Star Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huhh na végre. Mióta láttam a filmet, nem hagyott nyugodni ez a dolog. Végre véget ért a rémálom! 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

MerlinW
<#bee1>

[merlinw.org]

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Pontosan. A csúcs az nem olyan rég még közös fellépésen ekézték azokat azt előadókat Puzsérral, akik semmit sem csinálnak, csak vacak műsort a nézettségért. Mint ő most. Bravo.
/OFF
Bizony, kár, hogy mindegyikőtök csak azt tudja mondani, hogy nézd meg a régebbi videóit... Manapság sajnos ő is a nézettségért csinálja, és olyanná vált, akiket régen még kiröhögött volna...
Egyébként megnézve pár video-át a csávónak, nem rosszak. Még mindig igényesebb poénok vannak a videokba mint a mostani nagy amcsi vígjátékokban, a böfögös, hányos, b@szos poénoktól. Hát hogy a star wars 7. részét kifigurázta na bumm, nekem tetszett bár a pisilős dolgot kicsit túl spirázta. Lépjünk túl rajta, egynek jó volt.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Nézd meg a korai videóit!
Tikal
akkor azt meg kellene mutatni... ha nem mutatja meg milyen művelt, hanem beáll azok közé a hulyék közé akik szar filmeket fikáznak akkor az lesz ő is.. hülye.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.11. 23:00:29

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha, már ennyire pörög a topik:

EZ melyik szinkron? A 97-es? Míg, a triplaszinkes DVDRIP-en, a 84-es mellett a 95-ös a második szinkron? (A harmadik hangsáv, az angol.) Vagy, fordítva? (TV: 95, DVD: 84/97) Pár, napja kerülhetett fel, a TV-s változat sample-ja.
tigeroo
így van, ez a "szakszerűen" fos a tömegeknek szól, ezzel vonzza be a közönségét. amúgy nagyon művelt videós és filmszakértő

például:top 10 kedvenc filmje
Fél OFF

Csak javasolni tudom, hogy Dancsótól más videókat is nézzetek meg (ne "szakszerűen"-eket!). Nehogy már ezen egy alapján mondjatok róla véleményt! Javaslom korai munkáit: Szomszédok-kritika, Rasszizmus szívás kritika, 90-es évek tévéműsorai stb.
Volt idő amikor jobb volt, és még tudott vicces kritikákat csinálni, jellemzően rosszabb magyar filmekről. De ez rég volt. Azóta, hát ennyi maradt, hogy bevág egy videó alá pisálás hangot mert az vicces.
<#nevetes1>

Tikal
Uramatyám... gondoltam megnézem más videoit is, hátha tényleg csak az elvakult star wars fanságom miatt nem találom viccesnek a videot.. de bár ne tettem volna. SZÁNALOM FOS. Megnyugodtam, ez az ember tényleg nem vicces számomra.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ja. Szar alak aki nem rak ki smiley-t. De amúgy örülük ,hogy bekukucskálsz az ablakomon. Más különben honnan tudnád min nevetek? Szóval akkor ha belátsz, most mutatok neked valamit. Na erről ennyit.
lac coo
Na , van ujjabb resze a "Mar megint mindenrol vicceset akartam mondani de nem sikerult "sorozatnak ?

még ha más mondaná ezt akkor oké, de tőled még egyszer se láttam hogy ezen a fórumon nevettél e volna valamin... még egy árva smiley se.

mindegy is részemről vége a témának.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Igen. Ilyen nehéz. Vagy, mindenkinek más a humor. Tegyük fel, lehetséges, hogy vagyunk egy páran akiknek az nem humor, ha pisálás hangot vág a videó alá.
Tikal
inkább csak arról van szó, hogy mindenkinek más vicces, én kb másfél percig bírtam nézni, mert nem találtam viccesnek a monoton alámondást....

ilyen nehéz nevetni egy vicc videón? én elhiszem hogy nem vagyunk egyformák de ha így álltok hozzá minden humoros videóhoz filmhez akkor tényleg valami probléma lehet...

vagy esetleg arról van szó hogy az sw7-röl valaki merészelt csinálni egy paródia videót és nem tudja befogadni a fanatikus gyomrotok? mert még ezt is megtudnám érteni.
(no offense)

Aha. Meséld el, hogy melyik része volt vicces, lehet én nem értettem a poént. Az hogy bevágta alá a metró hangját?
Vagy a kula galacsin leves?
Retekember?
Ja tudom- Luke hugyál. Azta. Ez tényleg remek humor.
Tehát ha nekem sem tetszik, mert egy igénytelen erőltetett fos, akkor valószínűleg bennem van a hiba...
akkor meny orvoshoz, írass fel magadnak nevetés vitamin tablettákat hátha az segítene a krónikus zsémbes vénember stílusodon.

Ja. Egy szar. Nem vicces, izzadságszagú, ostoba baromkodás. De ha neked ez szórakoztató...
A "szakszerűen" videóitól nem is kell mást várni, ez a koncepciójuk. Bár nekem sem éppen ezek a kedvenceim tőle.

Totti5
Értelmetlen halandzsa amit előad.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

akarsz beszélni róla?

Nincsen vele semmi bajom. Tőlem lehet a főhős iskolás szerkós 14 éves vasággyal 40 kg-os, de 120-as mellbőséggel rendelkező lolita is, aki az erőt kame-hamevá alakítja át így győzi le a gonosz Sith lovagot két dalbetét között, csak ez egy kicsit Star Wars idegen.
Ha ez a videó szórakoztató...
bárcsak a film lett volna ennyire szórakoztató mint ez a 7 percnyi videó...

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Az a szép fehér páncél tényleg semmi sem ér. Eddig is egy lövés-egy-halál volt a séma. Ezzel az erővel egy szakadt pólóban is rohangálhatnának a rohamosztagosok.
Honnan tudod, hogy milyen erős? Az ok, hogy a filmben van gravitáció az űrhajón? A ok, hogy a hang terjed az űrben? Az ok, hogy a galaxisban utaznak ki tudja hány száz vagy ezer fényévre lévő bolygók között? De az már nem ok, hogy egy csaj lever egy rohamosztagost?
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.04.10. 12:46:03
45 kilós csajok akiknek az erőhöz nincs köze simán oda vágják a rohamosztagosokat ököllel. Kemény lehetett a kiképzés a birodalmi katonai akadémián.
Egy "kis" retro, az előző évtizedből. Egész, jó minőségű.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Birodalom visszavág TV-s előzetes 2004-ből. (Az, 1997-es változatot vetítették le, akkor. 2005.-ben, szerintem a 2004-est. Mivel, azt 16:9-ben adták le.)
3-4. rész között fog játszódni. Engem megvettek kilóra... 😄

(Ja és végre sehol sincs egy dzsedáj!)
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.04.07. 21:41:45

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
várós !
<#vomit>

lac coo
Ez is olyan szar regisztarvarsos lesz mint a het ? Akkor johet !!! 😊)

Tikal
De miert kellett egy újabb női főhős??? Hat a Disney nem gondol a kisfiukra? ( vagy pont hogy gondol, nem tudom 😄 ) grrr

Ezt nem tudják sokan ma felfogni. 😊

Aki, megvette, az elmúlt hónapokban, a régi trilógiát szinkronosan DVD-n, ilyen minőségben adták ki, ahogy a TV-ben mutattak belőle részleteket??

TV részlet
Egy kicsit helyesbítenék, mert nem teljesen úgy fogalmaztam, ahogy akartam. Azt nem vitatom, hogy az eredeti tilógia nem elsősorban gyerekeknek készült. Igazából több korosztálynak készült, ahogy a mostani is. De egye fene, értsünk egyet abban, hogy mondjuk a huszonegynéhány évesek voltak a célközönség. De könyörgöm számolj már komolyabban utána ahelyett, hogy dobálózol a számokkal. Aki pl. 25 volt 1980-ban, ami szerinted a célközönség, az most 60 éves (kb. mint Carrie Fisher, aki 21 volt 77-ben!). Érted, nem 40 vagy 50, hanem 60. Nagyszülői kor. A mai 60+osok közül te hány fanatikus SW rajongót ismersz? Te pl. 60 éves vagy? Én speciel 79-ben születtem.^^ Szóval lehet, hogy eredetileg a felnőttek voltak a célcsoport, csakhogy végül nem őket fogta meg a dolog, nem ők LETTEK a célközönség. A mai legnagyobb rajongók akkor (max) gyerekek voltak. Ézért kicsit viccesnek tartom, amikor a mai huszonévesek bizonygatják, hogy mennyivel komolyabb a régi trilógia, és milyen szar az új, amikor még nem is éltek 77-ben...

Én nem mondom, hogy az új film nagy szám, igazából közepes, vannak benne nagyon jó dolgok, vannak benne nagyon szar dolgok sajnos. Arra elég, hogy felkeltse az érdeklődésemet, de én is azért többet várnék a következőtől. Én azt mondom, hogy a régi trilógia van túlértékelve. Ill. hogy ugyanolyan blődségek vannak benne, mint a mostani részben, de azok persze bocsánatosak, a mostaniak meg halálos bűn kategória... Mert gyerekként varázsolt el minket anno az eredeti trilógia. Aki idős fejjel azt várja, hogy az új ugyanolyan hatással legyen rá, az persze, hogy csalódni fog...
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.03.31. 12:31:43
Tény, hogy lehetett volna eredetibb az új rész, de, hogy az új remény "felnőttesebb". Hetedikben konkrétan van vér. Eddig ilyen volt sw-ban?
Vagy melyik felnőttesebb? Az, hogy egy sokak által kedvelt karaktert, konkrétan Han Solo-t átszúrja a fia vagy az, hogy a nemrég megismert idősebb mestert a fekete lovag elvileg levágja, de annak teste eltűnik? A fekete ruhás rátapos áldozata köpenyére. Rey víziója, amikor megérinti Luke kardját akár egy thrillerbe is elmenne. Ilyen hol van az új reményben?

Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.03.31. 11:21:23
Látom Woo - "intelligenslézer" - tan az értetlenkedő hater ismét megtalálta a topikot 😄 Az Ewokok biztos a felnőttek miatt kerültek a filmbe 😄 Legközelebb miért lesz szar a VII. epizód? Egyébként pedig az előzmény trilógiában, azok közül is főleg a harmadik epizódban messze "komolyabb" vagy "felnőttesebb" témák vannak, mint az eredetiben. Ja, hogy azt is rühelled? 😄 Így jártál te nagy SW rajongó.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB