, hogy ennyire elfogadják a buziskodást.
    valszeg az fog dönteni, mennyi "buzi" van a disney vezetőségében, akik így akarják keresztülvinni a "vallási" elveiket

(buziskodás alatt most persze nem csak a homoszexet értem)

a csordaszellem jelenleg azt parancsolja az embereknek, hogy a homoszexet el kell fogadni, de pl a biszex az még részben tabu, és a csordaszellem még mindent tabunak parancsol, ami ezen felül van (állatokkal, szülőkkel, testvérekkel, csoportszex stb).

az emberek nagy részének meg ügye nincs semmilyen világnézete, ezért nem tudják megítélni hogy mi a jó vagy rossz (illetve a jó és rossz különválasztása is tabu) - ezért hát a csordaszellem aktuális parancsait teljesítik. ma még csak homo, holnap már még több...

az én tippem az hogy a disney vezetősége nem kockáztat meg erős homó lobbizást, hanem csak valami mellékszereplő lesz homó, ő is csak utalás szintjén. jelenleg ez az ami üzleti és csordaszellemi szinten egyezik

XD
  • Prof William
    Akkor ezek szerint hiába várhatunk a Luke - Finn - Poe forró pillanatokra. :)

Pedig egy jó kis homoszexuális szerelmi háromszög (Poe esetleg még nővé is műttethetné magát) biztos meghozná az Oscart a filmnek. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.03.05. 11:58:53
  • Pares
    Nyilván a mai disztópikus ultratoleráns multikulti világban az SW sem úszhatja meg az lgbt lobbi buzulását, de ettől függetlenül 0% esélyt látok rá, hogy hivatalosan Luke bármiféle módon is deviáns legyen... Nyilván a cikkben is csak arról beszél Hamill, hogy az lgbt egyének azzal is nyugtathatják magukat, hogy akár Luke is lehetne lgbt... néha kell ilyeneket nyilatkozni, nehogy az lgbt vagy más lobbi megharagudjon és szétbassza a karrieredet...
  • gombabácsi
    XD
    de akkor már miért nem biszex vagy animál? ez így olyan prűd és vallásoskodó!
    XD

http://www.theguardian.com/film/2016/mar/04/mark-hamill-luke-skywalker-gay-jj-abrams-star-wars-episode-viii
  • AnuluWork #3442
    Minimálisan off, de akinek valami anno kimaradt, az most pótolhatja!
  • kjhun
    Star Wars 1977 Trailer:

#3426 -ra, erre kíváncsi lennék teljes hosszában. Szélesvásznú igen jó minőségű VHSRIP!:

És, egy kis mese, az éjszakára, szerintem jobb minőségű, mint a torikon keringők:

Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.02.27. 01:28:28
  • Master91
    2x néztem meg moziba, 3d-be Westendbe , és IMAX-ba Arénába. Másodjára sokkal jobban tetszett, ha pontoznám akkor először volt 7/10 most meg 8/10.
    Végén Luke-on megint megkönnyeztem, annyira jó volt látni (gyerekkori #1 hősöm)

Sose megyek Westendbe moziba, IMAX-be sokkal élvezetesebb volt. Nem a látványra, hanem a hangokra gondolok első sorban, Westendbe mikor volt a légi csata (meg nem mondom melyik bolygón, ahol Rey megtalálta a lézerkardot és látomása volt), X szárnyú lövéseit nem lehetett hallani egyszerűen. Siralmas volt a hangzás.
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.02.21. 16:06:24
  • Stockbauer33 #3439
  • Pares
    Neked komoly mentális problémáid lehetnek, ha a #3430-ben leírtakat komolyan gondolod...
  • Pares
    Nagyon gyenge beszólás, 1/10
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.02.20. 20:48:47
  • ElNano
    Az önarcképedre senki nem kíváncsi.
  • Seten
    Én meglátásom szerint nagyon durva kettős mérce ami most folyik.
    Le lehet szólni a VII részt, azt tény. Van miért.
    De ugyanakkor az "Egy új remény"-t 10/10-nek ítélni, mintha az tökéletes film lenne, szerintem túlzás.
    Persze, tudom (emlékszem) akkoriban mekkorát szólt, hisz műfajában mindent maga mögé utasított.
    De valljuk be: már akkor is rengeteg logikai bakit lehetett találni benne és a sztori eredetisége is erősen kérdőjelezhető.
  • Tikal #3434
    wow a prequel ugyanolyan szinten mint a trilógia :))