5229
-
Wootan #4789 Én is csak nevettem, mint Palpatine a végén.
Vajon hogy hozzák vissza, csak nem klón testbe kerül, mint a dark empire sztoriban? J J-nek bejöhetett az a történet, elvégre a galaxis ágyút is onnan nyúlta.
Látványosnak látványos lesz az tuti, kár hogy maradtak a bazári színvonalnál (átszaltózom a tie-fighter-t lul), de a megcélzott 10 éves korosztálynak tuti bejön majd :D -
Kissssss0 #4788 na kapucnis is előrángatják holtából. -
kjhun #4787 Hát, én inkább maradok ennél:
-
Sokat nem gondolkodtak a címen:
-
Várom -
Wootan #4784 Na mi van, semmi reakció a 9ik rész trailer-re? -
Nem tudom ,egy hónap kb ....Esténként csináltam ... -
Nagyon szép. Mennyi idő volt? :) -
Elkészült egy AT-AT is ... :D
-
kjhun #4780 Micsoda dokumentum került elő, az Állambiztonsági szolgálat archívumából!
-
-
-
Csak érdekesség képen... Nem film, makett ...Magam festegettem :)
-
masoma #4776 a 7. rész egyébként nekem teljesen Star Wars feelingű volt, plusz rengeteg nyitott kérdés maradt a végén, a 8. baromi gyengén reagálta le a 7-et, semmi hidegkirázós jelenet vagy zene :( -
Ugorhatnának az időben akár előre is, de ezek a karakterek megszünhetnének létezni, bár nekem Rey bejött mint karakter, csak nem így, 8. rész nagyon tré lett...szóval el kéne felejteni ezt az egész vonalat már.. -
Prof William #4774 Természetesen. Most jön majd a Rey era. :) -
dregnarr1 #4773 Good one. -
Kissssss0 #4772 :DDD -
Remélem a Skywalker era is befejeződött... -
Befejeződött a 9. rész forgatása:
-
C-3PO búcsúja -
:(
-
Stockbauer33 #4766 -
-
-
megnéztem a tévében pár napja a Birodalom visszavágot: R2-D2 megjavítja a Millennium Falcont, hiperűrugrás. miért nem itt ér véget? szerintem frappáns befejezés lett volna. -
kjhun #4762 Előkerült, a legendás dokumentum film, hiánytalanul!!!
-
XD -
Dehogyis, 2020 októberében letöltöd mindkettőt és megnézed egyben:) -
persze, üljek 6 hónapot a moziban? -
Pletyka:
Star Wars IX Part 1: 2019. december
Star Wars IX Part 2: 2020. május
Extrém hosszú lesz a kilencedik rész!
-
-
én nem sajnáltam érte 6k-t hogy IMAX-be 2 haverommal, 1 zsák kukoricával és nachossal megnézzem
utólag se sajnálom -
első SW amit nem nézek meg moziban
Ez leginkább a The Last Jedi-nek köszönhető....
-
pett3rson #4754 balról a második tényleg erős...mellben főleg... -
Pares #4753 Ó, ennél sokkal, sokkal súlyosabb a helyzet, ugyanis miközben azzal vádolt, hogy nincs affinitásom a trigonometriához, és hogy bezzeg ő tanult fizikát, aközben feketén-fehéren bebizonyította, hogy fingja sincs a szögátmérő és perspekíva fogalmáról, nem tudja, hogy mi a különbség a naprendszer és galaxis között, nincs tisztában a galaktikus távolságokkal, de még csak egyszerű paraszti ésszel sem képes gondolkodni. De ez, akár mennyire is szomorú, még nem is lenne gond, ha nem ragaszkodott volna minden áron a saját igazához annak ellenére, hogy többször is próbáltam elmagyarázni neki a jelenséget. Ez már nem tudás, hanem intelligencia kérdése. Ezért is nevetséges és ironikus, amikor mások értelmi szintjét minősíti. -
Ez a szép abban, ha egy művészeti alkotás folytatásokat kap, legyen az zene, vagy film. a fanyalgók MEGÁLLHATNAK ott, amit még be tudnak fogadni (régi xy zenekar albuma sokkal jobb, hát akkor te maradj meg azoknál, kész).
Én is olvastam rengeteg SW könyvet, képregényt. A régi trilógia sem volt tökéletes (Mackók leverik a birodalmat, majd a végén hatalmas HÁZIBULI) nekem a TLJ is bejön, nincs baj a történettel, valamerre menniük kell. Nekem úgy hiányzik évente egy SW film, mint egy falat kenyér. A rogue one volt a leggyengébb szerintem az összes film közül eddig. A Solo-hoz is így állok, bár Donald Glovert a The Community óta követem, miatta nézném meg most csak. A következő 30 évre tuti megvan már az összes terve a disney-nek, lehet kalandozunk majd az old republic érájában is, stb. annak nagyon örülnék ha lenne egy elvontabb vonala is, nem csak a skywalker-család drámája. annyi lehetőség van.
Amúgy az új producer Kathleen Kennedy, erősen szexista/feminista, ismerjük meg a nevét. Gondolom ő erőltette bele Rose-t is az új részbe:
-
hawkie22 #4751 Én kiskorom óta imádom a SW-t, elég sok könyvet is olvastam, az összes filmet láttam kismilliószor. Azt kell mondjam, nem száz százalékos a Solo, de jól szórakoztam rajta. A vége nekem kicsit lezáratlan volt, de ettöl függetlenül jó volt megint SW-filmre beülni. Haverral voltam moziban, aki ugyanannyira szereti a SW-univerzumot, ha nem jobban, mint én, ö is elégedetten jött ki a teremböl. Ha kikapcsolódni akarsz másfél-két órára, arra tökéletes, illeszkedik is filmek közé, még ha nem is teljesen, ha viszont csak a hibákat keresed, akkor be se ülj rá.
Nálam 8/10. -
gebali #4750 Bárcsak olyan zsenik vinnék a SW nevet is mint a DCCU-t :3 Akkor kapnánk igazán jó filmeket, nem olyan inkoherens hülyeségeket, mint a Solo meg a TLJ /s
Hihetetlen hogy a hisztikultúrában már semmi nem elég jó az embereknek, mert ha nincs meg a napi hisztiadagjuk, meg terroristákat megszégyenítő retorikájuk, akkor azonnal felborul a világuk. Ha a Disney leáll, akkor jöhet a filmek helyett megint Luuke és Palpatine kilencedik reinkarnációja, aztán lehet örülni hogy jaj de jó, a jól ismert ponyva melege.
Csak áldom az eget, hogy az ESB és a RotJ idején nem volt internet, mert darabokra szedték volna a """""""""""""""fanok""""""""""""""" és most két klasszikussal szegényebbek lennénk. -
TLJ óta nincs kedvem SW-t nézni :( Annyira vártam, nem kellett volna ezt művelniük. Utolsó mondattal egyetértek :)