5229
star-wars-banner.jpg
  • Gerin
    Luke még a tanítványokra sem tudott vigyázni. Egyáltalán felnőttek voltak azok a tanoncok mint a Jedi Akkadémia játékban? vagy gyerekek mint Anakin rongybabái?
  • Prof William
    Hátha pont most hozzák majd vissza Marát, ha csak egy flashback erejéig is. :)
  • tigeroo
    a szürke jedik is legendák lettek, nem kánon.

szerintem csak lazítani akar a jedi renden, amely ebben a formában létezik már nem mehet tovább. a nagyon szigorú értékrend miatt (is) tért át az apja a sötét oldalra, lehessen házadosni a jövőben stb, szerintem ilyen reformokat akar behozni. ott van még a potentium hívői is stb. kitudja mi lesz
  • TBTPumpa
    Na igen. Saját elgondolásom szerint a Disney úgy oldja meg, hogy eltörli a Sith/Jedi kettősséget és Rey lesz az, aki egyensúlyt hoz az erőben (emiatt is talán erősebb, mint a többi) és emiatt fektettek a Trailerekben utalásokat az Egyensúlyra (The Balance). A kérdés már csak az, hogy kinek a lánya lesz ez? Feltűnően jó pilóta, eszes, erő érzékeny és hatalmas erő lakozik benne. Luke te vagy az? De akkor ki lehetett az édesanyja? Mert ugye a Disney elgondolásában a Zahn féle Thrawn trilógia nem létezik (Mara Jade). Nagyon, de nagyon sok kérdést kell megválaszolnia a filmnek.
  • Stockbauer33 #4101
  • Pares
    Az új világok:

Attól nem kell félni, hogy nem lesz szép.
  • Pares
    Az első Jedi:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"...the First of the Order..."

Elforgatva:

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.07. 12:20:37
  • pett3rson
  • Prof William
    Ez sokkal jobb. És nem is spoileres... :)

• pett3rson
    wow-wow-wow
  • r4pt0r
    Hmmm a vége érdekes.
  • Pares
    Új TV spot

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.12.07. 09:55:11
  • ximix #4093
    Nem látta valaki a birodalmi Nissanomat, nem tudom hol parkoltam? :)
    - link

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hivatalos oldal
    - link
    nissan yutboob
    -videók
  • Pares

VÓTMÁ
  • Prof William
    Ide is remekül illik...

Tarkin kormányzó! Tudhattam volna, hogy maga tartja pórázon Vadert. Megcsapta az orromat a bűze, amikor a fedélzetre hoztak.”
    ―Leia Organa /Egy új remény/

Ha egy Halálcsillag parancsnoka akarsz lenni, fel kell nőnöd a feladathoz:
    Karácsonykor legyen olyan átható az illatod, mint egy Nagymoffé!

Ha egy Halálcsillag parancsnoka akarsz lenni, fel kell nőnöd a feladathoz:
    Karácsonykor legyen olyan átható az illatod, mint egy Nagymoffé!
  • Prof William
    Családfa...

• Stockbauer33 #4089
    https://port.hu/cikk/mozi/lando-calrissian-nem-lesz-benne-a-star-wars-8-ban/article-49131
  • Pares
    Itt egy újabb, új jelenetekkel:
  • Pares
    Új (trailer hosszúságú) TV spot, új jelenetekkel:

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.11.17. 22:01:37
  • RatBaG #4086
    https://coub.com/view/yeu58
  • Regiujzenek
    Sok éven át izgatott, hogy vajon egy olyan karakterrel, aki alig kapott egy rövid szerepet a filmekben, miért foglalkoznak olyan sokat, és miért kedvelik annyian. A "kutatás" eredménye - némi könyvinfóval körítve - itt olvasható:

Miért pont Boba Fett?
  • Pares
    Annyira nem áll távol a keresztmetszet és a röntgenrajz egymástól, az előbbi elterjedtebb, az angol nyelvben szó szerint keresztmetszetet használnak, ráadásul jobban is hangzik. Ennyi.
  • SzinesGeza
    Nyilván, van akinek mindegy, hogy vidd ki, vagy idd ki.
  • bakkerman
    55 másodperc libabőr nagyon komoly lesz !
  • RatBaG #4081
  • Pares
  • SzinesGeza
    A röntgenrajz (robbantott ábrával kombinálva sem) nem azonos a keresztmetszettel. ;)
  • Pares
    Kb. mindennek...
  • SzinesGeza
    Minek a keresztmetszetéről van szó?
  • ximix #4076

https://www.artstation.com/muttleymark

http://bartek.fedyczak.net/
  • Stockbauer33 #4075
    2017. december 15-én a filmmel egy időben kerül a könyvesboltokba a Star Wars – Az utolsó jedik – Fantasztikus keresztmetszetek című csodás albumunk, melyet már most elő tudsz rendelni és kérheted ingyenes kiszállítással vagy ingyenes bolti átvétellel is. Megmutatjuk Organa zászlóshajóját, Snoke óriási főhadiszállását, Kylo Ren halálos TIE-lopakodóját és még másik tíz fantasztikus keresztmetszetet a Star Wars: Az utolsó jedik filmből.

http://kolibri.starwars.libricsoport.hu/fooldal/konyvek/az-utolso-jedik-fantasztikus-keresztmetszetek/
  • Pares
    Új trailer:

"Darkness rises… and light to meet it."
  • Pares
    Nem Reyről beszélt, de még csak nem is Leiáról, aki amúgy valóban hercegnő, és mivel apja Darth Vader, ezért neki hamarabb lenne mit rejtegetnie. Itt az egész interjú, a harmadik kép bal alsó sarkában olvasható. Akira Kurosawa "The Hidden Forest" c. filmjéről beszélt, ami nagy hatással volt George Lucasra és a Csillagok háborújára. A filmben szereplő Yuki hercegnővel kapcsolatban mondta azt amit, csak a túlbuzgó újságíró félreértelmezte és túlreagált (szándékosan?)...
  • Jrex
    minő fordulat....
    Egy hercegnő
  • pett3rson
    Nekem ezekkel együtt is sokkal jobban tetszik az Ébredő erő, mint a Zsivány egyes...lehet azért, mert a régi SW-ken nőttem fel...és mindennel együtt várom az új részt, mert jónak tűnik, bár trailer alapján nehéz ítéletet hozni. Azért az előző részt is jól adagolták és lehetett sejteni mi lesz benne, de itt már kétségeim vannak..majd meglátjuk :)
  • Kissssss0 #4070
    az hogy a negyedik részt újraforgatták kicsit módosítva néhány apróságot itt meg ott az még belefért, mert valljuk be azért az ep 6 vége nem hagyott túl sok esélyt egy épkézláb fojtatásnak.. valahogyan bekellet indítani a star wars szekeret, ugyanakkor én is remélem hogy nem fog úgy végződni mint ahogy a cikkben is írták mert az elégé béna húzás lenne.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.10.27. 20:12:51
  • Pares
    Kellenek az olvasók? Ezt az oldalt se láttam még, most legalább kaptak tőlem egy kattintást. Tatuuin Izzadságszagtól bűzlik a cikk. Úgyis szar lesz, ezt már most elkönyvelhetjük. A haterek úgyis találnak majd valamit, amit utálhatnak. És a SW "rajongói" bázisnál nincs rosszabb a világon.
  • Jrex
    Erről ennyit....
  • Pares
    Lö Obi-Wan Kenobi
  • Quantumleap
    Időben nem stimmel.