Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sorrendben kb igy lehet:
- Boba Fett visszaemlekezesei a sivatagban, ahol meg nem volt meg a pancelja (Jedi visszater utan kozvetlenul)
- Boba Fett par evet eltolt a buckalakokkal (szinten visszaemlekezes)
- Mando a Tatooine-re latogat, es Fennec Shand ott marad serulten (Mandalorian S1)
- Boba Fett megtalalja Fennec Shand-ot es robotizalja
- Mando ujra a Tatooine-on van, es megszerzi Boba Fett panceljat (Mandalorian S2 eleje)
- Mando osszefut Boba Fettel es Fennec Shandal, visszaadja a pancelt (Mandalorian S2 vege)
- Boba Fett visszater Tatooine-ra, es elfoglalja a "tronjat" (Mandalorian S2 after credits jelenet)
- Book of Boba Fett jelenkori esemenyei

Szoval amikor most ujra osszefutnak a tegnapi reszben, addigra mar tul vannak egy kozos kuldetesen, aminek a vegen Luke elvitte Grogut.
A Boba Fett pedig a SW 3. resz elejevel kezdodik parhuzamosan. Szoval a Jedi Visszater esemenyeivel parhuzamosan talalnak ra a buckalakok, de aztan sok idot eltolt ott. Amig o a sivatagban el, addik a lazadok gyoznek, Yoda mar reg halott, Luke pedig vegleg Jedi mester lett. Ha jol emlekszem a canon szerint 5 ev telik el igy, es utana zajlanak a jelen esemenyek.

repvez
Nekem ott nem volt egyből tiszta , hogy a 4 rész végén a visszaemlékezésnél, mikor megtalálja a fejvadász csajt.
Őt ugye mando lötte meg, tehát mikor boba megtalálja akkor még nincs neki meg a páncélja mikor visszaszerzik a hajot. tehát az még az első találkozás elött volt.
Az 5. részben meg már mint jóbarátokat udvözlik egymást a fejvadász csaj meg mando és boba.
Ott nekem hiányzott egy kis összeboronálás a mando sorozattal, hogy mikor találkoztak elöször egymással sés hogyan. mert van aki nem látta azt.

Meg nem emlékszem pontosan már a starwars filmek ide vonatkozo részeire, hogy Luke és Yoda mikor és hol voltak , mert látszolag már Luke kész Jedi, tehát a mocsaras bolygos részen tulvagyunk és ha jol rémlik még Yoda is vigan él, tehát nem lett volna egyszerübb megtalálni öt és odavinni grougut?
RatBaG
mi vaaan? legyél már érthetőbb kicsit. kit? melyik részben?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2022.02.10. 11:09:12

Per Aspera Ad Inferi.

erre én se számítottam, bár egyszer minden karakternek a története véget ér.

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Beletekertem az új részbe...
...amin jól fel is húztam magam. RIP <#rinya>
Ez így sz*r, má' bocs <#boxer> Rögtön kiírni egy közönségkedvencet <#ijedt> azért lett volna benne még kakaó.
Azt hiszem, így ki is hagyom a sorozatot (nem láttam a többi részt, csak a múlt hetit)

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

MerlinW
Hogyne lenne meg a páncélja, abban mászkál az egész sorozatban :)

[merlinw.org]

Master91
"most a bobában meg már ugy udvozolték mandot mint régi ismerőst ,de még mindig nincs meg a páncélja"

hm??
"én amugy nem vágom ki volt ez a kék cowboy, és miért vannak anynira oda miatt a"

ez esetben erősen ajánljuk figyelmedbe a clone wars animációs sorozat megnézését, és a bad batch sorozatban is feltűnt.
//www.youtube.com/embed/ftExh6TEVJw

repvez
csak azért kérdezem, mert mintha nekem ugy rémlene, hogy a mandoba mikor elöször találkoztak bobával, akkor még nem volt meg neki a páncélja és most a bobában meg már ugy udvozolték mandot mint régi ismerőst ,de még mindig nincs meg a páncélja

én amugy nem vágom ki volt ez a kék cowboy, és miért vannak anynira oda miatt a
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.02.08. 20:37:15
lac coo
//www.youtube.com/embed/WF1HxkmHXFc

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
már lehet spoilerezni az aktuális epizódból? :D

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
Az "1-2 év" egy jó magyar szófordulat, ami annyit jelent hogy nem 10+sok év. De a gyengébbek kedvéért legközelebb pár évet írok. Én kérek elnézést.

[merlinw.org]

Ezzel a bőrszínnel autentikusabb (spoiler!!) : https://www.youtube.com/watch?v=OHu5uYXYLFs

És ha már változtatgatjuk az arcát: https://www.youtube.com/watch?v=OpNr5CosahY <#eplus2>

#5116: Hmm, korábban a Mando-sorozatot 9 évvel tették Yavin (5 évvel a Jedi visszatér) után. <#fejvakaras>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

MerlinW
Igazából minden pár éven belül történik. A visszaemlékezés ugye közvetlenül a Jedi visszatér utáni hónapok időszak, a jelen és Mando vonal meg a Jedi utáni 1-2 év.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Jajjj, ebbe belefutottam :D

#5114: itt elvileg nem termesztik, csak szállítják, bár SW-ben mindig furák votlak a bolygók/városok, meg mit hogy szállítanak, meg egyáltalán minek, ha simán le tudnak máshol is szállni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

repvez
ezt tudom, de azért nem lenne nehéz összeboronálni, mert szinte ugyan ugy néz ki a füszer és a sivatagban "termesztik" és a buckalakók nagy jármüve akár lehet egy ilyen betakarito egység is.

DE eddig a tatoin meg arról volt hires, hogy párologtatók vannak ott csak , tehát vizet termelnek.

Egyébként a legnagyobb gondom a két sorozattal , hogy idözavarba vagyok vele, hogy mikor is történik az egész és a sorozaton belül is, mikor mire emlékszik vissza és mi van a jelenbe. Füleg miután bejött a mando is.
MerlinW
Igen, George Spielberg-et :D

Egyébként semmi köze a Dünéhez, a kínai történelem és mitológia ihlette az presequel-t.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.02.06. 13:43:11

[merlinw.org]

lac coo
Spielberget ???

SzirmosSzisza
Ha jól rémlik a klónok háborújában volt először szó róla, szóval nem egy új dolog, de simán lehet, hogy Spielberget az ihlette meg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

repvez
Na megnéztem mindet, azt kell mondjam, higy nekem jobban tetszett eddig mint a mandalorian, sokkal változatosabb volt, nem voltak benne unalmas részek mint abban.
Viszont, az utolso 2-3 részben szinte nem is szerepelt boba, csak a mandalorian, ugyhogy simán meg lehetett volna ugy is csinálni, hogy a 2 sorozatot egy sorozatként csinálják meg akár felvátott részekkel levetitve, igy sokkal kiegyensujozottabb lett volna az egész stori.

Meg csak nekem tünik ugy a hasonloság, hogy most ezt a fűszeres dolgot behozták és a Dűne-ben is ez a fő kereskedés és a harcok kirobbantoja? Lehet ,hogy azt is belekeverik a starwarsos filmekkel?
MerlinW
Cseppet melós lenne a 70 éves Hamill nagypapa testét 20 évessé retusálni :) Természetesen nem ő játszott.
Hivatalos forrásnak meg ott a stáblista, meg az imdb.

[merlinw.org]

Seth
Ahogy a Mando 2. évad végén is, ugyanaz a testdublőr és csak az arcát rakták rá. Mark Hamill csak a játékával, hangjával segített, nem őt fiatalították meg

PSN ID.: Beegabor

Azt tudjuk hogy az eredeti szinesz jatsza-e ot, es megfiatalitottak, vagy egy teljeen mas, fiatal szinesz fejere rajzoltak ra a masik arcot?
Wiki szerint az eredeti szinesz az, de ilyen rovid ido alatt konnyen tevedhetnek, szoval hivatalos forras kene...

MerlinW
Kb ilyennek kellett volna lennie az ep7-nek :)

[merlinw.org]

Seth
Luke deepfake fasza volt most. Állítólag azt a csókát bízták meg vele, aki a Mando 2. évad végés jelenetet sokkal jobban megcsinálta deepfake-kel, mint a készítők :)

SzirmosSzisza
Lassan azért sok lesz a fan service, bár nem panaszkodok :D

Boba is kapott végre egy rendes ellenséget.

repvez
fenn van valahol online nézhető formában vagy nem torrent linken ? nincs disney+ elöfizetésem
Szabi
<#idiota>

MerlinW
Waa mekkora rész volt :)

[merlinw.org]

lac coo
Ezt még a kis Anakin bontotta le ....

lac coo
És készült már Grogunak is kis fülkerész, az astrodroid helyére... ;)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.01.28. 21:55:24

SzirmosSzisza
Jó, de ha valaminek borzalmas a története és unalmas, ellebnen olyan környezetben, világban, olyan szereplőkkel játszódik akiket/amiket imádsz akkor azért nincs akkora probléma. Bár szerintem a Boba Fett nem vészes, egyedül az üldözős jelenet volt olyan, mintha valami Csupasz Pisztolyból szedték volna elő.

Szabi

REALista
Ha valami rossz akkor az rossz, hiába írják rá, hogy Star Wars.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

n-1 starfighter nagyon jól nézet ki.

lac coo
no ,ez a rész nekem is tetszett :)

MerlinW
Ha imádnád, ez a sorozat magömlést kéne hogy okozzon, annyira lore heavy.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2022.01.26. 20:48:35

[merlinw.org]

REALista
Talán mert imádom a Star Wars univerzumot?:D

Seth
Nem is tudtam már elkezdődött a Mandalorian 3. évad <#banplz>

Inkabb csak az a fura a Boba Fett sorozatban, hogy eddig minden SW film es sorozat ezer szallal kotodott az univerzumhoz, es probalt nagy es grandiozus lenni, ezzel szemben ez egy sokkal lokalizaltabb es szemelyesebb tortenet.
Ez sokaknak uncsi. Aki egesz nap a tik-tok feedjet gorgeti, annak valoban tul lassu az egesz.

ximix
Van ez így na, rájár a rúd :)
ximix
Ezt én se értem. De hát ízlések és pofonok. :D Nekem mindkettö nagyon tetszik.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

szerintem mind a két sorozat hozza az elvárhatót.

boba sorozat meg jóformán azt csinálja amit mindenki várt, némi karaktert önt abba a mandalor páncélba, mert eddig nem túl sokat tudtunk bobáról azon kívül hogy egy nyers klón meg hogy fejvadászként kereste a kenyérre valót.

soha nem hittem volna hogy ilyet mondok de... rip tusken raiders :(

A The Mandalorian rossz?!

Miért nézel egyáltalán Star Wars-t?

REALista
Megfogadtam hogy nem fogok még egy The Mandalorian szintű Star Wars sorozatot végignézni, de ez még annál is rosszabb. Szerintem a 4. részt már kihagyom...

lac coo
Lehet :)

MerlinW
Asszem nem ugyanazt néztük akkor :)

[merlinw.org]

lac coo
Hát ez a Bokk of boba egy rakás gané szerintem.... nulla történet, nulla forgatókönyv, hatalmas csalódás, rettenet zs kategória lett !