Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Boba Fett visszaemlekezesei a sivatagban, ahol meg nem volt meg a pancelja (Jedi visszater utan kozvetlenul)
- Boba Fett par evet eltolt a buckalakokkal (szinten visszaemlekezes)
- Mando a Tatooine-re latogat, es Fennec Shand ott marad serulten (Mandalorian S1)
- Boba Fett megtalalja Fennec Shand-ot es robotizalja
- Mando ujra a Tatooine-on van, es megszerzi Boba Fett panceljat (Mandalorian S2 eleje)
- Mando osszefut Boba Fettel es Fennec Shandal, visszaadja a pancelt (Mandalorian S2 vege)
- Boba Fett visszater Tatooine-ra, es elfoglalja a "tronjat" (Mandalorian S2 after credits jelenet)
- Book of Boba Fett jelenkori esemenyei
Szoval amikor most ujra osszefutnak a tegnapi reszben, addigra mar tul vannak egy kozos kuldetesen, aminek a vegen Luke elvitte Grogut.
A Boba Fett pedig a SW 3. resz elejevel kezdodik parhuzamosan. Szoval a Jedi Visszater esemenyeivel parhuzamosan talalnak ra a buckalakok, de aztan sok idot eltolt ott. Amig o a sivatagban el, addik a lazadok gyoznek, Yoda mar reg halott, Luke pedig vegleg Jedi mester lett. Ha jol emlekszem a canon szerint 5 ev telik el igy, es utana zajlanak a jelen esemenyek.
Őt ugye mando lötte meg, tehát mikor boba megtalálja akkor még nincs neki meg a páncélja mikor visszaszerzik a hajot. tehát az még az első találkozás elött volt.
Az 5. részben meg már mint jóbarátokat udvözlik egymást a fejvadász csaj meg mando és boba.
Ott nekem hiányzott egy kis összeboronálás a mando sorozattal, hogy mikor találkoztak elöször egymással sés hogyan. mert van aki nem látta azt.
Meg nem emlékszem pontosan már a starwars filmek ide vonatkozo részeire, hogy Luke és Yoda mikor és hol voltak , mert látszolag már Luke kész Jedi, tehát a mocsaras bolygos részen tulvagyunk és ha jol rémlik még Yoda is vigan él, tehát nem lett volna egyszerübb megtalálni öt és odavinni grougut?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2022.02.10. 11:09:12
Per Aspera Ad Inferi.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Ez így sz*r, má' bocs <#boxer>#boxer> Rögtön kiírni egy közönségkedvencet <#ijedt>#ijedt> azért lett volna benne még kakaó.
Azt hiszem, így ki is hagyom a sorozatot (nem láttam a többi részt, csak a múlt hetit)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
hm??
ez esetben erősen ajánljuk figyelmedbe a clone wars animációs sorozat megnézését, és a bad batch sorozatban is feltűnt.
én amugy nem vágom ki volt ez a kék cowboy, és miért vannak anynira oda miatt a
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.02.08. 20:37:15
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[merlinw.org]
És ha már változtatgatjuk az arcát: https://www.youtube.com/watch?v=OpNr5CosahY <#eplus2>#eplus2>
#5116: Hmm, korábban a Mando-sorozatot 9 évvel tették Yavin (5 évvel a Jedi visszatér) után. <#fejvakaras>#fejvakaras>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
[merlinw.org]
#5114: itt elvileg nem termesztik, csak szállítják, bár SW-ben mindig furák votlak a bolygók/városok, meg mit hogy szállítanak, meg egyáltalán minek, ha simán le tudnak máshol is szállni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
DE eddig a tatoin meg arról volt hires, hogy párologtatók vannak ott csak , tehát vizet termelnek.
Egyébként a legnagyobb gondom a két sorozattal , hogy idözavarba vagyok vele, hogy mikor is történik az egész és a sorozaton belül is, mikor mire emlékszik vissza és mi van a jelenbe. Füleg miután bejött a mando is.
Egyébként semmi köze a Dünéhez, a kínai történelem és mitológia ihlette az presequel-t.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.06. 13:43:11
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Viszont, az utolso 2-3 részben szinte nem is szerepelt boba, csak a mandalorian, ugyhogy simán meg lehetett volna ugy is csinálni, hogy a 2 sorozatot egy sorozatként csinálják meg akár felvátott részekkel levetitve, igy sokkal kiegyensujozottabb lett volna az egész stori.
Meg csak nekem tünik ugy a hasonloság, hogy most ezt a fűszeres dolgot behozták és a Dűne-ben is ez a fő kereskedés és a harcok kirobbantoja? Lehet ,hogy azt is belekeverik a starwarsos filmekkel?
Hivatalos forrásnak meg ott a stáblista, meg az imdb.
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
Wiki szerint az eredeti szinesz az, de ilyen rovid ido alatt konnyen tevedhetnek, szoval hivatalos forras kene...
PSN ID.: Beegabor
Boba is kapott végre egy rendes ellenséget.

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.01.28. 21:55:24
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.01.26. 20:48:35
[merlinw.org]
Ez sokaknak uncsi. Aki egesz nap a tik-tok feedjet gorgeti, annak valoban tul lassu az egesz.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
boba sorozat meg jóformán azt csinálja amit mindenki várt, némi karaktert önt abba a mandalor páncélba, mert eddig nem túl sokat tudtunk bobáról azon kívül hogy egy nyers klón meg hogy fejvadászként kereste a kenyérre valót.
soha nem hittem volna hogy ilyet mondok de... rip tusken raiders :(
Miért nézel egyáltalán Star Wars-t?

<#idiota>#idiota>