Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor már miért nem biszex vagy animál? ez így olyan prűd és vallásoskodó!
XD
http://www.theguardian.com/film/2016/mar/04/mark-hamill-luke-skywalker-gay-jj-abrams-star-wars-episode-viii
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
#3426 -ra, erre kíváncsi lennék teljes hosszában. Szélesvásznú igen jó minőségű VHSRIP!:
És, egy kis mese, az éjszakára, szerintem jobb minőségű, mint a torikon keringők:
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.02.27. 01:28:28
Végén Luke-on megint megkönnyeztem, annyira jó volt látni (gyerekkori #1 hősöm)
Sose megyek Westendbe moziba, IMAX-be sokkal élvezetesebb volt. Nem a látványra, hanem a hangokra gondolok első sorban, Westendbe mikor volt a légi csata (meg nem mondom melyik bolygón, ahol Rey megtalálta a lézerkardot és látomása volt), X szárnyú lövéseit nem lehetett hallani egyszerűen. Siralmas volt a hangzás.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.02.21. 16:06:24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.02.20. 20:48:47
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Je suis blanc et européenne!
Le lehet szólni a VII részt, azt tény. Van miért.
De ugyanakkor az "Egy új remény"-t 10/10-nek ítélni, mintha az tökéletes film lenne, szerintem túlzás.
Persze, tudom (emlékszem) akkoriban mekkorát szólt, hisz műfajában mindent maga mögé utasított.
De valljuk be: már akkor is rengeteg logikai bakit lehetett találni benne és a sztori eredetisége is erősen kérdőjelezhető.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ki lesz a következő retardált troll?
én nemrég végignéztem az összeset
prequel1: 8/10
prequel2: 9/10
prequel3: 10/10
original trilogia 1: 10/10
original trilogia 2: 12/10 😊
original trilogia 3: 8/10
sw7: 1/10

Je suis blanc et européenne!
Az első részből a "Theatrical Cut" (továbbiakban: TC) verziót adták(?), ez csak VHS-en (arról vetíthették szerintem, nem LD-ről, vagyis a bolti VHS verzión is ez van.) jött ki világszerte és Japánban LD-n. Ja, és ebben báb Yoda van még nem CGI.
Ez, az épület csak a TC verzióban van:
Ez, a magon is fent volt ~1 napig.
Theatrical Cut vs DVD comparison és DVD vs BD comparison
Az EP2-őt illetően, a BBFC, netán a Digital TC verzió adhatták le??
Az egyik összehasonlítás róla és a DVD vs BD verziók közötti. itt is van összehasonlítás (az EP1 és EP3-ról is) a filmről. Az, EP2-nél, ami van "Cut" szekcióban, a "Stitch That!" résznél, tartalmazza azt a jelenetsort is. És, 16:9-es verziót adhattak eredetileg? Mivel, a végén elnyúlt fejük van a szereplőknek.
Az EP2 Yoda-ja. CGI?
Az EP3 DVD vs. BD verziók közti különbségek. Viszont, ez a rész 4:3-as VHS-en (talán 16:9-en is nálunk vagy máshol) is megjelent jó pár éve. Azon, magyar feliratozású az Intro?? Az EP1/2-őn az van, míg az EP3-on angol felirat magyar narrációval. A VHSSCR-es verzió gondolom több dologban különbözhet a mozi és lemezes verzióktól. Ezt, a részt, csak egyszer adták le LB4:3-ban, vagyis alul-felül fekete csíkkal, aka 16:9-ben. De, ezt meg 2.35:1-es kópiáról adták?? Az utolsó jelenetsor.
És, az EP3 Yoda-ja. Gondolom ez is CGI.
a története..annak idején angliában nagy dolog volt vhs-en,hogy külön szélesvászonnal is kiadták a filmeket,dvd akkor még fasorban sem volt,ami nevelje az embereket a jóra...a Speed előtt volt ez a reklám,ami azóta is kedvencem 😊
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.02.14. 04:52:49
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
https://youtu.be/tiu2Tc2HdLo
Ne csodalkozz, ha ez a "nyugis vilag" a valosagban elinditva azonnal osszeomlana, mert mukodeskeptelen😊
Bar valojaban mar ossze is omlott, az altalunk latott helyszineken eleg nagy a nyomor. A fohos is a valodi, fejlett civilizacio szemetet gyujti ehberert. Ezen valodi, fejlett civilizaciot pedig mar atszovi az informacio, de ezt utoljara a prequelben lathattuk kozelrol.
Egyebkent a technologia es az informacio egyutt jar, egyik sem fog meszire fejlodni a masik nelkul, maximum elnyomo rendszerek eseten aholva az elnyomott nep koze mar csak a technologia szivarog le, az informacio mar nem. De nem kell messzire nezni peldaert hogy hogyen nez ki ez a valosagban, van itt a foldonis sok nyomorgo orszag ahol ugyanez a helyzet.

Szóval ebben a világban ügye szupertechnológia van. Mégis, ami a mai korunkat meghatározza, az irdatlan információ mennyiség, és az ebből fakadó begolyózott világ - nos, ez nincs meg itt. Nem látunk mindenhol tévéket, adóvevőket, mobiltelefonokat. Az emberek nem lógnak folyton a neten (nincs is net), nem hívogatják egymást fél percenként. Pedig maga a technológia megvan az SW-ben is ezekhez.
Magyarul az egész SW világ _nyugisabb_, de úgy, hogy közben a tech nyújtotta kényelem és egyéb áldások megvannak.
Ezáltal az SW világa egy olyan kényelmes de nyugis világot ad, amiről mi már csak álmodozhatunk...

Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.01.05. 00:11:59
Miért készült három szinkron az eredeti Star Wars-trilógiához? Hova tűnt Darth Vader ikonikus légzése A Birodalom visszavág 1997-es, mozis változatából? Miért javították ki Yoda régies angolját a magyar szinkronban? És mit keres Ross Geller a Csillagok háborújában? Az ORIGO a régi Star Wars-filmek magyar szinkronjáról kérdezte Kosztola Tibort, aki a nyolcvanas években rendezőasszisztensként, a kilencvenesben pedig szinkronrendezőként dolgozott a trilógia magyar hangváltozatán....
Interjú Kosztola Tibor szinkronrendezővel a régi Star Wars-filmek kapcsán
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,