Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bizony, kár, hogy mindegyikőtök csak azt tudja mondani, hogy nézd meg a régebbi videóit... Manapság sajnos ő is a nézettségért csinálja, és olyanná vált, akiket régen még kiröhögött volna...
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.11. 23:00:29
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
EZ melyik szinkron? A 97-es? Míg, a triplaszinkes DVDRIP-en, a 84-es mellett a 95-ös a második szinkron? (A harmadik hangsáv, az angol.) Vagy, fordítva? (TV: 95, DVD: 84/97) Pár, napja kerülhetett fel, a TV-s változat sample-ja.
például:top 10 kedvenc filmje
Csak javasolni tudom, hogy Dancsótól más videókat is nézzetek meg (ne "szakszerűen"-eket!). Nehogy már ezen egy alapján mondjatok róla véleményt! Javaslom korai munkáit: Szomszédok-kritika, Rasszizmus szívás kritika, 90-es évek tévéműsorai stb.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mindegy is részemről vége a témának.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
vagy esetleg arról van szó hogy az sw7-röl valaki merészelt csinálni egy paródia videót és nem tudja befogadni a fanatikus gyomrotok? mert még ezt is megtudnám érteni.
(no offense)
Vagy a kula galacsin leves?
Retekember?
Ja tudom- Luke hugyál. Azta. Ez tényleg remek humor.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.04.10. 12:46:03
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(Ja és végre sehol sincs egy dzsedáj!)
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.04.07. 21:41:45

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
TV részlet
Én nem mondom, hogy az új film nagy szám, igazából közepes, vannak benne nagyon jó dolgok, vannak benne nagyon szar dolgok sajnos. Arra elég, hogy felkeltse az érdeklődésemet, de én is azért többet várnék a következőtől. Én azt mondom, hogy a régi trilógia van túlértékelve. Ill. hogy ugyanolyan blődségek vannak benne, mint a mostani részben, de azok persze bocsánatosak, a mostaniak meg halálos bűn kategória... Mert gyerekként varázsolt el minket anno az eredeti trilógia. Aki idős fejjel azt várja, hogy az új ugyanolyan hatással legyen rá, az persze, hogy csalódni fog...
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.03.31. 12:31:43
Vagy melyik felnőttesebb? Az, hogy egy sokak által kedvelt karaktert, konkrétan Han Solo-t átszúrja a fia vagy az, hogy a nemrég megismert idősebb mestert a fekete lovag elvileg levágja, de annak teste eltűnik? A fekete ruhás rátapos áldozata köpenyére. Rey víziója, amikor megérinti Luke kardját akár egy thrillerbe is elmenne. Ilyen hol van az új reményben?
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.03.31. 11:21:23
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB