Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nooooooooooooooooo!!!!!
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
"Ezzel szemben szerinte Az ébredő Erő túlságosan az eredeti trilógiára és a nosztalgiára épít, és nincs benne elég újszerű megoldás"
Jaa, akkor nem ő volt aki a második halálcsillagot akarta, és nem tudta róla lebeszélni senki, még Kasdan sem? haha
Fantasztikus univerzumot épített fel, alkotott meg, de a rendezéshez, történetet vezetéshez, forgatókönyv íráshoz nem ért.
ja, és az Ewok-okat is neki köszönhetjük, amiket nem másért alkotott meg mint a pénzért, mert majd milyen jó lesz eladni a sok kis plüs figurát.. hát nem jott be neki, mert senkinek nem kellett... most meg sajnálja, hogy a Disney-nek milyen jol bejött a business, és megy nélküle is a pénznyomda 😊
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.12.31. 14:08:44
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://vs.hu/mind/osszes/george-lucas-a-star-wars-a-gyerekem-es-striciknek-adtam-el-1231
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Ez már tényleg a "kákán is a csomót"-nézőpont. Esetleg BB8 és R2 pittyegéseit nem akarod kategorizálni-minősíteni? <#vigyor0>#vigyor0>
Jó vicc volt, felröhögtem.😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nyilván a sok hasonlóság szándékos volt: vissza kellet hozni a rajongókat a koszos, nem túl hitec SW világba ( az előzmények után mindenképp ...)
Nekem nagyon bejött, sőt már hiányzott 30 éve ! Mellberúgot a vászonról, hogy ez igen, ez SW univerzum .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.12.30. 23:30:29
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A végén meg a kegyelemdöfés, Mark Hamill über-ZS-kategóriás amatőr megfordulása.
Tehát a film látványban mindent vitt - nálam a film elején a Falcon-os szerencsétlenkedés vitte a prímet - tartalomban viszont fájdalmas volt. Hogy Chewbacca volt a legerősebb karakter a filmben mindent elárul szerintem. Oké a csaj sem volt rossz. Han-t megölni bátor dolog volt, de oké, legyen. Valahogy nem érintett úgy, mint ahogy vártam, valszeg Ford öregesen halovány teljesítménye miatt.
Számomra egyszernézős blockbuster. Sajnos. Az új generációnak viszont akár jó kezdet is lehet. A legnagyobb hiba az, hogy hetedik részként jött ki és nem New Hope Reboot-ként.
"Nem hittem volna, hogy létezik ennyi zöld a galaxisban" - Snoop Dog.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.12.30. 22:26:05
[merlinw.org]
Tőled pont semmiféle érvelést nem lehett látni, csak személyeskedést és a film alapértelmezett kifejezésekkel történő szarozását. Veled ellentétben én már annyiszor részletesen kielemeztem a filmet az értetlenkedők kedvéért, hogy a fele is sok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de a filmben elhangzott, hogy Finn miért menti ki Poe-t, méghozzá Poe szájából (Pilóta kéne, mi?)
Finn meg azért örül annyira Poe-nak mikor életben látja, mert addig azt hitte, hogy a szeme láttára halt meg, mert nem tudta időben kihúzni a Tie fighterből, és lehet hogy elvenen nyelte el a homok, vagy valami még rosszabb. És egyáltalán nem úgy bratyiztak mint a legjobb cimbik, tök jól fel volt építve az a jelenet, amikor Poe észreveszi a dzsekijét, Finn teljesen zavarba jön és vissza akarja adni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez egy az egyben annak a jelenetnek a kopija, mikor Luke meg Biggs összefut a Yavin IV-en, csak annyi a különbség, hogy Luke-ék gyerekkori cimborák, együtt nőttek fel, Poe-ék meg max tíz percet töltöttek együtt a szökésük közben. Tehát közük nincs egymáshoz. De te ezt is biztos megmagyarázod, hogy tíz perc alatt instant legjobb haverok lettek, úgy mint Rey instant jedi 😉"
Ez nálam is kiverte a biztositékot.
Nyilvánvaló, hogy egyből ott bujkált volna bárkiben az a kérdés, hogy ez a rohamosztagos miért mentett ki ? Csak nem a bázis hollétét akarják megtudni igy ?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak ha már a szembeköpésnèl tartunk.....:-P
visont ott nekem sokkal inkább voltak zavaró dolgok , ami miatt nem szeretem , vagy átpörgetek bizonyos jeleneteket...
jar-jar egy fingós poén mélységeit feszegeti... midikloriános vonal , meg h a fény nemzett stb anakin homokról zagyválása...meg nekem ott már túl sok volt a fénykardos ugribugri...
a 7-ben szerintem helyén van minden...belekötni persze könnyű ahogy az eredeti trilógiát is darabokra lehet szedni...nekem nagyon tetszettek az easter eggek , az h minden fele utalások vannak , nincs szájbarágás stb...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.28. 23:03:15
De amugy ha csak reszleteket lattal a filmbol akkor nem biztos h a forumokon kene osztani az eszt😊
Megertettuk csalodtal es minden rossz...
Sose lesz jo star wars film...amugy is szar az osszes hiszen ugyanazok a hibak a korabbi filmek sajatjai is...
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.12.28. 22:28:29
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2015.12.28. 22:10:26
Ezek a tenyek ezek az eroviszonyok...
Ezert irtam h ezt leirhattak volna az elejen ,mert nem fogta fel a tobbseg ,ahogy meg most se sikerult neked...
szerintem az is logikus h egy ilyen amúgy kis szervezet (első rend) "atomhatalomként" próbál hatralomra kerülni ha már tudhja h kell csinálni..."
Ha nem gond ezzel erősen vitatkoznék 😊
Ahhoz képest hogy "kis" szervezet, felépítettek egy a régi halálcsillagnál kb. 10x nagyobb bázist egy bolygóba belevájva, olyan technológiával, ami még a nap energiáját is elszívja, és átlő a galaxis más részeibe. Nekem ez nem tűnik kis szervezetnek, főleg annak fényében, hogy Palpatine a galaxis nagy részét az uralma alatt tartotta, és mégsem volt ekkora hadereje.

olyan szinten manipulálja világot h csak maroknyian vagytok lázadók😊 igaz sokkal hangosabbak😊
nekem tetszett a film , szerintem a második legjobb Star wars film...
remélem küldenek egy kis pénzt ha már tetszett ez a szarkupac😊
és nem lehet bármit beadni...kifejezetten rühellem tizenpár éve az eső kelő fingó poén szintjét képviselő Jar-jar star warst , meg a homokról hadováló Anankines Star wars...a (a Sithek bosszúját persze szeretem)
Star Wars 8.6 270.000 users
Nézőszám közel egyenlő. Majd a maradék 100.000 hátha lesz elég bátor és jól lehúzza a filmet...
Egyébként te imdb rating alapján döntöd el a vetítés hetén hogy mész e? Gondolom a sok elővételes jegy is az alapján kelt el 😊
Nem azt mondom, hogy nincs igazad részben, de azért a csorda el tudja dönteni hogy mi tetszik neki és mi nem.. láttunk már filmeket megbukni pár nap alatt...
Ez úgy műxik, hogy kijön pár kritika, meg pár ezer rating az imdb-n, amelyek jók. A csorda rácuppan ezekre a véleményekre, mert a csorda nem mer saját véleményt mondani. Ezáltal még tovább megy a hype. Lényegében ez az egész véletlenszerű, tehát ha az elején pár negatív kritika kezdene terjedni a neten, és alacsony imdb rating, akkor a csorda rossznak tartaná a filmet.
Ezzel nem állítom azt hogy minden filmről véletlenszerű a csorda véleménye. Nyilván egy totálgáz film megítélése nem tud ilyen módon jóra fordulni. Bár amúgy állítólag elég durván fake az imdb pontszám, nagy cégek állítólag simán fel tudják tornászni ezeket, fizetett kiskínai szavazókkal, na meg ügye olyat is hallottunk már hogy a kritikusokat fizették le...
A másik meg hogy a csorda nem érti az SW lényegét, szóval bármit be lehet nekik adni. De azt ne hidd, hogy a disney nem érti, ők nagyon is értik, és tudatosan csinálják amit csinálnak... Pszichológusok, marketingesek hada dolgozik nekik.