Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
azok a flashback-ek a mozi filmekből.. meg a kiegészítés hozzá <#finom>

már csak öt, február 9 az utolsó :(

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Én nem nagyon tudom eldönteni még, hogy milyen, kb úgy érzem mint a Mandaloriant. Igazából, ha a szart elém rakják SW-osra öltöztetve akkor nekem már tetszik, mert maga a világ annyira bejön. Bár ez szerencsére messze van ettől.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
jó, hó, de valahogy nem üt úgy, mint a mandalorian.
olvastam valahol egy kommentet, hogy ilyen "star wars cosplay" feelingje van az egésznek. azóta nem bírom elhagyni ezt a gondolatot.

Per Aspera Ad Inferi.

Pont most akartam én is írni a fórumba és ezt kérdezni. Megkockáztatom, engem talán eddig még jobban is beszippantott, mint anno a Mandalorian, pedig még csak 2 részt adtak le a sorozatból. Egyébként hány részes lesz az elsö évad?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Seth
Nézem, nézem. Nagyon jó eddig.

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Bobbát nézitek? Nagyon fílgud.

[merlinw.org]

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

ximix
fél OFF
Star Wars Eclipse Game
https://www.starwarseclipse.com/

//www.youtube.com/embed/4cJpiOPKH14
//www.youtube.com/embed/nSDBszl4k2Y
ximix
//www.youtube.com/embed/a_cwkApKOt8
tigeroo
#5069 hopsz poszt 9 hónap után.
PLaci
Ettől leesett az állam..... Nem kicsit... Nagyon!

The Mandalorian Chapter 16: The Rescue deepfake
//www.youtube.com/embed/861gfPVmgdc
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2021.01.25. 13:17:53

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Köszi :)

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

ximix
Epic Game Store-ban Jan 21-ig ingyenes a STAR WARS™ Battlefront™ II: Celebration Edition
link
Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

ximix
ximix
//www.youtube.com/embed/dh4uUt3Bbjs
ximix
//www.youtube.com/embed/fJM2mIefC0U
ximix
Boba mester <#hehe>

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.01.08. 09:12:12
PLaci
dvglzv reddit link (fck insta)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

ximix
dvglzv insta link

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.01.03. 09:39:45
ximix
MerlinW
//www.youtube.com/embed/qsMCZUOKHI8

[merlinw.org]

MerlinW
Disney.Gallery.Star.Wars.The.Mandalorian.S02E01.720p.WEB.h264-KOGi

Így készült sorozat.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

PLaci

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.12.24. 14:44:02

MerlinW
//www.youtube.com/embed/63TQKWokqeU

[merlinw.org]

//www.youtube.com/embed/uDJlcaYedZc

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

SzirmosSzisza
"The Book of Boba Fett, a new Original Series, starring Temuera Morrison and Ming-Na Wen and executive produced by Jon Favreau, Dave Filoni and Robert Rodriguez, set within the timeline of The Mandalorian, is coming to DisneyPlus Dec. 2021."

úgy néz ki sorozat lesz

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Tehát akkor jövőre jön a Mando és a Boba Fett film/minisorozat? Jól hangzik.
BaliBoy
A Witcher az egyben jött ki. Mármint úgy értem, hogy az összes részt egyszerre adták ki. Decemberben általában azok szoktak kijönni, amiknél egyszerre kiadják az összes részt.
Olyan nem nagyon - legalább is én nem tudnék példát mondani - fordult elő, hogy decemberben úgy induljon útnak sorozat, hogy heti bontásban.
Szerintem a Book of Boba Fett vagy tényleg egy egész estés film lesz vagy, ami szerintem sokkal valószínűbb, hogy egy mini series lesz és egyszerre fognak kijönni a részek.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Uhhh tényleg! Az szép kis találka lett volna! :DD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RatBaG
Dehogynem. Pl a Witcher is decemberi.

Per Aspera Ad Inferi.

becauseIsaid
Szerintem a végén a 2021 decemberi "Book of Boba Fett" teaser egy önálló filmről szól (A Star Wars Story), mint a Solo.

Sorozatok nem szoktak decemberben indulni, főleg nem egy év múlva folytatódni (hacsak nincs megint valami világkatasztrófa)...
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2020.12.20. 13:52:51

Because I said so... that's why.™

ximix
RIP

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

lac coo
Azért Boba ott lehetett volna mikor Luke belép .... :D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nekem egyaltalan nem esett le, pedig ennel szajbaragosabbak nem lehettek volna. A szedelges az idoszakok kozott teljesen megkevert, es en ot halottnak tekintettem.
Amugy nagyon fanservice?! Nagyobb, mint Luke? <#buck>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

ximix

A disney SW-ben, Luke mester csinál egy Jedáj képzőt, itt kap helyet majd Ben bácsi is, és itt lesz az a konfliktus, hogy ő úgy érezte, hogy az azt fogja csinálni, de lehet, hogy mégse. Mindenesetre nem "laserkarda" kellet volna az ágya felett ácsorogni miközben ezen töpreng, mert szegény Ben nagy korára sisaktörésben éli ki a frusztrációját, hogy Luke nagybácsi az iccaka közepén előrántotta a köpeny alól a tuggyuk mit. . .

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.12.18. 19:45:05
Elviekben a Mando folytatódik decemberben. Egyébként tény, hogy Ezra is ütött volna. Bár az már nagyon sok fanservice lett volna sztem (Ahsoka, Boba Fett, dark trooperek, stb.)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

SzirmosSzisza

Lehetett volna Ezra is :(

Amúgy a december nem a Boba Fett sorozat lesz? Vagy Mando is akkor folytatódik?

Hát gyerekek, a 8. rész ütött nálam. Az befejezés volt, mondjuk számítani lehetett rá, hogy ki fog eljönni a gyerekért. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják a sztorit folytatni. Jaj de messze van még a jövö december. :)

ximix
Mar megint baromsagot csinalok, mert miert megyek bele, meg aztan Merlin sem szolt erte, de...

Te amúgy minden evidens dolgot félreértesz? A múltkor is azt gondoltad, hogy szerintem palpatine 220at tol a kezéből, aztán elmagyaráztad, hogy az nem az XD Mondd hogy csak trollkodsz

Nem, mar a multkor se ertette felre, csak egy szofordulaton(nem 220) aggodtad ossze magad, aztan most a fejehez vagod, hogy mindent felreert.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ráadásul meglepő módon, de úgy tűnik Gideon komolyan is vette Mando szavait. Azt hittem, majd kiröhögi, de látszott rajta, hogy ez az üzenet betalált.
Lehet eszébe jutott a Nevarro ahol, a ful nyert helyzetből majdnem katasztrófa lett és kishíján ott hagyta fogát.

Kíváncsi leszek, hogy Mando szól-e Bo-Katan -nak mert ha igen akkor már 5 Mandalorian lenne együtt a csatában, ami szép látvány lenne. Katan meg tuti, jönne hogy végre visszaszerezze a DarkSabert.
Valamint valószínűleg Mando beskar lándzsájának is lesz szerepe, hiszen az anyag megfogja a fénykardot is.
MerlinW
Nem trollkodok és értem én mit kifogásolsz/keresel, én is szeretem a komoly/komplex filmeket, én csak azt nem értem miért SW-ben keresed ezeket. SW egy mese, tele túlzásokkal, felnagyított szimbólumokkal, stb. Ezért "zavar" mikor a logikát, fizikát meg valóságot keres bennük valaki. Az SW nem más mint, mese minden korosztály számára, célja a szórakoztatás. Semmi értelme hibákat keresni benne, mert gyakorlatilag minden SW médium, minden képkockájára/oldalára jut minimum tíz. Akinek ez nem jön be, ott az Expand vagy a Battlestar Galacitca. Érdekes módon Stargate / Trek topikokban sosem olvastam ilyen problémákat.

Mindegy, befejeztem, bocsánat, puffogjatok kedvetekre :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.13. 03:16:50

[merlinw.org]

Te amúgy minden evidens dolgot félreértesz? A múltkor is azt gondoltad, hogy szerintem palpatine 220at tol a kezéből, aztán elmagyaráztad, hogy az nem az XD Mondd hogy csak trollkodsz <#miaz>

Ostobán viselkedő karakterektől meg mitől élvezném a történetet? Igen, bugyuta filmekben/sorozatokban csinálnak ilyet, lásd episode9, mikor palpatine részletesen elmondja reynek, hogy mik a szándékai vele, amivel azt éri el, hogy nem történik meg amit akar <#idiota> Ezzel szemben ha simán kussban marad, akkor rey megöli - ugyanis azért ment oda - és minden úgy alakul, ahogy palpi eltervezte...

Lehet dramaturgiát értelmesen is felépíteni, csak hát azzal dolgozni kell.
MerlinW
"mert nem tudom mi értelme volt annak hogy üzent Gedeon bácsinak hogy megfogja látogatni."

Mintha ez lenne az első film amit életedben láttál volna :) Dramaturgia. Gyakorlatilag minden hős/antihős történetben el van lőve. Írói pszichológia, így tanítják. Olvass utána és ha megérted a lényegét, választ kapsz több kérdésedre is, valamint rájössz hogy ezek nélkül tized annyira élveznéd a filmeket, mint hinnéd.

[merlinw.org]

Jobb részek egyike. A látványvilág kezdett hasonlítani ahhoz, ami 2020ban elvárható. Végre láthattunk pár rohamosztagost akik célozni is tudnak (legalábbis amíg a plot úgy kívánja). Fett jól nézett ki az "új" gúnyájában. (a bunyós csaj ruházata viszont még mindig full gagyi)

Mangó meg palpi szindrómában szenvedhet, mert nem tudom mi értelme volt annak hogy üzent Gedeon bácsinak hogy megfogja látogatni.