Star Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a végén vártam, hogy epic lesz, és elkezdi üldözni a senátor hajót a csillagromboló, de kihagyták sajnos ! 😄D
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Az a Calibri betűtípus ultra gáz volt. 😊 De az űrben úszó szöveg nekem sem hiányzott.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
a zsivány zenéje viszont nem olyan jó sztem
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.12.23. 22:51:14
<#taps>#taps>
Jól megmondtad,jár a cukor! <#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#kocsog>#kocsog>
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
"Egy SW film ÍGY kezdődik."
Az eredeti trilógia filmek továbbra is így fognak kezdődni...
"A spinoff dumával meg etesse a dizni azokat az ál fanokat akik benyelik hogy egy film ami gyökeresen kötődik a fő trilógiához, és annak főbb szereplői és frakciói nagyban szerepelnek benne"
Jaj, megint ez az "álfanos" felsőbbrendűsködős "énigazifanvagyokésmindenkinéljobbantudommithogyankéne" süket duma. Valami nincs rendben arra feléd... Ez egy spinoff film, akár tetszik, akár nem. #3745
In media, a spin-off<1>1> (or spinoff<2>2>) is a radio program, television program, video game, film, or any narrative work, derived from one or more already existing works, that focuses, in particular, in more detail on one aspect of that original work (e.g. a particular topic, character, or an event).
"gagyi zenét érdemel és gagyiwoodi popkornfilm kezdést mert szpinoffff!!!..."
"Gyakorlatilag egy 40 éves "kultúrába" köptek szépen bele."
Lucas nem csinált spinoff SW filmeket, a Disney kezdte, szóval nem köptek bele semmibe, ezek csak a te elbaszott tévképzeteid.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.23. 20:23:32
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Itt most a Baljós Árnyakról vagy a Zsivány Egyesről beszélsz?
Abban viszont egyetértek hogy szerintem élvezetesebbre sikerült mint az Ébredő Erő. Vagyis... Az Ébredő Erő egy nagyon komoly biztonsági játék volt Disney részéről. Nagyon NAGYON látszott hogy nem mernek újat nyújtani hanem a SW receptet követik. Sokszor nagyon is szolgaian.
A Rogue One esetében viszont éreztem hogy most ki mertek próbálni egy új irányt.
Alapból Cassian első feltűnése
De rájöttem hogy
Jó film volt
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.23. 12:39:02
A moziban nem volt rám akkora hatással Jyn és Cassian filmvégi jelenete , de most, hogy meghallgattam a "Your Father Would Be Proud" track-et és könnyeket csalt a szemembe. <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: CanonEOS, 2016.12.23. 12:14:17
Star Wars Rebels-ből, ott van a Szellem (Ghost). És a Scarif feletti űrcsatában is részt vett.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tarkin esetében viszont eléggé kilógott a lóláb, de az összképen ez nem sokat rontott.
Vader a legszerencsésebb. Nála sosem kell majd CGI, csak egy fazon aki mindig felveszi a páncélját. 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

Bármely 5 percében több SW hangulatot találtam, mint az egész TFA szánalmasságban, amit a magam részéről nem veszek figyelembe különösebben, ha SW-ről van szó. Említésre sem volt méltó, így most sem kap több szót.
A Rogue One minden pillanatát imádtam, pedig egyáltalán nem vártam tőle semmit az előzetes képek, meg forgatási anyagok alapján. Erre végtelen sok aprósággal megrakott, minden részletében igényesen összerakott hangulatbomba volt az egész. Teljes mértékben hozta a világ hangulatát, kosztümök, lények, koszos, kopott űrhajók, stbstb. Ez egy igazi, tényleges SW volt, nagyon remélem hogy a készítő gárda kap még több lehetőségek Story filmek, esetleges jövőbeni Epizódok megalkotására.
A CGI karakterekkel sem volt bajom, ennél jobban nem hiszem hogy meg tudták volna őket csinálni. Az utolsó snittben meg csak a legutolsó töredékmásodpercben realizáltam csak, hogy "valami nem kóser", azt hittem hogy valami lookalike-ot használtak.
10/10.
Jelenlegi sorrendem, nekem legjobban tetszőtől a legkevésbé tetszőig:
EP 3, RO, EP5, EP4, EP2, EP6, EP1
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.12.22. 16:18:15
R1 karakterei sokkal jobbak lennének pl egy trilógiára vagy történet folytatásra, mint azok akik az erőben vannak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.12.21. 13:31:25
A karakterek is jobbak, ott kb már a nevüket és jeleneteket sem vagyok képes visszaidézni és érdekelni sem érdekel eggyik sorsa sem.
A film jól áll a star warsnak, de ideje lenne már elszakadni a korábbi filmektől.
Ha a kapitányuk túlélte akkor nem biztos, hogy eléggé szét van szopkodva a zsivány 1 neve az új reményben, tekintve, hogy még hősi halált is hal mind😄
Hollywood a páncélokat eddig is csak díszként használta, szerintem egy film nincs ahol úgy funkcionálna, ahogy annak kellene a valóságban😄
Mondjuk engem meg azok a bazi értelmetlen és idióta lépegetők zavarnak, annyira elcseszett és értelmetlen koncepció csak muszáj, mert az eredetiben is ott voltak...
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2016.12.21. 12:39:55
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

elővették a Hammerhead-class cruiser-t a KotOR-ból. Mondjuk így utólag utána néztem, és a elméletileg a Rebels-ben is már megjelent, de azt nem nézem (van mit bepótolnom). Mindenesetre nagyon jó érzés volt a filmben újra látni, ami azt is jelenti, hogy a KotOR-t is a(z új) kánon részévé tették.
Az első trailert leszámítva nem láttam mást így nem tudtam pontosan mire is számíthatok de a végeredmény nagyon jó volt.
Az elején
Látszott hogy - Marvel mintára- ezzel a filmmel a Disney kipróbált egy új irányt, ami jó ötlet, mert ha minden évben ugyanazt akarnák eladni akkor egy idő után menne a süllyesztőbe az egész.
Nekem tetszett, az Easter Eggek is jók voltak nem tolakodók. Véleményem szerint jobban sikerült, mint a Ébredő Erő. Sokkal jobban élveztem és a végén
A szereplők is jók voltak. Külön tetszett hogy nem voltak csak feketék és fehérek, bár erre éppen csak némi felületes sejtetés formájában volt idő.
Különösen Donnie Yen - alias IP Man az űrben - tetszett a legjobban.
Eredeti nyelven, felirattal néztem szóval nem tudom milyen lehetett a magyar szinkron de nem hallottam jókat róla.
Ami viszont már lassan komolyan röhejes volt (de nem csak ebben a filmben) hogy
Az utolsó 5-6 perc pedig kifejezetten zseniális volt.
Mindent összevetve remek filmélmény volt. Mert elvonatkoztatni a Star Warstól miközben mégis az maradt.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.19. 10:12:23

Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.12.18. 22:09:25
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ami üres, abba már nincs benne ez a csodás modul 😄D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.17. 20:34:00
"Nulla tenaci invia est via"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.12.16. 17:45:08
"Nulla tenaci invia est via"
<#idiota>#idiota>