Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már csak öt, február 9 az utolsó :(
"Nulla tenaci invia est via"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
olvastam valahol egy kommentet, hogy ilyen "star wars cosplay" feelingje van az egésznek. azóta nem bírom elhagyni ezt a gondolatot.
Per Aspera Ad Inferi.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
The Mandalorian Chapter 16: The Rescue deepfake
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2021.01.25. 13:17:53
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
link
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Így készült sorozat.
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
úgy néz ki sorozat lesz
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Olyan nem nagyon - legalább is én nem tudnék példát mondani - fordult elő, hogy decemberben úgy induljon útnak sorozat, hogy heti bontásban.
Szerintem a Book of Boba Fett vagy tényleg egy egész estés film lesz vagy, ami szerintem sokkal valószínűbb, hogy egy mini series lesz és egyszerre fognak kijönni a részek.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Sorozatok nem szoktak decemberben indulni, főleg nem egy év múlva folytatódni (hacsak nincs megint valami világkatasztrófa)...
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2020.12.20. 13:52:51
Because I said so... that's why.™
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amugy nagyon fanservice?! Nagyobb, mint Luke? <#buck>#buck>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A disney SW-ben, Luke mester csinál egy Jedáj képzőt, itt kap helyet majd Ben bácsi is, és itt lesz az a konfliktus, hogy ő úgy érezte, hogy az azt fogja csinálni, de lehet, hogy mégse. Mindenesetre nem "laserkarda" kellet volna az ágya felett ácsorogni miközben ezen töpreng, mert szegény Ben nagy korára sisaktörésben éli ki a frusztrációját, hogy Luke nagybácsi az iccaka közepén előrántotta a köpeny alól a tuggyuk mit. . .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.12.18. 19:45:05
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lehetett volna Ezra is :(
Amúgy a december nem a Boba Fett sorozat lesz? Vagy Mando is akkor folytatódik?
Te amúgy minden evidens dolgot félreértesz? A múltkor is azt gondoltad, hogy szerintem palpatine 220at tol a kezéből, aztán elmagyaráztad, hogy az nem az XD Mondd hogy csak trollkodsz
Nem, mar a multkor se ertette felre, csak egy szofordulaton(nem 220) aggodtad ossze magad, aztan most a fejehez vagod, hogy mindent felreert.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Lehet eszébe jutott a Nevarro ahol, a ful nyert helyzetből majdnem katasztrófa lett és kishíján ott hagyta fogát.
Kíváncsi leszek, hogy Mando szól-e Bo-Katan -nak mert ha igen akkor már 5 Mandalorian lenne együtt a csatában, ami szép látvány lenne. Katan meg tuti, jönne hogy végre visszaszerezze a DarkSabert.
Valamint valószínűleg Mando beskar lándzsájának is lesz szerepe, hiszen az anyag megfogja a fénykardot is.
Mindegy, befejeztem, bocsánat, puffogjatok kedvetekre :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.13. 03:16:50
[merlinw.org]
Ostobán viselkedő karakterektől meg mitől élvezném a történetet? Igen, bugyuta filmekben/sorozatokban csinálnak ilyet, lásd episode9, mikor palpatine részletesen elmondja reynek, hogy mik a szándékai vele, amivel azt éri el, hogy nem történik meg amit akar <#idiota>#idiota> Ezzel szemben ha simán kussban marad, akkor rey megöli - ugyanis azért ment oda - és minden úgy alakul, ahogy palpi eltervezte...
Lehet dramaturgiát értelmesen is felépíteni, csak hát azzal dolgozni kell.
Mintha ez lenne az első film amit életedben láttál volna :) Dramaturgia. Gyakorlatilag minden hős/antihős történetben el van lőve. Írói pszichológia, így tanítják. Olvass utána és ha megérted a lényegét, választ kapsz több kérdésedre is, valamint rájössz hogy ezek nélkül tized annyira élveznéd a filmeket, mint hinnéd.
[merlinw.org]
Mangó meg palpi szindrómában szenvedhet, mert nem tudom mi értelme volt annak hogy üzent Gedeon bácsinak hogy megfogja látogatni.