5229
-
Köszi megnyugodtam :) -
Tisztáztak néhány kérdést a Rogue One-al kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.12.18. 22:09:25 -
Pares #3762 Semmi gond vele szerintem. -
Szerintem teljesen jó a szinkron, a poénok is átjönnek. -
Szinkronosan is látta valaki? Családdal úgy fogom elvileg nézni. Sokat ront rajta? Vagy jó lett azért? Poénok K2-nél? -
az AT-AT csak szállító járgány minimális védelemmel, de a rugó1-ben AT-ACT-k vannak, az oldalán a nagy narancs izé kinyílik és lehet kifelé lövöldözni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ami üres, abba már nincs benne ez a csodás modul :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.17. 20:34:00 -
Szerintem nagyon jó volt ez spinoffnak, K2 és az utolsó jelenet volt a kedvencem. :) -
Még a New Hope előtt vagyunk időben. Semmi sem olyan, mint a Birodalomban volt. Ezért volt lyuk az oldalukon. -
Akkor ezt szeretted volna:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
sajnos felbukkant többször is, nekem a csipettcsapatt szállitójárgánya is furcsa volt, valahogy nem illik a többi közé.. bár ez az első három részre is igaz, de ott leglább nincs "közvetlen kapcsolat" a régi és új járgányokkal :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.16. 17:45:08 -
Kisssss #3754 a zene úgy valahogy semmilyen volt nekem... nem fogott meg de ugyanakkor nem is volt zavaró szerencsére.
a járművek nagy része renden volt de azért annak a birodalmi személyszállító hajónak a bazi hosszú szárnyai eléggé furán néztek ki szerintem a film legelején. -
elég furcsán is nézett ki a nagy lyuk az oldalán :D
én tegnap éjfél után néztem meg, nekem nagyon tetszett, csak az-az 1-2 oda nem illő modern járgány zavart.. de azon hamar túltettem magam, a zene meg először olyan érzés volt, mintha össze-vissza kalimpálna a karmester és nem találnák el a jó dallamot.. aztán idővel sikerült azt is megszeretni :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.16. 17:19:04 -
kjhun #3752 Igen, az első traktusok, mind a 3 régi filmnél nagyon hasonlóak. A hangszín/magasságban vannak eltérések. Egészében véve viszont különböznek.
Videók, linkként:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Kisssss #3751 most vagy én hagytam ki valamit vagy tényleg nem volt semmi se a birodalmi lépegetők belsejében? -
Bandicoot #3750 A legvégén a szokásos sw zene van szereposztás alatt. -
kjhun #3749 OFF!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiszivárgott, kb. 1-2 órája. Már, megint a spanyolok.
Más: Akik, látták már a moziban és panaszkodtak a zene miatt. A vége nem volt ismerős?? Tegnap este láttam, a film végéből 2 percnyit, ami kikerült, a stáblistából 4mp-nyit tartalmaz. Mintha, a Birodalom visszavág zenéje szólna remixelve? -
xido #3748 Na,..tessék..második utalás..Vader és a Császár témája...konkrét imperial march-al...és egy rakás átköltött,ahol tiszta Luke téma jön be hangzásba..
sokkal jobb így,mint lekoppintani mindig ugyanazt..attól már eléggé kivolt a tököm az összes játékban is :)
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.12.15. 19:40:50 -
Bandicoot #3747 Pont az volt a bajom hogy lénnyel oké. De emberrel kár. Gagyi a hatása. De legyen csinálják. Csak ne erőltetnék vele a jeleneteket.
Mindegy. Nekem nem feküdt ez a rész annyira. Az utolsó fél óra nagyon baba volt, a lázadók bemutatása is. És az uccsó 5 perc zseniális.. De egy J Williams és az ismerős dallamokkal ott ahol már van téma, nekem nagyobbat ütött volna.
+ pár epik jelenet kikerült/megváltozott.. -
xido #3746 emlékeim szerint olyan nagyon a birodalmi meg a lázadó zenék nem voltak szétszedve,emide beleépült Vader imperial march témája,amit már birodalmi alaptémának vehetünk..amott meg voltak a főszereplők témái.
egyébként az albumot hallgatom..elején pár csavart csinált Michael,ahol azt hittem,na most nyúl..de nem..aztán azért volt benne egy takkra ugyanolyan,amolyan tisztelgésnek..de nem rossz zene ám ez..
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.12.15. 19:18:50 -
Pares #3745 A fő SW sztori a Jedi-Sith konfliktusról és a Skywalkerekről szól, az R1 pont azért spinoff, mert egyikről sem szól. Ha ezt vesszük alapul, akkor igenis kilóg a többi film közül. Ahogy vélhetőleg a Han Solo film is ki fog lógni. Akár mennyire is kötődik az ANH-hoz, ott mégis csak egy-két mondatban vannak megemlítve az R1-ben történtek. Ettől függetlenül szerintem ízig-vérig SW, csak a Jedik meg a Sithek világa helyett a Birodalom és a Lázadók működésébe kaptunk betekintést. Az, hogy ezt a klasszikus SW történetet követő filmek sorából való kilógást azzal is kiemelik, hogy nincs felvonuló szöveg, és a címe is más, egy cseppet sem zavar, úgy néz ki ezt a tradíciót az epizódok sajátosságává szeretnék tenni.
A zene is teljesen szubjektív dolog, mondjuk szerintem sem az volt a film legkiemelkedőbb része, de nem is volt rossz, bár lehet hogy fülhallgatóval máshogy fog hangzani, mint a moziban.
A CGI szerintem egyáltalán nem volt gáz,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyetlen dolog, ami miatt egy kicsit zavarban voltam, hogy tudtam, hogy a karaktert játszó színész már nem él, vagy hogy már majdnem 40 évvel öregebb, így eleve máshogy néztem rájuk akaratlanul is, mint egy random CGI űrlényre (amiből egyébként nem volt sok, mert itt is rengeteg volt a praktikus effekt, amik ugye sokkal élethűbbek a digitálisnál)... Különben pedig nem emberi lényeket sokkal könnyebb élethűvé tenni, mert nincs a való életből viszonyítási alap. Egy emberi arcot, főleg ha létező és ismert emberé, akinek valódi arcát már látta az ember, sokkal nehezebb dolog teljes mértékben valósághűvé tenni. Habár közel áll már hozzá a technológia, de még mindig nem tartunk ott, az emberi agy nehezen legyőzhető "ellenség", viszont szerintem így is teljesen jó munkát végeztek. Igazából szerintem az mondhatna objektívebb kritikát a CGI-ról, aki még sosem látta az ANH-t és/vagy a két szóban forgó karaktert.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.15. 19:14:01 -
Bandicoot #3744 Meg lehet különböztetni a spinoffot...Ha nem atomszorosan kötődne az ep4-hez.
De kötődik nem gyengén.
A vége tényleg fantasztikus lett. De hogy a cgi szereplő nem volt gáz...?:)
Abba már bele se merek menni hogy ha ez szörszálhasogatás akkor mi volt egyesektől a hiszti mindenért az EP7-nél (ami nekem ennél sokkal jobban bejött).
Lehet túl érzékeny vagyok de amennyire áradoztak egyesek ennél többre számítottam. Ez egy laza látványmozi volt némi fellángolással és ütős végjátékkal. De mint sw film abszolút nem emlékezetes nekem.
Ha meg annyira meg akarták különböztetni a fő sw filmektől kár volt a rengeteg kisebb nagyobb utalás, és a szoros kötődés az ep4-hez (és az eredeti trilógiához)...Vagy ha már kötődünk ha a főcím nem is de legalább a zenék lennének a helyükön főként ott ahol megvan az alap (például birodalmi és lázadó zenék).
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.15. 17:58:19 -
Pares #3743 "A "Réges rég" felirat után 1 szemvillanás alatt megölték a star wars hangulatot (nem is értem hogy nem tünt fel a sok állítólagos fannak)"
Lehet, hogy kicsit túlérzékeny vagy. Mondjuk én már rég olvastam, hogy nem lesz, szóval nem is lepődtem meg. Különben pedig megértem, hogy valamilyen módon meg akarják különböztetni a spinoff történetet a fő SW filmektől, már a címmel is azt tették.
A CGI pedig szerintem teljesen rendben volt. Inkább meg se kérdezem, mi az a rengeteg seb, amiből szerinted vérzik, mert megint jön a faszságokba kötekedés és szőrszálhasogatás, csak mert miért ne.
Nekem különösen tetszett, hogy végre sokkal árnyaltabban mutatta be a lázadókat és a birodalmat is, és nem a félisteni Jediké meg Sitheké volt a főszerep, hanem az egyszerűbb embereké/katonáké mindkét oldalon. A befejezés meg fantasztikus volt szerintem. -
Pares #3742 "Mondjuk érdekelne a fanyalgók és köpködők mivel lennének elégedettek így 2016-ban"
Semmivel. -
DantesHUN #3741 Én meg azon csodálkozom ,hogy elfogytak a ,,miért nem a Thawn admirálist filmesítik meg- rinyáló kommentelők. Hogy mennyi volt belőlük! Hova lettetek? Elég viccesnek tartottam, hogy sokan nem voltak képesek elfogadni hogy oké van az a könyv, de akkor se lesz belőle semmi. Más, új univerzumépítés lesz -van. -
xido #3740 Mondjuk azt én is várom,mikor lesz már olyan siker egy új mozifilm,mint az számomra idióta cartoon network sorozatok,pedig nem mondhatják,hogy más a megcélzott korosztály...mégis az ilyen Rebel és egyebekből több évad van már.. -
Igen de ez köszönhető az újra forgatásoknak és gondolom volt egy film hossz limit -
Bandicoot #3738 Nem mondtam hogy szar lenne csak bizonyos dolgokban gyenge. Vegyesek az érzéseim a filmmel ennyi. Amúgy neked szemet szúrt hogy jópár jelenet ami a trailerekben volt nem szerepelt a filmben vagy megváltoztatták? 1-2 jelenetért kár volt.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.15. 09:43:26 -
Mondjuk érdekelne a fanyalgók és köpködők mivel lennének elégedettek így 2016-ban amikor a filmek inger küszöbén már jóval túl léptünk,mert szerintem ez az SW mozi teljesen rendben volt és tökéletesen kapcsol össze a negyedik résszel egyensúly volt végig a hangulatban is pont elég nem túltolt humorral,utalásokkal és normális befejezéssel.A szinkronba bele lehet kötni mert sajnos a hazai szinkronizálás színvonala minden filmnél tragikus sajnos ez köszönhető annak is hogy a nagy nevek színházi és egyéb elfoglaltságuk miatt nem vállalják ezért maradnak az amatőrök. -
Bandicoot #3736 Eredeti nyelven biztos jobb. A szinkron kritikán aluli néhol... -
Prof William #3735 Szombaton mi is megyünk megnézni eredeti nyelven, felirattal.
Kíváncsi leszek. :) -
Bandicoot #3734 Csak a 7. Részben javarészt nem olyan karakterek és oldalak voltak akiknek volt témájuk.
Spinoff ide vagy oda szorosan kapcsolódik az egész az új reményhez és nem másik időben más szereplőkkel megy az egész.
A 7-et szétszedte egy két sw fannak hazudott madár... Ezt ilyen alapon diribdarabra lehetne szedni annyira lapos nulla semmi a fanservice jeleneteken és a látványon túl.
-
xido #3733 Nemcsak,hogy feltűnt nekik szerintem,de már hónapokkal ezelőtt írták is,hogy szokjátok meg..a sorszámozott epizódokon kívül egyik spinoff részben sem lesz a felúszó főcím...zeneileg is jó lenne,ha már átléphetnénk a folytonos ismétlésben..már a 7.epizódban is alig volt valami ismerős motívum... -
Bandicoot #3732
Rogue One - Vegyes érzelmek....
Spoiler nélkül csak annyit:
A "Réges rég" felirat után 1 szemvillanás alatt megölték a star wars hangulatot (nem is értem hogy nem tünt fel a sok állítólagos fannak), a zene csak tovább rontott az egészen egyszerűen a leggyengébb ami SW filmben valaha is volt, az ismerős dallamok is szinte sehol (és ez már 1 perc után beverődik). És ez úgy a film uccsó fél órájáig marad is...Ott viszont valamelyest kárpótolnak... És visszahoztak egy embert cgi-vel - mocsokgagyin. És még eröltették is a jeleneteit.
+ a szinkron kritikán aluli.
Szvsz a leggyengébb SW film volt. Egynek jó, meg látványos. De rengeteg sebből vérzik ami SW fanatikusként zavaró. Az első 5 percben gyakorlatilag úgy voltam vele hogy kimegyek a moziból.....
Enyhe spoiler a réges rég szöveg utáni dologról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Star Wars film FŐCÍM ÉS A NAGY ZENE -FUTÓ SZÖVEG NÉLKÜL?????......Rögtön bummbele és egy gagyi filmcím kiírás...?!...
És akkor még rengeteg dologba bele lehetne kötni. Hiába hoztak be utalásokat hiába fűztek össze korrektül mindent. Rengeteg sebből vérzuk az egész.
Az AT-k például nevetségesen leszerepelnek, a hothon rendesen alig bírtak velük itt meg....
Mehh... -
Pares #3731 Hú, nem rég értem vissza a moziból. Egyelőre annyit, hogy nagyon jó volt, teljesen egyedi hangulatot és színt hozott a SW világába, mint egy betekintés a színfalak mögé, rengeteg utalással egy csomó mindenre a SW univerzumból, volt humor is pont amennyi kellett, és nagyon jól összekötötték az ANH-val.
Az egyik jelentősebb jelenetnél kb. így néztem ki a fejemből:
Sokaknak nem jelentett semmit, de vagyunk néhányan, akik felismerik majd (erről majd később)... -
Már nem lehet... -
piamania #3729 mhhhh, nekem most nem engedi megvenni. -
Ha valakit esetleg érdekel, 60 forint jelenleg a google play-en a Star Wars: The Digital Six Film Collection 22000 helyett :) -
Már,Már,Már nem tudok ennél jobban borsózni -
Stockbauer33 #3726 -
Csak kapunk végre Firefly-t :D